icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

mirka35
5. nov 2011

@kaciatko215 normalne mam strach co sa deje teraz mi je tak divne a pobolieva ma brucho jak by som uz mala dostat ,,,,,

sophina
5. nov 2011

@mirka35
Áno bolí presne tak ako pri mnstr . Dnes celý deň.

mirka35
5. nov 2011

@sophina ahoj tak niesom sama ja som hrozny zmetkar dakujeeeeem ☹ ☹

sophina
5. nov 2011

@daniwaugh
No aká parádička, ale asi isto budem rodiť skôr, aj prvá dcérka sa narodila o tri týždne pred termínom, lebo mám slabý krčok, ale veď uvidíme ... každe tehulkovo je iné ... pri prvom mi skoro nič nebolo, len som stáááááále spala, ale teraz som nejaká nesvoja, bolieva ma brucho, páli ma záha ... no veď uvidíme o týždeň idem druhý krát k doktorke pozrieť znovu drobčeka 😉

kaciatko215
5. nov 2011

@mirka35 ja som bola tiez vystrasena poriadne bo som mala pocit ze dostanem menzes teraz uz je to menej a menej

sophina
5. nov 2011

@mirka35
No mne sa to tiež nejako nepozdávalo, ale buď pokojná, sme v tom dve 🙂 budeme ok 😉

mirka35
5. nov 2011

@sophina

@kaciatko215 dakujem baby dufam ze zajtra bude vsetko ok strasne to babatko chcem uz ba som to moc zle znasala keby som zas on prisla ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

kaciatko215
5. nov 2011

@mirka35 hlabe hlavu hore vsetko bude v poriadku 🙂 musiiiii

barborka27
5. nov 2011

Babulky aj ja mavam take bolesti a este k tomu mam teraz aj take mierne spinenie a dr mi povedal,ze to moze byt kludne aj z toho,ze by som teraz mala mat menzes.Este jedna otazocka-tienky,co ste v 8,9,tyzdni pisete,ze vam krasne bilo srdiecko.Vy ste to aj videli?Lebo mne to sice dr povedala,ale ja som urcite nic nevidela

kaciatko215
5. nov 2011

@barborka27 ja som spinila pred 2 tyzdnami a dr mi povedal ze je to normalne ze mam viac oddychovat.Ja som srdiecko este nevidela a ani nepocula stane sa tak az za 3 tyzdne kedy budem mat prvy scan

bleelka
5. nov 2011

@barborka27 ano videli, ukazal mi obrazovku a videla som ako pulzovalo, ale zvuk mi nezapol, neviem ci vobec ma, ani minule som nikdy nepocula az u ineho doktora na morfologickom... ale vzdy mi moj ukaze ako pulzuje srdiecko, snad aj pulzovat bude cely cas, bo dnes sa bojiiiim kedze ma prestali boliet tie bradavky ci je vsetko v poriadku... ☹

luciferko162
5. nov 2011

@barborka27 mne doktorka ukázala monitor ako mu bije srdiečko no maličké sa hýbalo celé podľa tlkotu, tak že by som videla konkrétne srdiečko to ani nie... 😕

blackswan75
5. nov 2011

@sophina nie najstarsia urcite nie si, zatial si drzim prvenstvo ja 😀 😀 😀 😀 😀 😀

barborka27
5. nov 2011

@kaciatko215 a v ktorom si tyzdni,ak sa mozem opytat?Ja beriem aj duphaston a na dalsiu kontrolu idem az okolo 15,takze musim cakat vytrvalo cakat,ze co dalej 🙂

ganatka
5. nov 2011

@daniwaugh ja som zabudla pridať vek : 32, dakujem

ganatka
5. nov 2011

@mirka35 ahoj sa som z Vrakune 🙂

barborka27
5. nov 2011

@luciferko162 ja chodim teraz k doktorovi v BA do Ruzinova a tam je taky hrozny ultrazvuk,ze dovi.Ked som tam bola cca v 6-7 tyzdni,tak mi dr este krpca nevedel ani odmerat,odmeral mi ho az v cca 8-9 tyzdni a to ked som predtym chodila k sukromnej,tak ta mi nase prve babetko o ktore sme prisli,odmerala uz v 5 tyzdni.Preto sa cudujem,ked pisete,ako krasne bilo srdiecko,lebo na hentom ultrazvuku,som videla iba machulku a ziadny pohyb,teda iba to,co dr povedal,ze plod je aktivny!JE TO HROZNE,AKO NASICH DROBCOV NAZYVAJU :D

barborka27
5. nov 2011

Zienky a je tu niekto z Petrzalky?

barborka27
5. nov 2011

A je tu niekto aj zo Senca,kedze sa tam budem asi stahovat ;)

luciferko162
5. nov 2011

@barborka27 ja som tiež háklivá na vyjadrenia "plod" sa vyvíja, plod je aktívny,... preto som spokojná so súčasnou doktorkou, ktorá volá môj "plod" bábätko 😉

barborka27
5. nov 2011

juuuuuuuuuuuuuuj.....tak ta je zlata 😉

gwenni
5. nov 2011

@daniwaugh 🙂 tak miery teda nemusím udávať....fúúúúúú som si vydýchla
Volám sa Ivana
som šťastne vydatá (naozaj 😀 )už 8 rokov
toto je moje 6 tehotenstvo, štyri krát som potratila z toho raz dvojičky :( :( máme jedného synčeka, ale ten nám po 6dňoch života odišiel do nebíčka .....
dúfam že toto tehotenstvo bude také krásne ako s Maxom ale bude mať krajší, šťastnejší koniec-začiatok....
termín máme oficálne 1.6.2012 ale podľa ovulácie by to malo byť 4.6.2012
ak budeme mať chlapčeka tak sa bude volať Liam a ak dievčatko tak Gwen
bývame v Žiari nad Hronom a dúfam že aj rodiť budem tu u nás v ZH
pracujem ako kvetinárka 🙂 🙂 🙂

barborka27
5. nov 2011

@gwenni juuuuuj moja.....az mi slzy vyhrkli,kolko nestastia si si prezila ☹ my sme prisli sice len o jedno babetko,ale tiez to stale boli,tak dufam,ze tentokrat nam to uz vyjde.....drzim pasticky aj na nohaaach

gwenni
5. nov 2011

@barborka27 veru veľa nešťasťastia a nepredstaviteľnú bolesť , ale našťastie mám neskutočne dobrého manžela ktorý ma veľmi miluje a on mi pomohol sa naučiť žiť s toľkou bolesťou a veriť že sa nám raz naše dieťatko vráti v zdravom telíčku...

kaciatko215
5. nov 2011

@barborka27 predpokladam ze som prave ukoncila 8tt ale vsetko ukaze az scan.Tu v UK nedavaju ziadne lieky teda prve 3 mesiace len cakaju ci sa udrzi alebo nie.

barborka27
5. nov 2011

@gwenni zlatucky.....drzim velmi,velmi paste 🙂
@kaciatko215 mne dali preto,lebo sme o prve prisli a kedy ides?

kaciatko215
5. nov 2011

@gwenni vitam ta tu a uvidis ze tento krat to dopadne dobre

lenkajankova
5. nov 2011

caute baby, my mame termin 1.6.,je to nase prve babatko 🙂 v piatok sme boli na kontrole a uz ho videl aj manzel, babatku bije srdiecko -ale nepocut ho-vraj az v 4tom mesiaci....A v kuse sa hybala nasa fazulka 🙂 na dalsi tyzden idem na to potrobne usg+geneticke testy ci co to je. Uz nech su aj vysledky a nech je vsetko ok a mozem si uzivat tehu bez stresu 🙂

silvia0201
autor
5. nov 2011

@daniwaugh rodiť budem asi v galante, mená ešte nemáme a ani pohlavie nevieme a termín mi napíasla včera dr. 4.6 😉 ak niečo chýba, napíš. odpoviem 😅

gwenni
5. nov 2011

@kaciatko215 ja by som asi potom v UK nikdy nemala dieťatko, lebo ja by som bez liekov neudržala ani toto tehotenstvo a ani to s Maxom...
ja musím užívať v prvom rade prednison, potom fraxiparin ten si pichám do brucha, potom utrogestan a dufaston....