icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

mishaa1
19. máj 2010

ahojte babenky🙂ako tak pozeram,tak ani vas choroby neobchadzaju....aj nasa mala ma sopliky a kasle jak tuberak...mame atb kvoli tomu,aby nam to nepreslo na priedusky,lebo je taka zahlienena...ale teplotu nemala(klop,klop)...aj na prechadzky aspon na par minut musime chodit,lebo doma mi nevydzi,ked sa citi dobre...a v byte jak po vybuchu,bo sa nudi a tak upratujeee🙂
sasul...super vybavicka...len dufam,ze uz nebude prsat,lebo uz mi je z toho pocasia blbo:(nema konca kraja.....
a tehulkam odkazujem,ze sa tesim s nimi,lebo si pamatam,aku radost som aj ja mala z tych miminkovskych veciciek...som ich prala,zehlila s takou radostou....a stokrat denne som si ich prezerala a skladala a prekladala :D najma v poslednych tt🙂
a ozaj,prijali ma na oba odbory VS bez prijimaciek,kde som sa hlasila...a idem na KULTUROLOGIU...🙂

sasulec
19. máj 2010

ako som pisala Misi velka GRATULKA si proste nasa sikula,drzkaj sa 🙂 Sandrus posielame uzdravovaci cuuc 😲

klba
19. máj 2010

caute 🙂
maly mi dnes dost pomahal, skladal so mnou pradlo, 🙂 dala som mu skladat tricka tak pekne opakoval, jeden-druhy rukav zlozit a prelozit 😀 ,
potom sme spolu kvietky polievali, kazdy mal svoju krhlicku, sice som chodila s handrou a utierala co sa voda mimo kvetu vyliala ale snaha sa ceni 😉 a ta radost k tomu, sice potom bol plac, lebo drobec nechcel pochopit ze uz sme vsetko poliali. 😉
Potom mi este pomahal triedit ponozky a topanky, co bolo male odnasal do tasky.
a vcera som sa na nom nasmiala, vzal si macka, doniesol si plienku, sam ho prebaloval a mrkotal si asi toto:
ze kijoko bobere pjenku, pebalime maka, fuj kako, mako sadkaj, lazkaj, dame pjenku, v preklade to znamena ze simonko zobere plienku, prebalime macka, fuj pokakany je, macko sadni si, lahni, dame plienku a vopchal mu ju medzi nohy. 😀 😀 😀

a dnes na obed mi najprv hodil do taniera s polievkou mobil, potom sa druhy krat nacahoval pre hrasok a prekotil mi tanier 🙄 a pred tym sa dost najedol, aj ho napinalo az to nakoniec vyslo na tri krat von, tak dnes mame dost zaujimavy den, aj hlad ma presiel. 😅

no idem docitat. 😉

sasulec
19. máj 2010

klbka maly prebaluje tiez macka?😉 a ja ze to je babska hra no pozrime sa ako im tie domace prace idu,obaluju rizky,prebaluju,sak za chvilku ich vsetko naucime a to uz jaky veget budeme mat?hehe 😀 😀 😀

klba
19. máj 2010

domy, to boli rychle nakupy, neviem ci by ta to tak bavilo 😅 , kedze s drobcom su nakupy o hubu tak som vyuzila dve hodinky kym juri strazil na doplnenie satnika. 😉

vever, zajtra tej dr cinknem, chcela som dnes ale este som chcela pockat ci to neustupi, ale furt to iste, tak zajtra s nou hodim rec nech ho riadne vysetri a spravi tie odbery.
a ta macickova mikina je krasna 😵, taka pre pubertiacku 😀, ale mne sa paci, akurat ze sa mi pri prani trblietky nalepili na vsetko ostatne co som prala, 😅 nuz co budeme ligotavi, aj spodne pradlo mam trblietkove a zadara. 😀

sasul tie fotky su bombove, mala je aka podarena v tom prsiplasti s klobucikom, skvele foto. 🙂

klba
19. máj 2010

misha, gratulka k prijatiu 🙂 a zelam nech vam choroby rychlo odidu. 😉
a ten druhy odbor si mala co? 😕

sasul, no doteraz nebol na take zabavky, ale vcera sam od seba zacal prebalovat, ale ten monolog k tomu, 😀 strasne to bolo mile, 😵 len som to nestihla natocit a dnes to iste, vzal tri plienky a troch mackov a isiel za radom, ja som u lepila tie boky. 🙂

sasulec
19. máj 2010

Tak potom budeme chodit na tie nakupy spolu,ked budeme mat tolko volna,hm?
dik za pochvalu,ale to mi nechcela velmi pozovat a hadaj kto si este musel vyskusat novy prsiplast? nie nie ja nie,macko 😵

helenkasabinka
19. máj 2010

ahojte no klbka tak simi sa nezda sikulko krasny 😵

klba
19. máj 2010

ozaj baby odkedy maju deti rozoznavat farby? 😕
lebo maly vie zelenu, zltu, fialovu, bielu, sem tam ruzovu, tie si nepomyli ale modra a cervena mu robia problem, bojim sa aby nemal problemy s farboslepostou, s tym maju chlapci problemy, aj moj kamos to ma a tieto farby vidi sivo a ked ukazem malemu cervenu a modru nikdy ich nepovie spravne alebo je ticho... mozno je este skoro, ale nechapem preco ostatne farby pomenuje a tieto dve nie. 😖

helenkasabinka
19. máj 2010

klbka moja zasa este moc farby nevie rozoznavat ale ona zasa abecedu vie dost pekne 😉

helenkasabinka
19. máj 2010

klbka ja neviem moja,s tym ti ja neviem poradit ☹

klba
19. máj 2010

sasul 😀
a inak aj mne maly pozoval ked som skusala oblecenie, som sa divila, sice som ho nahanala, ale podarilo sa mi vsetko vyskusat a to je hlavne. 😉
a na to volno moc neverim, to uz budem stara paka a handry mi nebude treba. 😀

heli, ved musim zapajat do roboty, nech sa trenuje do manzelstva chlapec 😀 , dnes som mu chcela spravit domacu plastelinu, nech sa trosku zabavka, len mami nezohnala potravinarske farby, tak spravim az ked dokupime 😉 , tak bol nahradny program. 🙂

sasulec
19. máj 2010

Na slavnostnu vystavu Guinesovej knihy rekordov
sa dohodne Snehulienka, trpazlik a Quasimodo,ze sa idu pozriet,ci
nahodou nezvytazili vniektorych rekordoch.Prva si vystavu prejde
Snehulienka,pride z muzea a vykrikuje,som najkrajsia na svete!druhy
prejde vystavou trpazlik,potom vide zmuzea a vykrikuje,supeer,som na...jmensi
... na svete!Treti do muzea ide Quasimodo a po 10minutach vide..Sakra,
kto je Nora Mojsejova?

helenkasabinka
19. máj 2010

klbka ja som dnes robila z cukrikov marcipan na tortu a malá teda mala o zabavku postarane...valkala a hrala sa s tym o dusu 😀 kusocek som jej obetovala z marcipanu 😉

helenkasabinka
19. máj 2010

sasul 😀 😀 😀 😀 😀

sasulec
19. máj 2010

Chlapík drhne mydlom rifle a hundre: Nikomu sa nedá veriť, nikomu, ... dokonca ani sebe..... a hundre si ďalej: A to som si chcel len prdnúť! xD
taketo veci mi chodia na Fb 😀

klba
19. máj 2010

sasul ten prvy poznam a ten druhy mi pripomenul ze ked maly grgne, zasmeje sa a vzapati sam sebe povie ty papatko 😀 akoze ty prasiatko. 😀

klba
19. máj 2010

a este si aj sam povie ze kijoko grgou a tata ho naucil zas dalsiu debilinu 😠 , ze dedo mraz prdol raz, prdol dva razy bolo po mrazi a jemu sa to lubi a furt to opakuje 😖 😝 no nedorazila by si toho nasho tata? 😅

sasulec
19. máj 2010

klbka sa rehnim,hehe
my mame na take krstnu,uci malu prostrednik pouzivat 😀

klba
19. máj 2010

sasul, my mame na taketo veci tata a deda a maly ma preto deda rad, lebo ho uci kraviny, on aj zo spanku vykrikuje jeho meno a minule uplne od veci mi povedal ze dedo pudol (prdol). 😀.

karinka
19. máj 2010

ahojte
no my rano 37.5,tak snad ti ehodnoty budu klesat,lebo by sme chceli ist na vikend k svokrovcom,svagrova so svagrom idu prec,tak mame volno tam,nebude tam aspom tak moc ludi

helenkasabinka
19. máj 2010

klbka simonko sa ako rozrecnil 😵

helenkasabinka
19. máj 2010

karinka tak snad to uz prejde a budete zasa fit 😵

moja krpata spinka a potom ked sa zobudi pojdeme na chvilku na dvor ak nebude prsat,obujeme jej gumaky a nech sa zahra chvilku na lufte,doobeda som s nou bola na prechadzke a v obchode a poobede prisla elluy a farbila ma a bola tu aj moja babi 🙂

sasulec
Odpoveď bola odstránená
sasulec
19. máj 2010

Karin este vas to drzi??? 😕

karinka
19. máj 2010

sasulec,veru drzi,od piatku uz,doktor povedal ze viroza,tak co uz mame robit,len do tho vikendu snad bude ok,aj pocasko nech vyuzijeme ,lebo tyzden v kuse doma bude staciť

klba
19. máj 2010

sasul dobreeee foto 😀 a ako pekne sa vie sama zabavkat. 😵

heli, no maly uz dost keca, hlavne vecer v posteli mame ritual ked si rozpravame co zazil cez den, vtedy melie a usta nezatvori, aj sam zo sebou sa porozprava. 😅
Ale uz pekne tvori vety, troj-stvor slovne spojenia, napr. tato dau hadicu, alebo tato dal kakiky(kachlicky) 😉 , alebo mama da kijoki papa, alebo kijoko dedom poujljal pipuky(simonko s dedom polieval kvetinky)
aj sklonuje niektore slova napr. kijoki je simonkovi a kijoko je simonko a pridava aj ty, ja a pod... a najviac sa mi lubi ked ma dlhe monology. 😀

a heli, nezda sa ti ze si casto farbis vlasy? 😅 nemoze ti aj toto trochu skodit v tej tvojej chorobe? 😕 ja viem ze je to profi deformacia, ja len dobre ti chcem. 😉

karin, drzim palce nech ste do vikendu ok, nech mozte vychutnat slniecko. 😉 🙂

karinka
19. máj 2010

klba dakujeem,aj vam nech sa to podari,maly bude najradsej ked tiez vypadne von

beruska113
19. máj 2010

caves, nestiham docitat, vraj ide navsteva mi muz violal. tak vyjazd 2 hodiny a 70e v prdeli. bolo mi to treba? a nic na seba nemam. no utekam, potom docitam.

sasulec
19. máj 2010

karin len sa opatrujte a neprecen to,mala bude mat aj po chorobe oslabenu imunitu,nam napr. kazali davat nutrolin B mesiac po atb,este dobreme to co mame a aspon 3 dni po chorobe este zostat doma,nech sa chorobka nevrati,nechcem teda mudrovat,ja len citujem doki aj v nemocke nam tak kazali 😔