Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
Inak, moje tabulkoidne info su:
prezyvka babatka: zatial ziadna (ja mu hovorim bublinka, miminko, babatko 🙂 manzel zatial nijak (obcas votrelcek 🙂) ale to zo srandy
moja: chloe001
vek : 28
termin: 20.6.2012
co to bude:?????
meno: Benjamin/Laura (zatial)
@elys : my sme sa tak intenzivne zacali snazit len od augusta, aj ked parkrat predtym sme "skusali stastie" pred rokom po svadbe a na Vianoce, ale z tych par pokusov sa nic nestalo. Ale velmi sa tesim, ja som chcela babatko uz strasne dlho, muzovi som s tym uz musela ist na nervy, stale sme na nieco cakali - kym skoncim skolu, kym sa prestahujeme do vacsieho, kym sa prerobi byt... 🙂
@elys Ved praaaaave... ja som sa smiala, lebo ked muz kupoval nove auto, tak o tom predtym rozpraval styri roky, tak hovorim, ze kym ma poziada o ruku, tak zasa budem cakat styri roky a na dietatko asi tiez... (no, nastastie to tak nedopadlo, ale mas pravdu, ze kym sa chlapi rozhybu... 🙂 )
@chloe001
@yasmin0001
vitajte vitajte 🙂
@yasmin0001 moja budes v tabulke tak aky mam dat termin 😀
baby mna tak pali zaha ze koniec, uz som si dala aj mliecko a nic, boze ved ja mam asi vsetky mozne priznaky tehu 😀
pekny vecer babeny.... jaaaj zajtra ideme na kontrolu hned rano z prace, tak dufam ze nam srdiecko bude krasne bit...boze, ako sa ja len bojim....
@katus193 ja zas stale beham na vecko, napijem sa a bezim, strasne a v noci sa budim na bolest brucha, ako mi strasne treba. doteraz mi zatial zle nebolo (klop, klop), iba dnes, ked som varila obed, tak mi nebolo trikrat najlepsie. a zistila som, ze nemozem jest kura, normalne sa mi vobec nepaci, nevonia mi.

@chloe001
@yasmin0001
ahojte. tiez som sem len dneska zavitala... a neverila som, kolko nas je s podobnym terminom... vela parov malo sex v septembri a oktobri 🙂 tabulku bude za pomoci svojho manzela robit katus193 🙂 ja si myslim, ze za chvilu bude mat aj viac ako 10 riadkov... uvidime, ako sa rozrastieme cez tyzden..