icon

Júnové bábätká 2012

silvia0201
27. sep 2011

síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.

katus193
6. nov 2011

@genialna no mne uz tie nevolnosti celkom ustupili 🙂 sem tam mi pride nevolno ale to fakt len obcas, uz mam len bolesti prsnikov a hlavne palenie zahy vecer a poobede si musim zdriemnut inac je to ok.

den22
6. nov 2011

Baby ja sa tak tesim, zajtra idem konecne doktorovi a dostanem knizku 🙂 dufam, ze drobcek bude v poriadku, drzte mi palce...

kaciatko215
6. nov 2011

@katus193 veru rada by som ti poslala len je to trosku daleko 🙂

daniwaugh
6. nov 2011

@adulka165
prepaaaaaaaaaaaaaaaaac nepostrehla, nebola som tu cely den a potom sa mi to tazko hladalo 🙂 doplnim Ta, slubujem 🙂

lienocka23
6. nov 2011

@lenkajankova no ja mam teraz poradnu naplanovanu na 10-teho, ale teda tiez poriadne neviem co ma caka, neaku krv na tie zakladne vysetrenia a choroby mi uz brali. Viem ze mi este dala listok na EKG, ze tam mozem zajst rano pred vysetrenim. Tak sa celkom aj tesim, aj trosku bojim, ci je vsetko OK, lebo naposledy som bola u lekarky pred vyse mesiacom 🙂

kaciatko215
6. nov 2011

@lienocka23 ja som tiez zilincanka ale zijeme s manzelom v anglicku 🙂

kaciatko215
6. nov 2011

@katus193 to sme na to rovnako som sa smiala ze ja taky cokoholik teraz cokoladu nemusim ale vobec ale kysle a slane tak za tym sa idem zadrhnut

briana
6. nov 2011

ja idem zajtra na kontrolu. kedy sa dostava tehotenska knizka? a tehotne by nemali robit nocne ze? a co mam robit ked mam pracu kde sa vela fajci a musim vela stat na vysokych opakoch?

briana
6. nov 2011

a este otazka- kedy zacina rast brucho? 😀

lienocka23
6. nov 2011

@kaciatko215 citala som mam pocit, ze si pisala ze ste v Anglicku uz dlho, aj si si tam zvykla? Ja by som sa obcas tak rada vratila do Ziliny, predsa len mensie mesto ako Bratislava a hlavne ked som tam vyrastala, tak ma to tam taha. Bratislava je strasne velka a neako tu ten zivot ide rychlejsie a zda sa aj stresujucejsi 😉 Ale asi je to len sila zvyku, mozno ked uz bude drobec na svete, tak to tak nebudem vnimat 😉

daniwaugh
6. nov 2011

"nova" tabulka dievcence 🙂 update.. uz je nas 59!!!! 🙂 JUCHUUUU

lienocka23
6. nov 2011

@katus193 mna tiez caka jedna dlha cesta za sestrou do Irska, lebo ma teraz niekedy termin porodu. Chystam sa sice spytat lekarky, ze ci to nie je na skodu pre babatko, len letenky su kupene od polovicky maja a to sme este netusili, ze k nam pomaly zaklope bocian. Zrusit sa to uz nebude dat, a idem ako doprovod s maminou, ktora este neletela a aby sa niekde nestratila. Myslim vsak, ze by to aj s tvojou cestou malo byt v pohode, ak budete mat tie prestavky. Sestra lietala z Irska na Slovensko este aj v osmom mesiaci a drobec je este v brusku a je v poriadku, sice to bolo na jej zodpovednost, ale bolo to v pohode.

petra93
6. nov 2011

@daniwaugh Bydlisko Nitra, rodit budem v Nitre, aj ked mam zle spomienky, vek 29, budu to dvojicky asi 😀 , mena este nemame a 12.6.2012, mozes doplnit udaje, pa

cleo55
6. nov 2011

@daniwaugh super tabulka si sikovna 😀

daniwaugh
6. nov 2011

@den22
JEEEEEEEEEEEEEEEEJ super tesime sa 🙂))

tisim
6. nov 2011

daniwaugh už nás je 60, som sa pridala na str. 83, asi si v tej kope nepostrehla, sú tam všetky moje údaje 🙂, ďakujem za pridanie 🙂

daniwaugh
6. nov 2011

@tisim
prepac, nepostehla. asi bude lepsie ked mi to baby do posty budu pisat, dnes som tu zasa cely den nebola 🙂)

murka_75
6. nov 2011

@tisim porad mi, kde najdem spominanu tabulku ? aj ja sa tam mozem ocitnut ? 🙂

daniwaugh
6. nov 2011

@kaciatko215
tak to bude dievcatko :D aj ja dom na slane, ked som cakala Maxa tak som zrala torrty kolace cokolady keksiky a teraz ani nahodou :D

daniwaugh
6. nov 2011

@murka_75
daj sem udaje, vlozim 🙂
BABYYYYY este dakto?🙂

katus193
6. nov 2011

@lienocka23 tak drzim palce, idete sestre asi trosku pomoct ze? 😉 Tak ja sa bojim lebo uz som potratila a nechcem aby som ohrozila drobca, ale tak citim sa dobre, no uvidim co mi povie dr na kontrole, idem uz nabuduci tyzden, snad bude vsetko ok a budem moct ist aj domov, teda musim ist, ved sa idem vydavat 😀

genialna
6. nov 2011

@katus193 tak potom sa nemas coho bat.. cestu zvladnes v pohodeee.. 😉 brusko este tlacit nebude a ked este budete mat prestavku na noc.. My sme tak boli autom na dovolenke v Chorvatsku ked som bola v 4 mesiaci.. A absolutne bez problemov.. 😉

tisim
6. nov 2011

@murka_75 keď si ťukneš na daniwaugh fotku,tak ťa to hodí do jej albumu 🙂

katus193
6. nov 2011

@genialna tak to ma tesi lebo vela bab ma vystrasilo ze po dlhsej ceste autom potratili, ale tak my aj ked pojdeme dlho ale budeme stale robit prestavky aby som sa presla a po 500km ostaneme prespat.A tu su dialnice velmi dobre.Ako dlho ste isli do Chorvatska?

daniwaugh
6. nov 2011

@genialna
@katus193
ja som sla do Chorvatska v 4-5mes AUTOBUSOM a zvladla som to uplne v pohode :D a bolo to celu noc, tusim sme odchadzali okolo 10tej v noci a dosli sme rano o 7mej alebo tak dako

kaciatko215
6. nov 2011

@lienocka23 ano zvykla som si tu aj manzel sme tu uz 7 rokov a zatial sa na slovensko nechystame je nam tu dobre aj ked nam rodina chyba ale Zilina bude vzdy mojim domovom

kaciatko215
6. nov 2011

@daniwaugh no to by sa mi pacilo mat dievcatko ale drahy tuzi mat syna ale hlavne bude mat zdrave babatko 🙂

tisim
6. nov 2011

@kaciatko215 , lienocka23 veru Žilina má fakt niečo do seba, tiež som tu rodáčka a nikto ma len tak odtiaľto nedostane 😉

lenkajankova
6. nov 2011

@lienocka23
na tie choroby mi brali na zaciatku, teraz som bola v piatok naposledy, to lekar pozeral cinnost srdiecka. A 14 ma objednal na nejake podrobne USG,kde budu drobca poriadne merat, siju a podobne tak som zvedava ,pevne verim,ze je vsetko ok...teda musi byt 🙂

lienocka23
6. nov 2011

@katus193 ja sa idem neplanovane a uz teraz aj planovane nieco priucit a sestre mas pravdu hlavne mamina pomoct. Budem drzat palce nech cestu zvladnes bez problemov, a nech je vsetko v pohode 😉