icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

blazka24
28. máj 2010

klby uvidím ako to dopadne, ale chcela som si urobiť koooooooonečne víkend s mužmo a ten chumaj robí 😕
ale treba mi už poutierať tie tony prachu na nábytku aj v celom byte a patrilo by sa aj okná umyť 😒
klby jak čítam si rýchlejšia než hnačka - tak moja gynda tiež tak berie ľudí, že do desať minút tam nemáš čo robiť 😝

jaji tak moja segra sa prvý krát odvážila zobrať malého, pôvodný zámer bol ten že ho vezme minulý týždeň na naše výročie sobáša ale nevydalo čo už........
jaji tak sáriku takto potrápili? no neboj už len operacko zvládnuť a už bude dobre - držím palčeky 😉

klba
28. máj 2010

no blazi na upratovanie sa vyprdni a venuj sa sebe, alebo aspon oddychuj, ziadne makacky, na to este cas bude. 😉
a bola som objednana za 6,50 €, uz ma cakali, tak to frcalo, o pol mali dalsiu objednanu a o stvrt som uz bola pred poliklinikou, 🙂 , aj Lidl som obehla a pekne na 30-tku rovno pri dom nasadla. 😵

helenkasabinka
28. máj 2010

jajka veru ani nevrav,teraz by som len vypekala 😀 😝

veverca
28. máj 2010

Ahojte. 🙂
Heli- obdivujem tortu, ja by som sa na niečo také nechytala

Klbka- škoda, že vás hneď neposlali alergológovi, ale ORL doktorka chcela skúsiť, či si s tým neporadí. A možno, že tie kvapky teraz zaberú a bude dobre.

Blažka- ako Klba hovorí, kašli na upratovanie a urob si pekný deň. 😎

Jajka- kedy idete so Sárinkou na operáciu? Nepostrehla som.

Meloa- dnes som bola s Táničkou u Dr. odniesť nejaké papiere a sestrička ju odvážila a odmerala- má 17kg a 101 cm a 3 roky bude mať až júli. Je trochu väčšia ako Gabko v jej veku. Neviem, po kom to dieťa je... 🙂

helenkasabinka
28. máj 2010

veverca ale co by nedala-to som si pred 2 mesiacmi aj ja vravela,ze ja take nikdy nedokazem ze som antitalent na to a vidis to-nie su sice tie torty na vystavu ale nie su ani najhorsie 😉

veverca
28. máj 2010

Veď sa poznám. Ja tak ešte upiecť korpus, napatlať krém, ale tie kvetinky a motýliky, to sa nechytám. Si šikovná. 🙂

helenkasabinka
28. máj 2010

veverca dakujem 😵

klba
28. máj 2010

no baby, uz som urcila malemu dijagnozu 😝 , vyzera ze ma alergiu na prach, cize aj na roztoce a zvierata, teda ako studujem priznaky alergie, tak mi vychadza z toho toto, som zvedava ci sa nemylim, 😅 ale radsej by som sa mohla. ☹

vever riadna slecna ti z nej rastie, 😵 😵 😵 my budeme tolko vazit ked bude mat 5 rokov, stavime sa? 😉 🙂

helenkasabinka
28. máj 2010

klbka juj tak to je asi ta najhnusnejsia alergia na roztoce...tie su asi uplne vsade ☹ ☹ ☹

domyyy
28. máj 2010

ahojte 😎 😎 😎 dnes som mala rozlietaný dník 😅 zo školy hneď ku kamoške a na Mc Flurry 😝 a neskôr som stretla aj jajku s detičkami 😵 júúúj také sú zlaté 😵 😵 😵

jajka....rada som Vás videla 😵 😉 a len daj na Olkine slová 😎 vymyslite si niečo s Marekom a ja dobehnem 😅 😉

marianca
28. máj 2010

Ajojte 😉
blaži, nech ti nehrabe, upratovanie ti neutečie, pekne si užívaj, ktovie kedy budeš mať zasa ftakú príležitosť 😉
Heli, peknučké, činíš sa 😉
Klbi, no keď bude alergický na prach a zvieratá, nič moc.....ségrin malý je na všetulinko možné vrátane prachu a teda tá furt len maká jak fredka. Periny prevleká 2x do týždňa 😒
Veve, malá nevyzerá na fotkách veľká....ale zas na druhej strane Fifko má preč 5 rokov a váži necelých 20 kg. Ale on smarad malý papušká len to, čo jemu vyhovuje 😝
A dnes sa nám vracia tata domov po mesiaci, tak sa tešákujeme 😵 😵 😵

helenkasabinka
28. máj 2010

marianca dakujem 😵

veverca
28. máj 2010

Klbi, radšej sa nestavím. Aj ja som mala v 1. triede 19kg a všetci lamentovali, aká som chudá. Len škoda, že mi to nezostalo a teraz sa na mne tie kilá držia... 😝

jajka968
28. máj 2010

ajojte,

jáj baby, ja som tak ubehaná a unavená, drobec mi dá riadne zabrať, len už by sa to mohlo aj na postave trošku odzrkadliť 😖 . boli sme po tie výsledky sárčine, zatiaľ len čiastočné, zvyšok budú posielať postupne k doki, no v krvi jej vyšlo elfo bielkovín-polyklonálna hypergamaglobulinémia, neviem čo to je, ale je to v poznámke 😕 , pôjdem to vygoogliť, bo som nervózna z toho.
potom sme boli na deň detí pri úspechu, aj švagri moja bola a aj sašula sa pridala, detičky aj balíčky vyfasovali a boli tam supiš sladkosti, v hodnote 5 eur, teda sa ten nitrazdroj pleskol po vačku 😅 . decká si poskákali, potom náš výmyselník nicolasko chodil stále tu studňu púšťať, až boli všetky decká mokré, tak sme museli ísť preč. pomaličky sme domkov išli a stretli sme domy, trošku sme pokecali, ale zas zlé miesto, bo schody tam boli, náš marko má schody v malíčku, už ani pomoc nepotrebuje ani hore a ani dole, ale nicolasko veru spadol, tak sme to museli rozpustiť a pokračovať ďalej v ceste domkov.
baby si zmysleli, že idú k babke, tak som sama, drobec spinká a čakám mareka, idem mu zmluvy robiť, bo včera som mŕtva bola, zaspala som pri tv.

vever, tak tánička tvoja je riadna baba, naša sárča má 5 rokov a 104 cm a 14 kg, také fifipierko, zachvíľku bude marko ťažší od nej 😅 . no a na operáciu ideme 2.6., teda ak ju zoperujú, uvidím čo dokina zhodnotí 😖

domy, jáj, aj by som dakde vypadla, ale marek po nociach chodí, dosť roboty sa mu nakopilo teraz, na jednej strane som rada, no ani toto ma furt nebaví, stále sama ☹ . a aj ten biznis v tn mu vyšiel, od bud. pondelka sa tam asi začína a bude tam aj spávať ☹ , takže neviem, ale veľmi rada prijmem tvoju ponuku, ak by prišiel marek na víkend potom, aspoň na večeru by sme skočili 😉

klbi, no alergia je pliaga, ja silný alergik som bola, ale po pôrode sa mi to polepšilo, klop, klop, klop, ja som cca od marca do oktobra trpela a takéko obdobia ako sú teraz, tie dažde, tiež nič dobré pre alergikov, na jednej strane to zmyje peľ, no veľa dažďa tvorí plesne a to je horšie asi ako peľ 😠 . neboj sa, ak sa alergia podchytí v skorom veku, je veľká šanca zmierniť príznaky, viď moje dievčatá, tie sú astmatičky, no po dobrej liečbe sú obe ok a aj marko tiež. až na ekzém, ten ich trápi dokola, dievčatá zatiaľ ok, sa teším, no marko má veľmi škaredé rúčku, aj domy ukázal bobinko na rúčkach, mu fenistil dávam, aby ho to nesvrbelo a adermou natieram, uvidíme ako bude 😖

marianca, uži si mužíčka konečne 😵 😵 , to bude radosti 😉

blazka24
28. máj 2010

ahojte babule, nejdem čítať pozerám telku je supiš film s banderasom ..........
inak boli sme vonku a do pol desiatej toho tigra nie a nie uspať, asi veľa podnetov a prvý krát sme mali miláčika jahodového - no spráskal ho a ešte otočil kelímok a kukol na mňa či ešte neni 😀
no idem ja kukezni a rýchlo syna pobaliť nech to mám z krku
tak zatím

domyyy
29. máj 2010

ahojte 🙂

marianca....júj 😵 😵 😵 tak konečne je drahý doma 😵 určite sa moc tešíte 😅 🙂 teraz Vám bude super 😵

veverca.....malinká má super miery 😉 bude modelka vysoká 😅 😵 😉

jajka....tak Marek má teraz toľko nakopeného? 😒 😒 😒 aspoň budú peniažky no niekedy je to na úrok rodiny, veď vieš 😒 no robí to pre Vás 😵 😵 😵 😵 jasné, ak sa bude dať a budete mať chuť, tak mi cinknite 😉 ja som tu takmer stále 😅 veď vieš 🙂

blazka.....oddýchni si bez Riška 😉 to ti len dobre spraví 🙂

klba
29. máj 2010

ahojte babulky. 🙂
my sme doma len v dvojke, dedo si prisiel pred 9,h zobrat drobca, nejako sa mu zapacili vikendy s vnucikom. 😉 😵
maly nam pekne v aute zakyval, ziadne place neboli, nuz dedo je velky partak, tak sa tesakuje ze sa budu spolu bavkat.

poobede tam ideme aj my, Juri zatial behne kupit farbu, konecne vymaluje to wc nabielo, vzdy mal soboty pracovne a pri drobcovi malovat neriskneme. 😅
ja uz pomaly varim, ale este stale som nejaka mimo, hned zrana som drobca balila, len teraz dopijam rannu kavicku a startujem do prace. 😉

domyyy, uzi si koncert a zreferuj ako bolo, tesim sa s tebou. 😵

no idem, robota mi stoji, neskor docitam. 😉

m.a.r.t.i.n.a
29. máj 2010

AHOJTE KOČKY,

včera bola v meste pred Nitrazdrojom super akcia pre detičky, rozne súťaže, rozdávali sa balíčky, nanuky, lízatká, tak si to tam naši drobci riadne užili... Posielam zopár fotečiek....
P.S. Simi, ostatné ti hodím do pošty 🙂

domyyy
29. máj 2010

klbi....ďakujem ešte raz 😵 a super, že Šimi má taký super vzťah s dedkom 😵

m.a.r.t.i.n.a krásne fotečky 🙂 🙂 🙂 vidno, že Vám bolo super 😅 a to ty máš Sebastiánka čo sasul spomínala? 😉 tuším sa z Domina poznáte 🙂

sasul....krásne ste na fotkách 😵 😵

m.a.r.t.i.n.a
29. máj 2010

Domyyy:Ďakujeme 😉 Ano, poznáme sa z Domina so Simčou a Saškou a mám Sebastianka 😵

blazka24
29. máj 2010

Ahojte chrústikovia, tak som bez Richarda, dnes boli len periny vonku, vyprala som dve práčky, pobehala konečne obchody v mlynoch a kúpila riškovi zubnú kefku a ešte som zabudla mierne som sa opila 😀 inak nič novééééééééé

marti nádherné fotečky...............

ozaj baby neviete niečo o akcii lezúňov šiesteho ? zachytila som len leták ale zabudla som si to potom z WC pozrieť 😝

m.a.r.t.i.n.a
29. máj 2010

Blazka ďakujem a tu je o tej akcii: http://www.mlyny-nitra.sk/ 😉

blazka24
29. máj 2010

boooooože maťka nepotešila si ma, vek dieťaťa maxi desať mesiacov a richard má presne dnes 😲

zuzana76
30. máj 2010

ahojte, ako sa mate?

ja som zacala nejako skoro vstavat, uz medzi 4.00-5.00

my sme boli vcera cely den prec, u Petovho kamosa na dome v Maduniciach a potom v Piestanoch, bola tam vystava veteranov a to je nieco pre nasho Patka.

Inak nemame nic noveho, len ma boli trochu hrdlo, tak kloktam slanou vodou.

zuzana76
30. máj 2010

a uz som 31 tt, podla PM dokonca 32 tt 😵

domyyy
30. máj 2010

baby o koncerte som písala do súkromnej 😀 😉

zuzka...ako tie týždne letia 😅 čoskoro rodíš 😵 inak som nevidela fotku z 30tt a teraz som pozerala 😵 kočka 😉 🙂

zuzana76
30. máj 2010

domy vdaka, inak onedlho budeme oslavovat, vsak? 😉

chcem sa spytat , ci nahodou nemate zaujem si objednat takyto Infoband na rucku pre vase deti, hlavne tie, uz co same chodia a maju tendenciu stratit sa 😀

http://www.baboobchod.sk/info-naramky.html

ak sa objedna nad 15 eur, tak je postovne zadara, inak sa mi nechce dat tolko za postovne co za ten naramok , v podstate by stacilo, kebyze zoberieme 5 ks tych informacnych naramkov.

ja som to tu nasla v jednej teme a hned ma to zaujalo, lebo moj synator je tiez z tych co sa rad tula sam.

helenkasabinka
30. máj 2010

@zuzana76 zuzka no vyzera to zaujimavo a nie je to zbytocnost...podla mna je to dobra vecicka a urcite to aj pomoze keby sa nahodou dietatko stratilo 🙂

zuzana76
30. máj 2010

no ved heli, a hlavne fakt teraz ked idu dovolenky, kupaliska, atd... ja uvidim, ak sa nikto neprida, mzono objednam, postovne je 2 eura co je skoro tolko co naramok, ved uvidim este, len ma to tak zaujalo, lebo sa fakt dost o maleho bojim, sice to, ze ho bude mat nezaruci, ze sa nestrati dieta, ale aspon hned budu vediet kontakt na rodica, cislo mobilu a podobne, ved uz vela krat som pocula ako vyvolavali v centrach rodicov deti, moj by uz aj vedel povedat ako sa vola, aj kde byva, tak ale toto je kontakt priamo na rodica.

helenkasabinka
30. máj 2010

@zuzana76 je to vazne uzasne,zvazujem aj ja nad nim ze ho s tebou objednam 😉