Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@ludka77 dakujem za povzbudive slova, potesili ma🙂mna uz druhy tyzden boli podbruskom akoby som mala menstruaciu - ale trosicku inak, pripomina mi to trosku porod🙂, podobne to bolo aj pri malom, ale vtedy som akosi vedela byt trpezliva, teraz sa len pozorujem a sibe mi zo seba...najhorsie je sklamanie po testovani ked nevies ci mas verit svojej intuicii a zacnes o sebe pochybovat. presne to teraz citim:( asi si tie priznaky len namyslam:( uz sa netestujem a bodka🙂 drzim prsty, nech vam to vyjde a toho 14teho najdes //!
@lenkaks 😀 tak uz si nepripadam az taky blazon🙂 ked uz viem, ze nie som sama!
@ludka77 ja nemam na to pevnu volu vydrzat a testovat az po vynechani .... a ked som spominala toho mojho divocha,dneska mi zletel zo smykalky ☹ bola tam zlomena latka (urcite blaznivy pubertaci,co sa tam po veceroch nahanaju) a nevsimla som si to ani ja,ani Kubko a ako tadial prechadzal svaaac a uz plakal na zemi...chudatko moje,na chrbate bude mat riadnu modrinu...akoze,doteraz nechapem,ako sa mohol cez taku malu skaru prepadnut
@turandotta jasne ze niesi 🙂 je nas tu takych viac 😀
tak baby ja som urcite vacsi blazon ako vy co sa tyka testovania, ja som uz minula minimalne 100 testov odvtedy ako sa snazime o babo 😀 uz radsej striedam lekarne aby si nemysleli, ze som chora (ale asi som).. aj teraz po KET som si robila test uz na 3 den aj ked s istotou som vedela, ze tam nemoze byt nic vidiet, ale na 5 den som uz mala // a dnes na 6 den tiez a trosicku silnejsie, ak dufam, ze to tak aj ostane
@lenkaks dakujem, 4 roky sa snazime, 2x som bola tehu ale vzdy v 5tt som aj potratila, tak teraz sa bojim, ze testy zase prestanu ukazovat //.. na potvrdenie tehu mam ist az na buduci tyzden aj na krv tak dovtedy budem aj na prasky 😒 ci tento krat uz konecne budem pocut od doktora aj pozitivne spravy, alebo len, ze nieco tam bolo a uz tam nie je...tak testujem, kazdy den 2x ci ciarocky nemiznu 😖 a testy idu na dracku 😀 , ale ja som testovala aj ked sme sa snazili prirodzene, hned tak 2 dni pred mrchou, proste ja som uchyl 😀
tak vy ste teda testovacie maniačky 🙂) nová choroba 🙂)) mne to nestojí za to sklamanie, už so sa tak raz oklamala a bol to strašný pocit, tak sa budem musieť premáhať (síce veľmi) ale vydržím to 🙂
Ahojte 😉
na ktory den po meskani mrchy ste mali pozitivny test??...
@katti77 Ahoj tak ti gratulujem, ja dnes začínam 5 tt 🙂 🙂 tak snáď všetko dobre dopadne. Ja som bola na krv na HCG už 4x behom týždńa naposledy včera HCG 2594 j., na prvé sono idem 18.10.tak snáď všetko dobre dopadne a dotiahneme to v zdraví až do konca 🙂 🙂 .Od zajtra som Pn z roboty tak budem pomaly tehuľkovať 🙂 🙂 Držim ti palčeky
ahojte babulky. tak aj u mna to vyzera na jun 2012, ak Boh da. Som v 5tt, bola som aj u lekarky, lebo som zacala spinit, tak som na PN do konca buduceho tyzdna. Na sone bol vidiet len vacok, zatial nic ine. Tak beriem duphaston, kyselinu listovu a magnezium. Silno verim, ze ta jahodka brusku zabojuje 🙂 termin na vychadza na 2.6.2012. Pozdravujem a drzim vsetkym palceky 🙂
ja tiez cakam.. dnes je 28 den.. aj ked mrchu mavam od porodu po 25 dnoch... zatial tajne dufam.. test dnes rano negativny...:( chlacholim sa ze je este veeelmi skoro... ) co po pravde aj je.. ale som proste nedockava. velmi nedockava...) k malej som prisla ani neviem ako na svadobnej ceste... a snazilkovat sme sa zacali len teraz.. tak sa mi nezda ze by to zase vyslo na 1x.. .ale aj tak dufam...))..
tehu potvrdene dr.... zatial nemusim PN, beriem Duphaston dalej do 16tt. Zatial nebola akcia srdiecka, podla ultrazvuku 5tt (termin 10.6), podla poslednej ms 6tt (termin 3.6), ale to sa este bude menit... 🙂
@z.vrablova Gratulujem ti, ja som už od zajtra na Pnke, ja mám termín asi 4.6. 🙂 🙂 dnes 5tt, prvé sono 18.10. to bude 7 tt malo by bať aj srdiečko 🙂 🙂
No cawte babenky,clovek tu 2 dni nepozrie a aha kolko novych tehuliek.Vsetkym vam z celeho srdca gratulujem a verim ze to vsetky dotiahneme vporiadku dokonca 😀
kedy sa chystate k dr?mne podla kalkulacky vychadza termin na 6.6. a chcem sa objednat na bud.tyzden. nie je to skoro?
Ahojte 🙂

@turandotta ja som presne takyto blazon na testy,minuly mesiac som ich hadam aj 15skusala ! Nakoniec som si objednala z jednej uk stranky,kde vyslo 15testovacich paliciek 3libry...aby som mala do buducna 🙂 a tie stresy popritom a ked bol negat. to stale obzeranie ci sa nezmenilo na 2 ciarky...hroza