icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

lulu1988
30. okt 2011

@daniwaugh jaaaj mojenko dufam ze budes mat pravdu, ked ja som taky strachoput...... do rana est par hodin, potom sup z roboty osprchovat a na stvrt na osmu do ordinacie...tak na mna myslite...a ty sa ako citits inac? neviem najst inac tu sukromnu temu kde sme boli,,, este tam chodis?

elys
30. okt 2011

@katus193 ja by som tam ako prveho nominovala toho mojho.... ja verim tomu, ze vedci raz pridu na sposob, ako chlapi mozu donosit dieta a potom si to vychutnam 🙂

elys
30. okt 2011

@chloe001 dobru noc.. dobre sa vyspite.. hlavne dlho 🙂

manamani1
30. okt 2011

@elys jaaaj, si velmi zlata, velmi pekne ti dakujem....takze ani na ovulku ti clostil nepomohol?????A mrchu si mala pravidelnu???

katus193
30. okt 2011

@elys moja co mas meno pre chlapceka tak to je Leny?? lebo tu tabulku som zacala od zaciatku postupne podla terminov a tak neviem presne

lulu1988
30. okt 2011

@elys vsak to ti verim ze ho lubis...vsetky lubime svojich cervickov...ja sa mu s placom parkrat do tyzdna prihovaram nech ma uz netrapi s tymi nevolnostami, ale najradsej by som bola keby je uz aspon januar - potom to k tomu koncu pojde hadam rychlejsie...
praveze ja som mala strach kvoli tomu ze baby pisali ze uz mali aj v 5tt reakciu srdiecka....tak preto ten strach....ale myslim ze mi kazdy den dava patricne najavo ze v mojom brusku sa mu paci a je mu tam fajn 🙂

katus193
30. okt 2011

@elys no ja odpadnem, ty si ale cislo 😀 takze toho tvojho mm rovno ponukas ak by bol nejaky vyskum 😀

elys
30. okt 2011

@manamani1 pomohol.. hned prvy mesiac, ale vtedy som neostala tehotna.. na druhy mesiac to uz vyslo, i ked nemalo... doslova som si davala pozor, aby sme nemali styk v strede cyklu a nejaka ta spermia si dala riadne zalezat... rok a pol sme sa urputne snazili a nic.. no a ked som to nechcela, vtedy to vyslo. jasne, teraz som rada... niekedy je dobre fakt hodit to za hlavu. pomaha to.

lulu1988
30. okt 2011

@katus193 ahoj, mozes prosim ta aj mna pridat do tabulky?
neviem co tam pisete presne ale skusim....
prezyvka babatka : cervicek, bublinka
moje meno: lucia
vek: 23
Termin porodu podla poslednej MS : 9.6
este nieco? 🙂
aaa dakujem....

elys
30. okt 2011

@katus193 tak tak.. ako Lenny Kravitz.. moja polovicka chce Sebastiana ale tych je uz nejako vela. Mne sa paci aj Simon, ale aj to sa uz siri ako chripka.. mozno to este zmenim, ale Leny je pekne meno pre chlapca 🙂

elys
30. okt 2011

@katus193 to by si musela pocut tie jeho vyjadrenia.. mna to dojima, ale som si povedala, ze tych par mesiacov to vydrzim a potom ho potrapime kazdu noc :D ja si to vychutnam

manamani1
30. okt 2011

@elys tak teraz pomohol alebo nie??? 😉

lulu1988
30. okt 2011

@elys suhlasim s tym co pises, aj ked som tomu nikdy neverila...ze je to o psychike, skoro som sa tomu smiala...no na vlastnej skusenosti sa mi to tiez potvrdilo takze som tomu zacala verit...psychika robi urcite na tom aspon malicku cast...

katus193
30. okt 2011

@lulu1988 kde budes rodit, bydlisko a este ak mas vybrate meno pre babatko

daniwaugh
30. okt 2011

@lulu1988
no, ani nie, toto mi prislo uzitocnejsie popravde 🙂 tak hadam sa baby neurazia, ale no.... :D
no mne zacalo v 8tt byvat zle preistotu, takze uz nemam zachvaty zravosti, pre zmenu nemozem nic zjest.. rozhodne je to uplne ine tehotenstvo ako s prvym babom :D tak dufam ze toto bude dievcatko, lebo Maxik ma vobec netrapil :D .. a inak nic nove, stale sa mi chce spat a casto ma boli hlava...
urcite sa neboj, 5tt nie je uplne ze zaklad na odozvu srdiecka, dakedy to proste vidno neskorej a ty sama citis, ze je vsetko ok 🙂

lulu1988
30. okt 2011

@katus193 bydlisko: Šaľa
porodnica : Nitra
s menami je to tazke pretoze sa stale nevieme rozhodnut,...to doplnime 🙂

elys
30. okt 2011

@manamani1 ano :D sak som tehu.. ja som ho zacala brat v septembri ale potom som mala ist do prace, tak som nechcela ostat tehotna.. lenze Clostil som vedela ze bude ucinkovat a budem mat ovulku... preto som si davala pozor v strede cyklu... a vidis, aj tak som otehotnela. Ten Clostil funguje myslim velmi pekne. Potom uz len zalezi na spermiach ako sa budu snazit a plavat.

katus193
30. okt 2011

@elys no len ci nezuteka od vas hned v prvu noc 😀 do obyvacky

katus193
30. okt 2011

@lulu1988 nevadí,ved to dame neskor 😉

elys
30. okt 2011

@lulu1988 u mna to bolo asi fakt len o psychike... ale malilinkatu ulohu zahral aj clostilbegyt

lulu1988
30. okt 2011

@daniwaugh urcite je to tu trosku lepsie kedze je nas tu viac...ja sem chodim len ked som v praci doma nemam cas lebo jeden den cely prespim a ten druhy porobim co doma treba atd....
no mne tiez zacalo byt blbo tak nejak zaciatkom 8tt, to som aj riadne sabla hadzala hlavne v robote rano, a ked som prisla unavena z prace a moje steniatko sa popisalo a ja som to neskutocne citila tak som hned supitala na wcko, chudacik hafan nechapal 🙂) tak dufam ze ti to dievcatko vijde, ono viacero mamiciek mi potvrdilo ze ked cakas dievcatko tak byva casto zle...tak hadam to bude tak, aj ked ja by som radsej chalaniska...ale to je jedno vlastne budem sa tesit rovnako..
inac ja som mala taky zaujimavy sen predvcerom..ze som bola na kontrole a na sone boli tri bublinky 🙂) dvom krasne bilo srdiecko jednemu nie, ale lekraka povedala ze nech sa nebojim...tak ja len dufam ze zajtra sa mi tie bublinky nepotvrdia 🙂 staci mi jedna s krasnym tlkotom 🙂

manamani1
30. okt 2011

@elys aha chapem tak si ho brala v septembri ale si si davala pozor a otehotnela si aj napriek tomu,ze v strede cyklu si davala pozor. Vies mi poslat prosim este ten link na tu skupinu? Takto ju neviem najst.... 😉

elys
30. okt 2011

@katus193 priputam ho :D dufam, ze ten tvoj ma iny nazor na tehotenstvo a viac ta podporuje..

lulu1988
30. okt 2011

@katus193 jasne...ja vam faakt zavidim ze ste uz rozhodnute...mne sa paci strasne vela mien..ked bude vsetko ok zajtra tak dam hlasovat...povieme to aj svokruse tak nech si vyberu aj oni ake sa im paci...

elys
30. okt 2011

@manamani1 vuala, nech sa paci

https://www.modrykonik.sk/forum/tema/lecba-clos...

uvidis, najdes tam tolko babeniek podobnych tebe.. pisu si tam, ake maju vedlajsie ucinky pocas brania a tak. ozaj, vidis, by som zabudla. ja som mala dost silne depresie, ked som ho brala.. ale ked som prestala po 5-tich dnoch, tak odisli.. na mna to posobilo dost hormonalne.

manamani1
30. okt 2011

@elys ano o týchto zmenach som pocula uz🙂)))....mm som na to už upozornila🙂)))..prajem bezproblémové tehuľkovanie!!! 😉

elys
30. okt 2011

@manamani1 dakujem.. a coskoro sa tu ukaz s // na testiku. neboj, Clostil ucinkuje fakt dost dobre. ale treba to brat nalahko, prilisne snazenie ma za nasledok pravy opak. ja som toho prikladom.

katus193
30. okt 2011

@elys juj tak moj je uzasny, ten ked vidi ze mi je zle tak je hotovy ten by to hned zobral na seba

daniwaugh
30. okt 2011

@lulu1988
tri?:D prepanakrala! no ja cakam ci nebudem mat dvojicky,kedze muz ma v rodine trojo :D ale na uzv idem az bohvie kedy, 19.11 letim na svk, 20teho k dokimu a ten podla toho kedy ma posle, tak dovtedy nic neviem :D achjoooo :D
ja sa ani neodvazim dufat ze dievcatko, lebo v prvom tehotenstve som bola presvedcena ze ano, a nakoniec mal pipika, tak som tyzden plakala od sklamania.. ale tak jasne ze teraz by som ho za nic nevymenila :D no uvidime, tazko povedat, kamoska mala rovnake tehotenstva a rozne pohlavia a dalsej bolo zle pri chlapcekovi, tak to neberiem moc ako znamenie :D

katus193
30. okt 2011

@lulu1988 ale ved mate casu dost, ja si este niesom ista na 100% aj ked moj mm je si isty 😀 ale tak zatial este neviem tiez mozno zmenim, chlapcenske asi necham lebo mne sa zaidne chlapc.nepacia, jedine ak zahranicne