Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
ahojte 🙂
severanka, malej, zlatej sibalke prajeme vsetko naj k narodeninkam, nech vam robi nadalej radost a posielame sladke cmuuuuk. 😵 😵 😵
zuzankakarolinka, aj nasej malej bambulke karolinke zelame k meninkam vsetko naj, nech ma stale usmev na tvari a posielame pusinky. 😵 😵 😵
any, dufam ze uz sa voda nevyleje, je to strasne, tieto povodne. ☹
zuzi, inak kukala som foto pod tym clankom, da sa na to kliknut a hroza, strasne zabery, viem sa vzit do tej bezmocnosti tych ludi ktorych to postihlo. 😔
jajus, mate to vy trapenie, ☹ verim ze to je na psychiku, ked sa nevedia doktori zhodnut a vy chcete pre sarinku tiez len to najlepsie, drzim palce nech najdete najlepsie riesenie a nech je to uz konecne za vami. 😉
Jajka ved vies,sme sa o tom rozpravali a moj nazor poznas,ja som tiez poproisila dalsieho doktora o nazor ikde uz som mala 2 nazory,takze ti drzkam palceky,nech vam v Ba povedia len tie naj spravy 😔
klbka no aka bola polievocka,podarila sa? 😕 😅
a inak bola som kuk v robote, riadne zmeny u nas nastali 😕 , ale boli sme len na otocku tak este neviem vsetko, aspon ze ten FB je na toto dobry, tam sa dozviem vsetko. 😅
a zase spekulujem nad vymenou fotaka, 😅 nieze by som nebola spokojna, je dobry, ale ten moj velky mi zabera miesto vo vaku ked idem s malym, potom sa mi nezmestia veci co potrebujem, flaska, chrumky a pod...
uz mam aj nieco vyhliadnute, nechcete niektora kupit lacno ten co mam? 😉 😅
mam aj nahradnu baterku, polarizacny filter k nemu, clonu, brasnu a ine drobnosti....
kuk, to je moj. 😉
http://pocitace.sme.sk/c/2601177/panasonic-lumi...
Jaji, Klbka, dakujeme kraasne! 😉 😉
inak, hned by som sa ku vam, baby, priadala 😀 tak ma aspon trosku poohovarajte, nech sa mi ckaa a mam aspon pocit, ze som s vami 😀 😀 😀 😀 😀
Klbi, ty sa takato fotomaniacka? 😀 super fotacik 😉
sasul, vcera som ju robila 😉 a na tej polievke nemas co pokazit, pokial ju teda casto miesas. 🙂
maly ju mal predchvilou a pytal si este, tak chutila. 😉
a kedy sa chystate von, o kolkej?
ja by som este raz behla s drobcom von, slubila som mu to, 🙂 v robote sme boli len chvilku na otocku, tak bolo malo 😅 ale obedny spanok a hladne brusko nam diktovali ist domov. 😉
sever, my nestihame ohovarat, sme radi ked si za tych par hodin povieme co mame nove. 😉 😀 aj tak nevieme ktora co skor povedat, ved po takom case. 😅
a veru pri malom na fotenie nemam cas, on chce furt kuk na tu stranu kde je display a nie cakat na fotenie a nechce sa mi fotak vzdy vyberat, ja uz mam tento treti za 4 roky. 😅 ved vies ze profi deformacia z elektra. 😉
klbka, učíme sa ešte, neviem ako dlho nám to bude trvať, tak medzi 15-15.30 by sme z domu chceli ísť, ak nezačne zas liať.
jajus, ako tak kukam pocasie sa dost meni, my asi zostaneme radsej tu nablizku, aj tak budeme spat este hodinku, najskor pred 15:30 sa vychystame z domu. 😉
zuzankakarolinka zelame vsetulinko najlepsie 😵 😵 😵 😵
ved ja viem, klbi 😉 veru, nemame ani sancu vsetky rec hodit, kedze vsetky chceme recnit 😀 😀 😀 😉
tie profi deformacie tiez poznam 😉 😀 😀, takze uplne chapem 😉 😉 😵
Ahojte
Luki ma 9630g a 76cm. Konecne sa pohol s jedenim, za 1,5mesiaca 530g a 3 cm. Sestricka od susedov ho v cakarni vyobdivovala, balon mu priniesla, neviem ci to nebola tajna akcia s cielom aby sme presli k nim. 😀 A mame predcasnu
pubertu:Luki má na líčku vyrážku nahnisanú jak svet.
ZK,
som zacula, ze dnes je Karolinky? Som az teraz zistila. Tak vsetko najsamlepsie prajeme a Lukáško posiela svojej láske veěkú pusu.
Idem dočítař.
Karolinke som uz blahozelala, tak este vsetko naj Saveranka Tvojej krasavici. Lukáško posiela bocenku uslintanú.
Jajka,
no pekne ako to stihli poupravovat v tej dokumentácii. Ale na Slovensku sa niet čo čudovař. Tak nech sa aspon v ba nieco pozitivne potom dozviete.
Klbka, Sasul,
aky receptus? Som nepostrehla.
berus, luky je riadny chlap, my stale nemame ani 11 kg. 😝
a recept na rajcinovu polievku, to mi raz sasul dala, oni maju super domace recepty, take chutne, mnam. 🙂
a vyzera ze pradlo mozem z balkona prehodit dnu, nejako sa zmraka. 😠
Zuzka,
kde si kupila tie teplaky a dve body co mas v albume fotka 14? Uzasne su.
Klbka,
ved aj my sme spomalili v priberani. Ved on sa velky narodil. Ale ma nejakeho bacila a preto kakavl aj 6krat denne, ako mame nove probiotika, tak uz len tak 1-2krat. Tak asi preto pribera, ze sa tie creva upravuju.
No my sme sa chystali,uz som namalovana a oblecenie nachystane a zacalo prsat,porazi ma..😢((
Sasul 😅 ☹ co uz. Ber to tak, ze super, ze nezacalo ked ste sa vzdialili od domu. A aspon si nacancana.
uz nam ku statsiu chyba len aby zacalo liat nech sa az k nam dovali voda..😢
Tak my sme sa stihli doobeda v NR vyvncit. No utekam od vas nieco este porobt. Ale co? Navarene, ozehlene, upratane, kvety poliate. Zeby si dam kavu a vylozim nohy? Stavim sa, ze ked toto dopisem, moje dite milovane sa zobudi.
No hej Ber to je pravda,ale bojim sa koli tej zvysenej hladine,sak baby vedia ako to mame blizsko..😢 🙄
heh ber 😀
co som ja vestica? uz je hore. ze spomen certa. tak kava ani nohy hore nebudu. hold smola dievca. kto zavaha nema.
ber moja tak si uzi maleho,ach jo,ja som malu nablaznila,ze ideme papa a teraz mi bude usi pilit,zatial troni a kuka Finley poziarne auticko 🙂
zas nič z toho, marko vrieska kačky, kačky a nič sa nekoná, že bev dádik a von- ber dáždnik a von 😅 . aspoň doobeda sme sa vyvenčili. už som z nudy polievku navarila 😖 .
dnes som aj drobcovi gumáky kukala, ale bojím sa, lebo sa mu zhoršil ekzém, neviem, ako by zareagoval a vyhodiť 10 eur zbytočne za gumáky sa mi nechce, ale s ním kríž a boj, on len po mlákach by behal, včera sme prišli domov blatoví až po uši.
sašul, sleduj čo sa bude diať, nevypadá to teda pekne, tak ľutujem tých ľudí, to je strašné ☹
no ja som si zas zacvicila 😝 , uz ma to nebavi furt pradlo pred dazdom schovavat, aj maleho som zobudila tym ze som mu popod nos s pradlom pendlovala, kedy to uz skonci. 😖
juj, sasul dufam ze to prestane, vy to mate k vode dost blizko. ☹
berus a ake nove probio mate? nam dr vobec neodporucila ten nutrolin, pritom v nemocke ho vychvalili, 😅 vraj je to podla dr slabe, ale aj tak som to kupila a hned som lutovala, moze sa to brat len 7 dni, ale co uz ked mi to v lekarni zarobili, par euracov hore dolu a mohla som radsej lepsie kupit, co nemusim po tyzdni vyhadzovat. ☹
ozaj sašul, mala som telefonát, jak mílius bola, asi ju škrie svedomie, ale tomu neverím 😠 . neviem o čo jej ide, asi zas niečo potrebuje 😅

ok 😵 😵 😵 Jajka mozme 😵 😵 😵