Júnové bábätka 2018
Ahojte. Nenašla som skupinu jún 2018, tak som sa rozhodla ju založiť. Zatiaľ velmi potichúčky sa tesime. Mam dostat v piatok, no prvý pozitívny test som mala včera, pridávam fotku. Podľa kalkulačky nas bude viac 8.6.
Mam uz tri detičky, no napriek tomu sme bábätko velmi chceli a ,,pracovali na ňom,, vedome 3 mesiace ❤️
Baby, do skupiny júnovky Vás automaticky hodí, keď v nastaveniach dáte, že ste tehu, predpokladaný dátum pôrodu a hotovo 🙂
@lienkatrojbodkova si zlatá😘, ďakujem, snáď to príde, nemusí úplne, ale aspoň trošku, aby som aspoň základné veci vládala spraviť......🙏
@majkosofinka vôbec nič ti nezaberá? ani trošilinku?
@lienkatrojbodkova fakt nič, ja už som hotová, už som skúsila aj svätenu vodu, ale už som takto nevracala, len ráno a potom mi bolo celý deň zle, ale nevracala som, teraz mám po večeri za sebou už dve kolá, drží ma to od tej kontroly 😕
@majkosofinka ja som to zakríkla 😂 od utorka mi bolo celkom fajn, občas nevoľno, ale žiadne napínačky....no dnes už celý deň mi bolo tak všelijako a po robote to začalo....dobehla som tie tri dni 😖 ale som optimista, určite je to na ústupe 😎
@lienkatrojbodkova určite, ja už radšej nebudem spomínať ani jeden deň, ak mi bude náhodou lepšie, už by naozaj stačilo a budem vďačná za každý jeden dník, ktorý sa postavím na nohy a nebude to len cesta na záchod..... cítim ako mám ochabnuté svaly, hadrova bábika je zo mňa, som vďačná za piatok a za to, že mužík niečo dobré navarí a konečne sa o tie deti niekto normálne postará, aj keď vidím na ňom, že už je tiež z toho všetkého hotový, varenie je našťastie jeho vášeň a mne to veľmi pomôže🙂
@lienkatrojbodkova ja som si vsimla, ze ked dobre a vela spim, je mi ovela lepsie, ale ked sa v noci mala budi a zle spime. Musim skoro rano vstt, tak som cely den KO a ide von aj cista voda :(
Nevolnosti prejdú, ja som ich mala tuším prvé tri mesiace 🙂 potom som sa tešila na fotečky a ako bábo rastie a dnes mám už vyše 8 kilového krásneho chlapčeka 🙂 Ked to tak spätne zoberiem, tak tehotenstvo je pekné obdobie. 🙂 užívajte si 🙂
@lilsbeans aj ja mám termín 12.6., aj keď si myslím, že to bude skôr, mám za sebou dve sekcie a už malá išla o dva a pol týždňa skôr a tiež ma poriadne trápi, čakám stále na ten zlom, ale stále nič ☹
Ahojte, nepotrebujete niektorá duphaston? Zvýšilo mi 25 tabliet, vyhadzovať ani vracať do lekárne nechcem. Darujem, pošlem poštou. Ozvite sa.
Ahojte 🙂 ako Vám prebieha tehulkovanie ? Mne sa asi pred týždňom úplne vytratili príznaky 🙂 už mi ani zle nebýva.
Vcera som dostala tehotensku knizku 😍 Tak oficialne sme 11tt+6 a vsetko je v uplnom poriadku, velmi sa z toho tesim 😉 Nevolnosti sa zmiernili, aj chut do jedla sa uz trosku zlepsila. V pondelok som objednana na babygen vysetrenie, tak si pod stromcek otvorime vysledky testov a zistime, ci budeme mat chlapceka alebo dievcatko 😍
Ahojte maminy, nejako to tu utichlo ;) Ako sa mate? Ako sa ciite? My uz od Vianoc vieme, ze cakame vytuzeneho chlapceka 😍😍😍 tak sa velmi tesime aj nevolnosti uz trosku ustali a celkovo sa citim lepsie ;) len ma posledne dni trosku picha v podbrusku a citim take zvlastne tlaky, mate to tiez?
@snehuuulienka ja mám a ide mi to až do krížov presne ako pri ms
@2zuzanka2 aj mne to ide az do krížov,a akoby mi ich niekto rozťahoval niečím....a bolia ma aj nohy,ale ja som ajj po 2 cisárskych....takže tá lamava bolesť môže byť aj z toho u mňa😏
@snehuuulienka tak asi je to normálne lebo aj ja to mám presne tak😁 no nepamätám si žeby som také niečo cítila aj pri prvých dvoch 🤔
Baby, vdaka, ulavilo sa mi, ze v tom nie som sama a ze je to teda asi v tomto case normalne, tiez mi to vystreluje aj do krizov :(
@2zuzanka2 tiež si po cisárskych,či si mala klasicke pôrody??ja cítim aj každú zmenu počasia vďaka cisaraku,je to lamava bolesť,ja viem už dopredu,keď sa ma ochladiť alebo otepliť😣
@snehuuulienka klasicke,tak to ti jazva reaguje na zmenu pocasia aj moja mama to ma
@zuzulak11 ahoj, ja som bola tiež na poradni pred Vianocami a aj u nás to vyzerá na chlapčeka, ale ešte to nieje na 100% 🙂 že jej to mám pripomenúť teraz v januári 🙂 a cítiš už prvé kopančeky? 🙂 mne začali asi pred týždňom, najprv som nevedela čo to je ale teraz už viem, že drobuliatko dáva o sebe vedieť 😍
@ruzicka111 ano den pred Vianocami dal drobec o sebe vediet a uz pomalicky citim pohyby ;)
Caute baby ja este nic necitim a to som v 17. Tyzdni ale tak ja budem mat svoje prve tak ja to budem citit az neskor ...onedlho pojdem na ultrazvuk a budem vediet co to bude ale je mi to jedno hlavne nech je zdrave.....
@erika33334 neboj ono to pride..ja som tiez neverila ze su to kopanceky kedze mi to prislo skoro v 17tt (podla vsetkych knih o tehu) a tiez je to moje prve ;) ved prave, hlavne nech sú zdravé drobatká 🙂 a už si niečo aj pribrala?

@alexandra1995 ahoj, ja som bola 15.11. na kontrole a ďalšiu mám 15.12. 🙂 a taktiež som Rh- a manžel Rh + kukni v trhu knižke, ako ti dopadli testy na protilátky, mne negatívne 🙂