Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Dakujem Any 😅
vsetko naj zelame saske 😵 😵 😵
Pozerali ste niekto Paľbu? Riešili tam "kurzy lietania pre deti" . Vyzeralo to hrozivo. Tú ženskú, čo to organizovala, by mal niekto chytiť za nohu a točiť ňou vo vzduchu, ako by si to užívala 😠 Normálne týranie detí.
bre rano 🙂
vever, stacilo mi kuk uputavku, uz som to raz niekde zahliadla, a mala som dost, ta zenska musi byt chora 😠 a nechapem rodicov co na to chodia. 😖
a co mate dnes baby na plane? ja este neviem, dnes budeme doma, nejaky obed navarim a trochu sa zas pustim do roboty, dalsie sufliky mi maly rozhadzal, zase mozem triedit a hladat nove miesto. 😝
Doré ráno. 🙂 Tuším práve prestalo pršať. To je des, po ulici nám normálne "potok" tečie. 😝
Dnes nám zostal doma tatko, tak nám bude veselšie. Poobede hádam aj niekam do mesta pôjdeme, čo-to treba pokúpiť.
Včera som robila rezne podľa kamoškinho receptu. Rezne osoliť, obaliť v strúhanke, namočiť do rozšľahaného vajca a vysmažiť. Nauladať do pekáča. Vo výpeku osmažiť cibuľku a cesnak, ochutiť (soľ, korenie, vegeta, mletá paprika), zaliať vodou, pomiešať a vyliať na rezne. Prikryté ešte podusiť v rúre. Boli výborné, vyskúšajte.
Klbi, Šimonko sa ti o zábavu stará. 🙂 Neupratuj toľko, aj tak ich znovu rozhádže. 😉
vever, nerob mi chute, poslednu dobu robim rezne aj ja podobne, su potom take jemnucke ked sa pred podusenim v rure najprv vysmazia, tieto co hadzem link som robila minuly vikend a boli mnam. 😵 😝
http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=7332
a vever, uzite si tatinka, normalne sa tesim s vami. 🙂
a s tym upratovanim mas pravdu 😅 , ale ked to dlho odkladam este viac sa nakopi 😉 , tak musim zamakat.
veverca ja som tiez nad tou palbou krutila hlavou a bolo to hrozne 😅 ☹
Ahojte,dakujeme za zelanicka 🙂
Prajem pekny dnik 🙂
Ledva fučím, zase som zjedla viac ako som mala. Robila som bryndzové pirohy, mňam. Mala by som kuchyňu spratať, potom pôjdeme všetci pre Gabka do školy.
veverka nech ti padnu na uzitok,zaujmavy receptik,bryndzove tvarohy som veru este nejedla,len tvarohove,pudingove,lekvarove makove a cokoladove..chi chi
Dnes sme robili granadir,snad zostane aj na zajtra a syrcekovu polievku,takze dnes ,,ala vegetarianoo,, 😝
tvarohy mi ideeeee... 😝 😀 😀 😀
ahojzteeee
ja som isla do sukromnej a tam nikoho,pisala som,ze mam jedny satocky nove na predaj,ci nechcete niektora kupit pre svoju paradnicu....su kraaasne aj dobre malej no akosi sandalky ktore mame su k nim katastrofa,takze nevyuzijeme ich asi
sasul dodatocne vsetko naj malinkej
Karin dakujeme 😵
No my uz sme garderobu snad doplnili na tento rok,duufam,ale hod foto ake su to???
sasul nemam ich este odfotene,su take farebne,vyzeraju na taky havajsky sposob,naadherne,len skoda ze musia prec zo skrine
sasul na facebooku ich mam v albume na malej trocha odfotene..
najdi si karin kovacova
aha oki idem kuk na FB
ahojte kocky. 🙂
maly je uz uspesne uspaty, obed je uz zjedeny, tak sa idem venovat vam. 😉 🙂
sasul dnes som robila tu tvoju rychlovku, 😉 paradajkovu polievku, ked ju robim si na teba vzdy spomeniem. 🙂
a k tomu kur. stehna zo zeleninovou oblohou a ryzou a uvidime ci sa pocasie udrzi a hadam po spanku von behneme. 😉
vever, skrine som nestihla upratat, 😅 maly mi vyhadzal obyvackove sufliky kym som k kuchyni stepovala, aj boxy s hrackami, tak som zas upratovala to co oko videlo a dalej som sa nepohla 😅 😝 a teraz mu nechcem strkotat s vecami ked spi.
Sašul- granadír je obľúbený aj u nás, ale syrčekovú polievku nepoznám, tak sem s receptom. 😉
Klbi- no šikovný je Šimonko po mamine. On chcel tie šuflíky určite len pretriediť. 😀
veverca http://bezservitky.markiza.sk/clanok/profi-rece...
vraj je fantasticka a aj ja sa ju chystam dakedy spravit 😵
Heli dík, pozrela som a veď to je aké jednoduché. Musím Lunex kúpiť a vyskúšam. Ja mám rada také jednoduché recepty. 😉
ahojte my ju robime inak,
uvarime zemiaky s celou cibulou a celym cesnakom,celym korenim,sol( s mierou syrecky su slane,radsej menej a dosolite)ked su zemiaky uvarene dame tak na 2 minutky lunex( podotykam,ze lunex je do tej polievky najlepsi,kupujeme dve krabicky,jednu krabicku do polievky netreba krajat,rozpusti sa a z druhej krabicky si davame do taniera vzdy jeden trojuholnicek) potom po cca 2 minutkach zalejeme mliekom,nechame zvarit a potom pridavame este zatrepku-mlieko+muka,tiez nechat prevarit,ked ju odstavite tak z cerstveho masla par platkov,podla mnozstva polievky
My robievame z jedneho litra a do zatrepky ak chcete taku hustejsiu(ako my lubime) 3 polievkove lyzice muky a cca 2 deci mlieka 😝 mnam mnam dobru chut 😵
Zuzi zazrela som v blogu fotecky maleho vybavicku,naadherne,prekrasne,som si oci popasla,ze toto je supeeer,aj toto a toto nema chybu,jaak ti zavidim,vsetku tu radost z krasnuych miniaturnuckych novanych veciciek,take cistucke a vonavucke a prtavucke,mnam! 😅 😅 😅 😀
Sašul už som si opísala aj ten tvoj recept. Asi skúsim tento, aj ja radšej takú hustejšiu. Mňam. 🙂
ved raz ten a druhy raz ten,v tamtej niesu zemiacky takze sa zahustuje rohlikmi,ja popravde velmi chlieb k polievkam nepapam,alebo sa da napriklad ta moja zahustit tak,ze das 1. varku zemiakov,nechas rozvarit a potom druhu,no neskusala som to,ale asi je to zdravsie ako muka,ale zas sak z niecoho priberat musime,no nie? 😀
Baby chrenovske brezak je pod vodou!!!boli sme na prechadzke a je to hruuza kopec vody a mocariska pod vodou,nech uz prestane prsaaaaat ☹
mocariska pod stromami som myslela..😉
veru baby sasul má pravdu 🤐
teraz som bola v Mlynoch, kúpila som si krásne plavky mimochodom a veľa ľudí bolo na bielom aj žltom meste, pozerali na hladinu vody v rieke Nitra 🤐 už len kúsok a vyleje sa ☹ jáj nech je len krásne počasie! 🤐

sasul a malá je krááásnučká 😵 😉