icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

zinhka
2. nov 2011

Ahoj dievcata, som v 8tt, vsetko je zatial v poriadku (klop klop klop), len asi 10 dni ma strasne ma svrbi koza po celom tele a niektore dni mam malinke pluzgieriky, ktore ako pridu tak odidu. Pocula som o tom, ale az v neskorsom stadiu tehotenstva (>7my mesiac). Pre tehotenstvom som nemala nikdy nijaku alergiu: je mozne, ze sa mi zrazu objavila precitlivelost bud na niektore prisady v obleceni, praci prasok, alebo na stravu? Mate s tym niektora z junoviek 2012 skusenost? Dakujem!

nella1
2. nov 2011

@katus193 zazvor kupim v lekarni?ci?aj mne byva blbie...a neviem si dat chute dokopy a vsetko mi smrdii ☹ 😒

den22
2. nov 2011

ach ako je dobre mat cez tyzden sviatok... vcera som polku dna prespala a dnes som sa naplno mohla pustit do prace, ale zajtra to uz bude horsie. Sice mi je zle, ale aspon nie som taka unavena... Ja idem na kontrolu v piatok 4.11. a aj pre knizku, strasne sa tesim 🙂

mirka35
2. nov 2011

ahooooooj tak uz som po kontrole konecneeeeeeeee......Srdiecko som videla a je vsetko vporiadku 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

rigulka
2. nov 2011

Ahoj, vy ste sa zasa rozpisali. Clovek tu od piatka nie je a teraz vas nestiham citat. K tym nevolnostiam 😒 Byba mi zle, ale zatial to nie je take strasne. Pri malom som bola na WC aj dva krat denne, ale teraz ma len bolieva zaludok. Horsie je, ze nadranom sa zobudim a potom uz neviem zaspat, pri malom som spavala stale - vo dne v noci 😉 Prajem vam pekny dnik 🙂

daniwaugh
2. nov 2011

@mirka35
huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaa 🙂 super! gratulujeme!

mirka35
2. nov 2011

dakujem kraaasne moja ani nevies aku radost mam......

daniwaugh
2. nov 2011

@mirka35
viem si zivo predstavit 🙂 a asi aj ulavu 🙂

maxii
2. nov 2011

Ahojte, tak aj my sa pridavame so srdieckom 😵 😵 😵
velmi sa tesim,lebo ako som zacala troska spinit zase, som bola cela nervozna, ci je vsetko OK...oficialne som 8+2, podla sona 8+4, mame 2 cm ;)

zle mi byva stale, kedy to uz prejdeeeee

daniwaugh
2. nov 2011

@maxii
skusala si ten zazvor? mne byvalo tyzden len zle a uz som ok 🙂 HURAA :D

maxii
2. nov 2011

@daniwaugh
neskusila este, to normlane z toho korena si nakrajas a spravis akoby caj?
super ze ti uznie je...mne sa to praveze shorsuje :(

daniwaugh
2. nov 2011

@maxii
skus to nastruhat a zaliat (ja k tomu pouzivam aj normalne cajove sacky, lebo to nema bohvieaku chut premna) cize do cajnika si dam cajove sacky, nastruhany zazvor, med, citron, zalejem vriacou vodou a pijem 🙂
alebo su este homeopatika cocculine, vhodne pre tehu proti nevolnosti 🙂

maxii
2. nov 2011

@daniwaugh
vdaka

tie holeopatika mi velmi nefungovali, to som skusala minule tehu

mata1976
2. nov 2011

caute baby, neviete ako dlho byva tehulkam zle? moje prve tehulkovanie bolo ukazkove, zial teraz take stastie nemam ☹ . Ked pridem z prace domov, nie som schopna nic robit, zle mi je len co si na jedlo spomeniem. Pomoze mi iba ked si lahnem, takze spat chodievam o 20.00...Kedy to skonciiiii 😝 😝 😝

mirka35
2. nov 2011

@daniwaugh presne tak 🙂 🙂 kamen mi spadol 🙂 🙂

mirka35
2. nov 2011

@maxii blahozelaaaaaaaaam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 ja 7tta5dni a 1,42cm

mirka35
2. nov 2011

babenky aky je vas nazor a ake su vase skusenosti s homeopatiou? 😉 😉 😉

daniwaugh
2. nov 2011

@mirka35
moj otec je ludovy liecitel, takze tomu verim na 100%

mirka35
2. nov 2011

hmmmm aj ja by som chcela a ako to fungýuje neviem to pochopit nejak 🙂 🙂

soporova
2. nov 2011

ahojte dievčatá, tak konečne mi dnes drobček ukázal srdiečko a ja sa s veľkou radosťou pripájam ku vašej skupinke 🙂

mirka35
2. nov 2011

@soporova ahooooj blahozelaaaaam 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

genialna
2. nov 2011

ahojte.. tak my sme podla ult. 9+5tt, meriame 2,4 cm a vsetko je zatial tak ako ma byt.. 😉 Tak sa tesim a kade tade rozhlasujem, ze cakame baaabo.. 😉

petuska123
2. nov 2011

ahojte tak uz mam aj ja po kontrole 7tt+5 a velkost 1,5cm 🙂 dalsia kontrola az v decembry

katus193
2. nov 2011

@nella1 nie zazvor si kupis normalne v obchode niekde pri zelenine, v nejakom vecsom obchode by to mali mat 😉

katus193
2. nov 2011

@genialna jej gratulujem tak drobcek je uz taky velky 😉 aj si ho videla???musi to byt uzasny pocit 🙂 ja sa uz neviem dockat

katus193
2. nov 2011

Baby inac mne je vzdy tak tazko na zaludo po kazdom jedle a to jem malicke porcie a vzdy mi je strasne tazko, akoby som mala uplne scvrknuty zaludok.Vzdy sa mi jedlo hned vrati do krku 😝 fuj.Dokonca aj ked si dam len jogurt

petuska123
2. nov 2011

@katus193 no ja taky problem nemam akuraz som sa obzrala 😠 2 rozky z cesnakovou pomazankou k tomu kokosku a este mi bolo malo tak delisu 😀 😀 😀 😀 muzovi som len medzi dverami povedala nech to nekomentuje 😀

katus193
2. nov 2011

@petuska123 tak ja som to mala na zaciatku, zjedla som 4 polievky na obed a hned aj druhe 😀 a teraz je to pravy opak, jem velmi malo aj to mi je strasne tazko, no snad to prejde aby som mohla dat babu vsetky vitaminy.Ja inac milujem sladke a od kedy som tehotna tak som ziadnu cokoladku nemala a vobec nic sladke, jedine jogurt.

majuska29
2. nov 2011

čaute baby, prišla som vás na chvílu pozrieť.
dnes som sa objednala konecne k mojmu doktorovi. Takze 10.11, idem 1x, tak aj srdiečko by už malo vidieť.

majuska29
2. nov 2011

@mata1976 , mne bolo zle od 8tt do 20tt, to som každé jedno ráno grckala a potom išla do práce. a spavá som bola hrozne, ja čo chodím spať najskor o 23h. tak o 20h. už som spala. to bolo pri mojom prvom tehu. no a teraz mi ešte zle nie je( ani byt nemuselo 😉 ) ale už teraz som nejaka oťapená. ked mi ide maly cez obed spat tak laham s nim, predtym vobec. aj vecer ma už skorej klati.