icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

mirka35
6. nov 2011

a prechladnuta a zahlienena som v jednom kuse uzmi to lezie tak troska na nervy ☹ ☹ ☹

nicol1113
6. nov 2011

Ahojte tak sa pridam aj ja sem k vam 🙂

mishela
6. nov 2011

@jana26 ahoj konecne niekto od TO 😀

kaciatko215
6. nov 2011

@katus193 ja som dnes varila segedinsky uz sa mi slinky zbiehali nan 🙂 toto je hrozne s tymi chutami

katus193
6. nov 2011

@mirka35 ja som sa tiez par krat tak citila akoby som mala zvysenu teplotu ale ked som si zmerala tak som nemala.a to pocujem prvy krat o tej zvysenej teplote, to je fakt??

katus193
6. nov 2011

@kaciatko215 nechces mi trosku poslat z toho segedinskeho 😝 😀 ???

lenkajankova
6. nov 2011

@lienocka23
jeej dakujem krasne aj ja tebe-teda uz vam 🙂 odkial si? tiez prve?

alenka.k
6. nov 2011

@katus193 Ja ti pošlem kapustu, mám tri balenia doma 😝 Škoda, že si ďaleko 🙄

nella1
6. nov 2011

no vidim zenusky ze aj vy ste sa dali na kapustu 😀 ,u mna to zacalo v jeden den, baranimi rohmi,potom dalsi den pokrac.kyslymi uhorkami, a nakoniec som musela o dalsi den varit kapustu 😀 ale najlepsie bolo ze v noci sa mi potom snivalo o kremovych fat kolacoch....a rano som sa zobudila, ze musiim mat veterniiik... 😀 hroznee nemohla so ho zohnat.. 🙂 😒

katus193
6. nov 2011

@alenka.k dakujem si zlata 🙂 no co uz ved potom ked sa prestahujes budes uz o nieco blizsie ku mne 😉

katus193
6. nov 2011

@nella1 no si mi urobila chut na ten veternik, to by som si dala, hoci mi sladke nechuti ale veternik mam velmi rada 😉

alenka.k
6. nov 2011

@mirka35 ja som tiež o tom nepočula, že ma byť zvýšená teplota v tehotenstve, iba keď bazalná 😕

alenka.k
6. nov 2011

@nella1 jaaaj a mne sa už druhú noc sníva o tureckom mede 😀

alenka.k
6. nov 2011

@katus193 😉

sophina
6. nov 2011

@katus193
Mne keď bolo takto treba chuť na kyslé, uvarila som si šošovicovú polievku a dala som si mierne octu ... a hneď mi bolo lepšie .. ale teraz nejako už tretí deň je mi zle ... nevraciam, ale cítim sa tak ... dnes asi prespím celý deň 😖

den22
6. nov 2011

@katus193 s tou kapustou ... ja som mala neskutocnu chut na jednu cokoladu ale neskutocnu, tak som mm presvedcila o deviatej vecer nech mi ju zbehne kupit, ale bohuzial, kym prisiel, tak som na nu chut nemala, tak mi ho potom bolo luto, ze kvoly mne letel do obchodu ... :(

lienocka23
6. nov 2011

@lenkajankova tiez cakame prve 🙂 a som zo Ziliny ale uz 4 roky byvame v Bratislave a tu budem aj rodit, asi v Ruzinove.

lienocka23
6. nov 2011

baby aj my mame dnes na obed kapustu, trosku netradicny obed ale urobila som strapacky 😉 V poslednych dvoch tyzdnoch kapusta u nas kraluje, tiez mam strasne chute na kysle ale skor len kapusta alebo calamada 😎

katus193
6. nov 2011

@sophina no ja mam uz po prvom spanku, zdriemla som si od 11hod do 12 hod.A zrejme pride este jedna kriza 😅

katus193
6. nov 2011

@den22 tak to ja cokoladu nemozem od kedy som tehu a to som predtym bola schopn zjest celu cokoladu naraz a teraz vobec nic sladke nejem okrem jorurtov

katus193
6. nov 2011

@sophina inac s tou sosovicocou polievkou je dobry napad, normalne si ma navnadila ale ked ani sosovicu nemam domar ☹ ☹ my skoro vobez strukoviny nejeme, ale sosovicu mam velmi rada 🙂 zajtra budem v obchode len kysle kupovat 😀

z.vrablova
6. nov 2011

@daniwaugh
@katus193 ... dievcence sikulky, dakujeme za tabulku, je nas tam teda pozehnane... 😉
Ja dnes zacinam 11tt, tesim sa, uz sa pomalicky blizi koniec 1. trimestra.
Mne uz pomaly tehotenske nevolnosti ustupuju, rano ma este trosku trapi ten vlci hlad, ale cez den je to uz super...

blackswan75
6. nov 2011

vitam nove tehulky maminky cakatelky 😉 😉 babule s tou kapustou je to ako virus. ja som dnes kupila 2 Kg a poriadky kus bravcoveho stehna a uz sa vari segedinsky,, ja som tiez dostala nenormalnu chut na kyslu kapusticku, robim si z nej aj salatik pokrajam kapustu ktoru vyzmykam, potom na kocky cibulku, varebe vajicko, sunku na kocky, cierne korenie, sol ak treba, majonezka light a kysla smotana, baby a k tomu celozrnny chlebik a umieraaam... uz mam 1,5 kila na sebe. dokonca som si uz kupila tehu gate v H&M tam maju tehotenske celkom dobre ceny gate za 25€ super lebo z internetu sa bojim kupit, ked to nevyskusam, takto som skusala 3 a jedny sadli a dokonca budu rast so mnou 😀 😀 😀 😀

katus193
6. nov 2011

@z.vrablova 😉 tak to je super ze uz ti ustupuju nevolnosti, inac riadne nas tam uz pribudlo v tej tabulke 🙂

sophina
6. nov 2011

@katus193
No tak to sme si pospali rovnako 😀 😀 😀 teraz dováram rýchlo obed - luskovú poslievku a rezníky v zemiakovo-mrkvovom cestíčku s ryžou (ale asi ako to teraz píšem mi prišla chuť na zemiakovú kašu 😀 ) a chcem upiecť perník 😎

sophina
6. nov 2011

@blackswan75
Jááááj no tak dobre teda ... zajtra urobím segedín aj ja 😀 a k tomu domáce rohlíkové nekysnuté knedlíky z hrnčeka ... 😎 😎 😎

chloe001
6. nov 2011

Tak ja som mala kapustovu maniu v utorok,tiez som robila segedin. Len to maso mi stale nejako nechuti 🤐 Co sa priznakov tyka,nastastie som este ani raz nevracala a dufam,ze ani nebudem,ja mam z vracania paniku,ale zato mavam zaludok taky slaby ako na vode a ked jem nikdy nedojem. A sladke ako cokoladka a pod mi nejak nejde,pritom inokedy by som dala za cokoladu hocico,skor jogurty a pomarance su teraz moji favoriti.

maxii
6. nov 2011

@mirka35
ahoj mna obcas tak pobolieva...ale ovela slabsie ako pri menzese, a zaciatkom tohot tyzdna som mala aj jemne spinenie, to bolo akurat v case ked by som inak mala MS, podla niektorych je to normalne v case kedy by bola MS, aj to pobolievanie, maternica sa proste roztahuje, pokial to nie su silne alebo krcovite bolesti tak myslim ze je to OK

tisim
6. nov 2011

ahojte,ak dovolíte,rada sa k vám pridám. Som zo ZA,termín mám zatiaľ 18.6.2012, roky 33,meno pre dievčatko Martinka, pre chlapca zatiaľ nevieme. rodiť tiež ešte neviem kde. A bude to naše 3 dieťatko 🙂S chuťami som na tom rovnako-kyslé,no momentálne vyhrávajú mandarínky.

sophina
6. nov 2011

@katus193
Tehulkovanie je úplne krásna zmena 🙂