Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ako som pisala Misi velka GRATULKA si proste nasa sikula,drzkaj sa 🙂 Sandrus posielame uzdravovaci cuuc 😲
caute 🙂
maly mi dnes dost pomahal, skladal so mnou pradlo, 🙂 dala som mu skladat tricka tak pekne opakoval, jeden-druhy rukav zlozit a prelozit 😀 ,
potom sme spolu kvietky polievali, kazdy mal svoju krhlicku, sice som chodila s handrou a utierala co sa voda mimo kvetu vyliala ale snaha sa ceni 😉 a ta radost k tomu, sice potom bol plac, lebo drobec nechcel pochopit ze uz sme vsetko poliali. 😉
Potom mi este pomahal triedit ponozky a topanky, co bolo male odnasal do tasky.
a vcera som sa na nom nasmiala, vzal si macka, doniesol si plienku, sam ho prebaloval a mrkotal si asi toto:
ze kijoko bobere pjenku, pebalime maka, fuj kako, mako sadkaj, lazkaj, dame pjenku, v preklade to znamena ze simonko zobere plienku, prebalime macka, fuj pokakany je, macko sadni si, lahni, dame plienku a vopchal mu ju medzi nohy. 😀 😀 😀
a dnes na obed mi najprv hodil do taniera s polievkou mobil, potom sa druhy krat nacahoval pre hrasok a prekotil mi tanier 🙄 a pred tym sa dost najedol, aj ho napinalo az to nakoniec vyslo na tri krat von, tak dnes mame dost zaujimavy den, aj hlad ma presiel. 😅
no idem docitat. 😉
klbka maly prebaluje tiez macka?😉 a ja ze to je babska hra no pozrime sa ako im tie domace prace idu,obaluju rizky,prebaluju,sak za chvilku ich vsetko naucime a to uz jaky veget budeme mat?hehe 😀 😀 😀
domy, to boli rychle nakupy, neviem ci by ta to tak bavilo 😅 , kedze s drobcom su nakupy o hubu tak som vyuzila dve hodinky kym juri strazil na doplnenie satnika. 😉
vever, zajtra tej dr cinknem, chcela som dnes ale este som chcela pockat ci to neustupi, ale furt to iste, tak zajtra s nou hodim rec nech ho riadne vysetri a spravi tie odbery.
a ta macickova mikina je krasna 😵, taka pre pubertiacku 😀, ale mne sa paci, akurat ze sa mi pri prani trblietky nalepili na vsetko ostatne co som prala, 😅 nuz co budeme ligotavi, aj spodne pradlo mam trblietkove a zadara. 😀
sasul tie fotky su bombove, mala je aka podarena v tom prsiplasti s klobucikom, skvele foto. 🙂
misha, gratulka k prijatiu 🙂 a zelam nech vam choroby rychlo odidu. 😉
a ten druhy odbor si mala co? 😕
sasul, no doteraz nebol na take zabavky, ale vcera sam od seba zacal prebalovat, ale ten monolog k tomu, 😀 strasne to bolo mile, 😵 len som to nestihla natocit a dnes to iste, vzal tri plienky a troch mackov a isiel za radom, ja som u lepila tie boky. 🙂
Tak potom budeme chodit na tie nakupy spolu,ked budeme mat tolko volna,hm?
dik za pochvalu,ale to mi nechcela velmi pozovat a hadaj kto si este musel vyskusat novy prsiplast? nie nie ja nie,macko 😵
ahojte no klbka tak simi sa nezda sikulko krasny 😵
ozaj baby odkedy maju deti rozoznavat farby? 😕
lebo maly vie zelenu, zltu, fialovu, bielu, sem tam ruzovu, tie si nepomyli ale modra a cervena mu robia problem, bojim sa aby nemal problemy s farboslepostou, s tym maju chlapci problemy, aj moj kamos to ma a tieto farby vidi sivo a ked ukazem malemu cervenu a modru nikdy ich nepovie spravne alebo je ticho... mozno je este skoro, ale nechapem preco ostatne farby pomenuje a tieto dve nie. 😖
klbka moja zasa este moc farby nevie rozoznavat ale ona zasa abecedu vie dost pekne 😉
klbka ja neviem moja,s tym ti ja neviem poradit ☹
sasul 😀
a inak aj mne maly pozoval ked som skusala oblecenie, som sa divila, sice som ho nahanala, ale podarilo sa mi vsetko vyskusat a to je hlavne. 😉
a na to volno moc neverim, to uz budem stara paka a handry mi nebude treba. 😀
heli, ved musim zapajat do roboty, nech sa trenuje do manzelstva chlapec 😀 , dnes som mu chcela spravit domacu plastelinu, nech sa trosku zabavka, len mami nezohnala potravinarske farby, tak spravim az ked dokupime 😉 , tak bol nahradny program. 🙂
Na slavnostnu vystavu Guinesovej knihy rekordov
sa dohodne Snehulienka, trpazlik a Quasimodo,ze sa idu pozriet,ci
nahodou nezvytazili vniektorych rekordoch.Prva si vystavu prejde
Snehulienka,pride z muzea a vykrikuje,som najkrajsia na svete!druhy
prejde vystavou trpazlik,potom vide zmuzea a vykrikuje,supeer,som na...jmensi
... na svete!Treti do muzea ide Quasimodo a po 10minutach vide..Sakra,
kto je Nora Mojsejova?
klbka ja som dnes robila z cukrikov marcipan na tortu a malá teda mala o zabavku postarane...valkala a hrala sa s tym o dusu 😀 kusocek som jej obetovala z marcipanu 😉
sasul 😀 😀 😀 😀 😀
Chlapík drhne mydlom rifle a hundre: Nikomu sa nedá veriť, nikomu, ... dokonca ani sebe..... a hundre si ďalej: A to som si chcel len prdnúť! xD
taketo veci mi chodia na Fb 😀
sasul ten prvy poznam a ten druhy mi pripomenul ze ked maly grgne, zasmeje sa a vzapati sam sebe povie ty papatko 😀 akoze ty prasiatko. 😀
a este si aj sam povie ze kijoko grgou a tata ho naucil zas dalsiu debilinu 😠 , ze dedo mraz prdol raz, prdol dva razy bolo po mrazi a jemu sa to lubi a furt to opakuje 😖 😝 no nedorazila by si toho nasho tata? 😅
klbka sa rehnim,hehe
my mame na take krstnu,uci malu prostrednik pouzivat 😀
sasul, my mame na taketo veci tata a deda a maly ma preto deda rad, lebo ho uci kraviny, on aj zo spanku vykrikuje jeho meno a minule uplne od veci mi povedal ze dedo pudol (prdol). 😀.
ahojte
no my rano 37.5,tak snad ti ehodnoty budu klesat,lebo by sme chceli ist na vikend k svokrovcom,svagrova so svagrom idu prec,tak mame volno tam,nebude tam aspom tak moc ludi
klbka simonko sa ako rozrecnil 😵
karinka tak snad to uz prejde a budete zasa fit 😵
moja krpata spinka a potom ked sa zobudi pojdeme na chvilku na dvor ak nebude prsat,obujeme jej gumaky a nech sa zahra chvilku na lufte,doobeda som s nou bola na prechadzke a v obchode a poobede prisla elluy a farbila ma a bola tu aj moja babi 🙂
Karin este vas to drzi??? 😕
sasulec,veru drzi,od piatku uz,doktor povedal ze viroza,tak co uz mame robit,len do tho vikendu snad bude ok,aj pocasko nech vyuzijeme ,lebo tyzden v kuse doma bude staciť
sasul dobreeee foto 😀 a ako pekne sa vie sama zabavkat. 😵
heli, no maly uz dost keca, hlavne vecer v posteli mame ritual ked si rozpravame co zazil cez den, vtedy melie a usta nezatvori, aj sam zo sebou sa porozprava. 😅
Ale uz pekne tvori vety, troj-stvor slovne spojenia, napr. tato dau hadicu, alebo tato dal kakiky(kachlicky) 😉 , alebo mama da kijoki papa, alebo kijoko dedom poujljal pipuky(simonko s dedom polieval kvetinky)
aj sklonuje niektore slova napr. kijoki je simonkovi a kijoko je simonko a pridava aj ty, ja a pod... a najviac sa mi lubi ked ma dlhe monology. 😀
a heli, nezda sa ti ze si casto farbis vlasy? 😅 nemoze ti aj toto trochu skodit v tej tvojej chorobe? 😕 ja viem ze je to profi deformacia, ja len dobre ti chcem. 😉
karin, drzim palce nech ste do vikendu ok, nech mozte vychutnat slniecko. 😉 🙂
klba dakujeem,aj vam nech sa to podari,maly bude najradsej ked tiez vypadne von
caves, nestiham docitat, vraj ide navsteva mi muz violal. tak vyjazd 2 hodiny a 70e v prdeli. bolo mi to treba? a nic na seba nemam. no utekam, potom docitam.
karin len sa opatrujte a neprecen to,mala bude mat aj po chorobe oslabenu imunitu,nam napr. kazali davat nutrolin B mesiac po atb,este dobreme to co mame a aspon 3 dni po chorobe este zostat doma,nech sa chorobka nevrati,nechcem teda mudrovat,ja len citujem doki aj v nemocke nam tak kazali 😔

ahojte babenky🙂ako tak pozeram,tak ani vas choroby neobchadzaju....aj nasa mala ma sopliky a kasle jak tuberak...mame atb kvoli tomu,aby nam to nepreslo na priedusky,lebo je taka zahlienena...ale teplotu nemala(klop,klop)...aj na prechadzky aspon na par minut musime chodit,lebo doma mi nevydzi,ked sa citi dobre...a v byte jak po vybuchu,bo sa nudi a tak upratujeee🙂
sasul...super vybavicka...len dufam,ze uz nebude prsat,lebo uz mi je z toho pocasia blbo:(nema konca kraja.....
a tehulkam odkazujem,ze sa tesim s nimi,lebo si pamatam,aku radost som aj ja mala z tych miminkovskych veciciek...som ich prala,zehlila s takou radostou....a stokrat denne som si ich prezerala a skladala a prekladala :D najma v poslednych tt🙂
a ozaj,prijali ma na oba odbory VS bez prijimaciek,kde som sa hlasila...a idem na KULTUROLOGIU...🙂