icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

bleelka
6. nov 2011

@mirka35 no preste toto trapi aj mna, od otehotnenia som mala 37 C a vcera 36,9 C a dnes 36,8 C...navyse ma prestali boliet bradavky a nie som uz ani unavena... rozmyslam, ze idem napisat mojmu gyndosovi ci to je normalne alebo sa mam bat, len ho nechcem zatazovat...

lenkajankova
6. nov 2011

tak baby co pisete s kyslou kaputou...ked som nebola tehotna,jedla by som ju aj kazdy den na hocijaky sposob...:P zavarane uhorky na posedenie 7dcl flasku...A od kedy som tehu nemam vobec chut na kysle :((( a skrinka plna kyslych uhoriek a kapusticka sa kvasi v sude 🙂

majuska29
6. nov 2011

baby, keď tu riešite jedenie.......tak ja nemám iné chute na jedlo. Len mám pocit že keď sa najem tak som o chvíľu zase hladná, teraz neviem či som rozjedená 😠 alebo to takto skoro mozem pripisovat k tehotenstvu

lenkajankova
6. nov 2011

@lienocka23
ja som z KE :P inak nejdes teraz niekedy na to podrobne vysetrenie co je USG+vezmu krv na geneticke chyby a podobne. Idem 14.11. ale ani neviem co ma poriadne caka..

jana26
6. nov 2011

mishela,tiež som sa velmi potešila ked som zahliadla rodáčku z TO 🙂

Ked si čitam vaše príspevky,,sranda s tou kapustou dnes. Hádajte čo ! Dnes sme ju mali samozrejme na obed aj my 😀 dusená kapustička,knedla a pečená kačička a potom povinny hodinový spánok 🙂

den22
6. nov 2011

ja neviem, ja jem v strasne malych mnozstvach inak, by slo vsetko von. Jedine co mi prestalo chutit je maso, moc ho teraz nemusim, ale ostatne zjem vsetko, v malom mnozstva

sisa.b
6. nov 2011

Ja som kyslú kapustu ešte neriešila, ale cez týždeň mi MM kupoval zavináčov, lebo by som určite bez nich umrela 😀

V tej tabuľke by bolo fajn, keby sme poukladané v poradí podľa termínov pôrodu. Vidím, že pôvodne to tak aj bolo myslené. Ale je nás fakt veľa. Bude sranda, ak nám tie pôrodnice pozatvárajú 😅

gloria9
6. nov 2011

juuj ja vam tak zavidim ze budete robit v juny a nie v zime ako ja drzim vam palce vsetkym babam nech to dotiahnete do uspesneho konca

briana
6. nov 2011

ahojte. prednedavnom som tu zalozila temu nechcene tehotenstvo... moja situacia nebola vobec dobra, napisalo mi vela bab dobre rady, boli aj take ktore mi neverili pol slova... no o to teraz nejde. ja len som sa prisla podelit ze som sa nakoniec rozhodla ze si dieta necham. a teda chcela by som sa pripojit do vasej temy. 🙂 a spytat sa vas ci aj vy ste tak extremne unavene a byva vam neskutocne zle ako mne? 😵

den22
6. nov 2011

@briana ahoj tak to ma naozaj mrzi, ze mas v zivote take problemy, ze sa nemozes naplno tesit z tehotenstva. Aj ja som hrozne unavena, ked pride vikend, tak dospavam cely tyzden a cez tyzden nestiham takmer nic. A zle mi je neskutocne, zo vsetkeho, aj to co som milovala, teraz nemozem ani citit. Niekedy neviem ci som hladna alebo plna, lebo stale mi je zle... Aôe ono to vsetko prejde, postupne... uz sa na to tesim

den22
6. nov 2011

@briana a podla mna je to krasne ze si sa rozhodla nechat si babo, je vela zien, ktore by dali za dieta cokolvek... Drzim ti palce, aby uz bolo vsetko len lepsie

murka_75
6. nov 2011

Ahojte, tiez sa rada pripajam. Stale som si hovorila, ze je este skoro sa o tom bavit verejne, ale ako pozeram nie je 🙂 Ja mam termin niekdy 15.-18.6.

murka_75
6. nov 2011

@briana Super, len vydrz, snad uz len zopar dni a bude lepsie. Tiez cely den pospavam a ledva sa obleciem. Hlavne poobede. A z jedla nemam ziaden pozitok aj ked nezvraciam. Neviem ci som tak hladna az mi je zle, alebo mi este len nevytravilo 🙂 Pri prvom mi nic take nebolo, zjedla som vsetko co som videla 🙂
A naozaj je skvele ze si sa takto rozhodla. Urcite to ocenis vzdy ked sa pozriez na dietatko 🙂 Prajem Ti vsetko len to dobre !

den22
6. nov 2011

@murka_75 vzdyzalezi na okolnostiach. Ja som prvykrat otehotnela, ani neviem ako a brala som to ako samozrejmost a zacala som o tom hovorit az vo strvrtom mesiaci. ale teraz som nemohla otehotniet 2 roky a preto sa teraz tak pozorujem a rada o tom od zaciatku hovorim a chvalim sa 🙂 az teraz som pochopila aky je to zazrak 🙂 Takze vitaj medzi nami 🙂

maxii
6. nov 2011

@briana
tiez schvalujem rozhodnutie 🙂
zle byva aj mne, aj unavena som...ale vydrzime 🙂
drz sa

katus193
6. nov 2011

@briana moja som velmi stastna ze si sa takto nakoniec rozhodla, ja som si tu temicku citala.A uvidis nic neolutujes budes vdacna za ten najvecsi pokladik na svete.Si ma velmi potesila 🙂 😉

sophina
6. nov 2011

no dievčatá, ja som dnes prespala 3/4 dňa, len som navarila obed a teraz musím dobiehať, úlohy s dcérkou na zajtra, a táááá kopa žehlenia asi rastie s mojím bruškom alebo čo 😎

elys
6. nov 2011

@bleelka ahoj. urcite sa neboj. mne odzneli uplne vsetky priznaky, od nevolnosti, hladu, chute, roztahovanie maternice.... tiez som myslela na najhorsie a potom prisla poradna, prve sono a babatko sa malo krasne k svetu. ak si vsak neni ista, chod radsej k dokymu.

genialna
6. nov 2011

@sophina jeeeej.. tak to je super. 🙂 Tak az nebudes mat s kym chodit kocikovat, mozme chodit obcasj aj spolu.. 😉

sophina
6. nov 2011

@genialna
Jasné .... budem mať obkolesený kočík dcérou, ktorá sa už na kočíkovania nevie dočkať 😎 a moje dve čivavy budú ako záprah alebo bodyguardi 😀 tešíme sa na vás ... a ideš rodiť na Antolskú ?

adulka165
6. nov 2011

@daniwaugh 4.11. som na strane 77 dala údaje ale asi si ich nepostrehla tak pre istotu píšem ešte raz : a aj ja chcem byť v tabulke moje udaje adulka165 bydlisko : F. Kráľa , Žarnovica, nemocnica Banská Štiavnica , meno pre dieťatko Ľubomír a dievčenské ešte nemáme vybraté, termín porodu 8.6.2010 Ďakujem

genialna
6. nov 2011

@sophina jeeeeeje... tak to bude veselo.. 😀 Ale aspon pokecame.. 😀

@katus193 no supeer... tak to gratulujeeem.. 😉 Tolko radosti pokope.. Ked som sa vydavala ja, bola som v 6tt, tyzden pred svadbou som sa dozvedela, ze cakame uz aj mimi.. 😉

katus193
6. nov 2011

@genialna dakujem, no bude to pre mna trosku stres lebo mame pred sebou dlhu cestu a trosku sa obavam ci to nemoze uskodit, ale chceme v polke cesty prespat a potom zase pokracovat a ked sa budeme vraciat tak to tiez tak urobime.Jej to muselo byt krasne prekvapenie pred svadbou 🙂

sophina
6. nov 2011

@genialna
no mňa čaká svadba tiež čo nevidieť 😝 snáď to do konca roku stihneme 😉

genialna
6. nov 2011

@blackswan75 kde do H&M chodis nakupovat? ..ja totiz netusim ci len ja v Auparku ich tehu modu neviem najst, alebo ju tam naozaj nemaju.. Ja stale natrafim len na C&A, ale tam to mali naposledy uuuuplne preriedene.. 😠

katus193
6. nov 2011

@sophina jej tak to niesom sama 😀 gratulujem 😉

genialna
6. nov 2011

@sophina to faaakt?? ..tak to moc gratulujeeeem... 🙂 Hlavne nech vsetko dobre dopadne.. 😉 aj vy planujete len nieco mensie ci idete to "roztocit"?? 🙂

genialna
6. nov 2011

@katus193 neboooj.. zvladnes cestu.. 😉 Hlavne aby ti uz zle nebolo, lebo vtedy by to bol asi riadny zaberak na zaludok.. 😒

sophina
6. nov 2011

@katus193
Dakujem napodobne 😉 🙂 😲

sophina
6. nov 2011

@genialna
bude nás max 6 🙂 😀 ja si sama aj navarím aj upečiem 😵