icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

lara16
2. nov 2011

@lulu1988 ja tiez dobre... sono v pondelok v poriadku drobec ma 1,5 cm 🙂 ...dalsia kontrola 15.11. 🙂 inak asi ako vacsina bab...som unavena...zaludok na vode...ale nic hrozne co by sa nedalo vydrzat... 😉

mirka35
2. nov 2011

@petuska123 ahoj Petuska som na tom rovnako ,ako ty 🙂 🙂 🙂 🙂 papam papam a papam fuuu ha 🙂 🙂 🙂 a hlane vela a vsetkoooo hmmm 🙂 🙂 🙂 🙂

petuska123
2. nov 2011

@mirka35 a potom bude priberam a priberam 😀

genialna
2. nov 2011

@katus193 🙂 ale ano.. je.. Len ja to uz asi neprezivam s tolkou euforiou, kedze jedneho spunta uz doma mam.. 😉 😉

mirka35
2. nov 2011

@petuska123 co bude...... 🙂 🙂 🙂 🙂 Petuska uz jeeee 😉 😉 😉 😉 uz sa budem krotit ...

mishela
2. nov 2011

@katus193 ked si bola na posledy na sone uz videl doki srciecko?lebo mas skoro taky termin ako ja a mne nevedela este nic povedat iba ze som tehu a nic nevidela

soporova
2. nov 2011

@mirka35 ďakujeeeeeem, to je super, že sú takéto témy kde si môžme spolu pokecať🙂 ja mám toto 3 mimi neplánované, tak v kútiku duše dúfam, že to bude moje ,,vytúžené,, dievčatko, aj keď mojich 2 čertíkov by som teda ani za milión dievčat nedala 🙂 teraz mi je hrooozne zle, nechutí mi jesť, ani sladké, iba ovocie a toto som pri predchádzajúcich tehotenstvách nemala, nuž uvidíme, len som zvedavá aké meno dáme chlapčekovi, lebo moje chlapčenské mená sa minuli 😀 😀 😀 dáme priestor manželovi 😀

soporova
2. nov 2011

@mishela nebojkaj, mne v 7 týždni videl iba zárodočný vak, nič ani mimi, ani žĺtkový vak a po 14 dňoch krásne 1,7cm mimi aj so srdiečkom, tiež som si prešla najprv že asi je mimomaternicové lebo v 6tt, absolútne žiadny náznak tehotnosti, potom o týžden ten vak a dnes už mimi, ale ževraj mám nízko maternicu a som aj obézna, musel mi na brucho pritlačiť rukou, aby mimi videl 🙂

mirka35
2. nov 2011

@soporova ano aj ja sa tesim ze nas je tu tolko a mozeme si tu pisat 🙂 🙂 🙂 Manzel ma uz velku hlavu niekedy zo mna a zatim to moc ludom nerozkecava 🙂 🙂 🙂 Neboj mien je vela nejake pekne sa naaajde 🙂 🙂 🙂 🙂

mishela
2. nov 2011

@soporova ked to je strasne toto cakanie co mi povie o tyzden dok.ci je vsetko ok nieje mi vobec zle ,nemam bolesti ,nechuti mi papat len ovocie a to citrusi a pri prvom to bol pravy opak 😕

soporova
2. nov 2011

@mishela Tak to ti verím, ja som dnes myslela, že k dokymu ani nedojdem, tak sa mi triasli nohy ☹ ale potom bol pocit suprový a keď som si čítala nejaké diskusie, tak veľa žienkam povedali doktory, že do 10tt, je na srdiečko čas, veľa idú napr. v 6tt, nevidia nič a potom ich objednajú až na 11tt, takže ozaj sa netreba báť, kým nie sú bolesti a krvácanie tak je všetko ok, tak hovorí môj pán doktor 🙂

mishela
2. nov 2011

@soporova sak pevne dufam lebo sa tesime ale hrozne moc na babo

katus193
2. nov 2011

@mishela ja som bola presne 20.10.to mi mrcha meskala 4dni takze bolo vidno len taku machulu,plod este nie no a potom ma dal dr az o tri tyzdne to je 11.11 a povedal ze vtedy uz uvidime babatko.TAk som velmi zvedava ze ci bude vsetko v poriadku a hlavne to srdiecko

yasmin0001
2. nov 2011

@mishela ani mne nie je vobec zle. Mam zaludok na vode a som viac unavena a to je vsetko, inak uplna pohoda normalka....ale to cakanie je strasne ubijajuce. Obzvlast pre mna, co som tehotna prvykrat a este k tomu uplne necakane, ja tomu snad este stale neverim. Ale o 4 dni, idem k lekarovi, taaaaaaaaaak sa mi to vlecie, ze najviac!!!!! No najvacsi gol bude, ked nebude ani tehu!!!! Asi si kupim este jeden test 😠

mishela
2. nov 2011

@katus193 to idem aj ja 🙂 v tedy tak mame spolocnu kontrolu tak drzim palceky nech su nasi drobci ok a mne povedali to iste a meskala mi 7 dni a na osmi som isla lebo to bolo hrozne a teraz to je este horsie lebo to beriem uplne inak ako pri prvom a @yasmin0001 aj mne sa to vlecie ked mi povedala ze mam dojst o 10dni tak az zaskocila a najhorsie je ze brusko rastie a musime tajit az kym to nebude na 100%

evickaadamova
2. nov 2011

Ahojte Junovky, tiez by som sa rada pridala do diskusie, zatial len tak skromne, kedze termin je koncom juna a ako vacsina na sono bolo zatial vidiet len mini machulku 🙂 ale uz sa moc tesim, ze k drobcovi pribudne dalsi. Ja som tiez velmi unavena, a co zjem to hned citim, uz mi dokonca vadia aj niektore vone :( ... hlavne nech uz mame po prvych 'serioznych vysetreniach' ...... drzim palceky

katus193
2. nov 2011

@mishela no tak drzim palce aj tebe nech je vsetko v poriadku, ja sa velmi tesim aj na prvu fotecku 😉
Kocky ako casto sa chodi k dr na kontrolu v prvom trimestri?

toxity
2. nov 2011

Ahojte,tak aj ja sa k vam pripajam, termin mam na polku juna 🙂. Len sme uhniezdeni nizko v maternici,tak hadam vydrzime.. ma niekto podobny problem?

z.vrablova
2. nov 2011

@toxity ... ja som mala podobny pripad v predchadzajucom tehu... este aj placenta sa do 20tt kryla s krckom, tak som casto krvacala. Od 28tt som az do porodu lezala s vylozenymi nohami v nemocnici. Verim, ze to tvoj pripad nebude, drzim palce, hlavne sa setri.

mishela
2. nov 2011

@katus193 u klasickej lekarky raz mesacne a pri rizikovom teho kazde dva tyzdne teda ja mam take skusenosti

daniwaugh
2. nov 2011

@evickaadamova
viiiiiiiiiiiiiiiiitame ta 🙂

evickaadamova
2. nov 2011

@katus193 no ja som minule tehu chodila kazde 3 tyzdne a predpokladam ze to takto bude aj tentokrat ...

evickaadamova
2. nov 2011

@daniwaugh dakujeeeeeem 🙂))

katus193
2. nov 2011

@mishela a potom v druhom trimestri je to tiez len raz za mesiac?

katus193
2. nov 2011

@evickaadamova no mne sa to zda dost dlho tie tri tyzdne, snad ma da potom aspon za dva

evickaadamova
2. nov 2011

@katus193 asi je to tak kam chodis, ja chodim do sukromneho centra co mame z prace a tam mi aj sono robia kazde 3 tyzdne, myslim ze u statnych je sono tak 3x za tehu, mozno 5x nie som si ista, kazde 2 tyzdne potom chodis uz az posledny mesiac a to uz priamo do nemocnice, ktoru si vyberies na porod

evickaadamova
2. nov 2011

@daniwaugh jeeej pozeram ze budeme mat rovnako starych drobcov, moj prvy ma 1.12. 2 roky 🙂

mishela
2. nov 2011

@katus193 kamosky chodili tak prvy aj druhy trimester raz mesacne a treti kazde dva tyzdne a ja som mala prve tehu rizikove a mala som kontroli kazde dva tyzdne priamo v nemocnici cele tehu tak mozno to je len tu tak a posledny mesiac boli kontroli kazdy tyzden a keby nieco hned prist 🙂

katus193
2. nov 2011

@evickaadamova dakujem za odpoved, lebo ja nemam ani sajnu ako casto sa chodi, NO uvidim ako to bude u mojho dr.

katus193
2. nov 2011

@mishela dakujem ale asi to bude aj tu tak s tymi kontrolami, no ved uvidim toho 11.11 kedy mi da dalsiu.