icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

den22
3. nov 2011

@genialna u normalneho lekara, som vzdy platila za ult. 10 eur. ked mi zistil, ze som tehotna, tak mam narok na 3 ult. zadarmo a takto som to mala u vsetkych doktorov doteraz... teraz chodim sukromnemu a tam sa plati kazdy ult. ale aj tak to stoji za to 🙂

den22
3. nov 2011

@genialna Inak odkial si? pozeram, ze okres BA a kde budes rodit? mame skoro rovnaky termin, tak sa mozno stretneme v porodnici 🙂

petuska123
3. nov 2011

@didlinka3368 😠 😠 naozaj divne..

sijust
3. nov 2011

Ahojte dievcata,myslite,ze by som sa mohla k vam pripojit? 🙂 som 6tt...ale zatial este neviem termin...

petuska123
3. nov 2011

@sijust ahoj 🙂 🙂 tak sa budeme stretavat aj tu

genialna
3. nov 2011

@den22 som z Petrzalky a rodit budem v Ruzinove... Tam chodim aj na poradne.. Uz hned priamo do nemocnice.. Odkial si ty? a kde planujes rodit? 😉

sijust
3. nov 2011

@petuska123 ano,tesim sa 🙂

cleo55
3. nov 2011

@petuska123 ahoj mna dnes akosi zacal boliet zadok-myslim tie kosti na zadku nemozem si ani sadnut uz som to citila v noci tak neviem ci mas aj ty taky problem

blackswan75
3. nov 2011

@daniwaugh asi som to prechvalila a zacinaju mi nevolnosti

mata1976
3. nov 2011

Je to na sukromnej klinike, morfologicky USG stoji tiez €29 a prietoky €20 myslim, plus dalsie poplatky za fotky a DVD. Zavisi to aj od poistovne, ja mam Doveru a lacnejsie to vyjde cez Union.

mata1976
3. nov 2011

@den22 citala som zakonnik prace, ze ak chce byt tehotna chranena pred vypovedou, mala by to oznamit oficialne na papieri + dolozit potvrdenie od lekara...

den22
3. nov 2011

@genialna aj ja budem rodit v ruzinove 🙂 a chodim tam aj do poradne, ale nie do nemocnice, ale vedla na polikiniku... tak sa tam mozno stretneme 🙂

den22
3. nov 2011

@mata1976 hej, uz som si trosku zistovala. Tu mi hovorili baby, ze to este nikto takto nepodaval, ze ma urcite nevyhodia, ale myslim, si ze je to asi lepsie, lebo ak by sa naaaaahodou cokolvek stalo, mohli by sa vyhovarat a ja im to nemam ako dokazat, ze to vedeli... ked dostamen knizku, tak to tak aj ja urobim...

den22
3. nov 2011

@genialna Inak som z pezinku 🙂

mata1976
3. nov 2011

@den22 ved to, ze v dnesnej dobe nikto nevie, co bude. nas v robote uz zasiahla druha kriza 😝

cucuc
3. nov 2011

@mata1976 To je hrozne vela za jedno USG, ja teda platím len 3 eura, ale vzhladom na vyspelost toho ultrazvuku je aj to vela. O fotke mozem len snivat, som v 10 tt a ledva tam nieco vidno. Doteraz mi robili uz 5 USG, tak si neviem predstavit ze by ma to stalo 150 eur

daniwaugh
3. nov 2011

Caute zenske, ktora uz ma brusko?🙂

manamani1
3. nov 2011

@daniwaugh to v 9tt uz také brusko??

bbarboraa
3. nov 2011

@daniwaugh no to je ale pekny pupok 🙂

mirka35
3. nov 2011

@daniwaugh jeeeeeej ja este nieee vlasne citim ze sa nezopnem ale neje to este vidiet... 🙂 🙂 🙂

daniwaugh
3. nov 2011

@manamani1
ano prosim pekne :D ale to je druhe baabo uz
@bbarboraa
sak trci jak antena :D
@mirka35
no ranao je TROSKA mensie, ale jednoznacne vidno, ze som tehu :D asi odfotim aj rano, aby ste si nemysleli, ze som zjedla cele kura aj s kostami na obed a potom sa odfotila :D

maxii
3. nov 2011

@mata1976
ahoj aj mne byva takto zle, hlavne pobede po 15tej tozacina a konci az ked zaspim :( takto mi bolo aj pri prbom tehu, skoncilo to v12,13tt, tak sa modlim,z e aj teraz to tak skonci, lebo neviem, ci vydrzaim dlhsie...strasne zavidim babam co im nic nie je 🙂

@mirka 35
blahozelam aj ja, super miery 😀 😀 😀

petra93
3. nov 2011

@didlinka3368 no veru ja uz mam pocit ze mam brusko, rifle uz nenosim a ked chcem spat na boku uz mam pocit ze ma tlaci brusko 😀

mirka35
3. nov 2011

@daniwaugh haha ze kuraaaaa som zvedava kedy ja sa budem guuulat .no pri mojom apetite coskoro 🙂 🙂 🙂 🙂 baby kedy ikuka brusko pri druhom dietati?

fide
3. nov 2011

ahojte mamicky ja sa asi idem k vám pridať...aj ked mam termin na posledný máj, myslim ,že jeden dva dni nie su dôležite.... chcem sa spýtat, či nemate v tehotenstve ziadne problemy. ja som sa vcera vratila z nemocnice, zacala som krvacat, a teraz mam len lezat ako mrtvolka... No co neurobim pre svoje drobciatko....len mi je luto mojej Elisky ktora okolo mna chodi ze:" maminka buva "....a musi sa hrat sama... ☹ mate aj vy niekto problemy s tým ze je babatko príliz nizko???

katus193
3. nov 2011

@daniwaugh moja to neni napapkane brusko ale krasne tehotenske, ved to je jasne 😉

maxii
3. nov 2011

@fide
aoj to je mi luto ;( je to narocne moja mala je len o 4 mesiace mladsia, viem si predstavit ake to je nemoct sa jej venovat...

ja som sice nekrvacala, ale od pondelka do vcera som jemne spinila, lekarka mi vravela ze to nic neznamena a ze nemusim ani lezat, tak neviem 😖 😖

daniwaugh
3. nov 2011

@blackswan75
no, tak zazvor a homeopatika. ale mne to trvalo len 4-5dni, tak dufam ze aj Tebe to coskoro prejde 🙂

daniwaugh
3. nov 2011

@katus193
no ale takto skoro?🙂 ja viem ze pri druhom skorej vykukne ale ja som 8+4 haha :D a minule mi nevykuklo az do dakeho stvrteho mesiaca, cca 14-15tt 🙂

fide
3. nov 2011

@maxii ja by som sa na tvojom mieste aspon setrila .... tiez som nekrvacala silno no ked som prisla do nemocnice aby ma skontrolovali po ultrazvuku lekar konstatoval : " je to zive " mala som mu chut vlepit jednu ... ja vystresovana ze co sa deje ..ani by mi na um neprislo ze by som mohla prist o babatko ... naozaj som nekrvacala silno..a on tak chladno ku mne ze akoby len isiel urcit ci este zije...ale to zrejme iba tento lekar lebo pocas celeho pobytu v nemocnici som sa s nim nestretla a ostatní boli velmi zlati a chapaví az som bola prekvapena...vsetko sa vypytovali a stale len upozornovali aby som lezala....