icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

majuska29
31. okt 2011

U mna s priberanim ..........podla vahy nic, ale podla nohavic... 🙂 jedny uz nezapnem. Ked to pojde takto dalej, takto ani do 12tt neudrzime v tajnosti

daniwaugh
31. okt 2011

@majuska29
no, velke svetre nosit :D ale mne je jasne ze to neudrzime ani do buduceho vikendu, mne uz vykuklo (toto je moje druhe, takze tentoraz skorej troska) vcera som este mala take malinkate ze nic a dneska jak keby trojicky :D

yasmin0001
31. okt 2011

Caute baby, vy tusim cele dni visite na nete.
Ja sa tiez zacinam obavat, ako budem zvladat tehu popri mojich dvoch pracach.... Dnes mi bolo prvykrat zle tak nejak celodenne, toci sa mi hlava a som unavenaaa. Nemozem dlho chodit. Som zaroven hladna a je mi zle.
Chcem ist uz k tomu dokimú, neviem sa dockat. Zavidim, ze ste predo mnou...
Bojim sa, ze sa prekecnem aj v robote aj pred rodinou. A sice som len 6tt, ale mam pocit, ze je mi vidiet brucho a prsia mam vacsie asi o cislo 😅 Máriajozef to budem jak slon?

daniwaugh
31. okt 2011

@yasmin0001
ano prosimpekne 🙂 ja som mala naposledy z Bceik DDcka prsia :D

yasmin0001
31. okt 2011

@daniwaugh Wooooow aj ja mam povodne Becka. Ale horsia otazka: Co z nich ostalo po porode? Bojim sa, ze to budu pouzite cajove sacky. 😀 😀 😀

daniwaugh
31. okt 2011

@yasmin0001
no, ehm.. akoze nie je to uplna havaria, ale tiez nejasam na duchu..samozrejme trosku klesnu a zmensia sa na povodnu velkost.. ale tak co narobis, raz si matka, tak mas smolu. ale neviem ako je to, ked nekojis, lebo ja som kojila 🙂

diorissima
31. okt 2011

@mirka35 ale mirka ja som stale mala zapaly zaludka a gastritidy uz asi dvanastrokov a opakujuce sa a teraz na jesen ma to zase draplo tak som isla na tu kliniku alternativnej mediciny ze i daju nejake silnejsie caje pre tehotne ktore su urcene na taketo problemy tak v stredu idem pre mne ale vies co moja normalne idem v noci zomret od bolesti

diorissima
31. okt 2011

@yasmin0001 ja mam rovnake problemy taktiez mam de roboty a sklbit pravno financnu diviziu je dost narocne, a dnes som bola rovno doma nevladala som vstat ani z postele vkuse vraciam ked nevraciam je mi na vracanie.. unava o nej uz ani nehovorim som ako spiaca princezna

yasmin0001
31. okt 2011

@diorissima Fuuuuuuuuu tak to mi je luto. Ja chcem aspon do konca roka vydrzat nebyt PN, aby mi vysla vyssia materska.

Inak mohli by nam schvalit to predlzenie a zvysenie. Neviete kedy budu hlasovat?

@diorissima
Moja druha praca je instruktora fitness, takze si ma vies predstavit 😅

cleo55
31. okt 2011

cawte babenky.tak fotku nemam lebo akurat ked mi isla doki tlacit tak dosiel papier tak som ju uz nechcela stresovat ale slubila ze nabuduce mi da 2 😀 babo sa ma super podla kalkulacky by som mala byt dnes 8+5 no babo je 9+1 rastie ako z vody 😝 ale hlavne ze je vsetko ok srdiecko krasne bilo,strasne som sa tesila,no skoda ze nie je fotka aby som sa nu stale divala.

daniwaugh
31. okt 2011

@cleo55
doprcic! ale neva, tak lepsie ako dratom do oka, hlavne ze je zdraveeeeeeeeeeeeeeeeeeee :D

katus193
31. okt 2011

Ahojte kocky, tak ja mam dnes pocit ze asi uz umieram ☹ uz davno mi tak zle nebolo, ja uz fakt neviem co mam robit.Najhorsie je ze som uplne slabucka ,cele telo ma bolí.Dnes sme isli na nakup a asi hodinku som sa citila dobre ale potom som normalne chodit nevladala a tak mi prislo zle ze sme museli hned ist domov.A odvtedy lezim, ledva na WC prejdem.Brucho ma bolí vkuse, nemozem nic zjest a ani chut nemam.Boze co mam robit, kazdy den je to horsie 😢

yasmin0001
31. okt 2011

@katus193 https://www.modrykonik.sk/forum/choroby-a-komplikacie/nevolnost-pocas-tehotenstva-poradite-nieco/
Inak neviem pomoct. Sama budem tiez poriadne zufala. Ty mas stastie, ze si doma... tak oddychuj najviac ako sa da. Snad to nebude trvat cele tehu 😒

katus193
31. okt 2011

@yasmin0001 dakujem, ja sa len modlim nech to prejde kym pojdeme domov na Slovensko.
Baby ja vas tak lutujem co chodite do roboty, kocky moje drzte sa!!! Musime to nejak vydrzat sice ja mam pocit ze dnes uz fakt zomieram ale ked si uvedomim akou zmenou telo prechadza tak sa to musi nejak prejavit a my musime s tym bojovat.Snad to v tom12tt prestane.Inac ja som dnes mm povedala ze uz druhe dieta nechcem a to som este nerodila 😅

daniwaugh
31. okt 2011

@katus193 a ten coccculine si teda este nevyskusala???
http://www.adcc.sk/web/humanne-lieky/detail/coc...

katus193
31. okt 2011

@daniwaugh ked nechcem bez dr nic brat, ked beriem aj ten utrogestan tak neviem ci mozem a kupim to aj tu v Rakusku? Lebo tu maju ine lieky ako su u nas

daniwaugh
31. okt 2011

@katus193
to je homeopatikum, vhodne aj pre tehule, ale kludne zavolaj lekarovi a spytaj sa.. podlamna by to mali mat vsade.. spytaj sa v lekarni alebo aj dokiho daco na nevonost, sak nemozes takto trpiet

monuska342
31. okt 2011

@katus193 viem presne ako sa citis ja sa mam tak isto silne nevolnosti a este sa staram o maleho a napina ma pri kazdom jedle...inak celkom zaberaj lizatka proti rannym nevolnostiam predavaju ich v lekarni...inak to ze nechcem druhe babo som hovorila aj ja ked som cakala prveho...neboj sa zachvilu zabudnes ake to bolo 😉

lara16
31. okt 2011

@katus193 ahoj...ja beriem utrogestan aj duphaston a dr. mi napisal torecan tabletky aj cipky...tak skus tie...

lara16
31. okt 2011

@katus193 ozaj a chcela by som sa pridat do tej tabulky
prezyvka babatka: drobec
vek : 34
termin: 11.06.2011
co to bude: ?
meno: Lara/ Max

blackswan75
31. okt 2011

@elys femibion obsahuje 400 μg kyseliny listovej v jednej tablete a davnokanie 1x denne. a su vnom aj vitaminy http://www.femibion.cz/produkty/femibion-800 to neber ako propagaciu, ale ja som otehotnela po 2 krabicke a este bebola cela vyuzivana. a nie je mi z nej zle. nastastie

blackswan75
31. okt 2011

@lara16 baby torecam maju nejake vedlajsie ucinky, mne to tiez predpisal pri prvej dcerkexale povedal ze pouzit len ked to bude nevyhnutne...

chloe001
31. okt 2011

Baby, tak ja dnes totalna unava, citim sa ako zbity pes, skoro som ani domov nedosla, ledva som nohami prepletala, aj teraz som len na chvilu na pc a asi zalomim, esteze je zajtra den volna, budem spat a spat... A musim si so sebou zacat nosit vodu, dnes som po robote bola vybavovat veci po uradoch a som bola smadna ako tava...

mishela
31. okt 2011

@yasmin0001 mame skoro rovnaky termin 😀 obe sme na konci mesiaca

blackswan75
31. okt 2011

@katus193 zlato, ja som sa takto citila pri prvej dcerke, ako total chripka, som myslela ze nevydrzim ale po 2 tyzdnoch to prestalo,
verim ze coskoro budes ok, a skus slaby repikovy caj mne pomohol,

z.vrablova
31. okt 2011

... bavila som sa s lekarnickou aka je odporucana denna davka kys. listovej v tehotenstve, tak mi vravela, ze pred tehu (pocas snazilkovania) 400mcg denne, 1. trimester 800mcg denne a od 4. mesiaca staci 400mcg denne. Ja mam prave nacatu krabicku od HSmedik - cista kys. listova forte 800mcg 30tbl + 15tbl zdarma.
Predtym som uzivala 400mcg od MedPharma

lara16
31. okt 2011

@blackswan75 neviem mne nehovoril nic...aj kamoska ho brala a v pohode...tiez jej doktor nic nepovedal...ale mozne je vsetko...

blackswan75
31. okt 2011

@cleo55 blahozelaaam. superrr, aj ja sa tesim na 8,11 idem na sono, snad uz bude srdiecko.. no ved budes mat potom dve 🙂 a tym ze si babo videla sa ti moze o nom snivat 😉

chloe001
31. okt 2011

Ja beriem femibion 800, brala som aj pred otehotnenim asi tri mesiace. Ja som spokojna a zdaju sa mi krajsie vlasy a lepsie nechty 😎

mishela
31. okt 2011

@daniwaugh ja som kojila tyzden 😢 ale zas to malo aj výhody ze mlieckom krmil aj manzel 😀 😀 😀