Júnové bábätká 2012
síce ešte len tak nesmelo a trocha s obavami, otváram túto diskusiu. teším sa spolubojovníčky, ktoré sa tak ako ja, budú tešiť na jún.
@didlinka3368 moj mm je somnou na kazduckej kontrole a je to uplne normalne, takze v pohode, vobec to neni trapne 😉
@daniwaugh dneska som čítala na nete, že dá. aj kočky tu na koníku si už urobili, ale či víde pravdivý výsledok, tak to neviem.
@silvia0201
no maju 50%tnu sancu. spytaj sa svojho gynekologa ci je akakolvek sanca zistit pohlavie babatka z mocu. ja by som svoje peniaze na to urcite neminala.. :o)
ukaz mi prosim Ta link, kde sa pise ze sa da z mocu, ja sa rada necham presvedcit, ak je to pravda!🙂
@silvia0201 aj ja ho mam a uz sa neviem dockat kedy si ho urobim, snad nieco na tom pravdy bude 🙂 potom dam vediet vysledok a uvidim ci to bude sedie podla testu 😉
@silvia0201
http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/2409/ch...
Výrobca garantuje 90% úspešnosť!
a to je presne to, preco tomu neverim :o) keby sa to naozaj dalo, nebola by uspesnost 100%? :o))
@labutka
geneton garantuje 95%
Aká je presnosť našej metódy určenia pohlavia plodu z krvi tehotnej ženy?
Validáciou dosiahnuté výsledky na 250 vzorkách potvrdili 99,5 % úspešnosť správne stanoveného výsledku testu pohlavia.
ja by som isla ked tak do tohoto:
http://www.otehotnenie.sk/product/test-pohlavia...
tam pisu ze 100% uspesnost... aj ked neviem, podlamna je to blbost.. ale tak vy mozte mat samozrejme svoj nazor, ten vam neberiem.. len sa pytam, ze keby to naozaj bolo mozne, nerobili by to lekari uz za nejaky poplatok?
@daniwaugh http://www.testpohlavia.sk/ aj ja som trocha skeptická. preto sa nechám asi prekvapiť 😀
@katus193 som zvedavá na výsledok 😀
Moj dr to ponuka, mam to v letaku co som dostala k tehu knizke. Myslim ze sa to robi po 14tt a z krvi, tusim tam bolo ze 70 alebo 80 e. Teraz som vonku, ked sa vratime domov, to kuknem. 😉
@silvia0201
no to je presne ten co baba mala a vysli jej dva rozne pri jednom dietati :D
a na ebayi stoji asi 12libier, miesto tych neviemkolko co chcu za to
@silvia0201 ja tiez ale nebudem to brat ako za 100% vysledok ved aj sono sa kolko krat moze pomylit, mojej kamoske dvaja dr potvrdili dievcatko a narodil sa chlapcek a ona doma nachystanu celu vybavicku v ruzovam, takze maly mal sem tam nieco ruzove 😀
@daniwaugh v tvojom linku píšu presne opačne. že pre dievčatko zelená farba a pre chlapca oranžová až ružová. trocha pomýlené 🙂
@silvia0201
no, ja som pozerala aj na anglickych strankach a vsade, jednoducho sa mi zda, ze keby sa dalo testovat pohlavie dietata z mocu doktori by to uz robili, to by bol dobry biznis, nie? ale to je len moj nazor.. fakt sa treba spytat doktora, co si o tom mysli,. ja mam svagra gynekologa, tak sa spytam jeho, co vy na to?
@katus193 ja viem. aj moja sesterka bola tak. do 8.mesiaca bola v tom, že čaká chlapca-tretieho, poobjednala kopu vecičiek a potom bum. z chlapca bola baba. ešte to mala šťastie, že niečo stilhla pokupiť aj na babu 😀
@daniwaugh skús, som zvedavá, čo ti povie 🙂
no presne jak hovorim:
"first test was a boy, second test a girl..." feedback na ebayi.. a zevraj 100% LOL
@silvia0201
dalsi: "said it was aboy but it was agirl"
jj dnes mu napisem a spytam sa, akurat on este nevie ze sme tehu, tak dufam ze mu to nebude divne :D (sme to nikomu nepovedali este len rodicom a 5kamoskam:o)
ja som ta prva co by chcela verit tym testom, neznasam cakanie a uvazujem aj nad tym genetonom, aj ked je to drahe, ale proste je to nezmysel 🙂
@daniwaugh joooooooooj aká tajnostkárka. ani u mňa to nie je inak. len priateľ to povedal svojej mame a tá to povedala všetkým známim. trocha ma to dojalo. ja som to povedala len sesternici a kamoške. ani rodina to ešte nevie-moja. a v robote som to povedala len minulý týždeň, lebo som musela a už si to na mne aj všimli 😝
@daniwaugh ja by som to tiež chcela vedieť, ale 70 éčiek za to nevyhodím 😖 a ani 33. ja si pekne počkám 🙂 a keď mám byť úprimná, je mi to jedno, čo to bude, len nech to je zdravé a nech ho v pohode vynosím.
@silvia0201
neviem preco, minule to asi vedel cely svet este pred koncom 3mes a teraz to vedia rodicia, moj brat s frajerkou (oni tiez cakaju) a fakt 5kamosiek a to je vsetko (no konika neratam, to by bolo zlozite), ale myslim tak priamo co poznam ludi :o)) a ani to nebudeme oznamovat asi, ludia bud uvidia alebo nie :D neviem co ma to posadlo takto
uz som napisala svagrovcom (on gynekolog ona kozna) ze co na to hovoria 🙂 tak uvidime, hned jak odpisu dam vediet, ale to su pracovne maily tak asi az zajtra odpisu :D
hlavne nikomu nic neberiem, ludia nech veria comu chcu, sloboda viery a prejavu :o)
mne to prave nie je jedno.. ja hrozne hrozne chcem dievcatko, ale 70e za 99.5% presnost, s mojim stastim dostanem tych 0.5% lol .. ale keby sa mam rozhodnut radsej 70e za geneton ako 33 (alebo aj tych 12 co je na ebayi) za hento comu neverim ani zamak 🙂
a este jedna tema: https://www.modrykonik.sk/forum/o-tehotenstve/je-test-pohlavia-dietata-z-mocu-matky-spolahlivy/
aha ":D
a sme doma:
Waugh, Jason
adresátom mne
zobraziť podrobnosti 17:50 (Pred 12 minútami)
No you cannot
You can tell from mothers blood but it's a very expensive test and not routinely done
Jason Waugh
Consultant Obstetrics and Maternal Medicine
President Macdonald UK Obstetric Medicine Society (MOMS)
Training program director
College tutor RVI
Editor in chief TOG
(to len aby ste vedeli, co vsetko on je, lebo je v UK slavny gynekolog a velmi ziadany porodnik - aj celebritami)
moja otazka:
Hello Jase and Kate
I promised my friends I will ask someone responsible and sensible (just to convince them), so here is a question:
Is there any chance to find out gender of a baby from URINE (either at 8,10,14weeks.. whatever time!)?? I keep saying it is rubbish and they shouldnt be wasting their money on something like that, cause if it was true, doctors wouldnt have to wait until week20 or later to see it on ultrasound but they do believe it is possible.. LOL Can you please tell me what do u know about that and if I am right?:o)
Love
Jody+Dani+Max :o)
TAKZE MOZTE MI VERIT ALEBO NIE, ALE TOTO JE UZNAVANY GYNEKOLOG PORODNIK, KAPACITA VO SVOJOM OBORE, PUBLIKUJE KNIZKY A PREDNASA..
(Kto nehovori anglicky, pytala som sa, ci sa v akomkolvek case -tt da zistit pohlavie dietata z mocu matky, odpoved ze nie, neda sa, jedine z krvi)
nic neje 100percentne len smrt.... 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
ved pockajme o par mesiacov to bude na 100 percent 🙂 🙂 🙂 🙂 a neje to jedno? Ked to bude krasne vonave a zdrave? 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂
@mirka35
no ved ja sa len snazim usetrit babam peniaze a sklamanie.. ehm 🙂 (a nie, nie je to jedno! aj tak si zelam velmi velmi dievcatko, ale chlapceka prec tiez nedam:o)) nakoniec babatko budem lubit rovnako, ale potesila by ma princeznicka 🙂 uz len 30tyzdnov a vieme to na 100% :D
mne je to uplne jedno budem moc vdacna za zdrave babatko,uz som si zazila potrat a bolelo to moc aj boli dodnes ,asi preto mi je to jedno ...

@silvia0201
www.geneton.sk 70e
a tie testy co ty vravis su nanic. z mocu sa to zistit neda. 🙂 keby sa dalo lekari by to uz robili.je to len nahodny generator.baba kupila dva, cakala 1 dieta a kazdy ukazal inak