Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@petuska123 priblizne v 20tt aspon mne sa tak maly ukazal
Baby, ten graf je úplná somarina, z troch detí mi to vyšlo len pri jednom. Čínsky kalendár aj ten z krvi mi síce vyšiel pri všetkých troch, ale teraz sa nevie dohodnúť. A poznám takých, ktorí to mali vypočítané aj od Jonáša a nula bodov. Všetko vyhodené peniaze 😝
Baby ja som sa sekla mne vyslo podla toho tiez baba 🙂
@cleo55 😒 az?? no to si pekne dlho pockam
Ešte jedna pre zábavu http://www.pohlaviditete.cz/pohlavi-ditete-podl... 😀 Tak dajte, či vám sedia starší súrodenci.
Je nás tu veľa, kľudne by sme k tým tabuľkám mohli urobiť aj nejakú štatistiku, na koľko percent je to spoľahlivé 😀
V čínskom som sa sekla, tam mi syn nevyšiel, len samé dievky, ale ten graf je úplne najhorší.
@lenkajankova áno Dosedla sa volá... sú len dvaja mne doktor povedal o oboch, ale vraj spoluracujú s ním, tak som sa objednala tam. Ja verím, že sú obaja dobrý. Kamarátka tu bola na vyšetrenie až z Bojníc. Ty už ideš tento týždeň, však? Tak už budeš pokojnejšia. Potom daj vedieť ako si dopadla.Ja si ešte počkám 3 týždne 😒
Takže chcete dievčatko? My by sme chceli chlapčeka, ale tiež sa nebudem hnevať keď bude dievčatko. No veď ochvíľku budeme každá písať čo ukazuje na ultrazvuku 😲
Jáááj babuľky, vy ste ale vymýšľačky....ja teda žiadnym tabuľkám ani ničomu inému neverím...no minimálne pre zábavu je to zaujímave 🙂 ... ja som nikdy nad tým nepremýšľala, že čo by som chcela mať, či dievčatko, alebo chlapčeka, až teda sestra porodila dievčatko a odvtedy inklinujem k tým dievčatkám, ale zase manžel by sa potešil parťákovi, s ktorým by sa mohol hrať s autíčkami 🙂 .. takže mne je to naozaj jedno, lebo vieme, že už to tam je a neskôr zistíme čo to je 🙂 ... ale jasné, že ša veľmi teším na to až sa dozvieme čo to je, keď sa nám to neskôr na ultrazvuku ukáže, lebo teda obdivujem ženy ako jednu moju známu, že nechceli vedieť čo toje, že budú mať pri pôrode prekvapenie....to by som naozaj nevydržala.... 🙂 ...
Sa veľmi teším, lebo už sa iba jeden krát vyspím a uvidím nášho malého Caspera 🙂 .. zajtra idem na ultrazvuk v 10tt a veľmi sa teším na to, že uvidím toho malého človiečika až ma chytá panika, či je všetko ok... už mám za sebou vyšetrenie EKG, potvrdenie o manželovej krvnej skupine, takže pomaličky sa posúvame...len aby bolo všetko ok....tak vám želám pekný dník žienky 🙂
@alenka.k ty uz mas za sebou aspon dake vysetrenia, ja ziadne a na ten screening este nie som ani objednana a vraj sa to robi do 13tt a ja idem k doktorovi v 13 tt tak kedy ma chce stihnut objednat k niekomu...bojim sa tam objednat sama lebo zase to bude poza jeho chrbat, aby nebol na hnevany, ale tak co mam robit, cakat na neho a potom uz bude neskoro? myslim si, ze ma objednal dost neskoro na 1. prenatalnu poradnu a ze ma ma tak trosku v zuboch, neviem co mam robit...
no ja nemam ani knizky ani krv zobratu proste nic a na dalsiu kontrlu idem az 8.12. ze aby som bola v 12tt to povedal doki
@petuska123 tak som rada, ze nie som sama, lebo to tych skusenostiach z lekarmi sa bojim ci robia vsetko co maju
@katti77 a nechceš mu zavolať, že by si chcela objednať na skrínig (robí sa do 14tt, ale to máš len tak tak a ak ešte bude treba čakať), veľmi sa nevyznám v tom, ale napríklad k tehu knižke máš mať zapísané výsledky z 12tt, hoci mne zapísali už v 7tt, možno ten týždeň hore dole... ale na tvojom mieste by som už mala ťažké srdce na dokiho, lebo ak máš nejaké vyšetrenia za sebou, máš pokojnejšiu dušičku...
zienky kde najdem tu tabulku?dnes som videla prvy krat nase babo 🙂 mame 10mm,krasne bolo vidiet srdiecko..je to zazrak..isto..
baby este vam robia utz vaginalne alebo uz normalne cez brusko?
@katti77 ten skrínig robia len odbornici, možno to ani on nerobí a aj tak sa budeš musieť objednať k inému doktorovi... ja neviem, ťažko sa mi takto radí, keď nepoznám aké má postupy ☹ možno je to v poriadku, niektoré dostávajú knižky až 12tt, ja som zas z tých výnimiek ktoré dostali v 5tt (to som zas bola prekvapená, že je to skoro) Možno je šikovný a pri najbližšej návšetve vybaví všetko. Nepoznáš niekoho kto pri ňom tehuľkoval, aby si sa opýtala ako?
@petuska123 ani ja este nemam knizku dostanem ju az o 3 tyz. aj na krv vtedy pojdem prvy krat...doky vie co robi..hlavne klud a uzivaj si to..ak ti nie je ovsem moc zle...
@nella1 no mozno doktor vie co robi, ale moje dieta uz aj pochoval, aj ho nazval chybnym tak mam trosku pochybntosti, preto sa pytam aj vas ci ste na tom niektora tak isto, som rada, ze je to asi samozrejmost dostat knizku v 12tt a aj odber robit 12tt ja uz sice budem 13tt ale tyzden hore dole, ide mi teraz hlavne o ten screening...asi sa niekde objednam a poviem mu to na tej prehliadke
baby, ja tak závidím všetkým,čo vám nie je zle.... 😒 obed skončil opäť vo wc, je mi nanič, všetko sa so mnou krúti, no hrôza, už by to mohlo pomaly ustupovať ☹ ...pri dcérke mi nič nebolo, ani som nevedela, že som tehu, pri synovi som mala problémy od začiatku,ale zle mi začalo byť až v 13tt a trvalo to dokonca tehu, no a teraz od samého začiatku ledva žijem 😒 ...nepomáha nič, ani zázvorový čaj ani žiadne recepty, jediné, čo dokážem predýchať sú raňajky....od obeda do včera, no des.....
@katti77 to je mi luto..., chcem ti len povedat ze prve tehu som si cast odzila v UK a tam prvy odber krvy som mala okolo 12 tt a vobec prvy screaning okolo 14tt tam to prebiehalo tak nikto sa v tebe skor nehrabe..promin za vyraz 😉 neviem ako to mam pisnut..bola som kludna kedze v kazdej krajine to prebieha inac a deticky sa rodia...nech vsetko dobre s babatkom dopadne...

a v ktorom tt by uz mohol doki vediet co to bude??