icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

daniwaugh
31. okt 2011

@katus193
Aj ja pridavam svoje udaje
prezyvka babatka: Micinka
moja: stela 01
vek : 30
termin: 4.6.2012
co to bude: ?
meno: Robert/Rebeka
a dalsie:
Meno: Gabika
vek: 26
termin: 14.6.2011
co to bude: ???
meno: Miško/Nella

daniwaugh
31. okt 2011

@den22
este asi nie je uplne updatovana 🙂

labutka
31. okt 2011

@daniwaugh zatial toto mam
prezyvka babatka:
moja:
labutka
vek :
30
termin:
10.6.2012
co to bude:
meno pre babatko:

mishela
31. okt 2011

pridavam udaje 😀
prezyvka babatka:mala žabka
moja: Miska
vek : 27
termin:podla poslednej ms:29.06.2012
meno pre babatko:?

elys
31. okt 2011

Tehulky, tabulku robi Katus aj s manzelom. vraj su nas uz desiatky a hned ako ju da do prvej podoby, tak ju sem zavesi. od vcera sa nas hlasi kazdy den viac a viac, asi pockame este par dni, zvysok tehotnych uz budu asi julove babatka, tak by sme to mohli sem supnut.

den22
31. okt 2011

@daniwaugh aha, tak sa na nu tesim 🙂

mirka35
31. okt 2011

@lienocka23 dakujem ja kloktam a davam si cajik s medom zatiiiim ☹ nejak sa na mna vsetko vala ale verim ze bude dobre,,

cleo55
31. okt 2011

@mirka35 teraz mas vyrazne oslabenu imunitu plus aj to pocasie(no nevybrali sme si najvhodnejsi cas na prvy trimester 🙂 ja som bola tiez takto chora pri prvom mala som teploty ,hrdlo ma bolelo.proti teplote som si davala zabali a polku paralenu a neskor aj sprchu a samozrejme homeopatika.drzim prsty nech to mas cim skor za sebou 🙂

mirka35
31. okt 2011

@cleo55 dakujem moja nastastie vysoke horucky nemam .len som zahlienena a hrdlo ma boli ,ale nech je akokolvek len nech je malinke ok v stredu idem na ultrazvuk a dufam ze srdiecko tam bude ,,,aj ty sa drzkaj

cleo55
31. okt 2011

@mirka35 dakujem ja idem dnes vlastne uz o chvilu tak som zvedava ako nam uz podrastlo 😀 hlavne ze nemas teplotu ta vraj najviac skodi babu,tak sa drzkaj a liec sa a oddychuj

daniwaugh
31. okt 2011

@cleo55
tesime sa na novinky🙂

daniwaugh
31. okt 2011

@mirka35
neboj ja som to iste mala po vakcine proti chripke a myslela som ze umieram :D a uz je dobre. chcel to len klud a vela tekutin..

den22
31. okt 2011

ahojte, potrebujem radu. Myslite si, ze je to normalne, ze uz teraz som nieco pribrala? Nosim rovnake gate, ale uz ma v nich boli brusko. Myslite si, ze si uz mam kupit, nove? Alebo to nevadi?

daniwaugh
31. okt 2011

@den22
jasne ze to je normalne, vobec sa tym netrap 🙂 a ci kupit alebo nekupit gate, to je na Tebe, ak sa citis velmi nepohodlne, tak si kup nove. ale existuju aj take predlzovaky, ako napr toto:
http://www.ebay.co.uk/itm/PASTEL-MATERNITY-WAIS...
celkom haluz, uz to mam doma 🙂)) ale zatial nepouzivam, lebo som moc nepribrala 🙂

katti77
31. okt 2011

@den22 tak mna tiez uz tlacia gate, a uz som si aj kupila teplaky tehulkovske, som sisi ale tak nechcem aby som sedela ako hurka a vsetko ma tlacilo, ani by som nepovedala, ze pribrala, skor na bokoch a brusku ako by som sa roztiahla 🙂

mirka35
31. okt 2011

@cleo55 napis ako si dopadla...

den22
31. okt 2011

@daniwaugh to som este nevidela, je to sranda 🙂 musim nieco vymysliet, lebo niezeby ma moc tlacili, ale ja robim v kancelarii a ked pridem domov z celeho dna a rozopnem si gate, tak sa mi normalne brusko uvolni a nechcem aby bolo babo stlacene alebo tak...

den22
31. okt 2011

@katti77 aj ja tak niejako... bojim sa ze ked budem rodit, tak budem ako balon 🙂 ale ked popri tej praci a tak mam taku nepravidelnu stravu, myslim, ze je to tym... Inak aj niejako cvicis, plavas alebo tak? Chcela by som nieco zacat robit, aby som nepriberala...

den22
31. okt 2011

A este som sa chcela informovat. Ak mi doktor nepredpisal ziedne vitaminy ani nic take, mozem brat tu kys. list.alebo nieco ine? Alebo sa ho mam prve spytat?

genialna
31. okt 2011

@katus193 tak aj ja by som sa rada pridala do tabulky.. 🙂
prezyvka babatka: zatial ziadna.. 🙂
moja: genialna
vek : 30
termin: 4.6.2012
co to bude: zatial nevieme
meno pre babatko: Kristinka?/Filip?

fidka79
Odpoveď bola odstránená
genialna
31. okt 2011

@daniwaugh jeeee, to je perfektne.. xixi som najprv dobre rozmyslala ze na co to je.. 😀 Skusim si to doma vyrobit, lebo ja uz tiez ziadne nohavice nezapnem.. a to som este nepribrala ani deko od toho ako mi je stale zle.. 😒

katti77
31. okt 2011

@den22 ja necvicim ani som necvicila, to ze priberiem je jasne ale ja jem tak ako som aj jedla, aj predtym som mohla jest co som chcela a kedy som chcela a nepribrala som, tak dufam, ze teraz priberiem tak tehulkovsky...ale tym, ze ja nosim obtiahnute veci tak uz fakt potrebujem nieco volnejsie, tak preto som si uz kupila tie teplaky a take klasicke sportove nohavice na gumu tak zatial pohoda....

niktoska
31. okt 2011

@katus193 aj ja by som sa rada pridala do tabuľky
prezývka bábätka: fazuľka
moja: niktoska
vek : 24
termin: 15.06.2012
meno pre bábätko: Liliana / ?

daniwaugh
31. okt 2011

@genialna
no je to super, mozes dlhsie nosit vlastne nohavice 🙂)a su take aj na podprsenky, ak baba priberie (tak asi nie do prs, lebo ak priberie do prs, tak treba vacsie kosicky a nie len vacsi spodok podprsenky:o)) no ale je to super. sice este nepotrebujem ani jedno, ale mam v zalohe! :D

daniwaugh
31. okt 2011

@niktoska
Liliana je kraaaaaaaaaaaasne 🙂

niktoska
31. okt 2011

@daniwaugh na tomto jedinom mene sme sa s manželom zhodli, no som zvedavá čo budeme robiť ak to bude chlapec, lebo manžel chce po sebe, no ale to by sme sa potom doma asi nedohovorili, pretože manžel sa volá rovnako ako jeho otec, môj otec a môj brat.

diorissima
31. okt 2011

@mirka35 ahoj Mirka , no ako si dopadla? ja som opat doma mam silny zapal zaludka a pankreasu tak si vies predstavit ako umieram od bolesti len na cajoch a diete 😒

mirka35
31. okt 2011

@diorissima ahoj moja no este niako az v stredu mam ultrazvuk juuuuj to mi je luuuto ze si choruckaaa ☹ ☹ ☹ co sa stalo?s coho to mas?

majuska29
31. okt 2011

Ahojte, bozenko vy uz mate popisanych 60stran, ja sice pridem pozriet, ale nejak nestiham..........aj ked som na materskej so syncekom. Podla netu by som mala mat termin 25.6., u lekara som stale este nebola, pojdem asi v pondelok o tyzden. Nech je uz aj srdiecko vidiet.