Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
Ahojte! Ja sa snažím,čakám na ms,tak dúfam,že sa čoskoro pridám. Máte už potvrdené,aspoň testom???
@z.vrablova Tak to jasne,radsej PN a nech je babatko v poriadku 🙂 Drz sa 🙂
ahojte mi sa tiez snazime ale este som si nerobila test az za tyzden dufam ze sa k vam coskoro pridam chcela by som mat junove miminko :D
@manamani1
@monuska342 drzim palce🙂
@monuska342 Aj ja tebe drzim palceky🙂))
ahojte! pridávam sa medzi júnové mamičky zatiaľ s dvoma pozitívnymi testíkmi, u doktorky som zatiaľ nebola 🙂
Ahojte, ak mozem tiez by som sa k Vam rada pridala. Dnes som bola na sone a doktor uz s istotou potrvdil tehotenstvo. Velmi sa tesime a samozrejme drzim palceky Vsetkym Vam 🙂
Ahojte kocky, aj ja sa rada pridam, ak mozem 🙂 Som dnes 32 DC a tehotens. test ukazal dve ciarky. Cakam na objednanie ku gynekologovi.
Holky, keďže som mala v poslednom polroku veľmi nepravidelnú mrchu, ako si vypočítam predbežný dátum porodu? A viete mi poradiť, kedy je najvhodnejší čas na prvú navštevu dokiho? Niektorí vravia, že je ešte priskoro, čo poviete? 😕
Cautee! Ja som na tom presne tak ako firstbaby - dnes 32 DC. Stihla som si urobit uz tri testy a na vsetkych som si nasla dve ciarky, tak dufam... K doktorovi sa aj ja iba chystam. Lienocka23, ty si kolko DC?
@tslnecnicka
@lienocka23
@miminaaa vitam Vas medzi nama🙂
@zuzu4444 ďakujeeeem, dúfam, že nám to všetkým bude prebiehať hladko! 🙂
@firstbaby
@tslnecnicka ... vitame vas... 🙂
Ja idem k dr. uz zajtra, mala by som prave dnes zacinat 6. tyzden. Mala som v plane az neskor, nech je uz aj srdiecko vidiet, ale dr. ma pre istotu zavolal hned, nech sa nieco nezanedba...
miminaa - u mna to bolo s navstevou lekara neplanovane, ja som sla k lekarke s tym, ze mi asi 20 dni meskala mrska a nech pichne vyvolavacku. Len sa jej zdalo ze vidi zlte teliesko a hrubne sliznica. Tak mi pre istotu zobrala krv na HCG. Ani som nedufala, ze to bude tehu. HCG vyslo strasne malicke, tak ma zavolali na dalsi odber a to uz bolo opat viac, spravila sono, stale nic nevidela, a ked som jej do toho este spomenula bolesti v podbrusku, tak zacala mat podozrenie na mimomaternicove, kedze podla datumu poslednej mrsky som mala byt uz v 8 tyzdni. Zacal sa kolobeh vysetreni, odberov, a nakoniec to minuly tyzden uzavreli ako velmi skore stadium tehotenstva a dnes mi to lekar uz potvrdil oficialne. Takze mi jeden cyklus vlastne ako keby vynechal a ja ani neviem kedy k tomu presne doslo 🙂) Ale podla lekara som bud 5+3 alebo 6+1. Keby som nesla vtedy k lekarke, tak by som pravdepodobne navstevu este len planovala 🙂
@lienocka23 ... a bolo vidiet uz aj srdiecko? Kedy mas ist na dalsiu kontrolu?
@z.vrablova no toto som bola u ineho lekara, ako u svojej gynekologicky, kedze ma pre to podozrenie poslala do nemocnice. Ten dnes tvrdil, ze uz bolo aj srdiecko 🙂 Uvidime zajtra, kedy ma caka kontrola u mojej gynekologicky, co povie ona a ako sa vyjadri.
@zuzu4444 Aj ja dakujem za privitanie 🙂
@z.vrablova dakujem za privitanie, prajem nam vsetkym krasne tehulkovanie 🙂
@monuska342 tehotensky?nie,az koncom buduceho tyzdna
Ahojte holky, som tu nová tehulka 🙂 , chcem sa pridať aj ja mám termín, jún 2012 akurát zajtra začínam 5 tt.Dnes som mala HCG 2459 j. 🙂 🙂 prvé sono nás čaká 18.10. v BA a 24.10. u mojej gynekol. 🙂 🙂 Príznaky zatiaľ skoro žiadne len bolenie podbruška, bolestivé a naliate prsníky a stále chodím na Wc. 😒 Snáď to bude všetko ok.
@monuska342 Ahoj, ďakujem veľmi pekne, však si to užívam, ako si na tom ty? 🙂
@monuska342 ano,ja mam dostat tiez krámy okolo 10.oktobra,tak sme narovnako...
@lucy125 ja zatial este len cakam aby som si mohla urobit test este neviem ci som tehu ale dufam ze budem mne pri prvom bolo hrooozne zle az 5 mesiacov tak dufam ze tento krat uz nebude lebo sa musim starat o drobca...u doktora si asi este nebola?
@manamani1 aj ja tak uvidime ako dlho vydrzim planujem testnut az 12 ale ja vzdy planujem a potom to aj tak nevydrzim 😉
@monuska342 Bola som dnes u mojej Dr. sono mi nerobila len HCG, na sono idem 24.10. u mojej DR. a do BA 18.10. inak HCG k dnešnému dńu 2594 j. 🙂 Kedy budeš testovať? Toto je moje prvé bábo 😀 😀

@lenkaks ...dakujem, obavam sa, ze PN ma neminie, kedze som mala jeden MA a posledne tehu som mala rizikove, hrozil mi predcasny porod uz v 28tt, lezala som dva mesiace v nemocnici s vylozenymi nohami, aby som malu udrzala co najdlhsie... ☹ Ja si to tehotenstvo s radostou aj odlezim, len nech je vsteko v absolutnom poriadku... 🙂