icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

mirka35
3. nov 2011

@daniwaugh ahoj kupila som tam asi6 veci pinosal olynth Quixx, mar morsku sol nejaqku a nic okrem olyntu nezabera.tak si davam ten pinosal cez den a na noc olynth

mishela
3. nov 2011

@daniwaugh myslíš ??? ale sak ja mam tiez uz riadny balolonik 😀 😀

kaciatko215
3. nov 2011

dakujem kocky za privitanie...veru gp je tak na dve veci no ale co uz...s manzelom zijeme v Guildforde a sme tu uz 7 rokov 🙂

z.vrablova
3. nov 2011

@mirka35 ... ja mam dobry babsky recept.... na panvici si nahrej sol (kuchynsku), zabal do vreckovky a potom si so satkou zaviaz okolo hlavy, na dutiny.... aspon 3x denne, do 3 dni sa hlieny spustia a noc uvolni... predtym si striekni morsku sol. Alebo klasika naparovanie sa, ci Solux.... lepsie ako chemia....

@elys ... kraaasa... 😉
@kaciatko215 ... joooj, to aj ja doverne poznam spolupracu s midwives... 🙂 Hlavne aby bolo tehu bez problemov, ja som kvoli rizikovemu tehu odisla z UK rodit na Slovensko radsej.
@maxii ... my sme malej vymenili aj postielku klasicku za taku, aby mohla sama schadzat a ja ju nemusim dvihat, ale skutocne je to tazke, na WC ju musim dvihat alebo do autobusu... no snazim sa minimalizovat.

mirka35
3. nov 2011

@z.vrablova dakujeeeem tu sol vyskusam a tu lampu ,ale bojim sa ze nepomoze ja mam horne dych, uz chronickeeee a maloco zaberaaa. ☹ ☹ ☹

daniwaugh
3. nov 2011

@kaciatko215
nechces radsej doletiet na svk na uzv?🙂

daniwaugh
3. nov 2011

@mirka35
no ja som mala stastie mne quixx ci jak sa to vola zabral a predtym som si raz dala olynth ale mam dojdem ze ked to nemas na litre tak by to malo byt ok

daniwaugh
3. nov 2011

@mishela
ukaz!:D

mishela
3. nov 2011

@daniwaugh pockaj dam foto len mam zamknuty album tak to budu vidiet len priatelia

daniwaugh
3. nov 2011

@mishela
no ale to neuvidim :D

mishela
3. nov 2011

@daniwaugh tak si ma tam pridaj a potom si ma odober alebo ako chces

kaciatko215
3. nov 2011

@daniwaugh uz len 4 tyzdne a pojdem na scan to uz vydrzim 🙂

genialna
3. nov 2011

@den22 noo, tak to mozno ano.. A mozno aj na izbu nas spolu daju.. 😀 😀

yasmin0001
3. nov 2011

Ahojte kočeny, ja som bola dnes unavenaaaaa a lenivaaaaaaa a po kazdom jedle mi bolo tazko. Aj teraz som bola hrozne hladna, tak som sa najedla a uz citim ako mi to stupa hore, ale je to vsetko v takych primeranych vydrzatelnych medziach. Dnes som to na cviceni poriadne roztocila, nejak som sa nevedela ovladnut, mala som naladu.... tak snad mi to neuskodi.
Gratulujem babam co uz maju fotecky, dvdcka a bruska hrooozne zavidim a velmi gratulujem 😵 😵 😵

daniwaugh
3. nov 2011

@mishela
lol nechcem si ta odobrat :D len pridat :D

daniwaugh
3. nov 2011

@kaciatko215
kedy mas? ja mam 29.11 🙂

katus193
3. nov 2011

Kocky mam urobenu tu tabulku ale nemam to v subore jpg a neviem ako to mam spravit, tak kto by to vedel tak mu poslem mailom tabulku a nech to urobi, lebo ja fakt neviem a ani mm ☹ ☹ ☹

kaciatko215
3. nov 2011

@daniwaugh 8.11 mam midwife a ona mi urci kedy bude prvy scan ja si myslim ze to bude koniec novembra mozno zaciatok decembra

daniwaugh
3. nov 2011

@katus193
posli mne na daniela.hroncova@gmail.com ja to spravim

didlinka3368
4. nov 2011

@daniwaugh Jeeeej 🙂 aké brušino....ja keď sa dobre napapám a uvoľním, tak mám podobné, ale to som mala tak pred tehu...tiež zatiaľ pociťujem, že už ma troška tlačia gate, ale zatiaľ to veľmi vidno nie je ... no teším sa na také bruško 🙂

didlinka3368
4. nov 2011

@elys Jeeej toje krááááásne 🙂 ... ja idem na druhý týždeň v utorok na UTZ a budem v 10tt ako ty, tak sa nesmierne na to teším 🙂 ... len dúfam, že bude všetko ok....

blackswan75
4. nov 2011

@elys gratulujeeeem , v utorok sa tusim aj ja pochvalim takouto foteckou 🙂

blackswan75
4. nov 2011

baby ja dnes kukam rano ako puk mne za noc ako skocilo brucho? nechapem, nejak sa mi dvihlo, no takze ma bude prezradzat aj bruseno 😀 😀 😀 😀

misell24356
4. nov 2011

@firstbaby dakujem 🙂

genialna
4. nov 2011

@daniwaugh jeeeejee.. ake pekne brusko uz mas.. 😉

mata1976
4. nov 2011

@maxii presne tak je to aj u mna, zacina to poobede, resp. vecer. Aj pri Emmke to tak bolo ale nie az take hrozne...Mozme z toho usudzovat, ze cakame dievcatka 😉 😉 😉 ???

mata1976
4. nov 2011

@cucuc mne vcera tiez robili USG, tam som neplatila nic. Len ten v 12tt je nejaky specialny tak je tam taka cena. Je to v prenatalnom centre a vraj tymito vysetreniami sa znizil pocet amniocentez, kedze tam maju spickovy pristroj ktory urobi presne merania.

maxii
4. nov 2011

@mata1976
neviem 🙂 tentokrat by som brala uz aj chalosa, ale je mi to v podstate jedno 🙂

sisa.b
4. nov 2011

Ahojte dievčatá, ja tiež patrím medzi vás 🙂 Som stále unavená, žalúdok mám ako na vode a všetko mi neskutočne smrdí 😝
@daniwaugh krásne bruško máš, nechci vidieť to moje 😀
Už ste niečo pribrali? Mne zatiaľ váha stojí, ale pri sedení si už musím rifle rozopínať, lebo ma tlačia. A brucho sa mi už moc vťahovať nedá. Tehu veci sú mi už dosť veľké, tak ani neviem, čo mám nosiť 😅

daniwaugh
4. nov 2011

@blackswan75
aj mne to zo dna na den, tak vitaj medzi bruchatkami :D