icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
3. jún 2010

.. my by sme sli.. oprava

majulcek
3. jún 2010

baby ked neviete co zajtra s detickami 😵
http://www.minv.sk/?aktuality-nitra&sprava=den-...

sasulec
3. jún 2010

ahaaa no to moze byt celkom dobre,a dnes mi ujo policajt nic nespominal,tcsss 😀

majulcek
3. jún 2010

sasu ujo policajt asi zabudol 😀 😀 😀 ,kvoli pocasku to supli na zimak 😅

sasulec
3. jún 2010

hej hej citala som, a ujo policajt mal asi ine zaradenie,tohto sa zucastnuju zabky 😀

majulcek
3. jún 2010

sasu tohto sa zucastnia vsetci co sa xcu zasit 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀

sasulec
3. jún 2010

no to mi je jasne Majul,mozno ze tam bude nejaky zaujmavy uniformovany ujo 😀 😀 😀

majulcek
3. jún 2010

sasu a mozno bude dokonca aj slobodny 😀 😀 😀

sasulec
3. jún 2010

hehe to si napisla,akoby som ja bola na zenacov,tcsss 😝

domyyy
3. jún 2010

ahojte 🙂 🙂

zuzka....všetko najlepšie k meninkám prajem malinkej 😵 😵 😵 cmuk 😉 🙂

severanka....všetko najlepšie k narodeninkám kočande malinkej 😵 😵 😵 😵 cmuk 😉 🙂

any...pridala si super fotečku 😵 😉 no naživo máš bruško menšie 😅 inak všimni si....ledva ste sa zmestili do objektívu 😅 😵 😵 chcela som ti povedať, že ako sme boli spolu tak kamoška ma videla z auta a pýtala sa aj na teba, že koľko máš rokov 😅 myslela, že 17 a vôbec si nevšimla, že si tehu 😅 tak ma pobavila 😅 🙂

domyyy
3. jún 2010

sasul...mne brat ukazoval včera fotku spod mosta 😖 už včera to bolo zatopené 🤐 😔

inak kočky dnes som bola v čínskej reštike a tam jedna čašníčka práve volala s niekým a povedali jej, že pri jej dome/neviem kde presne/ je rieka tak vysoko, že stačí 20cm a vyleje sa 🤐 tak ktovie 🙄 ale to nebolo tu na Chrenovej asi 😕

jajka....aj s doktormi 🙄 🙄 🙄 samozrejme, že si to pomenili aby nebolo zle na nich 😠 ☹ bože ste bezmocní....držím palce nech to dopadne dobre a Sárinka sa vyhne operácii 😨 choďte radšej do BA nech ste si istí 😉 inak pozdravuj kočky 🙂

any23
3. jún 2010

ahojte 🙂

my bačujeme sami, tatinko nám išiel na 18tu 😒 ešte nespí, doteraz večeral, celé poobedie odkedy prišiel zo škôlky len vymýšla, neviem odkial berie tolko energie ved ani slnko nesvieti že by na solárny pohon fičal 😝

domyyy ďakujem 🙂 nooo ono to bruško za posledný týždeň dooosť podrástlo, doslova mi rastie pred očami každým dňom viac a viac 😝 a hrooozne oťažieva 🙂 som zvedavá aká bude naša velkosť vo finále 😅 veru zachvílu nám objektív bude malý ale tak dokiaľ sa zmestíme napr. do výťahu 😝 😀 tak je všetko oki 😝 chi chi a mňa tiež pobavila kamoška tvoja 😅

sasulec
3. jún 2010

Aj ja som pozerala akurat bruska,moja mama vravela,ze to brusko Any je ako chlapcenske,chi ze je take dopredu,spicate..ach jo, som si pospominala na moj kotlik medeny 😀 😀 😀
Ale no,dost bolo melancholie,nech uz hlavne neprsi,bo budem musiet nafukat malej koleso a sebe tu nafukovacku,esteze som robila v skrini poriadok a viem kde su,takze sme v pohotovosti 😉
idem serialikovat,papa 😉

any23
3. jún 2010

sasul no hádam nám tam nič nedorástlo medzi nôžkami od minulého sona 😝

majulcek
3. jún 2010

sasu sak ty trumbala lepsie slobodny jak zenac 😀 😀 bez zavazkov otvoreny 😀 😀 😀 😀

domyyy
3. jún 2010

any 😅 veru ak sa zmestíte do výťahu tak je dobre 😅 🙂 😀 a asi ti naozaj podrástlo za posledný tt 😵 nezdá sa mi, že by si mala takéto aj minulý týždeň 🙂 Emuška je zachvíľku tu 😉

zuzi...som rada, že dopadla poradňa dobre 😵

môj otec dnes volal bratovi nech vezme z domu čln keď sme sa išli najesť 😀 😀

domyyy
3. jún 2010

berus....gratulujem ku krásnym mieram 😵

sasul, jajka...užite si prechádzku zajtra 😵 😵 😵 snáď vám vyjde počasie 🙂 😉 😵

sasulec
3. jún 2010

Majul moja otvoreny a nac co sces aby uz aj chlapi rodili 😕 😅
Any chi jedine zeby samotna Emka,asi bude mat dlhe nohy jak modelka tak ich vystiera pred seba za to to brusko,sak kazda obcas potrebujeme natiahnut kosticky,nie?
No neviem co urobi pocasie,som zvedava ako bude..mozno pojdeme clnkovat,mozno budeme mat more pred barakom..len tu nafukovacku dofukat.. 😝
No idem od vas papa bruu

domyyy
3. jún 2010

dobrú nôcku kočky 😵

inak neviem či som sa pochválila....ale narodí sa mi sesternica 😵 😵 😵 😵 už sa teším 😅 už jej pomalinky kupujem výbavičku 😅 😵

sasulec
3. jún 2010

http://www.kika.com/at/katalog/m/baby/kleines-z...
nieco pre maminky cakatelky 😕 mooc zaujmave..

seve_ranka
4. jún 2010

Pekne ranko 😉
ja som vcera zaspala s malou 😕 , nejako ma zmohol celodenny kolotoc.. ale ma to aj jednu vyhodu - vyspinkala som sa doruzova 😀 😀
dakujem vam este raz za priania, ste zlate 🙂 domy 😉
Simik, ta ohradka nema chybu 😀 😀

klba
4. jún 2010

ahojte baby. 🙂
no Juri je riadne chory, ma strasny kasel, zahlienene priedusky, k tomu furt plny nos, celu noc "trubil", ani hlas poriadny nemal, ked som mu dva dni dozadu dala lieky ani pocut nechcel a teraz sa jeduje ze ho to este viac draplo. 🙄
V noci spal preventivne v obyvacke, ale aj tak zacal maly zase pokasliavat, to nam naozaj bolo treba, konecne sa z choroby spamatavame a zase u tu mame. 😒

Dnes pojdem asi k doktorke, este jej musim cinknut, v pondelok mame ist na ORL na kontrolu, ale detska dr vtedy robi az poobede, tak to chcem vybavit naraz, nech nam da uz nejaky papier na imuno.
A zase sa dazd spustil ☹ , no neviem ci sa mam z domu do toho necasu vybrat. 😨

zuzhim
4. jún 2010

Ahojte nitranky, prepacte, ze vam sem takto vstupujem, ale mam na predaj 1 trojmesacne balenie antikoncepcie Evra-naplaste, ktore mi ostalo a kedze som tiez z Nitry, tak som vam chcela ponuknut, ak niekto beriete alebo niekoho poznate, kto by to vyuzil. Spotreba je tam do 10/2010, tak to akurat vyjde. Cena je 30EUR (PC bola 43,84). Ak niekto chcete, tak napiste sukromnu spravu, najlepsie dnes alebo zajtra, v nedelu odchadzam prec na 2T, tak aby sme to este stihli vybavit.

pekny dnik prajem
Zuzana

majulcek
4. jún 2010

zuzhim ja sice HAK neberiem,ale co sa tyka toho ze si vstupila na tuto podu vobec sa nemusis ospravedlnovat,ved je to predsa tema verejnaaaaaaaaaaa 😵

majulcek
4. jún 2010

sasu nie zo spodu otvoreny,alae otvoreny vsetkym moznostiam 😀 😀 😀

any23
4. jún 2010

ahojte kočky 🙂 a nezaprší a nezaprší 🙄 😠 😠 😠 už ma to vážne nebaví, z jednej strany sa nám síce vyjasňuje, ale to aj ráno a potom začalo liať, ja už ani neverím že nejaké leto vôbec bude ☹

zase mám za sebou zaujímavú noc, zhruba od polnoci som mala hnusných poslíčkov do nejakej druhej, potom ma to našťastie prešlo 😒 bruško tvrdne od rána, už by som mala vysadiť to magne, ale neviem neviem bojím sa, ved ked mi tvrdne pri jeho braní, čo bude potom 😕 však ja ešte nechcem rodiť 😕

sasul jeeej zlatééé to je 😵 len škoda že nám sa také niečo nezmestí vedľa postele 🙄 ale super vec 😎

klbka no to je o nervy už 😒 stále dokola, mňa by asi šlahlo, skoré uzdravenie prajem 😉

blazka24
4. jún 2010

jájha zasek vás musím dočítať, toto je na nervy, kým dočítam malý sa zobudí a nikdy nepopíšem 😖

blazka24
4. jún 2010

Zuzankinej Karolínke som gratuľovala už v agustovkách, takže ešte severankinej princezničke všetulinko naj, naj, naj hlavne nech je zdravá 😲

jaji tak držím palce nech sa to Sárinke len zlepšuje a tí lekári to je horor asi všade 😕

berus ty máš nádherné miery s Lukim, to my sa vytešujeme že vážime 8,5 kila 😒 a pritom zje všetko čo mu neujde spred úst 😕 očuj moja kedy ty stíhaš navariť a upratať? malý mi už nespí tak tvrdo, ja ho minimálne v pol robote zobudím a to také nervy chytám 😠

ešteže som včera mala zimnicu, inak by ma nasralo že pršalo a nemohla som s krpcom von 😒

klba
4. jún 2010

ahojte 🙂
k doktorke sme nakoniec nesli, kazala nam prist az v pondelok, najprv mame vybavit ORL, aj na dalsie stery a potom k nej s vysledkami, ale uz je ok, to sa len rano trochu zakaslal, cely den nic, tak som rada. 🙂

doobeda sme boli na rychly nakup v Lidli, len co sme vysli z obchodu prestalo prsat, tak sme to vyuzili a sup aj s nakupom do parku. 😉
bolo tam po dazdi minimum ludi, snad dokopy sedem ludi som stretla, uplne ticho tam bolo, vtaky spievali, 😵 vsetko vonalo po dazdi, tak som sme trochu relaxovali, 🙂 kym nas neprekvapilo niekolko tried deti a uz bolo hned kriku. 😖

Aj sme to tam trochu pokukali, na boku kupaliska smerom k PKO su velke mapy vody miesto travy, no smutno mi je z toho, snad uz tento hnusny dazd ustane. ☹

Akurat sme sa chystali uz domov, ked policajti v aute zastavovali vsetkych ludi co boli v parku a posielali nas domov, vraj su podmyte stromy a padaju konare a stromy, ze je velke riziko ze nas nieco zavali. 😕

blazka24
4. jún 2010

zuzi tak gratulka - už si teda oficiáloš mama kráčajúca ako tank na materskú 😀 hlavne že ste zdraví to je podstata veci 😉

sasulec a čo ti preboha varíš že to tak rýchlo stíhaš? ja sa len hodinu motám v kuchyni kým malému navarím príkrmy a to teda nie sú veľké porcie 😀