Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
My by sme obaja chceli dievcatko, princeznu, ale keby to bol chlapcek, tak by to bolo aj dobre, lebo veciciek mam kopec a peniazkov malo, takze je to pol na pol...
aj mne vysiel chlapec a tiez by som bola rada keby to bola pravda 🙂
ja mam zase opacny problem, mne nebyva zle ani ziadne ine priznaky okrem prs, a tak sa zase bojim ci som vobec tehu a ci je vsetko ok a to musim cakat az do 1.12. kym sa dostanem k doktorovi 😒
ako ja si myslim ze cokolvek sa narodi tak sa budeme tesit rovnako 😉 hlavne aby bolo vsetko ok 🙂
@katti77 ja som pri prvom tehu ani vobec nevedela ze som tehotna do 3 mesiaca a zle mi zacalo byt az niekedy okolo 5 -6 az dokonca 😒 boze do 1.12 by som nevydrzala ... ja idem 22.11 a uz teraz odpocitavam dni 😀 ale bola som u dokiho asi v 5-6 tt s tym ze chcem vediet ci je vsetko ok a pohodicka spravil mi ultrazvuk , srdiecko uz bilo 🙂
@daniwaugh no, trosku hej, mam ich odlozene 🙂 ale skor sme mali vsetko neutralne, zlte biele a bleducko modre, takze vacsinu veciciek som vyuzila a kopec sme potom aj dostali... Najhorsie to bolo s menom na poslednu chvilu, kedze som mala cisarsky, tak som bola potom mimo, a drobcek bol bez mena... A kedze to mala byt Kristinka, tak to bol nakoniec Kristianko... 🙂
@klobucik no ja som bola naposledy u lekara 28.10. tak to je strasne daleko ten december, to uz by som mala ist aj na ten screening, ale ja uz sa fakt niekedy bojim ci mi to vobec ten moj lekar navrhne...ani tehu knizku mi nedal, ani ziadne odbery nerobil nic proste ste tehu pridte 13tt a budte rada, ze to dopadlo dobre
ale som rada, ze to nemusi nic znamenat
inak tie čínske kalendáre sú dva druhy, resp. jedne kalendár, ale v jednom vravia, že máš vychádzať z reálneho veku matky v čase počatia a v druhom, že máš si najskôr vypočítať lunárny vek matky a z toho vychádzať v tabuľke. Mne to pri mojich deťoch vychádza len z toho lunárneho veku, nie skutočného 😉
jej baby mne vyslo podla toho grafu dievcatko 🙂
ja sa sice so zachodovou misou neobjimam, ale zle mi je stale a viac ako dost.. cocculine jem 3x denne, zazvor som si kupila, ale tak ma z toho caju naplo, ze som mala co robit aby to neskoncilo vo wc.. Takze nastupila varianta cislo dva a tlacim do seba zazvorove lizatka.. Neviem ci to vobec pomaha, ale utesujem sa tym, ze trocha ano..
Na vahe tiez nemam zatial nic do plusu, kedze jem velmi striedmo a hlavne lahke jedla.. No nebojim sa toho, ze by som to v dalsich trimestroch nedohnala.. Pri malej som pribrala 18 kg.. ☹ A to som nejedla za dvoch.. Nastastie 3 mesiace od porodu som bola na povodnej vahe.. Tak ako sa to na mna nalepilo, tak sa to odo mna nejako same aj odlepilo.. 😉
A ci chlapec alebo dievca.. Mne je to asi uuuplne jedno.. 😉 Vzdy som si priala mat dievcatko.. to sa mi uz splnilo.. tak ci budeme mat aj druhe dievcatko, alebo to bude parik je uz uplne jedno.. 😉 Manzel hovori, ze on chce aj druhu babu.. Vraj uz potom nebude musiet vysavat.. 😀
@katus193 tu posielam link, http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/762/cin... je to tam vysvetlené, najprv si vypočítaš tie lunárne roky v čase počatia-je to viac ako máš skutočných rokov, a potom si ťukneš na tabuľku a zistíš 😉 . Mne to takto vyšlo pri oboch-dcérke i synovi, lebo podľa skutočných rokov mi to vôbec nesedelo.... a teraz mi vychádza dievčatko 🙂 ,tak hádam to vyjde aj do tretice 😉
zase mi vysiel chlapec 🙂
@petuska123
@cleo55 aj ja som z toho jelen, vobec neviem ako sa tie roky maju vypocitat 😠
@katus193 tak aspon tu niesom sama 😀 😀 😀 😀
ahojte baby. prosim vas, ja si to vysvetlenie citam stale dokola ale nechapem tomu... ako blba nie som, len fakt si neviem vypocitat ten vek, strasne sprosto to tam vysvetluju. mozete mi prosim vas povedat, ak som narodena 10.aprila 1982 kolko mam lunarnych rokov?
no vidim ze nie som sama.kto to vie vypocitat?
@elys vitak v klube co nevieme si to vypocitat 😀
@petuska123
@cleo55 tak potom asi je nas tu takych viac 😀 😀 😀 co nam odchadzaju mozgove bunky

@klobucik
no skusala som vcera a vyslo mi ze nemam ZIADNU sancu na dievcatko, uplne na nule je cervena :D
ale mne to pride cele ako blbost, napr moj muz mal vaznu nehodu okolo 20tky a stratil vela krvi a ja som mala operaciu v 18tich a potom cisarsky v 25(neviem kolko krvi som stratila/nestratila) tak asi tak :D