Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
Ahojte tak sa pridam aj ja sem k vam 🙂
@katus193 ja som dnes varila segedinsky uz sa mi slinky zbiehali nan 🙂 toto je hrozne s tymi chutami
@kaciatko215 nechces mi trosku poslat z toho segedinskeho 😝 😀 ???
@lienocka23
jeej dakujem krasne aj ja tebe-teda uz vam 🙂 odkial si? tiez prve?
no vidim zenusky ze aj vy ste sa dali na kapustu 😀 ,u mna to zacalo v jeden den, baranimi rohmi,potom dalsi den pokrac.kyslymi uhorkami, a nakoniec som musela o dalsi den varit kapustu 😀 ale najlepsie bolo ze v noci sa mi potom snivalo o kremovych fat kolacoch....a rano som sa zobudila, ze musiim mat veterniiik... 😀 hroznee nemohla so ho zohnat.. 🙂 😒
@lenkajankova tiez cakame prve 🙂 a som zo Ziliny ale uz 4 roky byvame v Bratislave a tu budem aj rodit, asi v Ruzinove.
baby aj my mame dnes na obed kapustu, trosku netradicny obed ale urobila som strapacky 😉 V poslednych dvoch tyzdnoch kapusta u nas kraluje, tiez mam strasne chute na kysle ale skor len kapusta alebo calamada 😎
vitam nove tehulky maminky cakatelky 😉 😉 babule s tou kapustou je to ako virus. ja som dnes kupila 2 Kg a poriadky kus bravcoveho stehna a uz sa vari segedinsky,, ja som tiez dostala nenormalnu chut na kyslu kapusticku, robim si z nej aj salatik pokrajam kapustu ktoru vyzmykam, potom na kocky cibulku, varebe vajicko, sunku na kocky, cierne korenie, sol ak treba, majonezka light a kysla smotana, baby a k tomu celozrnny chlebik a umieraaam... uz mam 1,5 kila na sebe. dokonca som si uz kupila tehu gate v H&M tam maju tehotenske celkom dobre ceny gate za 25€ super lebo z internetu sa bojim kupit, ked to nevyskusam, takto som skusala 3 a jedny sadli a dokonca budu rast so mnou 😀 😀 😀 😀
@z.vrablova 😉 tak to je super ze uz ti ustupuju nevolnosti, inac riadne nas tam uz pribudlo v tej tabulke 🙂
@blackswan75
Jááááj no tak dobre teda ... zajtra urobím segedín aj ja 😀 a k tomu domáce rohlíkové nekysnuté knedlíky z hrnčeka ... 😎 😎 😎
Tak ja som mala kapustovu maniu v utorok,tiez som robila segedin. Len to maso mi stale nejako nechuti 🤐 Co sa priznakov tyka,nastastie som este ani raz nevracala a dufam,ze ani nebudem,ja mam z vracania paniku,ale zato mavam zaludok taky slaby ako na vode a ked jem nikdy nedojem. A sladke ako cokoladka a pod mi nejak nejde,pritom inokedy by som dala za cokoladu hocico,skor jogurty a pomarance su teraz moji favoriti.
@mirka35
ahoj mna obcas tak pobolieva...ale ovela slabsie ako pri menzese, a zaciatkom tohot tyzdna som mala aj jemne spinenie, to bolo akurat v case ked by som inak mala MS, podla niektorych je to normalne v case kedy by bola MS, aj to pobolievanie, maternica sa proste roztahuje, pokial to nie su silne alebo krcovite bolesti tak myslim ze je to OK
ahojte,ak dovolíte,rada sa k vám pridám. Som zo ZA,termín mám zatiaľ 18.6.2012, roky 33,meno pre dievčatko Martinka, pre chlapca zatiaľ nevieme. rodiť tiež ešte neviem kde. A bude to naše 3 dieťatko 🙂S chuťami som na tom rovnako-kyslé,no momentálne vyhrávajú mandarínky.

a prechladnuta a zahlienena som v jednom kuse uzmi to lezie tak troska na nervy ☹ ☹ ☹