Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@mirka35 ahoj ja som z Vrakune 😉
@daniwaugh aj ja by som bola rada keby ste ma pridali do tabulky
moje udaje:
meno: Iveta
vek: 29 rokov
porodnica: Svidník
mena babetiek: zatial netusim
termin porodu: podla menstruacie 20.06. podla velkosti plodu 28.06
@ivetta1982
hotofka🙂
@daniwaugh dakujem
Tak aj ja sa pridávam 🙂 tiež máme termín v júni ale stále sa nám posúva dopredu lebo drobček rastie ako z vody 🙂 ale najnovší máme 12.júna 🙂
vitam novu tehulku kacsik 😉
@sisa.b no vidis a kolke babo ty cakas? 🙂
@kaciatko215 dakujeeem 🙂
Ahojte dievčatá, pridávam sa, termín máme koncom júna 🙂 🙂 Už jednu dcérku máme, 9 ročnú, tak sa tešíme 🙂
ďakujem 🙂 no mám taký pocit, že patrím k najstarším podľa @daniwaugh tabuľky 🙂
a aj sa prosím zatabuľkovať 🙂
meno Sophina (Zuzka)
vek : 34
porodnica : Antolska BA
meno : Zuzka , Lacko
Termin porodu - 28.6.2012
A dakujem 🙂 a idem asi spat ... momentalne som asi najvacsi spachtos, viac ako moje psiky :D
@kaciatko215 ďakujem 🙂 len dnes som objavila túto stránku a strašne sa s nej vytešujem🙂
ahojte ,,,baby nepobolieva vas s casu na cas brucho ,asi tak ako pri menstruacii?
Ahojte, aj u mňa testy a aj krv ukázala, že čakám bábätko 🙂 zatiaľ však na sone nebolo nič vidieť, ale rada by som sa k vám pridala lebo podľa výpočtov by to mal byť koniec júna 🙂
Ahojte kocky ako sa tu mate???Ja mavam vzdy take palenie zahy ze koniec.A vzdy ked sa najem tak citim vsetko jedlo v krku, akoby som mala zaludok niekde hore a to som na zaciatku tehotenstva, no neviem co to bude neskor 😅
@mirka35 mna tak pobolievalo hned zo zaciatku dost bolestivo az som sa zlakla ale ze to je normalne maternica sa roztahuje 🙂
Ahojte,tak aj ja by som sa k vam chcela pridat babulky.Meno-Barbora,28rokov,som z Bratislavy,rodit budem tiez v Bratislave,mena este nemame dohodnute a ani nevieme,co to este bude.Datum porodu je cca 7 juna,ked budem vediet presnejsie,tak upresnim.Prajem vam vsetkym vela stastia a drzim paste.My sme o prve babetko vo februari prisli asi v 8 tyzdni,tak dufam,ze tentokrat to bude ok

@daniwaugh dakujem a kde je ta tabulka?