Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
sasul ajoj moja ako?
blazka a pomaly,trapime sa a ty? zdravucka? 😵
aha az vcul som si vsimla,tak este bojujes,hmm😢
Blazka a s tymi hereckami pomaly radsej,chi 🙂 Dakujeme 😔
no idem haji beli,nech nacerpam sily na zajtra 🙂 pa bruu 😔
dobrú moja
ahojteeee zienky
sasul tak aspom jednu mate,inak celkom fajn obchodik s dvdckami nie??
heli pekny uces 🙂
ozaj baby nechystate sa v nedelu do parku na den rodiny??ja chcem ist s malou a muzikom,vyzera byt celkom fajn progam,nejaky koncert,divadlo,detsky kutik atd...
ahojte,tak som koonecne tu,som upratovala,varila,dnes asi zostaneme domka,to pocasko nic moc 😕
Karin hej,ja som to videla uz minule,ale nemali vtedy Maju,skoda ze som nebola na tej vystave,vediet to,ze tam maju Maju tak by som sla malej kupit este par casti,bo to je zatial naj darcek k narodkam, som neodolala a dala som jej ho uz vcera potom som ju nemohla do vane vypravit,co si nechcela nechat Maju ujst 😵
Blazka ty si tu vcera este bola moja? si neodpisovala,ja ze si uz het,chi 😀
sasul ja som tiez nevedela,ze na vystave nieco take bude,ale tam mali hadam stovky dvd,same rozpravky skoro,maju,pat a mat,jahudku...proste komplet rozpravky
Ahojte!
Adamko má tretí zub! Koooonečne, veď na seba nechal riadne dlho čakať. 😉
Karinka, ja by som chcela ísť, ale bude tu segra s rodinkou a oni chcú ísť niekam na výlet do okolia, tak uvidíme.
dupinka ja som ti uz pisala na facebooku,ze gratulujeme k zubku 😵
sasul veru bola som tu dlho, čítala som čo kto ako, ale malý sa mi zobudil o polnoci a kukal na mňa jak cigán v tuzexe reku a čo mladý pán spať nejdeme a asi ho nenechal ľahkým ten hokej 😀
karin v nedeľu je deň rodiny? no išla by som ale neviem ako to bude s oslavou mojou, možno to nejak skombinujem, ten program sa mi pozdáva 😝
dupinka gratulácia k zúbku, to už môže aj rezeň žužlať 😀
moja najmensia laska prave sa pokakala a vravi mi : " fuj mami mudim (smrdim preklad ) " 🙂 skoro som sa pos.... od smiechu 😀 😀 😀 😀 😀 😀
helenka máš inakšie inteligenča doma, no šak jasan že smrdí sama sebe, má to z prvej ruky myslím ten smrad 😀
ahpjte, sme chori, Luki horuckuje. Ale ATB nemame, brali mu krv, ze len viroza. Odsavacky sa boji jak cert kriza. Ja idem doktorke zajtra. Kaslem ako hrniec, hrdlo boli,
beruska ☹ skore uzdravenie zelam
ahojte baby.
ja som mala uchodene dopoludnie, o 8:40 mi isiel bus do Drazoviec a odtial o 10:10 do Podhorian, bola som kuk dva domy, sice len zvonka, ale pozrela som si aj okolie, dost mi o domoch a majiteloch aj domaci povedali,
inak velmi vela prijemnych a ochotnych ludi som vsade stretla a trochu som nacerpala cisteho, zdraveho dedinskeho vzduchu. 🙂
domov sme prisli pred 14, h a teraz vegetime, maly toho vela nenaspal tak sa pri mne hra. 😉
no idem docitat, este stahujem foto.
klby ty si eso, to len tak si popozeráš domy a povypytuješ sa xixixi toja by som asi nedokázala 😀
blazi, ja sa nestaram, 😝 muz ani nevie ze som sa niekam vybrala, nuz tvrdohlavost u mna zvitazila, ale fakt tam boli prijemny ludia, sami sa pristavili, pokecali, aj cislo na majitelku domu mi dali. 😉
Uz len Juriho ukecat a ist sa kuk dovnutra, ale vsetko mi domaci dedincania povedali 😉 , aj preco to predavaju, aj ze to je vo velmi udrziavanom stave, majitelka je pravnicka a aj ze je to super ulicka, ukazali mi kde je skola, skolka... no proste lubilo sa mi to, vsade som sa vykecavala. 😅
caute baby,ja som sa s malou este poihrala, nakrmila som ju a lahli sme si,verte ci nie som vytuhla s nou.. 😀
mala este spi ja pijem kavu,dnes je pocasie des,tak budeme kuk Maju 🙂
a inak, isla som len na blink, blizsie info som nemala, len ze je blizko kostol, obchod a zastavka, ale vcelku rychlo som to nasla a v drazovciach to bolo trochu viac hladania, ale nestratila som sa, ved co budem realitku otravovat ked si viem pomoct aj sama 😉 a na interntete som orientacne kukla ulice a mapu dediny.
sasul ja som to vymakla, len trochu nas pokropilo, ale to bola pohoda, stihli sme sa suchi vratit dom. 😉
klbka aj ku mne mozes busom takto hocikedy zavitat 😵
heli, beriem ta za slovo, 😉 , autobusy mi nemusis kuk, vsetko zistim. 😀
Jurimu som to teraz hovorila kde som bola, skoro onemel 😅 , ale rano som bola pst inak by frflal ale ked som uz spat ani pipnut nemoze. 😝
klbka oba domy su fajn 🙂
klbka a ku mne teda kedy prides? 😕 bus ide k nam aj 09:50 hod a simi sa u nas vyspinka 😵

klby lepšie ako lepšie, stále soplím a čo je horšie začal aj malý ale dnes povedal prvý krát mama - to bol tak krásny darček 😕 a dakujem za gratuláciu
heli sekne ti to .....
sasul malá je úžasná ako vždy - herečka po mame 😀