Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
tak ja mam fotky zo sona uz 3, z prveho kde bolo vidno len zltkovy a gestacny vak a z druheho kde bolo aj srdiecko mi dal 2...moj gyndos robi pri kazdej kontrole sono a vzdy da aj fotku, ale zato knizku az po 12tt... a este co ma vytocilo, pri prvom tehu som bola vzdy objednavana na konkretny termin a teraz mam na vyber, bud objednavanie na termin za 70 Eur alebo cakat na ambulancii 2-3 hodiny.... viem co je to cakat a sediet s bruchom a ked si k tomu predstavim dalsie pobehujuce a vyvadzajuce 2 rocne dieta, tak zostava jedina sanca, objednavat sa na termin, ale zas 70 Eur sa mi zda privela a navyse ked nemam normalny plat ale len rodicak... ide ma porazit, totalne ma to dostalo a to som doteraz na gyndosa ani krive slovo nemohla povedat...
tak baby, tabulka v albume mojom, ak su dake problemy/pripomienky, sup sem s tym 🙂
ano baby, doteraz objednaval tehotne bezplane, samozrejme za objednanie na konkretny cas ked ste chceli vy, tak sa platilo, ked objednali vas, tak sa neplatilo a aj tehotne objednavali oni a aj teraz to tak je, daju vam sice termin, ale za tu sluzbu pocas celeho tehotenstva je to 70 Eur... ked sa to tak narata, tak v podstate absolvujem unho od zaciatku 2 trimestra asi 7 poradni, tak to vychadza 10 Eur na jedno objednanie, co si uctuje vela lekarov, ale este som sa nestretla s tym, ze by to niekto uctoval tehotnym!!! som z toho hrozne sklamana, asi mu na to nieco poviem najblizsie ked uz to bude aktualne (vraj od kedy daju knizku sa plati, teda od 12/13tt)... ja som prve tehotenstvo absolvovala v kazdom trimestri merania, ktore potreboval na nejaku svoju studiu, robil si MPH, trepala som sa na ustav a cakala tam a davala sa testovat a vsetko z dobrej vole, vsak co, nepomozem mu? a tu je vdaka? nic som za to nechcela a ani nedostala a teraz sa mi to takto vrati? no co mu mam na to povedat? ze ci sa to neda na splatky alebo pri kazdej kontrole? naraz 70 eur nemam, bohuzial...
ahojte kocky ale ste toho popisali 🙂 ja som za uzamknutie temy
k teme brusko tak ja mam take malinke ale vecer ho mam omnoho vacsie ako rano
blelka to je strasne vel ze 70 eur za objdenanie
co by ste mu na to povedali? zaplatili by ste alebo by ste sa ohradili?
@bleelka ... tak to tiez pocujem 1x... 😕 Moj dr. ma presne vyhradene dni a hodiny pre tehulky, tiez neobjednava, ale ma nastastie velmi schopnu sestricku, tak som este u neho viac ako 15min nikdy necakala.
@z.vrablova aj tento ma v oridnacnych hodinach napisane dva dni na tehotensku poradnu, ale objednava tehulky aj k objednanym pacientkam, apon pri prvom to tak robil, mal ich hrozne vela vtedy.
Ahojte 🙂 uz ste toho popisali hojne 🙂 musim Vas docitat bo nestiham ledva zijem 😒 ceeely den by som prespala , potom chytim druhy dych a vecer zasa nezijem 😖 Inak tiez suhlasim s uzamknutou temou , je to podla mna lepsie a nevynasaju sa somariny ...
@daniwaugh jake uz mas krasne brusko 😉 a aj ostatne baby co ste dali foto 🙂
pozeram ze uz mate fotecky zlaticok 🙂 ja sa neviem dockat 22.11 kedy budem vidiet , ze nas zazrak je v poriadku 🙂 uz odpocitavam dni 😀 😀 😀
Takže dievčatá, čo sa týka zamknutia témy súhlasím a tiež si myslím, že by sme ešte zo 3 týždne mohli počkať 🙂
A čo sa týka Vaších brušiek, ako spomínala jedna maminka čakateľka aj ja som maminka xxl, takže nárast bruška hrozí kolo 5 mesiaca, podľa predchádzajúcich skúseností, a keď som šla rodiť sestrička vždy konštatovala, že či dvojčatá 😀 ale mi objemnejšie máme aspoň raz výhodu, buď môžme naše pokladíky dlhšie tajiť pred neprajníkmi, alebo nosiť hneď materské oblečenie a tváriť sa, že to bruško máme kvôli bábu 😀 nech je to tak alebo onak, hlavne nech malé lásočky v bruškách pekne rastú 🙂
halooooo babenky co chcete uzamknut???neeee ja vas chcem citat ...... ☹ ☹ ☹
akoze junovky budeme v teme 🙂 som sa zle vyjadrila 😀
..k uzamknutiu.. Ja som za.. 😉 Resp. tiez by som este chvilu pockala ci sa chce este niekto pridat a potom uz len uzatvorena skupina.. podla mna je to tiez lepsie.. 😉
Baby, ktore chcete este do tabulky, vravte, nech to neprerabam na 800x :D k nahliadnutiu u mna v albume, kto chcete si to kludne skopirujte/stiahnite 🙂

@mishela
uz :D