Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
No majul, je možné, že tam žiadny rozdiel v tých faktoroch nie je a chcú len vytiahnuť z nás prachy , ale pre istotu kupujem ten najvyšší, kdy by neco, lebo moji chalani sú bledulinkí. Ale ešte šťastie, že napriek tomu, že sú jak stena opaľujú sa hneď obidvaja do hneda... 🙂
Jáj any ja takéto stavy nepoznám, moji chaloši sa tvárili, že sa ani nenarodia 😀 Keď som išla rodiť Filipka prenášala som týždeň a otvorená som bola na špičku malíčka, takže vôbec a Jakubko tak nejak nápodobne, až nato, že mi naplánovali rovno sekciu, lebo sa ani nepohol dolu ani som sa neotvárala. Takže ja ani neviem čo sú poslíčkovia ani ništ... 😅 Ja keby som mala ísť normálne rodiť som jak prvorodička 😅 A tie tri týždne ešte nejak dobojuješ 😉
Blaži a to čo si robila? Konská masť? Také ani nepoznám, ja vačšinou keď niečo fičím na octanovej masti a na verale 😉
Jáj nejaká som zbitá jak pes, nešt sa mi nechce, pozerala som, že všade mám pavučiny a tak, ale neviem sa k tomu dokopať 😝
marianca no znášala som kočík v opätkoch čo ti poviem 😀 a konskú masť som dostala vzorku v lekárni tak som ju využila 😀
Blaži, šikovná si ty deva 😀 To si si nemohla zavolať nejakého fešáka? 😝 Jasan keď je niečo zadara treba využiť, tak nech aspoň pomôže 😉
Ahojte 🙂
Any- neplaš, ešte máš čas. Ale tak si to napísala, že aj ja som predýchavala s tebou. Ešte máš 6 týždňov, tak Emke dohovor, nech sa nikam neponáhľa.
Mari- ja som dávala deckám OF 30, ale oni sú skôr snedší . A veru, tento rok som ich ešte nenatierala, musím niečo kúpiť, tomu vlaňajšiemu už neverím.
Blaži- tak nech tá masť z koňa zaberie.
A monokle sa pritrafia aj babám. Naša Táňa mala vlani. Udrela sa do dreva na fotelke.
Jajaka- to až do BA musíte ísť? Dlho tam budete? A kšeftík nech sa podarí, peniaze sa zídu. Dovolenku posuniete.
ahojte tak ja som uz 2 hodiny doma z kontroly,malinka zaspava uz a ja pojdem troska upratat 😉
kontrola dopadla dobre nad moje ocakavania 😵 😵 😵
a dnes som mala šoky rano 😒 malinka rano cikala na nocnik a ukazuje mi lavu rucicku,ze mami aha bobo 😕 a ja jej vravim,ze to je len sosovicka a priszriem sa blizsie a to kliestar do frasa 😅 😅 😅 😅 ☹
volala som dokine,ze ci ho mozem vybrat ja alebo radsej mame prist k nej s tym a vravela,ze mozem aj ja a dala mi instrukcie ze ako a ked nevyjde cely tak musime ist okamzite k nej,no nastastie sme ho celeho pekne vybrali a mame ju sledovat ak sa jej okolo toho mieste vyhodi flak velky ako 2 eurovka tak mame prist na krv lebo hrozi ze ma boreliozu 😢 😢 😢 ☹ ☹ ☹ bojm sa strasne aby sa to nestalo 😔 😔
teraz jej to stale sledujem a snad to bude ok a homeopaticka mi poradila ake homeo lieky jej mam na to kupit a davat jej ich po dobu 2 tyzdne 3 krat denne a tie jej na to pomozu a znicia tie jedy co kliestari vypustaju ☹
Heli neboj, to bude dobré. Ak ho nemala dlhšie ako 24 hodín, tak by ju nemal stihnúť infikovať. A to by si si už včera všimla, že tam niečo má.
A super, že ti homeopatiká pomáhajú. 🙂
veverca praveze asi nevsimla lebo michal ju vecer prezliekal a on s nou bol este na vecer vonku kym ja som bola na brusnych tancoch a az ona mi ho rano ukazala hned len co sa zobudila a isla na nocnik tak mi ho ukazala,takze ktovie odkedy ho mala ☹
jajka ja chcem ist na MDD do parku ak bude pekne pocasie 😉
Ale nie každý kliešť je infikovaný, tak bude určite ok.
A čo bude v parku? Ja som nad Mlynmi rozmýšľala.
veverca ved ano a tak dufam ze to bude ok,v parku je den deti a rozny program pre ne 🙂
ups zly link stary 😀
pozriem este raz ale zatial toto
http://pocasie.pozri.sk/predpoved-pocasia/nitra
nenasla som to ale dnes vraveli v radii ze v sobotu alebo v nedelu je v parku den deti a rozny program len este zistim presnejsie ze ktory den to je 🙂
Očuj, ty rosnička, čo sa ti slniečka minuli, keď tam dávaš samé mraky dažďové? 😝
A v tom parku to bude určite v nedeľu. My sa asi rozhodneme podľa počasia.
Dieťa moje malé sa mi podarilo uspať. Vstávala 6,15, tak si aspoň trochu oddýchla, ale už ju musím ísť zobudiť, ideme pre Gabka.
marianca a koho? doobeda tu len starina a suseda by ma zodrala keby poprosím jej muža 😖
veverca tá masť zaberá alebo ma to bolí ešte viac? ani neviem..........
malý už spí konečne, som myslela že ma točivku čo sa toľko motal po posteli 😒
hela neboj bude dobre, ja verím homeo - borelioza je veru hnusná ale neboj to by sa to miesto zapálilo 😉
čaute kočky 🙂 neviem či ste si všimli ale zrušila som FB 😅 tak ak čosi som na koni 😵
domy a čo si sa tak rozhodla? no tak fajny ak neco tak tuneky 🙂 😝
blazka....nevyhovuje mi to tam 😅 😀 sú ľudia, ktorých by som tam najradšej nemala a musím aby sa neurazili, a všetci sa mi moc pchali do súkromia 😝 😀
domy a načo si im to dovolila, mala si ich poslať niekam 😀
domy uz aj ty 😀 akoze moja ja som povymazala tolko ludi a mam pocit ze pri tom pocte co sa tam zomelie si to ani nevsimli...a ak aj mna dakto vymazal takto som si to vobec nevsimla lebo to nesledujem a statusy sa mi ukazajuju len tych ludi ktorych som nastavila,sak to bolo na mozog ked kadzy sa pridal do milion skupin a mne tam dookola tie ich blbosti vyhadzovalo 😝
dominika no uz aj ja nad tym premyslam ze uplne skoncim s facebookom 😉
baby ja som ani nezačala a ako vás čítam asi ani nezačnem 😖
mali by ho zpoplatnit 😀 😀 😀 😀 a hned by bol vytriedeny 😀 😀 😀 😀
diovčatá ja v tom mám jasno, ak niekomu nechcem niečo povedať môže mi aj zadok olyzuvať 😀
blazi machrujes co ked si na druhej strane 😀
majul na jakej strane? ja som ani tam ani tam ma neser ešte aj ty stačí že ma sused nasral jak tigra 😠
blazi sak ty dilina myslim ze dotycnych z fb mas v pazi hlavne aj kvoli tomu ze sedis za compom-druhej strane 😅

any tak asi treba trochen viac oddychovať a možno ten čerstvý vzduch robí dobre 😉 držím palčeky 😝