icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

mishela
3. nov 2011

@daniwaugh dobréééééé 😀 a to si este len v 9tt?vyzera na viac

daniwaugh
3. nov 2011

@mishela
alebo na dvojicky???? :D :D :D :D

katus193
3. nov 2011

@daniwaugh ale ved to je krasne ja by som sa hned takym bruskom chvalila 🙂

maxii
3. nov 2011

@fide
hej setrim sa, ani malu nedviham, nastastie mamina mi velmi pomaha
nastastie dnes uz nespinim, tak snad uz ani nebudem
pristup niektorych lekarov radsej nekomentujem, oni vobec neberu ohlad na to zemy to babatko neberieme ako "vec"

blackswan75
3. nov 2011

@daniwaugh ja tiez preferujem homeopatiu, moja kamoska si robi dokonca z toho doktorat, chodi na nejake studium, vzdy ked mi nieco je tak jej volam a vzdy poradi co si mam kupit. a to brusko mas krasne,, ja som len v 7 a tiez uz trci, predsa len je maternica natiahnuta porodmi a je pruznejsia a hned brusko skoci, ja uz nemozem skoro nic nosit na gatiach mam gumicky 😀 😀 😀 a ten zazvor vyskusam , 😉 😉

maxii
3. nov 2011

@blackswan75
ahoj, dobre vediet ze mas kamosku homeopaticku 🙂
mne zazvor troska pomaha, sice nie vela, ale aspon "o chlp"

daniwaugh
3. nov 2011

@blackswan75
no moj tatino je ludovy liecitel tak ja na 100% verim cajom a homeopatikam a vsetkemu okolo toho 🙂 dufam ze Ti to coskoro prejde
no verim ze uz Ti vyskocilo ked uz mas dva poklady, predsalne uz je to tretie, nie?🙂

daniwaugh
3. nov 2011

@katus193
vidis a ja schovavam :D este sme to ani nepovedali svagrovcom (mame 4!) a ani priatelom ani nikomu okrem maminiek a tatinkov a mojmu bratovi +4 best friends. no a KONIKU haha :D ale nechcem aby to vsetci vedeli zatial, sice niesom poverciva, ale aj tak 🙂

blackswan75
3. nov 2011

@daniwaugh veru tretie. takze maternica sa roztahuje omnoho rychlejsie a preto ma ani nebolieva brusko ako baby co cakaju prve, preto maju pocit ako keby mali dostat menzes, mne len zacalo byt nevolno, hlavne vcera vecer, lebo som varila kapustovu polievku a ta vona ma teda riadne potrapila.... 😀 😀 😀

blackswan75
3. nov 2011

ja uz som povedala aj v praci, aby pocitali s tym ze budu potrebovat nahradu, musela som , lebo riadim sukromnu skolu a najst schopneho cloveka je v dnesnej dobe narocnee

niktoska
3. nov 2011

ahoj kočky, dnes som bola na kontrole a malé pekne rastie. Pani doktorka zistila nejaké bacily, takže predpísala ďalšie lieky ☹ ☹ ☹ a vypísala ma na maródku. Som šťastná ako blcha, pretože v robote som tento týždeň neurobila zhola nič, len som behala na záchod. Dnes je po dlhom čase deň, kedy som sa ešte nebola poobjímať so záchodovou misou 🙂 Dúfam, že mi tento stav vydrží čo najdlhšie 🙂

daniwaugh
3. nov 2011

@niktoska
no tak sak to su vsetko super spravy 🙂 tak aspon si oddychnes :D

daniwaugh
3. nov 2011

@blackswan75
no to ano, to chapem, ze uz musis byt zodpovedna 🙂 ja kedze som este na materskej tak to nikomu hovorit nemusim :D

daniwaugh
3. nov 2011

@mirka35
haha no toto je moje druhe a mne uz 🙂 ale som si ista ze tebe coskoro tiez vyskoci 🙂

mirka35
3. nov 2011

@daniwaugh dufaaaam 🙂 🙂 🙂

mirka35
3. nov 2011

baby prosim vas mozem si davat do nosa pinosol a olynth? uz 5 dni nedycham a nespim .vcera som si vecer dala a konecne sa vyspala.V lekarni mi povedali ze nemam s tym prehanat a mozem len aj tak nesom si ista

firstbaby
3. nov 2011

@mirka35 urcite nie olynth, precitaj si pribalovy letak a ak mas nadchu, pomoze taka super masticka, vola sa panthenose a su aj dobre homeopatika od Boiron, urcite by som sla tymto smerom.... 😉

misell24356
3. nov 2011

ahojte baby mozem sa pridat, ja by som mala mat termin podla mrchy 20.6.2012

firstbaby
3. nov 2011

@misell24356 jasne, vitaj medzi nama 😀

mirka35
3. nov 2011

@firstbaby dakujeeem citala som letak pinoso mozeme je to pisane ...😀 hmmmm olynth som si davala asi 4krat.... ..

mirka35
3. nov 2011

@misell24356 ahoooooj blahozelam😀

toxity
3. nov 2011

Caute babenky,tak uz mam po druhom sone,aj dvd som dostala 🙂 sme v 9tt a vsetko ok,az na to ze sme nizko,tak sa musim setrit :((

elys
3. nov 2011

Ahojte kolegyne :D konecne mame prve sono za sebou, srdiecko bije. som neskutocne stastna. fazulka ma uz 2,6 cm a je to neopisatelny pocit, ked tie dve ciarky na teste zrazu vidite ako malinkeho cloviecika v brusku, ako sa tam hra s rucickami a to male milimetrove srdiecko si tam bije o 106. no nadhera!!!!

kaciatko215
3. nov 2011

ahojte dievcata mozem sa k vam pridat?som pravdepodobne v 9tt a prvy x idem k midwife na bud.tyzden a sono budem mat az koncom novembra.Na zaciatku ma dost bolelo podbrusko ale to som pripisovala tomu ze sa roztahuje maternica a pred tyzdnom som spinila hned som isla k GP no ale kedze oni tu v UK nic nerobia len mi odporucil oddych tot vsio takze sa snazim oddychovat co najviac a uz sa velmi tesim na prvy scan aby som videla nase male drobatko 🙂

daniwaugh
3. nov 2011

@mirka35
a nemaju v lekarni tu slanu vodu? ja som si davala olynth, to ti podlamna neskodi..

daniwaugh
3. nov 2011

@elys
naaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaadherneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

daniwaugh
3. nov 2011

@toxity
no hlavne ze ste ok, ale setri sa, aby si nemusela cele tehu prelezat 🙂

daniwaugh
3. nov 2011

@kaciatko215
no drzim palce, midwife su uzitocne asi tak ako komare (aspon zozaciatku).. necakaj od nich nic radsej.. uk je na lekarov uplna havaria.. ale len tych gp, v nemocniciach su dobri 🙂 v ktorom meste si?🙂

elys
3. nov 2011

@kaciatko215 Ahoj. tak vitaj v klube. pripominas mi moju sesternicu, ktora zije v Southende, aj tam rodila. tiez mala problemy v prvom trimestri a oni ju s takym kludom poslali domov, ze do 3.mesiaca su potraty uplne bezne a nech tam s nejakym krvacanim ani nechodi. takze ti vobec nezavidim. hlavne sa setri. 🙂

elys
3. nov 2011

@daniwaugh dakujeeem. myslela som si, ze budu dve (mala som taky sen o dvoch babatkach v modrych dupackach) ale nakoniec tam je len jeden prcek.