icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

daniwaugh
4. nov 2011

@genialna
dakujeeeeeeeeeem 🙂 dufam ze tam niesu dvojicky :D

daniwaugh
4. nov 2011

@sisa.b
no ja som na vahe nepribrala nic, ale ono to moje brusko ani nevie lebo vyzera jak keby som aspon 5kil :D a mozno su tam trojciatka, ako baby strasia :D a samozrejme ze chceme vidiet to Tvoje 🙂
Mna uz unava presla a ani zle mi nebyva (o co sa stavite, ze len za to, ze som to povedala mi dneska zacne byt??) pila som zazvorovy cajik a jedla po malych kuskoch a pila vela vela vody. Dufam ze Ti bude lepsie coskoro!

katti77
4. nov 2011

ahojte
taj ja mam tiez take brusko ako @daniwaugh a to mam prve tehu 🙂 ja sa tesim ked ho uz budem moct ukazovat, ale este sa mi to zda zavcasu, chcem pockat aspon do konca trimestra a potom nech to uz vsetci vidia a vedia 😀

cleo55
4. nov 2011

jaaaaaj baby take ake mate bruska vy tak ja som mala este pred tehu 😀 😀 😀

daniwaugh
4. nov 2011

@katti77
Tak sak my si pockame, hadam nam nikam neutecies a potom nam ho ukazes 🙂

katti77
4. nov 2011

@daniwaugh vam ho mozem ukazat aj dnes 🙂 ale je sranda, ze na vecer je teda este vacsich rozmerov ako rano 😀 tak neviem ktoru fotku hodim 😲

daniwaugh
4. nov 2011

@katti77
no aj ja ho mam vecer vacsie nez rano, ale aj rano je stale take iste, henta fotka je z rana/doobedia :D vecer vyzeram jak v 5-6mes :D
tak supni len nam fotecku nech sa pokochame 🙂

katti77
4. nov 2011

@daniwaugh pridem z prace odfotim sa, a supnem ju sem, to uvidis to brusisko 😀 a aj ja vecer som tak 5-6 mes. presne, segra sa mi uz smeje, ako priberam, ale zatial len do toho brucha uvidime kam to vsade este pojde 😨

den22
4. nov 2011

@mata1976 ved to a teraz potrebujeme kazde euro...

den22
4. nov 2011

@daniwaugh aj ja mam take brusko a tiez druhe, ale myslela som si, ze to nie je normalne. tesim sa, ze je to uplne v pohode 🙂 tusim sem aj ja dam foto 🙂

den22
4. nov 2011

@genialna to by bola aka nahoda 🙂 inak trosku sa aj obavam, nevies ako to vyzera z doktormi a porodnikmi v Ruzinove? Normalne sa bojim, aby nas mal aj kto odrodit...

den22
4. nov 2011

@sisa.b aj ja mam taky problem... Kupila som uz tehu gate dvoje, ale este mi poriadne nedrzia na brusku, takze je to take vesele ako si ich stale potahujem, ale je to lepsie ako normalne gate, kdeze tie ma uz tlacili a sediet v nich cely den v praci nehrozilo...

sisa.b
4. nov 2011

baby, ja čakám štvrté 😀 a brucho sem nebudem vešať 😅

z.vrablova
4. nov 2011

... ja sa tiez este fotit nejdem, kym mne bude vidiet brusko, tak sa este nacakam.... ja patrim k xxl tehulkam, tak kym mi babatko vyplni speky na bruchu, budem hadam aj v 3. trimestri... 😀

mirka35
4. nov 2011

@cleo55 haha 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 si suprovaaaaaaaaa 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 aj ja som mala take aj take mam 🙂 🙂 🙂

petuska123
4. nov 2011

tak dnesny obed skoncil vo WC ale nie ustami ale zadkom. 😀 😀 😀 😀 auuuuuuuuuuuuuu sracka 😠

genialna
4. nov 2011

@daniwaugh nooo, to by bolo zaujimave.. 😀 hlavne vzruso u vas doma.. 😀

genialna
4. nov 2011

@den22 mne hovor.. aj moj Dr. dal vypoved.. Ale tak ked som sa ho na to spytala, tak mi povedal ze sa nemam obavat, ze isto ma odrodi.. Takze uvidime.. Ale do juna je este dlha doba.. Snad to dobre dopadne.. 😉

petra93
4. nov 2011

baby mne je tak strasne zleeeeeeeeeeeee, neda sa mi nic zjest a nevladzem 😖

daniwaugh
4. nov 2011

@den22
urcite daj, tesime sa!🙂

daniwaugh
4. nov 2011

@genialna
no to by som si asi sla hodit, muz ma v rodine trojo dvojiciek, tak niesme bez sance.. ehm ehm :D

blackswan75
4. nov 2011

@daniwaugh haaaa ze bruchatka, skor slonica 🙂)))
😀 😀 😀 😀 😀 😀

niktoska
4. nov 2011

@petra93 myslím na teba. Mne je tiež strašne zle. Síce už druhý deň som nezvracala, ale všetko jedlo chutí rovnako hnusne. Do jedenia sa musím nútiť.

blackswan75
4. nov 2011

no tak tu je dokaz, zo dna na den je zo mna slonica 😀 😀 😀 😀 😀 😀

maxii
4. nov 2011

@niktoska
@petra93
juj aj mne byva zle :(
tesim sa z kazdeho dna ktory skonciiiii 😝 😝

blackswan75
4. nov 2011

@sisa.b a precoo?? myslis ze sa nezmesti? neveriim, pozri na mna moj muz rano ked ma videl skonstatoval, "fuuu mamina, asi by sa ti zisli tehotenske gate , zajtra ideme nakupovat, nebudes chodit v teplakoch!" 😀 😀 😀 😀 a este nezabudol dodat,,, len prosiim nepriber 30 kil 😀 😀 😀 😀 😀 😀

didlinka3368
4. nov 2011

@petuska123 Tak sme na tom rovnako, práve som sa vrátila z WC...ach škoda toho kung-paa ☹

den22
4. nov 2011

@genialna no snad... ale aj ja som pocula, ze je to take trosku len strasenie, ze oni naozaj neodidu...

katti77
4. nov 2011

@blackswan75 no na tej fotke to zase nie je az take velike brusko, skor by som povedala, ze take malinke, pockaj ked hodim fotku ja 😀

silvia0201
autor
4. nov 2011

neopísateľný pocit, keď vidíte ako sa 2.6cm drobec vrtí :o))