Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@didlinka3368 😠 😠 naozaj divne..
Ahojte dievcata,myslite,ze by som sa mohla k vam pripojit? 🙂 som 6tt...ale zatial este neviem termin...
@sijust ahoj 🙂 🙂 tak sa budeme stretavat aj tu
@petuska123 ano,tesim sa 🙂
@petuska123 ahoj mna dnes akosi zacal boliet zadok-myslim tie kosti na zadku nemozem si ani sadnut uz som to citila v noci tak neviem ci mas aj ty taky problem
@daniwaugh asi som to prechvalila a zacinaju mi nevolnosti
Je to na sukromnej klinike, morfologicky USG stoji tiez €29 a prietoky €20 myslim, plus dalsie poplatky za fotky a DVD. Zavisi to aj od poistovne, ja mam Doveru a lacnejsie to vyjde cez Union.
@mata1976 hej, uz som si trosku zistovala. Tu mi hovorili baby, ze to este nikto takto nepodaval, ze ma urcite nevyhodia, ale myslim, si ze je to asi lepsie, lebo ak by sa naaaaahodou cokolvek stalo, mohli by sa vyhovarat a ja im to nemam ako dokazat, ze to vedeli... ked dostamen knizku, tak to tak aj ja urobim...
@mata1976
ahoj aj mne byva takto zle, hlavne pobede po 15tej tozacina a konci az ked zaspim :( takto mi bolo aj pri prbom tehu, skoncilo to v12,13tt, tak sa modlim,z e aj teraz to tak skonci, lebo neviem, ci vydrzaim dlhsie...strasne zavidim babam co im nic nie je 🙂
@mirka 35
blahozelam aj ja, super miery 😀 😀 😀
@didlinka3368 no veru ja uz mam pocit ze mam brusko, rifle uz nenosim a ked chcem spat na boku uz mam pocit ze ma tlaci brusko 😀
ahojte mamicky ja sa asi idem k vám pridať...aj ked mam termin na posledný máj, myslim ,že jeden dva dni nie su dôležite.... chcem sa spýtat, či nemate v tehotenstve ziadne problemy. ja som sa vcera vratila z nemocnice, zacala som krvacat, a teraz mam len lezat ako mrtvolka... No co neurobim pre svoje drobciatko....len mi je luto mojej Elisky ktora okolo mna chodi ze:" maminka buva "....a musi sa hrat sama... ☹ mate aj vy niekto problemy s tým ze je babatko príliz nizko???
@blackswan75
no, tak zazvor a homeopatika. ale mne to trvalo len 4-5dni, tak dufam ze aj Tebe to coskoro prejde 🙂
@maxii ja by som sa na tvojom mieste aspon setrila .... tiez som nekrvacala silno no ked som prisla do nemocnice aby ma skontrolovali po ultrazvuku lekar konstatoval : " je to zive " mala som mu chut vlepit jednu ... ja vystresovana ze co sa deje ..ani by mi na um neprislo ze by som mohla prist o babatko ... naozaj som nekrvacala silno..a on tak chladno ku mne ze akoby len isiel urcit ci este zije...ale to zrejme iba tento lekar lebo pocas celeho pobytu v nemocnici som sa s nim nestretla a ostatní boli velmi zlati a chapaví az som bola prekvapena...vsetko sa vypytovali a stale len upozornovali aby som lezala....

@genialna u normalneho lekara, som vzdy platila za ult. 10 eur. ked mi zistil, ze som tehotna, tak mam narok na 3 ult. zadarmo a takto som to mala u vsetkych doktorov doteraz... teraz chodim sukromnemu a tam sa plati kazdy ult. ale aj tak to stoji za to 🙂