Júnovky 2021
@dend64 nemusí sa spustiť jedine ze vám dajú vyvolavacku a to môže urýchliť ja som utorok 37tt zatiaľ v pohode idem po mesiaci piatok na vyšetrenie na kontrolu tak.som zvedavá... doktor na kontrole vám povedal ze ste otvorená? Držím palce mne pri 4 prstoch otvorená vodu prepichli a ešte cely deň trvalo aj po podaní vyvolavacky kým som sa otvorila na 10 pri prvom synovi v 2015. Ale každá samozrejme sa inak rýchlo otvára.
@dend64 jej gratulujem a veľa zdravicka obom.... tak nakoniec to išlo dávali vám tie vyvolavacky alebo niečo ci len za čakalo a sa samo vypýtalo..
Ja som 34týždňov tehu termín mám 5.7 môžem aj skôr ísť rodiť niekedy koncom mesiaca že by ?
@superholka77 samo sa to rozbehlo nakoniec ďakujeme
Gratulujem ❤️🥰
@zastkova my o deň skôr ❤️
@lenuska3110 nám sa v pondelok narodil synček z plánovanej sekcie bola nakoniec akútna kôli krvácaniu ale sme v poriadku a odvčera už doma
Marek 24.5.2021 3240g 48 cm
@zastkova hlavne, že ste v poriadku obaja, veľa zdravíčka prajem 🍀🍀🍀
@lenuska3110 ďakujeme ❤️
Tak my máme krásne dievčatko, porodila som
presne na termín 30.6.2021♥️😘
Ahojte my sme prišli na svet 15.6 ako sa môžem pridať do skupiny?
@lulupeggy mi sme prišli na svet 21.6 dievčatko 🙂🙂
@superholka77 gratulujem 🥰
@lulupeggy my už napr mesiac spodné 2 zúbky 🤭🙈 točíme sa na bruško späť, takže koniec srandy. Mama nikdy nevie, na ktorú stranu pôjdem 😅 zajtra máme druhé očkovanie, držte palce 🤞🍀 inak najradšej je v nosiči a v kočíku nebude ani omylom. Čo ešte také by som napísala. Že ešte stále papame každé 2hodiny 😭🤦♀️
Inak s prikrmami ste na tom ako? Čo už ste deťom dávali?
@mimusa86 no moja má niečo cez 7kil a to má ruky riadne bolia z nej keďže najradšej je na rukách 😁.
Malá sa mi už tiež prevraca z jednej strany na druhú,tak by už rozprávala 😁, tiež v noci každé dve hodiny je hore čo ju kojim, skúšala som jej dávať len tak trošku výživy, banán ale pokiaľ mám mlieka dosť budem len dojčiť.
Vo štvrtok ideme tiež na druhé očkovanie tak snáď dopadne tak ako to prvé super🍀
@janko77 do 24tyzdna dieťatka je imunologicke okno kedy dieťa prijma alergény zo stravy preto sa odporúča od cca 5 mesiaca prikrmy najskôr zeleninové mrva potom mrkva zemiak každé 3 dní nová zelenina taka polievocka keď nechce treba skúšať aj 1Čl je super na začiatku po 2 týždňoch príde mäsko kuracie morčacie potom 1x do týždňa namiesto mäska varený vaječný žĺtok a príde na rad ovocie jablko neskôr banán hruška atď na obed a na večeru sa robia ovsené kaše ale ja mam 5 mesačnú začali sme mäsko uvarené nakrajane na maličké s mrkvou zemiak alebo batat a kaše večer ovsené nedávam stále mlieko mam aj 6 ročného syna ani on nemal kaše večer a není na nič alergický do 1 roka sa ma z každého ochutnať troska. Okrem klobás sladkosti samozrejme... mi.sme dali aj rožok ožužlavat kvôli lepku ktorý sa má dat do konca 6 mesiaca niekto dava korku z chlebika ale stále sa pozerá na nás keď jeme strašne by chcela ale pritom nezje vela z tej polievocky skôr maličké kúsky chce ako pučene ..
Otcame sa aj mi mame cca 7kg
@janezz nám zúbky začali ísť ale ešte nie sú prerezane. Prevracia sa zatiaľ len na bruško a späť ešte nie. Kočík miluje kocikujeme každý deň niekoľko hodín, rad v ňom spinka. Nosič používame tiež ale len keď je to potrebné skôr ten kocik. Momentálne začal skúšať skutočne vysoké tóny. Prespi od 3 mesiaca celú noc takže často nekojime. Druhé očkovanie mame už za sebou.
@superholka77 kojene dieťa stačí začať pripravovať od 6 mesiacov. My sme zatiaľ len na mlieku stačí mu tak sa ani nikam neponáhľam. Nakojí sa večer a spinka až do rána. Ale ano ma sa začať zeleninou a každý druh cca 3 dní za sebou.
Tiež mame 7 kg
Ako vaše deťúrence reagujú na Vianočné svetielka? U nás veľká radosť

Čaute baby tak ja už ležím v pôrodnici otvorená na 4 prsty bez bolesti a kontrakcií a čakám kedy sa to spustí som 37tt myslíte že aj porodim do zajtra