Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@lienocka23 Jasne, že sa dočká 😉
baby, rada by som sa pridala ku vam tiez 🙂
1.test som mala negativ (5 dni po omeskani ms) a dalsi som si robila 4 dni neskor -ten uz bol pozitiv..nasledoval test na hcg.a prve sono, kt. som mala pred 2 tyzdnami, co mi v tej dobe vychadzalo na 6tyzden + . dr. nic , okrem plod.vaku nevidel...vravel, ze sa to asi prestalo vyvijat a ze to v najblizsej dobe spontanne potratim..a ak nedojde ku krvacaniu, mam prist o 2 tyzdne na kontrolu.. to vychadzalo na vcera..bola som nervozna, neslo mi to vsetko do hlavy..avsak zmierena, ze potvrdia kyret ☹ k prekvapeniu doslo, ked mi oznamili, ze som len v 6 tyzdni (mimi je 4,5mm velke a srdiecko bilo max 2-3 den🙂), a ze som najpravdepodobnejsie otehotnela, v obdobi, kedy som uz cakala na svoju vtedy meskajucu ms...poculi ste uz nieco take??
dalsie sono mam 5.12. a tam mi upresnia datum porodu..som zvedava..dufam, ze bude vsetko ok...inak nemam ziadne teh.symptomy..snad len mensia unava, ale to sa da pripisat aj chladnejsiemu pocasiu...
drzim vam vsetkym palce...nech nam to do toho juna ubieha pekne a bez problemov🙂
ahojte 🙂 dnes prvé sono tak naša fazulka má 9mm tešííííme sa veľmi 😅 inak tlak ok no trošku mi vraj chýba železo tak pekne brokolicu, špenátik , cviklu mám papať a ďalšia kontrola 30.11.
Tehulky, este sa chcem spytat, mate niektora problem aj s nechutenstvom? Uz ked spominate tu brokolicu, cviklu a tak. Mne zle nebyva, obcas mierna nevolnost, ale nechodim na vecko kvoli tomu, len mi vobec nechuti jest, citim ze som hladna, spravim si to na co mam chut a potom zrazu zjem 10 lyzic a som plna. A maso co som predtym jedavala, mi teraz neako vobec nejde na chut.
@lienocka23 Ja s tým problém mám. Mám ne niečo chuť, tak si to okamžite musím spraviť, keď je to hotové zjem pár sust a odložím do chladničky. Neviem čo by som jedla ☹ Mne mäsko chutí, ale zas na sladkosti nemám chuť. Zlé mi nebýva, len ma niekedy napne a žalúdok ako keby plával. Pomáha mi piť málo a často.
Ahojte baby, mozem sa k vam pridat ? 🙂 Sice mam termin 1.7., ale tak myslim si, ze to dietko "vypluvnem" skor, aj ja som sama junova 🙂
@barborka1446 Ahoj, myslim si, ze s tym problem mat nikto nebude, tak vitaj medzi nami tehulkami 🙂)
@lienocka23 Tak dakujem 😵 Aspon sa nieco priucim 🙂 Nepopisali ste toho az tak vela, tak snad to stihnem cele preluskat 😎 😀 Vsimla som si, ze je tu niekto aj 6tt, takze pohoda 😵
@alenka.k @didlinka3368 @lienocka23 jeeeeje.. takze vy uz mate tehu vodicaky.. 😉 paradicka.. 🙂 ja zatial len obal s foto z posledneho ultrazvuju.. 😀 Baby, takze teraz uz ich stale nosit so sebou, na to nezabudajte.. 😉
tak aj ja budem asi julova, lebo som bola dnes na vyšetrení a doktor ešte nič nevidel,len povedal že maternica je zväčšená, takže to bude pravdepodobne tehu, keďže ja mam malu maternicu. mam prisť na kontrolu v stredu 2.11. tak sa nechame prekvapiť, dufame, že bude mať len same dobre správy. ja tiež nemam žiadne nevoľnosti , až na tie, čo som mala hned na začiatku 27 a 28DC. inak nič, ani chute, ani vône nejako extra nepocitujem. len prsia strašne bolia na dotyk. a mam stale hlad, aj na zachod beham aj trikrát za hodinu. aj častejšie niekedy🙂)
kocky ziadna z vas nema problemy so spankom? Odkedy som tehu tak sa kazdu noc budim na bolesti brucha nadranom. Lekar povedal ze je to ok ale ja som brutalne unavena
@diorissima ahoj no ja sa v noci zobudím tiež tak 2x ale na to že ma bolí mechúr a utekám cikať potom zase zaspím v pohodičke
@adulka165 s tym problem nemam ale s bolestami zaludka teda riadne
ahoj som v 6tta 6dni 2.11.idem na ultr.bude tam uz nieco?hmmm?
@mirka35 ahoj no písala som sem prvý krát niekedy cca 3 týždne dozadu , poslednú menštruáciu som mala 1. -4. septembra teda ako pozerám každý to ráta inak a teda neviem celkom isto... ale dátum porodu mi doktorka stanovila na 8.6. 2012 takže si myslím že som v 8 ? či ? dnes mi vypísala materskú knižku no nespítala som sa jej že ako sa to počíta... som bola zo sona taká šťastná že máme 9mm fazuľku 😀
vau tak blahozelaaaaaam 🙂 🙂 🙂 ja som mala poslednu 8.septembra no pred tyzdnom mi nic na ultraz,este neukazalo iba vak hmmm tak dufa ze nabuduce...
@adulka165 v tehotenskej knizke by si mala mat ten tyzden napisany, teda aspon ja to tak mam.
ahojte...tak ja som poriadne ochorela...asi z tohto počasia.... čo s tým? máte nejaké dobré tipy ako zdolať prechladnutie... odišli mi aj hlasivky...
@ganatka ahoj aj ja som bola chora drzalo sa ma to tyzden a teraz uz v pohode len nos mam stale plny ale v tehu je to normalne...odporucam pit cajik a nedavat si ziadny liek ak nieje treba 1 trimester je najdolezitejsi 🙂
@monuska342 ďakujem... snažím sa to prežiť...už sa ma to tiež drží asi od pondelka... verila som, že to bude tak na jeden - dva dni..no dnes mi je ešte horšie.... čajíkujem a cesnakujem 🙂
jateraz rozmýšľam či ma neobjednal ten môj doktor skoro, o týžden budem začínať 6 týžden. bude už niečo vidieť? podľa kalkulačky by malo byť srdiečko až 20. novembra. vy ste od ktoreho tyždna počuli srdiečko? a to ste počuli normalne? či ako? a ešte jedna otázočka - aké vyšetrenia ma teraz budu čakať? vôbec toiž neviem na čo sa mam pripraviť🙂
@ganatka nooo cesnak to je dobry napad 🙂 ale moj mm cesnak neznasa tak musim s mierou 😀 a uz mas aj nevolnosti mne dnes zacali len si spomeniem na jedlo a sa mi zaludok otaca 😒
@jancamad mozes sa supnut aj sem, ked si julova https://www.modrykonik.sk/forum/spolocny-termin-miesto/ktore-babulky-rodia-v-juli-2012/ 😉
@monuska342 nevolnosti zatial nepoznám 🙂 ... ale nemala som ani pri prvom...tak ma hádam opať obídu..
ahojki je tu niekto v rovnakom týždni tehotenstva ako ja ??? Chcela by som vedieť či ste náhodou neboli teraz na uzv , lebo ja som bola v pondelok a nezdala sa doktorke veľkosť bábätka tak by som chcela vedieť že aké je to vaše veľké ??? Srdienko krásne bije už v 7tt potvrdené aj pohyby ok a aj žĺtkový vak, len sa bojím že aby sa niečo nestalo....prežila som už veľa strát a asi ma už tá ďaľšia úplne položí....
pedpokladaný termín pôrodu mám 4.6
@gwenni ... 20.10 dr. nameral 10mm.... a termin mi posunul na 7.6....

ahojte,tak mam za sebou prvy USG-vsetko je uplne v poriadku,comu som rada.o dva tyzdne idem na USG-NT a na odber krvi,tak som zvedava ako to dopadne...ale v kazdom pripade velmi dufam,ze dobre...
az na tie neskutocne nevolnosti-celodenne-a na unavu,je vsetko fajn,dufam,ze to skoro prejde..musim si ai uzit vsetko,co som v prvom tehotenstve nemala... :(