Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@daniwaugh ja mam aj zvysenu teplotu, vraj je to v tehu normalne, ale okolo 37,2 mam vzdy poobede 😒 . Dnes som ale mimoriadne slaba. Myslela som si, ze nieco na mna ide,ale tak jeden den lepsie, druhy horsie, sestricka na gynde, ked mi brala krv na komplex vystrenia, tak mi vravela, ze zapalove markery mam nulové, takze ta unava a slabost musi byt len z tehu. Verim, ze to coskoro prejde a budem si moct naplno uzivat malicke v brusku 🙂
ahojte kocky, vcera som bola u dokiho, babo uz malo 8mm a podla velkosti sme 2 dni pozadu ako podla mrchy, ale koresponduje to aj s ovulkou, ktora bola o 2 dni neskor, teda na 16 DC... tak som zvedava ci mi termin porodu da podla mrchy alebo podla ovulky... uz bolo aj srdieckooo, tak uz len verit, ze to tak aj ostane a prehupneme sa v poriadku do druheho trimestra, juj aby to uz bolo, lebo som nemoznaaaa, unavena a ten zaludok je tiez nejaky divny... nezvraciam, ale aj tak, ani najedena, ani hladna, nijak dobre....
@katus193 kde najdem tu tabulku.nemozem ju najst.
no ja neviem.bud to bude junove alebo julove - ak pojde vsetko po poriadku a ak ten test je pravdivy🙂
Pekny vecer.. Konecne sa mi podarilo vas docitat.. No pekne ste sa tu rozpisali.. 😉
Baby ja dufam, ze tieto "stavy" uz coskro skoncia.. 😒 Uz ani neviem ake to je, ked mi zle nie je.. 😒 Prisla som na to, ze mam aj dost nizky tlak.. Toto som v prvom tehu nezazila.. Jednak mi nebolo tak zle a s tlakom som mala presne opacny problem..
Uz mi to je az blbe, ze malu odkladam kedy sa len da.. Ale ja jej normalne obcas nestiham, dokaze ma tak vystavit, ze jedine po com tuzim, je postel..
Zajtra idem rano na krv - uz na prenatalny skrining. Na obed mam potom ultrazvuk.. Dufam, ze vsetko bude ok..
@danuskap19 tabulka neni este dokonca, dnes som pisala ze ju dam asi zajtra 😉
dievcence, nemate, alebo nemali ste niektora mykozu (alebo kvasinky) v tehotenstve? Vsade citam, ze cipky, ci gely az po 1. trimestri. Mna to dnes prepadlo a z predchadzajuceho tehu nemam skusenosti. Poculi ste o vyplachu vodnym roztokom jedlej sody? Neuskodim babatku? Inac to svrbenie je neznesitelne...!
@z.vrablova a nepomaha ani krem canesten, pokial viem tak ten by si mohla.Mne vzdy hned zaberie
Caute baby. Ja sa dnes citim uplne fajn, nie som ani unavena, ani mi nie je zle. Alebo ked uz, tak v takych prijatelnych medziach.
Klop klop, takto by to mohlo ostat aj cely cas...ale bojim sa, ze to este na mna pride... 😝 😝 😝
Vidim, ze vam tu je zle odusu a uz aj nejakym babam z juloviek...ale grcanie este nevypuklo vo velkom 😝
Inak zamyslala som sa nad tym, ze ked je v tehotenstve skodliva farba na vlasy kvoli vyparom, ako je to s cistiacimi prostriedkami do zachoda, ako je Savo alebo Domestos? Tie su dost prchave a plne chemikalii a maju veeelmi vyrazny neprijemny zapach. Nemozu byt skodlive? Uz som oznamila mm, ze zachod odteraz cisti on.
😀 😀 😀
Ahojte kocky - rada by som sa k Vam pripojila 😉 Termin mame 14.6., tak sa tesiiiim...ale mam myom na maternici :((( Mudrejsia budem po dalsom vysetreni... Drzim Vam prsteky, nech vsetko prebieha v pohode! 😉
ahoj kočky 😉 ja mám za sebou jeden z tých ťažkých dní. Od rána ležím v posteli a moje jediné výlety boli smerom na záchod. So záchodovou misou sme sa stali nerozlučné priateľky. Dúfam, že zajtrajšok bude z tých lepších, pretože v práci so mnou asi sekne. Manžel sa smeje, že bábo bude asi po ňom, keďže ma ani jeden z nich neposlúcha 🙂 🙂 🙂
baby niektora tu pisala ze robi aerobik neuskodi to babu?mne dok.zakazala zumbu vraj pre istotu len aky mate na to nazor a pri tom mi nebyva zle ani neviem zatial co su nevolnosti uplny opak ako pri malom ze by to bola baba 😀 😀 😀 😀
@mishela Ahoj, Zumba je podla mna dost narocna fyzicky a je pri nej vela skakavych a shakovacich pohybov. Neodporuca sa v prvom trimestri, aby sa babo spravne uhniezdilo. Ja osobne poznam zopar instruktoriek, co v tehotenstve zumbovali napllno a nic sa nestalo, maju krasne zdrave deticky. Je to o tom ako sa ty citis, skor by som odporucila nejake cvicenie pre tehotne.
@yasmin0001 nechcem to zakriknúť ale je mi super sem tam som unavena ale inak nic 🙂 asi ma to len caka 😀
@yasmin0001
napodobne 🙂 ale samozrejme ze v tehu to nemozme robit naplno, a je tam kopa skodlivych pohybov, ale poznam svoje telo a viem co nie a co ano a samozrejme som si to predtym dokladne nastudovala 🙂

@mirka35 tabulka junovych tehuliek, takze sem tvoje udaje 😉
Bydlisko, porodnica, vedk, co to bude dame neskor ked budes vediet 🙂 , mena pre deticky a termin porodu