icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

veverca
2. jún 2010

Domyyy, čo je biele a žlté mesto? 😅
Dnes som rieku nevidela, ale Gabo aj mamina hovorili, že je veľmi vysoko. 😖
Sašul, ja nemám zábrany múkou zahusťovať. 😀 Ja aj nezdravšie veci ako múka jem. 😲

domyyy
2. jún 2010

veverca----moste 😀 😀 😀 😀 😀 prepáčte 😅 😀

veverca
2. jún 2010

Domyyy 😀 a ja rozmýšľam, že sa v Nitre neorientujem 😉

zuzana76
2. jún 2010

ahojte

Sasul to fakt? v brezovom je voda? vraj hrozi,ze sa nitra vyleje nalavo som teraz citala na Sme

veru, tie miniveciciky su take uzasne, este mi par veci chyba, ale ja vacsinu veci kupujem cez net, takze po obchodoch az tak nebeham - este musim dokupit - odsavacku, to asi az po porode, monitor dychu - po porode, prebalovaciu podlozku taku pevnu na postielku, sadu do postielky , veci pre mna do porodnice - vlozky, nepremokave podlozky pod zadok, flasky mam vybrane Avent bez bisfenolu A , tiez asi po porode, kozmetiku pre babo - teda jedno mydlo 😀 , olejcek mam, osusky, plienky,

zuzana76
2. jún 2010

spacie vaky-staci po porode, zoz aciatku bude mimco aj tak v zavinovacke, vankus na dojcenie

no chyba mi toho este dost, ale zase aj keby sa uz narodilo, tak vlastne vsetko najpotrebnejsie mam po Patkovi

a dala som tam na porovnanie moju fotku z 31 tt z Tehu s patkom, fuuuu ale som bola vyzrana, kuknite na tie liciska 😀

blazka24
2. jún 2010

ná ahojte dračite, tak čítať vás nejdem bo by som tu zostala do nedele o hlade a smäde 😝
u nás pohoda, až na to že ten dážd mi pekne lezie na nervy, aby ho šlak trafil ešte dva dni doma a už budem mať pľuzgiere na zadku, dnes v tom vetre som sa veselo jak dily prechádzala s malým okolo baráku, doslovne, vkuse kolečka okolo baráku, šak kde sa vyberem a začne liať tak dojdem jak morka mokrá 😠

sasulec
2. jún 2010

Baby akurat som vas docitala,bojim bojim,ako ste to mysleli na lavo? smerom k nam? 😕 😢 😢 😢
Klbka pekne od teba,ze si si na nas spomenula 🙂
Zuzi veru chystaj chystaj,lebo babulko tu bude cobydub a Any takytak,teda jej bambulka 😀
No idem si lazkat som kukala modre z neba a potom som trubila jak elefant,krasne pribehy a to dievcatko 😔
Zas mi to pripomenulo,ze aj nas caka tazka skuska,Panbozko pri nas 😨 🤐
Dobru nocku 😔

blazka24
2. jún 2010

sasul dobrú a verím že vám to dobre dopadne, pozitívne myslenie 😉

beruska113
2. jún 2010

Zuzi,.
ved Ty nakupujes ako prvorodicka. Te prebalovak mame, uzasna vec. Ten odporucam. Vankus na kojenie som nevyuzila, akurat tak pod krize, ale sestricky v nemocke ocumovali, ze co to mam. Sila.
A zajtra mame poradnu.

Jajka uz je v nemocke?

blazka24
2. jún 2010

zuzi šak ja odpadnem, toľko vecí chceš pokúpiť? a ja tiež najradšej nakupujem cez net, je to pohodlnejšie len poštárka je zo mňa na mašlu 😀

domyyy
2. jún 2010

zuzi... 😵 zachvíľku máš bábätko pri sebe 😵 😵 😵 a máš ešte toho dosť teda 😅 😅 no ty si šikulka 🙂 tešíš sa na narodky, že? 😉 čoskoro budeme oslavovať 😵 ja 17 a ty raz toľko 😉 😀 😀 😀 😅

blazi....toto počasko je na mašlu 🙄 fuj.....mne dnes babka vravela, že toto ešte na Slovensku nebolo 😝 a to už žije dosť dlho 😅 😀 inak ako Riško??? dobre sa máte? 🙂

baby inak fakt ako ste to mysleli, že nalavo? 😕 ja nechápem 😕 😅 díkes, ak mi to niekto objasní 😉 🙂

berus....neviem čo je s jajkou 😒 aj ja som sa už pýtala no odpoveď žiadna 😕 zajtra jej cinknem a dám Vám vedieť 😉 🙂

domyyy
2. jún 2010

inak dobrú nôcku 😅 😵

blazka24
3. jún 2010

domyy tak počko sa zmenilo a snáď si to nehodíme 😝
richard v poriadku, lezie, stojí ak sa pridŕža nábytku ale chodenie len za dve ruky, takže rastieme a žijeme 😀

klba
3. jún 2010

ahojte 🙂
blazi, ja som vcera poobede tiez len okolo baraku s drobcom bludila, aj susedove deti boli vonku, tak sme aspon kriedy vyuzili a chodnik skraslili 🙂 , nemali sme ani kam ist, vsade mokro, v piesku, na smykalke, tak sme sa len tu motali, aj to len necelu hodinku, kedze sa zase rozprsalo. 🙄

berus, zuzi, ja som zase aj ten vankus na kojenie vyuzila, aj ked som uz nekojila, dobre sa mi sedelo v kresle, na tom ten vankus a mala som volne ruky, lepsie sa mi krmilo. 😉
a ten prebalovak super, to vyuzivam doteraz.

sasul, ja som tiez vcera rozmyslala nad granadirom, ale maska sa nam zaziadalo, tak som narychlo stehna rozmrazila. 😉
inak musim povedat ze recepty od sasul su vyborne, to su take prave domace, mne vzdy u nej chuti. 🙂

domy, to biele, zlte mesto ma dostalo, tiez som nevedela co tym myslis. 😉 😅

zuzi a nalavo je kde? 😕

a tie povodne no hroza, ☹ smutno mi je z toho, kolko skody ta voda narobi. 😔

inak juri je dost chorlavy, bojim sa aby to nedostal zase drobec, 🙄 toto nam fakt teraz netreba, este sem tam zakasle a sopliky uz nema, ale zato Juri chrchle riadne, az hlieny vykasliava, vyzera ze ma zahlienene priedusky a k tomu upchaty nos, my sa asi z chorob len tak lahko nevymotame. 😒

zuzana76
3. jún 2010

ahojte

krasny den sa dnes crta

ja idem do poradne na 13.00, zavezie ma moj ocino a on bude strazit krpca zatial

to nalavo znamena v smere toku rieky, tu je clanok

http://nitra.sme.sk/c/5404260/hrozi-ze-sa-rieka...

v nasom meste je rieka vraj v koryte, tu asi nehrozi nic, enbojte sa, tyka sa to hlavne obci

blazka24
3. jún 2010

klby tak počko včera pokazilo celý deň, ale dnes sa vyjasňuje, len ešte aby vyschlo všetko 😉

zuzi tak s tými obcami je to horor, keby bývam na dedine, celý život staviam dom a potom mi ho voda zebere asi ma vystrie 😠

zuzana76
3. jún 2010

blazi, no ved to, my ked uz niekedy budeme stavat, tak ani nahodou pri nejakej rieke a to sa mi kedysi pacilo, ze by bolo super, kebyze cez pozemok ide maly potok 😀 , v Hurbanove to tak maju babkiny susedia, tecie tam Zitava, ci ako sa ten potok vola

blazka24
3. jún 2010

zuzi tak romantika veliká ak sa potok za celý tvoj život nevyleje, aj mne by sa to páčilo 😀

majulcek
3. jún 2010

zuzi myslis tu zitavu co sa vcera vyliala? 😝 no to by ozaj bolo radost mat v zahrade

zuzana76
3. jún 2010

majul, ano tu Zitavu 😔

karinka
3. jún 2010

teraz ze hlasiliv radiu ze hrozi ze rieka sa vyleje do mesta

sasulec
3. jún 2010

Ahojte,snad uz sa polepsi,ved uz neprsi a snad uz ani nebude,teda podla predpovedi 😅
Klbka dakujeme sme podctene,to su recepty mojej mamy a jej mamy,kt. ju ucila varit 😅 ale aj ja som rada,ze ti chutia 😅
dnes chceme ist konecne von,tak sand nam pocasie dopraje,pojdeme kuk aj rieku a mozno na ten dlllho slubovany vlacik 😅

sasulec
3. jún 2010

♥♥♥ Chcem popriat Severkinej princeznicke vseeeeetulililinko NAJ NAJ NAJ nech je usmievave slniecko, nech jej praje stasticko a nech jej sluzi zdravicko a poslucha ju maminka aj otecko 😵 😵 😵
posielame milioooon boztekov ♥♥♥

sasulec
3. jún 2010

😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

helenkasabinka
3. jún 2010

ku gratulacii sa aj my pripajame a prajeme vela zdravicka,stasticka a lasky 😵 😉

sasulec
3. jún 2010

A v neposlednom rade Karolinke k meninkam vsetulililinko Naj,Naj,Naj vela zdravicka a rodicovskej lasocky,a stastia pri vystrajani detskych huncuctiev cuuuuuuuuuc 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

any23
3. jún 2010

ahojte kočky 🙂

pripájam sa ku gratulácii - severkinej bambulke všetko najlepšieee 😵 😵 😵

ja som včera mala záchvat energie tak som to patrične aj využila 😝 som si porobila čo som zanedbala, večer som sa ledva pohla, chrbát ma boleeel ako fras ale bola som spokojná 😝 teraz dováram obedík - pečiem bravčovú krkovičku mňam tak to tu vyváňa 😅 alexík je v škôlke, tak mám klud, včera bol doma a chudák sa nudil so mnou, iba vymýšlal 😝 navečer sme sa boli prejsť v lidli s tatinkom, vytiahli sme ho na prechádzku, moc sa mu nechcelo, ale krpec sa aspoň trochu prebehol 😅

zuzi držím palce dnes na poradni 😉 určite ale bude všetko OK 🙂 a kuk som fotku - zlatááá si bola 😉 pristane ti ked si tehu 😉

ja som tiež dnes prihodila fotečku ako rastieme 😎

no tie povodne, otrasss 🙄 sme ráno pozerali ked sme išli malého zaniesť do škôlky že ako je tá rieka vysoko 😕 v jelenci to tiež nie je bohviečo, naši mali plný dvor vody, našťastie len po schody do domu 😕 no ale mali strach a ešte stále majú, oni sú hneď zkraja dediny, keď sa tam tá hrádza pretrhne, tak sú prvý na rane ☹ 😒 tak len všetci dúúúfame že sa to už ukludní konečne 😔 😔 😔

seve_ranka
3. jún 2010

Dnes je to tu ake opusinkovaneeee! 😀 😀 😀
dakujem dievcata, naozaj si to cenim 😉
Zaroven sa pripajame a gragulujem Karolinke ku krasnym meninkam 😉
Simi, 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲

any23
3. jún 2010

a Karolínke samozrejme tiež všetko najlepšie 😵 😵 😵 😉

jajka968
3. jún 2010

ahojte,

tuším sme niekomu chýbali, tak som tu. v nemocke nie sme, sárinka má zlé výsledky krvi, veľmi vysoký zápal, takže ju nemôžu operovať a koniec koncov ani neviem, či ju vôbec operovať budú. lebo ju pozeral už neviem koľký doktor v poradí a vraj to celkom pekne rozhýbala. síce tam má dosť zrastov, ale i napriek tomu to rozhýbala.
musíme ísť s markom znovu do ba bud. tt tak zoberiem aj sárinku a behneme to konzultovať s ďalším chirurgom, lebo tu už neverím nikomu a som z toho veľmi smutná a nahnevaná. pre pokoj mojej duše chcem ešte minimálne jeden názor počuť, nech si potom nevyčítam, že som niečo zanedbala. a mimochodom, presne ako som predpokladala, zdravotná dokumentácia už bola upravená podľa nich, aby sme sa ničoho nemohli chytiť, proste je to podľa nich stav po častých úrazoch, až mi do plaču tam bolo a riadne som tomu doktorovi dala, nech si už o mne myslia čo chcú.

barborke a karolínke všeeeeeeetulinko naj, naj, naj k sviatku, veľa zdravíčka, šťastíčka a detskej radosti 😵 😵

sašul, pôjdete pobede okolo rieky? by sme skočili aj my pozrieť, ako to vypadá, že by sme reč hodili aspoň na chvíľku.