icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
19. máj 2010

Berus ty mas dnes aky vesely dnik..😉

karinka
19. máj 2010

no nam hovoril,ze ked nebudu horucky,mozeme ist ale len ak bude teplo,tak chvilu na dvore si hadam pobeha na slniecku

zuzanakarolinka
19. máj 2010

no vy ste šikulkovci, hlavne Šimonko - klbkin
my spinkáme, boli sme dnes trošku vonku, lebo vnútri by to bolo do úmoru

beruska113
19. máj 2010

moje nervy, kde ste kto? nikde nikoho. tak idem aj ja na filmik. malemu sme kupili sedak do vane, potom hodim foto.

zuzi,
a uz je lepsie? Luki posiela pusinu

beruska113
19. máj 2010

Klbka,
simi je svetovy. Ja sa tak tesim, ked Lukasko bude tak recnit.

Maly sa mi inak stale o vsetko stavia, na sekundu nemozem uz odist od neho. Stolik, sedacka, skrinka pod Tv a my mame dlazbu vsade, to sa miu smyka, sa bojim, nech si zubale nevybije

zuzana76
19. máj 2010

ahojte babulky, zase som prisla len na skok, dnes sme mali perny den, doobeda u kamosky, maly sa hral s malou Vivkou, potom prisiel moj otec a zaviezol ma na URPSV , som sa uz isla informovat o nastupe na MD a tak vsetko okolo toho, ved uz o mesiac nastupujem a este mali v robote so mnou nejake resty, ze ci si nechcem dovcu vycerpat - 26 dni, ale to by bola len komplikacia, tak budem cerpat az po 2. dietati, jaj ja tieto papierovacky tak nemam rada, ale brachov kamos tam ma priatelku, tak som za nou skocila a ta mi vsetko vysvetlila, lebo niekedy pri tychto prechodoch zalezi aj na jednom dni a uz mozete prist o dost vela penazi. Tak dufam, ze bezbolestne vsetko dopadne.
Potom sme boli u nasich v byte, tam sa Patko naobedoval, ja som jedla uz doma, ale kedze sme mali bezmasity obed, tak maly doma poriadne ani nezatal.

Zajtra robim ryzovy nakyp, tak to mu hadam bude chutit.

A uz chcem pekne pocasie, lebo sa uz zblaznim.

A maly v brusku robi uz hotove cunami, aj muz sa cuduje, toto sme pri Patkovi nezazivali , on bol taky lenoch.

zuzana76
19. máj 2010

a na zasmiatie, ktore chcete precitajte si toto

https://www.modrykonik.sk/fotoblog/zuzana76/alb...

a idem uz spat, lebo uz vsetci spia, dobru noc

veverca
20. máj 2010

Dobré ránko 🙂 . Hviezda moja dnes vstávala o 6, tak nás čaká dlhýýýý deň, lebo na obed ju určite spať nedonútim. 😝

Zuzi, keď píšeš o tom cunami, normálne ma nostalgia chytá...mne sa veľmi páčilo, keď sa mi drobci v brušku mrvili 😀 .

Sašul- malá už bude mať book jak modelka 😀 V tom pršiplášti s klobúčikom je úžasná 😵

Klbi- Kijoko je zlatý. Asi bude urečnený po mamine. 😀

Miška- gratulujem. Odbivujem každú, ktorej sa chce študovať. Ja som na to lenivá. 😝

klba
20. máj 2010

bre ranko. 🙂
dnes spal maly dlhsie ako my, 😕 uz mal ranajky na stole a furt chrnel. 😲
zobudil sa az o 7:15, uz je obriadeny 😉 a ja sa pomaly chystam na 9, h k zubarke.

inak Juri robi s drobcom vzdy cajik, vyzivaju sa v tom 😀 , maly mu hodi do hrnceka cajik, potom olize citron - chutna ci je dobry, 😉 a nakoniec mu dame nadobu s cukrom a pekne na lyzicke presype do cajiku a Juri ho naucil povedat ze ehm, to je bobota (ehm to je dobrota) , strasne pekne to povie, tak detsky, sa mi to moc paci. 😵

berus, to ti verim, uz to zacina byt perne, neboj zachvilu sa Luki vytrenuje a bude si davat pozor a to recnenie vas tiez zachvilu caka, je to super ked sa mozes s drobcom vykecat. 🙂

zuzi, super ze tam mas kamosku, aspon ti poradi, s tymi papierovackami je to na nervy, 😝 ja to tiez neznasam, hlavne ked ti kazdy povie nieco ine a nikdy nie si ista ci je to tak ako ma byt. 😒

vever, co mate dnes na plane?
a to ti nezaspi na obed ked vstava tak skoro? 😕

inak maly je uz lepsie, uz menej sopli, aj kasle, som rada snad sa to ustali do normalu. 😵

zuzanakarolinka
20. máj 2010

beruš, trošku áno, ale to je ešte asi na dlho, lebo svokra... a ďakujeme za pusu

baby viete ako ten náš drobec brble, len vykrikuje za mnou, behá o dušu - v chodítku, ale aj tam už moc nechce byť tak za ruky a schody sú dobré vec zistila, no teším sa, teraz už spí, lebo vstávala niekedy o 6,00 takže super, ja som postavila variť

klba
20. máj 2010

zuzi, karolinka musi byt podarena, 😵 😵 😵 este si zivo spominam na tie casy ked sme v choditku byt brazdili a taky drobcek vtedy bol 😵 , juj rychlo to uteka, aj mi luto bude ze ani sa nenazdam a je po materskej. 😅

zuzanakarolinka
20. máj 2010

klbi veď si to môžeš zopakovať 😉

klba
20. máj 2010

zuzi, dufam ze si coskoro zopakujem, snad tento rok zamiesame. 😉 😵

a baby bola som u zubarky, zacvakala som 18 € za jednu plombu, ale tesim sa, lebo mi zubarka vezme aj drobca, 😵 kedze k nej patrime a chodime k nej, vraj po novom by mali deti chodit na prehliadky po 1. roku a aj dospelacka dr berie deti, uz vraj neplati ze je pre deti urcena len detska zubarka,
O mesiac 23.6. ideme k nej s drobcom aj s mami, mne bude este davat plombu na jeden zub, drobca bude zatial strazit v cakarni mamina a malemu spravi po mne zubarka preventivku.

No idem krmit drobca a ulozit ho, potom nakuknem, ale dnes je tu nejako poriedko. 😅

helenkasabinka
20. máj 2010

ahojte som vas trosku citala

a sasul ty si pisala ze vam kazali aj v nemocke este 3 dni byt po chorobe doma a ved si bola hned ako sa vam polavilo v centre s kamoskou a aj foto si sem davala 😀 😀 😀 😀 😀 😉

helenkasabinka
20. máj 2010

ja len tak medzi recou 😉

helenkasabinka
20. máj 2010

klbka juj tak malinky je sikulko riadny teda 😵

helenkasabinka
20. máj 2010

karinka a presne ako ty pises,aj mne povedala doki,ze ak nie je zima a nefuka veter a horucky nie su,tak sa moze ist s drobcami kludne na pol hodinku von ale aby nelietali 😉 a aj dokonca ze ked nie je vobec horucka a v zime je trosicku mraz tak lekari odporucaju ist s malymi von aby im precistilo dutiny a uvolnilo a pozabija bacile,takze kludne sa neboj ak je malinka bez horucky a je slniecko,tak kludne s nou mozes ist na chvilku von 😉 ved slniecko je najlepsi liek 😉

sasulec
20. máj 2010

Len tak medzi recou ten druhy krat sme neboli v nemocke a v centre som bola po cestre od doki,lebo som si tam potrebovala nieco vybavit,bohuzial,ako som pisala my slobodne mamicky nemame komu nechat deticky a chodit si po zlatnickach a zumbach,ale ja radsej obetujem a stravim cas so svojou dcerkou,mala nastastie je zdrava a to ze sa jej vratila choroba je z ineho dovodu..centra navstevujem len v nutnych pripadoch ked si potrebujem nakupit a tak necham chvilku pohrat malu,nezavierame sa do centier na 3-4 hodiny co je rozdiel 😠
Ak sa potrebujes do niekoho navazat,mila Helka,najdi si inu seberovnu moja,nic v zlom ale zaobidem sa aj bez tejto temy,vidim,ze to nema vyznam 😔 😔 😔

helenkasabinka
20. máj 2010

nechapem co zas riesis a moja bud stastna,ze po tych ZUMBACH nemusis chodit a ta zlatnicka ta vobec nemusi trapit,neboj sa nemam na drahe zlate nausnice a tiez nemam ochotne babky alebo matku ktora mi navari a pomoze s malou hocikedy...ja len,ze mi to prislo take zvlastne

helenkasabinka
20. máj 2010

no ja neviem ako je to .......tvoja vec ale vieme svoje

helenkasabinka
20. máj 2010

a ja som taka ze co na srdci,to na jazyku a chapem ze nie kazdej sa to paci ale aspon nebudem okydavat za rohom a cez ip a co ja viem,co ....

karinka
20. máj 2010

jaaaj baby,zas sa nevadte

sasul ty sa neurazaj,ved nepovedala nic zle,len svoj nazor a napisala ti,ze nic v zlom......
sa nemusi tato tema tiez pokazit ako ta,ked si mala konflikty s babami.......

karinka
20. máj 2010

ozaj Heli,ty byvas v Golianove,ci to sa mi len marí?

helenkasabinka
20. máj 2010

karinka dakujem,ze to aspon ty nevidis ako urazanie a vazne som to nemyslela ako na posmech tak neviem o co tu islo ale dakujem 🙂

helenkasabinka
20. máj 2010

karinka ano v golianove 😉 preco? 😕

sasulec
20. máj 2010

Moja zlata ja varim a upratujem a robim si poriadok doma sama,nepotrobujem na to mamu,nevravim,ze navari ale zvacsa len cez vikend,kedy ja zas upratujem tak si to rozdelime..ale do nasich internych pravidiel teba nic
Len jedno nechapem, tak straaaasne si bojkotovala o svoju sukromnu temu tak preco chodis vyryvat sem????
sak si pis s babami v sukromnej a ohovaraj si koho chces,ale vetou ..vieme svoje,, si ma rozosmiala..by si sa cudovala ako sa ti niekto ,,akoze kamoska,, smeje za chrbtom!!!!!!!!!

karinka
20. máj 2010

a len tak ma napadlo,ze tam niekedy chodime,vies ja som totiz sa vydala za lapasana,takze som tam ako doma a v golianove ma manzel babku a stryka

karinka
20. máj 2010

jaaaj sasul,ale nehnevaj sa,mam vas rada vsetky,ale stacilo!!!! kasli na to a bavte sa normalne dalej!

klba
20. máj 2010

ahojte kocky. 🙂
maly uz spinka, spanok sa nam posunul, lebo tu bol strasny smrad, nevedeli sme odkial to ide, 😕 smrdelo to ako prasknuta kanalizacia a nejaky plyn, 😅 tak som behala po poschodiach a u susedov na stvorke preplachovali kanalizaciu, to bol brutalny smrad, 😖 aj som sa zlakla ci sa nieco nestalo, aby sme nemali nejaku skodu na dome. 😅

volala som s dr, mam prist zajtra s malym, nelepsi sa to, sice uz nekasle az tolko ako predtym ale stale ho to budi zo spanku a tie sopliky su stale rovnake, huste a zlte, tak mi zajtra nasadi celoplosne ATB, teraz mal len ATB do nosa, vola sa to Pamycon.
a aj mu spravi znova stery aj z nosa a hrdielka, robila mu vo februari a vtedy nemal ziadny nalez na streptokoka.
No tak budeme zase marodovat, nejako sa toho stale nevieme zbavit. 🙄

helenkasabinka
20. máj 2010

sasul aha a ty takto zasa zradzas svoje kamosky? no ja by som sa takto neponizila ze by som to tu hned vykrikovala a ked ma ta akoze kamoska nieco proti tak nech mi to povie do oci ...vidis to? tak ked ohovara mna niekto za chrbtom tebe tak si premyslala ze ako aj teba iny mozu ohovarat? a vravi sa ze kto pocuva za rohom,tak pocuva en na seba a ja som sa nic do tvojej rodiny nestarala kedze ty si mi splechla zumbu medzi oci 🙄 🙄 🙄 🙄 🙄