icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

blazka24
26. máj 2010

any tak asi treba trochen viac oddychovať a možno ten čerstvý vzduch robí dobre 😉 držím palčeky 😝

marianca
26. máj 2010

No majul, je možné, že tam žiadny rozdiel v tých faktoroch nie je a chcú len vytiahnuť z nás prachy , ale pre istotu kupujem ten najvyšší, kdy by neco, lebo moji chalani sú bledulinkí. Ale ešte šťastie, že napriek tomu, že sú jak stena opaľujú sa hneď obidvaja do hneda... 🙂
Jáj any ja takéto stavy nepoznám, moji chaloši sa tvárili, že sa ani nenarodia 😀 Keď som išla rodiť Filipka prenášala som týždeň a otvorená som bola na špičku malíčka, takže vôbec a Jakubko tak nejak nápodobne, až nato, že mi naplánovali rovno sekciu, lebo sa ani nepohol dolu ani som sa neotvárala. Takže ja ani neviem čo sú poslíčkovia ani ništ... 😅 Ja keby som mala ísť normálne rodiť som jak prvorodička 😅 A tie tri týždne ešte nejak dobojuješ 😉
Blaži a to čo si robila? Konská masť? Také ani nepoznám, ja vačšinou keď niečo fičím na octanovej masti a na verale 😉
Jáj nejaká som zbitá jak pes, nešt sa mi nechce, pozerala som, že všade mám pavučiny a tak, ale neviem sa k tomu dokopať 😝

blazka24
26. máj 2010

marianca no znášala som kočík v opätkoch čo ti poviem 😀 a konskú masť som dostala vzorku v lekárni tak som ju využila 😀

marianca
26. máj 2010

Blaži, šikovná si ty deva 😀 To si si nemohla zavolať nejakého fešáka? 😝 Jasan keď je niečo zadara treba využiť, tak nech aspoň pomôže 😉

veverca
26. máj 2010

Ahojte 🙂
Any- neplaš, ešte máš čas. Ale tak si to napísala, že aj ja som predýchavala s tebou. Ešte máš 6 týždňov, tak Emke dohovor, nech sa nikam neponáhľa.
Mari- ja som dávala deckám OF 30, ale oni sú skôr snedší . A veru, tento rok som ich ešte nenatierala, musím niečo kúpiť, tomu vlaňajšiemu už neverím.
Blaži- tak nech tá masť z koňa zaberie.
A monokle sa pritrafia aj babám. Naša Táňa mala vlani. Udrela sa do dreva na fotelke.
Jajaka- to až do BA musíte ísť? Dlho tam budete? A kšeftík nech sa podarí, peniaze sa zídu. Dovolenku posuniete.

helenkasabinka
26. máj 2010

ahojte tak ja som uz 2 hodiny doma z kontroly,malinka zaspava uz a ja pojdem troska upratat 😉

kontrola dopadla dobre nad moje ocakavania 😵 😵 😵

a dnes som mala šoky rano 😒 malinka rano cikala na nocnik a ukazuje mi lavu rucicku,ze mami aha bobo 😕 a ja jej vravim,ze to je len sosovicka a priszriem sa blizsie a to kliestar do frasa 😅 😅 😅 😅 ☹
volala som dokine,ze ci ho mozem vybrat ja alebo radsej mame prist k nej s tym a vravela,ze mozem aj ja a dala mi instrukcie ze ako a ked nevyjde cely tak musime ist okamzite k nej,no nastastie sme ho celeho pekne vybrali a mame ju sledovat ak sa jej okolo toho mieste vyhodi flak velky ako 2 eurovka tak mame prist na krv lebo hrozi ze ma boreliozu 😢 😢 😢 ☹ ☹ ☹ bojm sa strasne aby sa to nestalo 😔 😔

teraz jej to stale sledujem a snad to bude ok a homeopaticka mi poradila ake homeo lieky jej mam na to kupit a davat jej ich po dobu 2 tyzdne 3 krat denne a tie jej na to pomozu a znicia tie jedy co kliestari vypustaju ☹

veverca
26. máj 2010

Heli neboj, to bude dobré. Ak ho nemala dlhšie ako 24 hodín, tak by ju nemal stihnúť infikovať. A to by si si už včera všimla, že tam niečo má.
A super, že ti homeopatiká pomáhajú. 🙂

helenkasabinka
26. máj 2010

veverca praveze asi nevsimla lebo michal ju vecer prezliekal a on s nou bol este na vecer vonku kym ja som bola na brusnych tancoch a az ona mi ho rano ukazala hned len co sa zobudila a isla na nocnik tak mi ho ukazala,takze ktovie odkedy ho mala ☹

helenkasabinka
26. máj 2010

jajka ja chcem ist na MDD do parku ak bude pekne pocasie 😉

veverca
26. máj 2010

Ale nie každý kliešť je infikovaný, tak bude určite ok.
A čo bude v parku? Ja som nad Mlynmi rozmýšľala.

helenkasabinka
26. máj 2010

veverca ved ano a tak dufam ze to bude ok,v parku je den deti a rozny program pre ne 🙂

helenkasabinka
26. máj 2010

ups zly link stary 😀

helenkasabinka
26. máj 2010

pozriem este raz ale zatial toto
http://pocasie.pozri.sk/predpoved-pocasia/nitra

helenkasabinka
26. máj 2010

nenasla som to ale dnes vraveli v radii ze v sobotu alebo v nedelu je v parku den deti a rozny program len este zistim presnejsie ze ktory den to je 🙂

veverca
26. máj 2010

Očuj, ty rosnička, čo sa ti slniečka minuli, keď tam dávaš samé mraky dažďové? 😝
A v tom parku to bude určite v nedeľu. My sa asi rozhodneme podľa počasia.

veverca
26. máj 2010

Dieťa moje malé sa mi podarilo uspať. Vstávala 6,15, tak si aspoň trochu oddýchla, ale už ju musím ísť zobudiť, ideme pre Gabka.

blazka24
26. máj 2010

marianca a koho? doobeda tu len starina a suseda by ma zodrala keby poprosím jej muža 😖

veverca tá masť zaberá alebo ma to bolí ešte viac? ani neviem..........

malý už spí konečne, som myslela že ma točivku čo sa toľko motal po posteli 😒

hela neboj bude dobre, ja verím homeo - borelioza je veru hnusná ale neboj to by sa to miesto zapálilo 😉

domyyy
26. máj 2010

čaute kočky 🙂 neviem či ste si všimli ale zrušila som FB 😅 tak ak čosi som na koni 😵

blazka24
26. máj 2010

domy a čo si sa tak rozhodla? no tak fajny ak neco tak tuneky 🙂 😝

domyyy
26. máj 2010

blazka....nevyhovuje mi to tam 😅 😀 sú ľudia, ktorých by som tam najradšej nemala a musím aby sa neurazili, a všetci sa mi moc pchali do súkromia 😝 😀

zuzanakarolinka
26. máj 2010

domy a načo si im to dovolila, mala si ich poslať niekam 😀

majulcek
26. máj 2010

domy uz aj ty 😀 akoze moja ja som povymazala tolko ludi a mam pocit ze pri tom pocte co sa tam zomelie si to ani nevsimli...a ak aj mna dakto vymazal takto som si to vobec nevsimla lebo to nesledujem a statusy sa mi ukazajuju len tych ludi ktorych som nastavila,sak to bolo na mozog ked kadzy sa pridal do milion skupin a mne tam dookola tie ich blbosti vyhadzovalo 😝

helenkasabinka
26. máj 2010

dominika no uz aj ja nad tym premyslam ze uplne skoncim s facebookom 😉

zuzanakarolinka
26. máj 2010

baby ja som ani nezačala a ako vás čítam asi ani nezačnem 😖

majulcek
26. máj 2010

mali by ho zpoplatnit 😀 😀 😀 😀 a hned by bol vytriedeny 😀 😀 😀 😀

blazka24
26. máj 2010

diovčatá ja v tom mám jasno, ak niekomu nechcem niečo povedať môže mi aj zadok olyzuvať 😀

majulcek
26. máj 2010

blazi machrujes co ked si na druhej strane 😀

blazka24
26. máj 2010

majul na jakej strane? ja som ani tam ani tam ma neser ešte aj ty stačí že ma sused nasral jak tigra 😠

majulcek
26. máj 2010

blazi sak ty dilina myslim ze dotycnych z fb mas v pazi hlavne aj kvoli tomu ze sedis za compom-druhej strane 😅