Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@katti77 ... skvele spravy, myslela som na teba ako dnes dopadnes.... velmi sa tesim.... tak si uzivaj tehu a tomu dr. by som isla nieco povedat... 😠
@petuska123
@z.vrablova dakujem vam
do heliosu uz nebudem chodit, napisali mi spravu pre mojho doktora a rozlucili sme sa, zajtra idem k mojmu doktorovi aby mi zobral krv na vsetky vysetrenia ktore sa v teraz maju spravit, dufam, ze mi uz da aj tehu knizku a som zvedava co mi povie na to, ze to babo malo byt potrat alebo chybne...(v heliose mi galo povedal, ze je vsetko vsetucko tak ako ma na tento tyzden byt)
@katti77 ak mas nejake problemy a mozem ti odporucit chod do medifery v auparku tam su velmi dobri
Ahojte baby, tak dnes mi potvrdili tehotenstvo na zaklade krvnych testov; buduci tyzden idem na USG. Inac zle mi je neskutocne, hlavne vecer. Ked pridem domov z prace, uz nie som schopna zvladat 'druhu zmenu' 😀 , citim sa ovela horsie ako pri prvom tehotenstve ☹ ☹ ☹
@diorissima dakujem, ale to mam daleko do BA a uz hadam problem ziadny mat nebudem, ale si zlata
inak mi v heliose povedal, ze ked sa mi nieco nebude zdat alebo budem mat pochybnosti o tom, co mi povedal moj lekar, ze mam prist k nim a oni sa na mna pozru, tak som kludna
@katti77 aj ja sa pripajam a tesim sa s Tebou, ze vsetko dobre dopadlo 😉
@katti77 ahoj. od začiatku som čítala tvoje príspevky a držala som ti veeeeeeeeeeeeeeľmi palčeky, aby všetko dopadlo dobre. teraz čítam, že si dopadla na jednotku. aj naďalej držím palčeky, aby si to dotiahla do úspešného konca. teším sa s tebou 🙂
@silvia0201
@lienocka23 dakujem vam, dufam, ze uz bude len dobre, lebo minulu stredu to teda bol fakt brutal, ale uz som na vsetko zabudla a stale pocujem v uchu ten krasny zvuk srdiecka, som rada, ze to dopadlo takto
tehulky 🙂 stalo sa vam niektorej,že na začiatku tehotenstva ste sa pri pohlavnom styku rozkrvacali,myslite že to je velmi zle a mam navštivit dr.?
@katti77 už nekrvacam,to len pri tom sexiku som sa a rano som len pri utreti trošku mala ale inač už vobec nič a len niekedy mi vyde taky špinavy vytok...no chudak chlap,prišiel po mesiaci na par dni domou a asi to budeme musiet vynechat,aby sa to upravilo...asi by som aspon mala zavolat dr.
Ahojte babule....človek sa tu víkend neukáže a potom má problém prečítať všetko čo ste popísali 🙂 .. ale to sa im iba páči,že sa to tu rozrastá....vítam všetky nové klubáčky tehuľky 🙂 ... ja sa idem pochváliť, včera som bola prvýkrát na poradni a už som dostala aj knižku...som čumela, že tak skoro, ale lekárka povedala, že nie je dôvod čakať keďže mám všetky výsledky v poriadku a neviem sa dočkať 8.11 kedy mám ísť na utz....doma už o tom vedia skoro všetci a dnes alebo zajtra sa to chystám povedať šéfovi, nakoľko mám naozaj skvelého šéfa, tak chcem byť voči nemu fér a povedať mu to čo najskôr, nech sa aj on vie zariadiť a hlavne nech mu nie sú čudné tie moje časté návštevy lekárov 🙂 ... no samozrejme, že takéto noviky sa šíria rýchlosťou svetla a nájdu sa aj neprajníci a nechcem aby sa to šéf dozvedel skorej od niekoho iného ako odomňa.... Ale inak mi býva dobre špatne, som myslela, že ma to obíde, lebo od začiatku nič a teraz si to teda poriadne "užívam" tie typické tehotenské príznaky...aspoň to značí, že ej všetko ako má byť...teda dúfam.... 🙂
@didlinka3368 tak tebe uz robili aj dake testy?? ja az o tyzden idem k dokimu
Mne už v šietom týždni brali krvna tie prvé vyšetrenia a keďže chválabohu dopadli dobre, tak mi už aj vypísala knižku, kde mi všetky tieto výsledky zapísala a takisto robili aj nejaké vyšetrenia z moči, ako som spomínala na prvej poradni, na ktorej som bola včera....ale zase ja som ešte nebola na ultrazvuku, kde by som videla srdiečko, bola som na UTZ v 6tt, no tam bola ina machuľka...sama som sa čudovala, že som ju tak skoro dostala...no na druhej strane som rada, perfektný pocit to je.... 🙂 želámt o zažiť každej jednej z vás...
ahojky pripajam sa k junovkam 🙂 2012, v podelok mi doky potvrdil tehu, len bolo vidno este iba ako sa vytvara vacok o 2 tyz.kontrola mali by sme vidiet babatko 🙂
ahojte, aj ja sa k vám pripájam, prečítala som si celú túto vašu diskusiu, veľa som sa naučila, ďakujem. Aspoň viem, že v tých ťažkostiach nie som sama, a je to normálne 🙂 Som momentálne v 7 tt + 3 a termín mám 11.6.2012. už som bola aj na dvoch ultrazvukoch, ale srdiečko sme biť nevideli, alebo lekár mi to aspon nepovedal a to som tam bola 6 tt+4, tak neviem, hádam to bude v poriadku. prajem všetkým pekné tehulkovanie 😉
@didlinka3368 Ahoj, my máme rovnaký termín a na poradňu idem zajtra, už sa neviem dočkať 😀 Tehotenskú knižku som si vyslúžila už pred dvoma týždňami, tiež sa mi to zdalo veľmi skoro, ale vraj nie je dôvod čakať. 😀 😀 😀 Mám za sebou testy z krvi, moču, 2x ultrazvuk srdiečko som zatiaľ nepočula, verím že zajtra je deň D...
@alenka.k Jeeej super, som rada, že tú mám parťáčku s knižkou 🙂 ... tak sme na tom úplne rovnako aj s tými vyšetreniami 🙂 ... aj moja lekárka povedala, že nie je dôvod čakať ak sa všetko javí, že je v poriadku....na tej prvej poradni som si už ozaj pripadala ako tehuľka 🙂 .. tak si to uži aj ty na plné dúšky ... každá lekárka je úplne iná ... a bruško ti už troška podrástlo? lebo mne sa zdá, že hej 🙂
Babulky, aj ja mam uz knizku, dostala som ju este pred troma tyzdnami, a to som sa tiez cudovala, ze mi ju dava tak velmi skoro, cakala som az okolo 10 - 12 tyzdna, vacsinou ze sa dava tak. Ale ked doktorka uznala ze mi ju da, ja jej to nezazlievam 😉 Asi sa mi chcela neako revansovat, za to ze nas tak poplasila na zaciatku 🙂)
@didlinka3368 Aj ja 🙂 Lebo vo štvrtok má môj lekár len tehotenskú poradňu a keď som tam prišla, tak každý s bruškom a ja medzi nimi, super pocit 😀 A keď som dostala tehotenskú knižku, bola som v siedmom nebi, teraz len počuť to srdiečko a budem o to viac spokojná. No a moje bruško... mne sa zdá, že je iné, také viac zaoblené 😀 Držkajte sa 🙂
@lienocka23 No aj ja som vedela, že až v 3 mesiaci, preto som ostala zaskočená, ale milo zaskočená 🙂 Je to dobrý pocit, že? Ty ako s bruškom, pomaly sa guľatiš? 😉
@alenka.k z knizky som sa tesila, brala som to uz ako istotu ze sme tehu 🙂 Neako sme tomu nemohli uverit, snazili sme sa skoro tristvrte roka, stale nic, a ked sme si povedali, ze to nechame na prirodu, tak bum, vyslo to. Ale zato nemam ziadnu fotecku drobca, iba jednu este asi zo 4 alebo 5 tyzdna, kde je len taka malicka bodka 🙂 A Ty aj ostatne kocky, pravdepodobne uz mate aj fotecky kde su babatka uz vidno. A brusko? Trosku uz aj ano, ale neviem ci to je uz tehu brusko,alebo len pekne priberam 😎
@lienocka23 Ja nemám fotočku ☹ Zajtra si ju budem pýtať hneď na začiatku... Prvý krát som tiež videla, takú čiernu bodku, druhý krát už to bolo iné a doktor mi vysvetlil kde čo je... Ja som bola taká natešená, že som na fotku ani nepomyslela, až doma ma to napadlo, neviem či vie vytlačiť fotky aj spätne, asi nie ☹ My sme tiež šťastný ako blchy, nám sa podarilo bábo po 1,5 roku a to mi doktor povedal, že nemám šancu ostať tehotná v ten mesiac, že mám problém s vajíčkami, no celé sa to nejak posunulo a o mesiac som tak bola 8 pozitívnymi testami 😀 Aj termín mám v knižke daný 29.5.2012, ale podľa veľkosti plodu 10.6.2012, to je jedno kedy to bude, len nech sa ho dočkáme 🙂
@alenka.k mne tiez povedali termin len orientacne, lebo podla MS sa to urcit neda, kedze mi tiez zblbol cyklus, ale je to jedno, hlavne, ako si napisala, nech sa ho dockame a nech je zdravucke 😉 Mna caka poradna az 10-teho, ale tiez budem pytam fotecku, lebo manzel je uz nedockavy, vzdy pytal fotecku a snad sa uz aj docka 🙂

@katti77 🙂 tak supis a este ides aj nadalej chodit na kontroly do heliosu?,ci uz ides k svojmu obvodnemu chodit??