Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@sisa.b
no ja som na vahe nepribrala nic, ale ono to moje brusko ani nevie lebo vyzera jak keby som aspon 5kil :D a mozno su tam trojciatka, ako baby strasia :D a samozrejme ze chceme vidiet to Tvoje 🙂
Mna uz unava presla a ani zle mi nebyva (o co sa stavite, ze len za to, ze som to povedala mi dneska zacne byt??) pila som zazvorovy cajik a jedla po malych kuskoch a pila vela vela vody. Dufam ze Ti bude lepsie coskoro!
jaaaaaj baby take ake mate bruska vy tak ja som mala este pred tehu 😀 😀 😀
baby, ja čakám štvrté 😀 a brucho sem nebudem vešať 😅
... ja sa tiez este fotit nejdem, kym mne bude vidiet brusko, tak sa este nacakam.... ja patrim k xxl tehulkam, tak kym mi babatko vyplni speky na bruchu, budem hadam aj v 3. trimestri... 😀
tak dnesny obed skoncil vo WC ale nie ustami ale zadkom. 😀 😀 😀 😀 auuuuuuuuuuuuuu sracka 😠
baby mne je tak strasne zleeeeeeeeeeeee, neda sa mi nic zjest a nevladzem 😖
@daniwaugh haaaa ze bruchatka, skor slonica 🙂)))
😀 😀 😀 😀 😀 😀
@sisa.b a precoo?? myslis ze sa nezmesti? neveriim, pozri na mna moj muz rano ked ma videl skonstatoval, "fuuu mamina, asi by sa ti zisli tehotenske gate , zajtra ideme nakupovat, nebudes chodit v teplakoch!" 😀 😀 😀 😀 a este nezabudol dodat,,, len prosiim nepriber 30 kil 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@petuska123 Tak sme na tom rovnako, práve som sa vrátila z WC...ach škoda toho kung-paa ☹
@blackswan75 no na tej fotke to zase nie je az take velike brusko, skor by som povedala, ze take malinke, pockaj ked hodim fotku ja 😀

@genialna
dakujeeeeeeeeeem 🙂 dufam ze tam niesu dvojicky :D