Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
boha baby už ma to nebaví, sa tu vadíte furt ako slepice /a je mi jedno či sa urazíte 😝 / - každá z nás je správna mama a kerá si to o druhej nemyslí je sprostá jak rádio 😠
a ohováranie? už to neriešte...........
no nám idú zuby a preto som asi nervous - malý stále plače už aj idem preč bo nevie prestať 😖
blazka pevné nervy 😝 😉 chudiatko malinké, ten si vytrpí 😒 hnusné zubále, tooolko bolesti a trápenia spôsobia a nakoniec aj tak vypadnú 😝 😉
a ešte jedno pichnutie do osieho hniezda 😉 - teraz môžete využiť IP-čka a poriadne mi to natrite, nech sa mi čká aspoň dva dni, žiadne light verzioooooooooooo 😀
any neviem či je to len zubami ale ideme aj na gastro kvôli grckaniu, mám dojem že má aj pálenie v brušku, lebo plače vkuse 🙄
no ale už fakt idem, richard mi robí z domu kúlničku na dříví - už vyhádzal dva šuflíky, samoška medzi tým tri krát reval a nemá dôvod - asi mu zalepím kladivo do huby nech stále má niečo studené v hube 😝
blaži, videla si tú čiaru??????? tá čosi znamená, ok 😉
a dnes čo teda? dá sa ti vybehnúť von, či nie? lebo zachvíľu odchádzame, tak nech viem 🙂
no kedze ste sa rozspupli, idem na to, aj ked teda na kona som poslednych par dni nemala nervy a neviem ci sem este budem prispievat, to citanie mi nestalo za to, kedze sem chodim na relaxovanie a najprv som nechcela reagovat ale aspon na objasnenie. 😉
ja k tomu len tolko, ze nemienim rozoberat na ploche nieco co sa tyka len dvoch osob, ked tak si to riesim s danou osobou.
riesila som nieco ine, co sa vobec netykalo domy a hely, ani toho konfliktu co nasledne vznikol, co mali medzi sebou a sasul.
poznam simonu najdlhsie zo vsetkych z vas a co sme mali na srdci sme si vysvetlili spolocne, len tolko k tomu, preto som ani nemala dovod to pisat na kona a niekomu nieco vysvetlovat, ked ani nevedel o aky problem sa jedna,
na to mam to okienko ip aby som napisala dotycnemu a nemala som potrebu to riesit verejne cez plochu a niekomu nieco objasnovat, ked ani nevedel o co ide, lebo to s temou ktora sa tu rozoberala nesuviselo a simona to len moze potvrdit. 😉
to je vse, prajem pekny den, 🙂 viac sa k tomu nemienim vracat ani na podobne prispevky reagovat, myslim ze povedane bolo uz z kazdej strany dost, mozno az privela.
a okrem toho aj sasul by k tomu mala este co povedat, ale myslim ze som pisala aj za nu, ze uz na podobne veci netreba reagovat, uz vazne stacilo. 😉
Blažka veľmi múdo si to napísala. Riška zuby bolia, chúďa malé. A vás trápi grckanie? Veď to to zvyknú kojenci a Riško je už veľký.
a este jedna vec, nemienim pisat ip osobam ktorych sa to netyka a blazi, nechapem ake pichnutie do osieho hniezda, ved si nic zle nenapisala. 😉 🙂
Klbi, čo nové Šimonko? Ešte soplí?
vever, nic nove, kasleme, soplime, ATB neberieme, lebo nas caka vysetrenie vo stvrtok, tak kvoli tomu aby neboli skreslene vysledky nemozme, ale popravde boli sme vonku, toto sa fakt neda, tolko kvasit na riti. 😒
ja idem robit akurat hlivovy perkelt, svokrovci nasadili hlivu a je krasna, taku ani v obchode nemaju, tak idem navarit kym nezvadne, uz ju mam od nedele doma 😅 ale este bolo navarene z vcerajska. 😉
Haló haló
baby dík za pochvaly chalanov 😵
Jaji, no neviem či budeme nacvičovať MS, ale to ocino dovliekol z nemecka a hneď ich v tom chcel aj vidieť 😉
Any a ty máš už ôsmy mesiac....hmmmm pekne ti to ide. Zachvíľu máš Emku doma 😵
Veve, aj ja zíram, že sa ten kubko s nočníkom činí, lebo ifovi to dlho trvalo. Mal nejaké 2 roky aj 2 mesiace, keď už bol bez plienky, tak uvidíme 😉
Blaži a s tým vyhadzovaním to tak funguje aj u nás, ale čo už aspoň sa zabavím, veď sa nudím doma na materskej néééé 😀
Jáj idem, bo bobo vreští 😖
Na aké vyš. idete, na ORL? Som zvedavá, čo vám povedia. Niečo na podporu imunity mu dávaš? Možno by pomohlo.
Hlivu som nejedla už veeeeľmi dávno, veru by som aj mohla kúpiť.
No vyhadzovanie je ob´úbené aj u nás. Kuchynské šuflíky už pomenej, ale hračky všetky... Keby k nám niekto neohlásený prišiel, odpadne od údivu.
Neboj veve neodpadne..... 😝
myslím, že to máme tak všetky doma s tým detským bordelom 😀
Ja to ani moc neriešim, večer nahádžeme do škatúľ a je upratané. Len občas už nie je kde stúpiť. 😀
no kocky idem off, rada by som popisala ale robota ma caka, snad nakuknem, ak to bude stat za to a bude tu panovat dobra nalada. 🙂 ahojte. 🙂
Syn môj tu nervačí ako divý, lebo sa mu nedarí kresliť podľa jeho predstáv. Nervák jeden krpatý.
Ideme do mesta. Bobo plávať a my s Táňou do Mlynov. Papa 🙂
jajka ja som tiez skoncila s temou simona a uz sa nebudem k tomu vyjadrovat takze nereagujem na tvoj prispevok 😉
jajka škoda že si neprebrnkla, no aj tak by sme nešli, my reveme vkuse za tie zuby, ale boli sme na hodinu dnes, len čo som zavrela dvere do bytu už začalo liať? otec provokačne do telefonu že to posiela ten vietor a dážď smerom na Nitru, mal šťastie že sa cez telefon nedá vyťahať za ucho 😝
veverca dokina stále vravela že je to normálne a načo ho zaťažovať vyšetrením na gastro ale ved richard už od piatich mesiacov papá tuhú stravu a stále šabluje...........
klby šimonko má oslabenú imunitu či len soplíky z vonka a z počasia???
marianca veru na materskej len na riti sedíme a nudíme sa - toto jenázor väčšiny - ešteže tie naše deti nevedia prespať celé dni aby sme mohli fakt na tej riti presedieť 😀
jáj čaute, dobrá smršť
marianca, jaj ale sú zlatí tí fešáci tvoji
jaji ale ved ja vieeeeeeeeeeem ze kazdy den sa pisat neda ,ved ani ja sem nepisem casto...ale vzdy si v podstate aspon raz denne,pripadne za dva dni napisala a po konflikte sasu a heli si sa odmlcala takze som mala pocit ze to je kvoli tomu a nie preto ze nemas cas,starosti atd...
a co sa tyka sukromnej...ja si ju stale zastavam pretoze mne je tam dobre a pisala som viackrat ze kvoli tomu ze ani len netusis kto vsetko chodi na tuto stranku,aki ludia a nie som taka naivna aby som si myslela ze vsetci su tu len kvoli materskym starostiam...takisto aj to vykradnutie atd...a neviem preco si stale vsetci myslite ze sukromna tema je cisto len o ohovarani,sukromna tema je rovnaka ako verejna len sa dokazem viac otvorit...mozem napisat ze ano dnes idem na dovolenku,vratim sa vtedy a vtedy,byvam tam na tej ulici bez toho aby som nemala blby pocit z toho ze ma"sleduje"nejaky zakomplexovany chudak,chudacka a caka na prilezitost kedy mi ten byt v pohode vybiely...ip vyuzivam min aj to len ked xcem nieco len jednej osobe a nebudem predsa pisat 10ipeciek o tom istom kazdej jednej baby...
a konflikty budu vsade aj keby bola tato tema sväte matere,proste nas tu je kopec zien kazdas inou naturou,nazormi atd...
a najlepsie na tom je ze mali tu na skle dve baby konflikt ,tak dobre mali sme ich nechat nech si to same medzi sebou vybavia,to ze sa to takto vyhrotilo bolo to ze kazda z nas mala potrebu sa k tomu vyjadrit aj ked sa nas to vobec ale vobec netykalo...a nemuseli sme to tu rozoberat na 10 stran teraz...
a vacsinou mi to je jedno,pre man sa tu moze clovek aj za vlasy vytahat pretoze sa snaazim byt neutralna ale kedz usom sa tak rozpisala co so mnou...a ip mi nepiste... 😀 😀 😀 😀
ahojte
ja som bola na brusnych tancoch a teraz pozeram ordinaciu a zajtra o desiatej musim uz byt v dvoroch nad zitavou a idem na kontrolu homeopaticke,tak snad mi povie uz len pozitivne slova 😔
ježkove zraky, tak som tu malý uspatý ale čo ten narobil ........... mám kríže zatlačené v lýtkach čo som doteraz spratovala 😀
Blazka,
srdco moje. Ako ide zivot? U nas vyhral konkurz na uspavaca Peto. 10min a Luki spi. Ja hodina a nista pista. Kde su tie casy, ked zaspaval sam.
Juj zeny, idem docitat. Muz kuka nejaky akcny filmes. Luki dnes dve baby obhanal, jedna sice Majina Hanka starsia, ale neva a druha Katuska. Ale ZK nemboj, v podstate sa im moc nevenoval, ani pusu nedal, len vymslal sprostosti a ocumoval nove hracky.
No a dnes bol na serbli 3krat, dvakrat zakadil, raz smochtal. Ty vole, ale raz by ma luki zabil, keby cital ze tu pisem o jeho vyprazdnovani. Chuda moje male. Ale tak tam kludne sedi, vobec sa nebrani, vyskereny, ze nechapem aka zmena,
Ale soms a rozpisala.
no dojdem vam ich uspat tusim ja 😀 ja sice pustim tv,pohladkam chrbatik a dieta drichme ,dokonca aj na katusi to dnes zabralo 😀 😀 😀
berus moja ked bude luki velky tato stranka uz existovat nebude 😀 😀 😀 😀 😀
MAjul,
no som zvedava. Ty si jak Martula v tm uspavani. Aj ona, ze chyti dieta a spi. Ale uprimne som rada, ze to zostalo na tatovi. Som skodacka. Ach jaj.
Marianca,
Jakubko je teda riedne sikovny. Tfuj tfuj, nech mu to vydrzi.
Jajka,
Luki este nevie utekat, tak mozno preto neujde. Ale nie. Sme zacali, ked mal 9mesiacov, ale pakal a staval sa prec. Tak tri tyzdne pauza. teraz som skusila, krasne sedel, vyskereny a zadarilo sa. Ale este potrva, kym sa bude pytat. Sice segrine deti nenosili plienku ked mali cca 1r a 3mesiace, ale ved kazde dieta je ine. mozno zajtra to Lukáška uz bavit nebude.

Ahojte.
Marianca- úžasné fotky, tie túliace nemajú chybu. A to aký šikovný je Kubko s nočníkom, fíha!
Jajka- držím palce, nech vám to v nemocnici dobre dopadne a rýchlo ubehne.