icon

Júnové bábätka 2018

nina88
26. sep 2017

Ahojte. Nenašla som skupinu jún 2018, tak som sa rozhodla ju založiť. Zatiaľ velmi potichúčky sa tesime. Mam dostat v piatok, no prvý pozitívny test som mala včera, pridávam fotku. Podľa kalkulačky nas bude viac 8.6.
Mam uz tri detičky, no napriek tomu sme bábätko velmi chceli a ,,pracovali na ňom,, vedome 3 mesiace ❤️

winni
23. nov 2017

@alexandra1995 ahoj, ja som bola 15.11. na kontrole a ďalšiu mám 15.12. 🙂 a taktiež som Rh- a manžel Rh + kukni v trhu knižke, ako ti dopadli testy na protilátky, mne negatívne 🙂

lienkatrojbodkova
23. nov 2017

Baby, do skupiny júnovky Vás automaticky hodí, keď v nastaveniach dáte, že ste tehu, predpokladaný dátum pôrodu a hotovo 🙂

majkosofinka
23. nov 2017

@lienkatrojbodkova si zlatá😘, ďakujem, snáď to príde, nemusí úplne, ale aspoň trošku, aby som aspoň základné veci vládala spraviť......🙏

lienkatrojbodkova
23. nov 2017

@majkosofinka vôbec nič ti nezaberá? ani trošilinku?

majkosofinka
23. nov 2017

@lienkatrojbodkova fakt nič, ja už som hotová, už som skúsila aj svätenu vodu, ale už som takto nevracala, len ráno a potom mi bolo celý deň zle, ale nevracala som, teraz mám po večeri za sebou už dve kolá, drží ma to od tej kontroly 😕

lienkatrojbodkova
24. nov 2017

@majkosofinka ja som to zakríkla 😂 od utorka mi bolo celkom fajn, občas nevoľno, ale žiadne napínačky....no dnes už celý deň mi bolo tak všelijako a po robote to začalo....dobehla som tie tri dni 😖 ale som optimista, určite je to na ústupe 😎

majkosofinka
24. nov 2017

@lienkatrojbodkova určite, ja už radšej nebudem spomínať ani jeden deň, ak mi bude náhodou lepšie, už by naozaj stačilo a budem vďačná za každý jeden dník, ktorý sa postavím na nohy a nebude to len cesta na záchod..... cítim ako mám ochabnuté svaly, hadrova bábika je zo mňa, som vďačná za piatok a za to, že mužík niečo dobré navarí a konečne sa o tie deti niekto normálne postará, aj keď vidím na ňom, že už je tiež z toho všetkého hotový, varenie je našťastie jeho vášeň a mne to veľmi pomôže🙂

zuzulak11
24. nov 2017

@lienkatrojbodkova ja som si vsimla, ze ked dobre a vela spim, je mi ovela lepsie, ale ked sa v noci mala budi a zle spime. Musim skoro rano vstt, tak som cely den KO a ide von aj cista voda :(

slimstar
25. nov 2017

Nevolnosti prejdú, ja som ich mala tuším prvé tri mesiace 🙂 potom som sa tešila na fotečky a ako bábo rastie a dnes mám už vyše 8 kilového krásneho chlapčeka 🙂 Ked to tak spätne zoberiem, tak tehotenstvo je pekné obdobie. 🙂 užívajte si 🙂

lilsbeans
28. nov 2017

Ahojte babeny tak sa pridavam k vám 🙂 termín mám 12.jun a takto vypadalo babo pred týždňom - 10tt 🙂 Aj keď sme sa nesnažili, podarilo sa :D a tešíme sa nan 🙂 je to malý darebak lebo si pekne pri ňom vytrpim ale aj tak ho už ľúbim ❤👶

majkosofinka
29. nov 2017

@lilsbeans aj ja mám termín 12.6., aj keď si myslím, že to bude skôr, mám za sebou dve sekcie a už malá išla o dva a pol týždňa skôr a tiež ma poriadne trápi, čakám stále na ten zlom, ale stále nič ☹

lienkatrojbodkova
5. dec 2017

Ahojte, nepotrebujete niektorá duphaston? Zvýšilo mi 25 tabliet, vyhadzovať ani vracať do lekárne nechcem. Darujem, pošlem poštou. Ozvite sa.

lili235111
5. dec 2017

Uz mam aj ja knizocku 😊TP 23.6.

alexandra1995
6. dec 2017

Ahojte 🙂 ako Vám prebieha tehulkovanie ? Mne sa asi pred týždňom úplne vytratili príznaky 🙂 už mi ani zle nebýva.

zuzulak11
8. dec 2017

Vcera som dostala tehotensku knizku 😍 Tak oficialne sme 11tt+6 a vsetko je v uplnom poriadku, velmi sa z toho tesim 😉 Nevolnosti sa zmiernili, aj chut do jedla sa uz trosku zlepsila. V pondelok som objednana na babygen vysetrenie, tak si pod stromcek otvorime vysledky testov a zistime, ci budeme mat chlapceka alebo dievcatko 😍

zuzulak11
3. jan 2018

Ahojte maminy, nejako to tu utichlo ;) Ako sa mate? Ako sa ciite? My uz od Vianoc vieme, ze cakame vytuzeneho chlapceka 😍😍😍 tak sa velmi tesime aj nevolnosti uz trosku ustali a celkovo sa citim lepsie ;) len ma posledne dni trosku picha v podbrusku a citim take zvlastne tlaky, mate to tiez?

lenakiss
3. jan 2018

@zuzulak11 keď si vyplnia termín pôrodu hodí ta do skupiny junovky 2018. Preto tu nik nepíše ...ja čakám asi toez chlapčeka ..ale už druheho tak trocha sklamanie ..kedy máš tp? ...A mňa picha stále v podbrusku

snehuuulienka
3. jan 2018

@zuzulak11
@lenakiss
nemáte dievčatá aj také bolesti ako menštruačné,alebo také ako ked ste prechladene.....??

2zuzanka2
3. jan 2018

@snehuuulienka ja mám a ide mi to až do krížov presne ako pri ms

snehuuulienka
3. jan 2018

@2zuzanka2 aj mne to ide az do krížov,a akoby mi ich niekto rozťahoval niečím....a bolia ma aj nohy,ale ja som ajj po 2 cisárskych....takže tá lamava bolesť môže byť aj z toho u mňa😏

2zuzanka2
3. jan 2018

@snehuuulienka tak asi je to normálne lebo aj ja to mám presne tak😁 no nepamätám si žeby som také niečo cítila aj pri prvých dvoch 🤔

zuzulak11
4. jan 2018

Baby, vdaka, ulavilo sa mi, ze v tom nie som sama a ze je to teda asi v tomto case normalne, tiez mi to vystreluje aj do krizov :(

lenakiss
4. jan 2018

@lenakiss mňa všetko strašne picha ...A stále ...ale pýtala som sa doktora a povedal že je to normálne lebo marernica je hlavne na na takých "vlaskoch"

lenakiss
4. jan 2018

@zuzulak11 to malo byť pre teba ...

snehuuulienka
4. jan 2018

@2zuzanka2 tiež si po cisárskych,či si mala klasicke pôrody??ja cítim aj každú zmenu počasia vďaka cisaraku,je to lamava bolesť,ja viem už dopredu,keď sa ma ochladiť alebo otepliť😣

2zuzanka2
4. jan 2018

@snehuuulienka klasicke,tak to ti jazva reaguje na zmenu pocasia aj moja mama to ma

ruzicka111
4. jan 2018

@zuzulak11 ahoj, ja som bola tiež na poradni pred Vianocami a aj u nás to vyzerá na chlapčeka, ale ešte to nieje na 100% 🙂 že jej to mám pripomenúť teraz v januári 🙂 a cítiš už prvé kopančeky? 🙂 mne začali asi pred týždňom, najprv som nevedela čo to je ale teraz už viem, že drobuliatko dáva o sebe vedieť 😍

zuzulak11
4. jan 2018

@ruzicka111 ano den pred Vianocami dal drobec o sebe vediet a uz pomalicky citim pohyby ;)

erika33334
5. jan 2018

Caute baby ja este nic necitim a to som v 17. Tyzdni ale tak ja budem mat svoje prve tak ja to budem citit az neskor ...onedlho pojdem na ultrazvuk a budem vediet co to bude ale je mi to jedno hlavne nech je zdrave.....

ruzicka111
5. jan 2018

@erika33334 neboj ono to pride..ja som tiez neverila ze su to kopanceky kedze mi to prislo skoro v 17tt (podla vsetkych knih o tehu) a tiez je to moje prve ;) ved prave, hlavne nech sú zdravé drobatká 🙂 a už si niečo aj pribrala?