icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzana76
1. jún 2010

ahojte

Sasul, malej Saske vsetko najlepsie k 2. rockom, nech je hlavne zdrava, nech vas uz vsetky zdravotne problemy obhcadzaju a nech je stastna

ja som bola na odbery krvi - hepatalne testy a krvny obraz, na gynde

teraz sa tlacim treskou 😀 , konecne a som sama domaaaaaaaaaaaaaa, uzivam si veget, maly je u deda na Klokocine, dedo upratuje, preraba byt, tak ponachadzal nase stare hracky a maly sa nevie odtial odtrhnut 😀 , vyhadzuje stary nabytok a kupuju novy, uz sa chystaju, ze ked babky nebude ☹ 😔 , tak budu mat jeden domov tu v NR a druhy v Hurbanove, zimne sidlo v Nitre a letne v Hurbanove 😀

Babka je uz cim dalej tym horsie na tom

Ja mam na dnes navarene, na zajtra som vymslela zapekany karfiol

A toto pocasie ma strasne jeduje 😠

zuzana76
1. jún 2010

A krasne MDD nasim najkrajsim a najzlatsim detickam 😵 😵

zuzana76
1. jún 2010

A stale by som nieco robila, upratovala, chystala, ale uz tak nevladzem a potom sa jedujem,ze nevladzem 😀 , vcera vecer mi prvy krat normalne tvrdlo brucho viac-krat za sebou, ale dnes je dobre. Muz mi aj zadok vymasiroval tym makadamiovym olejom co som si objednala 😀 , nech nemam strie a ja som si aj brusko , je to aj na vlasy, dnes si urobim zabal, na regeneraciu pokozky a aj ako detsky olej, este aj on si to dal na vlasy 😀 , uz vidim,a ko mi to bude kradnut 😅 , uz minule si dal aj moj sampon od Sante a ze aky dobry. A este som si objednala aj klincekovu pletovu vodu a ta je zase protiaknozna a protizapalova a na citlivu plet a este aj na vyplachy ustnej dutiny, ked bolia zuby 🙂 .

zuzana76
1. jún 2010

heli, no tak tieto 3 dni vydrzat este a bude dobre , vravis? 😀

helenkasabinka
1. jún 2010

ahojte

sasulke zelame zo srdiecka vsetulinko najlepsie,hlavne vela lasky ,zdravia,stastia 😵 😵 Sabínka posiela pusinku 😵

helenkasabinka
1. jún 2010

zuzi veru 😵

a vsetko najlepsie k MDD 😵

veverca
1. jún 2010

Heli- rosnička, myslíš, že raz aj slnko vyjde? Mňa dnes chytá nejaký pesimizmus. 😒
Zuzi- mne tehotenstvo v upratovaní nebráni, ale dnes som akási hnilá, nič sa mi nechce... 😝

klba
1. jún 2010

vever, aky pesimizmus, to hod za hlavu 😉 a ked sa ti nic nechce tak si sprav volny den a pis si s nami. 😉 🙂

veverca
1. jún 2010

Ale čo na to moje hladné deti? 😀 Idem urobiť bábovku, nech sa potešia, maškrtníci. Prídete niekto ochutnať? 😉

zuzana76
1. jún 2010

veve, ja uz asi staviam hniezdo 😀 , alebo co, enchapem odkial mam energiu, ale zato vcera som bola strasne unavena

a do tohot necasu ma teraz nedostane ani babovka 😀 , tak nech sa ti vydari

veverca
1. jún 2010

Zuzka, žeby to bol nejaký kvočkovský syndróm? 😀 Bábovka sa už pečie, Tánička miešala o106. Teraz umýva ryžu, idem ju skontrolovať. 🙂

helenkasabinka
1. jún 2010

ja dnes robim kacaciu pecienku na nejaky sposob 😉

veverca
1. jún 2010

aký nejaký? 😉

helenkasabinka
1. jún 2010

veverca ze este neviem na aky sposob 😅 😀

helenkasabinka
1. jún 2010
sasulec
1. jún 2010

😵 😵 😵 Dnes o 16.40 to budu presne 2 rocky co sa narodila moja mala krasna princeznicka..
Straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne Ta luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuim Sasulka 😵 😵 😵

sasulec
1. jún 2010

Dakujeme krasne za gratulky dievcence aj za zelanicka,veeelmi si to vazime, ze ste si spomenuli 😵 😵 😵
K MDD zelam vsetkym deturencom nech su zdravucke,stastnucke a ...
😵 😵 😵 nech im nikdy nezmizne usmev z tvariciek a nech su milacikmi svojich oteckov a mamiciek 😵 😵 😵

helenkasabinka
1. jún 2010

krasna je sasulka 😵

sasulec
1. jún 2010

diky Heli 😔

klba
1. jún 2010

caute baby 🙂
to moje dietko mi dalo zabrat, 😝 uz o 11:30 ho lamalo na spanok, ale prebral sa, tak som ho ulozila spat okolo 12:30 a zaspal pred par minutami, uz som bola z toho trochu na nervy, takmer cely cas som mu citala rozpravky a stale vymyslal, jedoval sa, nervacil, pritom ledva uz hladel. 😅
snad aspon hodinku pospi, neviem ci sa nepojdem aj ja natiahnut, ved ma zmoril drobec a to pocasie beztak uspava. 😉

beruska113
1. jún 2010

Ahojte,
My sme dnes boli v Ncentre s kamoskami z prace, maly sa uz lekne hral v tejkaviarni v domceku, aj smykat sa chcel, aj na dinovi sedel. jeden clapcek ho nechcel pustit do domceku, zavrel dvere a tak ho buchol, ale Luki sa nedal a slahol mu po tvari. No bojovnika maleho mam. Len skoda, ze aj mna bije. Ale aj tak ho lubil. Vcera sa na mna tak hodil, ze som myslela, ze mam po prednom zube, snad neodumrie, jemu isla aj krv z clea, ale dnes to ma uz OK a aja cakam.

No skusim docitat, aj ked nedavam velku nadej.

beruska113
1. jún 2010

No v sekunde ked som docitala sa synator zobudil. Tak Sasuliatku este raz vsetko naj a aaj ostatnym detvakom. Utekam od vas.

beruska113
1. jún 2010

Any,
odkazem. No moc sa tesia, aj ked zo zaciatku su este obavy ako to dopadne. Ale ja sa tesim, jak keby to moje bolo.

domyyy
1. jún 2010

ahojte žienky 😵 ako sa máme? 😵

sasulec
1. jún 2010

Taaak a uz som medzi vami, vase Sasuliatko..😉

domyyy
1. jún 2010

sasul...gratulujem šťastnej mamičke 🙂 😀 😅 😵 😵 😵 😵

sasulec
1. jún 2010

dakujeeme este raz 😔

sasulec
1. jún 2010

😀 😀 😀 Cin cin dievcence 😀 😀 😀

any23
1. jún 2010

ahojte kočky 🙂

sasul malej saške všeeetulinko naj k dnešným dvom rôčkom 😵 😵 😵 😉 hlavne veľa zdravíčka, to je najdôležitejšie, aby jej nikdy nič nechýbalo a robila iba radosť maminke 🙂

a všetkým detičkám všetko naj k ich sviatku 😎

my sme mali návštevu, bola u nás moja sestra Miška, tak sa s drobcom vyjašili a dostal zas kopu sladkostí tak je spokojný 😝 tatinko nám už odišiel do roboty, dnes išiel na 18tu tak už bačujeme sami 😒 ideme sa navečerať a hajde do postielky 😅