Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Domy naozaj nechem rozputat dalsiu vojnu,preto pre dobro veci tvoj prispevok prehliadnem... 😔
klba....vieme o čom je reč 😉 ja tiež nie som dokonalá, ale nevyťahujem niečo aby som pokazila vzťah medzi niekým, proste nebudem robiť niečo kde sa cítim byť ohrozená 🤐
klbka ale ja nemam absolutne nic na teba .....si strasne zlata baba a moc ta mam rada a to dobre vies 🙂 😉
sasul....ako chceš, to nechám na teba 🙂
Nám dali naši pozemok. Inak veru neviem ako by sme stavali. My sme potom nabrali úvery, splácať budeme "naveky", ale sme sami. A šetríme odkedy sme spolu chodiť začali. Ale dá sa.
no ja som toho nazoru a aj juri ze sa nechceme spoliehat na pomoc rodiny, proste na to co chceme si musime zarobit, je to aj lepsie, aspon ti nikto casom nevycita co ti dal, i ked sasul u teba je to komplikovanejsie, ty to mas tazsie kedze nemas niekoho s kym mozes byvanie riesit. ☹
ale netvrdim ze nam rodicia nic nedali, nebyt mamy nemali by sme tento byt za taku cenu ale iny a podstatne drahsi a svokrovci tiez prispeli ale teda neslo o statisice, ale niekedy je moralna pomoc viac ako materialna.
presne,aspon nam nebude vycitane a nemusime byt nikomu vdacny 😒
sasul, mozno by si niektore prispevky nemala prehliadat a zamysliet sa, sorry. 🙄
ved ja nehovorim,ze uver nebudeme musiet vziat,budeme no keby nam ostane po niekom byt bola by som rada velmi....alebo keby nam aspom ten pozemok daju,dalo by sa spenazit ho,kupit mensi a est enieco ostane
ja by som veru kludne bola vdacna za byt alebo pozemok,ked jej leziem na nervy nech mi pomoze jej stale hovorim,aby sa ma zbavila 😀
karinka 😀
karinka 😅 😀
klba....nie, ja som najhoršia lebo som si hubu otvorila, keď som nemala 😝
My sme mali našťastie celkom ok vzťahy aj keď sme boli u svokry. Keď na niečo naštvalo, snažila som sa to predýchať a opakovala som si, že sme tam len dočasne...
karin 😀 ale realita smiesna nie je, 😉 ale neboj podari sa vam casom prist k vlastnemu byvaniu uvidis. 🙂
a potom bude aj klud s rodicmi a ty mas aj surodencov, ci si sama? 😕
😝
klba ja som sama,to ma najviac stve,ze mi nechcu nijak pomoct zacat
domy, netrap sa tym, takych co sme najhorsie je tu viac. 🙂 nie je to prvy krat takze ma to vobec neprekvapuje a po pravde je mi to smiesne. 😅
karin, pride cas, to mi ver, asi im az tam na nervy neleziete, inak by vas hnali uz teraz. 😉 😀
dominika sice dakujem ale kasli na to 😉 nestojim vam za to a potom ma budete za chrbtom ohovarat 😀 ale aspon viem,ze som v kurze a ze ludia myslia aj na mna 😀
heli.....ja ťa ohováram......píšem ti to verejne, tak si všímaj 🙂
co ip-čkujete,ked nie ste tu? 😀 😉
dominika aha tak ty ma ohovaras! a ja ze kto ma mohol ohovarat 😕 😅 😀 😉 ale ja ti dakujem,ze si sa aspon priznala 😉
no a ktozvie co spatnbe a vulgarne si na mna povedala! len si davaj bacha komu co povies 😀 😀
heli.....brala som to ako svoju psiu povinnosť.....ja som ti to povedala aj osobne ale tak môžem aj takto verejne, takže áno, nadávala som na teba ja ☹ bože ja som taká sprostá 🙄 🙄 🙄 😅
dominika no ktovie ake veci si na mna povedala 😒 ale aj tak ta mam rada aj pre tvoje slova neuvareze .......ak si bez viny,tak hod do mna kamenom 😉 😉 😉
sorry baby nechcela som, ale predsa len mi nedá vstúpiť do začatej debaty:
každá sme nejaká a každá nech robíme ako najlepšie vieme robíme chyby, ani jedna nie sme najdokonalejšia osoba a ani matka 😝 ,
čo sa nákupných centier týka, heli, aj teba sme tam so sabínkou stretli, veď sú veci, ktoré musíš vybaviť, napr, faktúru za mobil vyplatiť a ak ma moja pamäť neklame, ty sama si navrhla, či neskočíme na chvíľku do guličiek
nemám vedomosť o tom, že by sašul ťahala sašku chorú po centrách, ak sa mýlim, tak sorry. ja nie som ani slobodná matka, ale tiež musím deti ťahať po centrách ak potrebujem niečo kúpiť, resp. niečo vybaviť a chorobu môžeme chytiť aj v potravinách, kam chodíme denne aj s deťmi, nie len v centrách, dokonca by som povedala, že v potravinách máš väčšiu šancu niečo nachytať, lebo sú to uzatvorenejšie priestory než centrá, ale nechám to tak.
teraz sorry, nechcem sa nikoho dotknúť, ale ma štve, že sa furt niekto do niekoho naváža, prečo napr. helka nekritizovala klbku, veď aj šimi má/mal soplíky a brala ho min. do potravín ak nie aj iné veci vybaviť???????????????????????? 😕
no a o pochopení a nepochopení, dávam do pozornosti helke stranu 117, som zvedavá, ako to teraz pochopíš, myslím to na urážku, či zo srandy 😅 , nie vždy pochopíme to tak, ako to niekto myslí a už veľa vecí tak bolo
nikoho som sa nechcela dotknúť, ak predsa, tak sa ospravedlňujem, ale proste musela som. a prečo takéto veci nerozoberáte v súkromnej , nemusí sa každý na nás smiať 😖
jajka ak mam povedat,tak som cakala ze napises 😉 a ja som bola v centre mobil vybavit,ked Sabínka nebola chora,a vetdy bola este zima na prechadzky po meste pokial si dobre pamatam...ale dolezite je,ze mala nebola chora a vtedy je velky rozdiel ci ides do centra alebo nie s detatom......
heli...ďakujem....veď sme ako sestry no nie? 😉 😵 a aj medzi nimi bývajú nezhody, ale dosť, nikto nemusí vedieť o našom terajšom vzťahu 🙂
a zasa sa rozobera stara tema,ked maju nahliadnut na stranu 117 ? 😕 jaj ha je to trapne
dominika neriesm to uz radsej,nestoji mi to za to 🙄

baby a moja mama je presne to iste,mam si zasluzit,ze preco by mi mala dat miliony,ked som hentaka a taka a nezasluzim si!