Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Klbka,
to je sila s tym parkom.
Blazka,
ale nezabudaj, ze Lukáško mal skoro 4,30kg ked sa narodil. Takze v naraste vahy je Risko rekordman. Varim ked spi ked je to nieco rychle, zlozitejsie si nechavam ked je Peto doma a je s malym. Ale ja ho dam spat na terasu alebo do spalne, kuchynu mam na ocanej strane, tak ja to mam v tom lahsie.
any moja juj ha lem aby to bolo ok 😅 snad sa malinka nebude pytat skor na svet 😕
blazka, praveze to drobca uz prechadza, resp. preslo a tato nam chorobu dovliekol zase domov 😖 , ale snad sa na maleho znovu nieco nenalepi,
najhorsie ze muz robi aj dnes aj zajtra, takze ani dnesny oddych by mu nepomohol, aj tak by musel ist do prace zajtra, dost velku kosu tam maju, tak aktivne prenasa chorobu dalej.
a chcela som aj pofotit ten park, ale nevedela som kolko nakupu unesie kocik, tak som si spravila preventivne miesto vo vaku a vybrala som tej moj obri fotak, ani mobil nebol v pohotovosti, rano som ho nabijala takym stylom ze som dala koncovku do mobilu a nabijacku som nedala do zasuvky, kedze tam byva vzdy zapojena a potom som sa v parku divila ze co sa mi vybija. 😅 😝
ale nevyzera to tam pekne na niektorych miestach, hlavne pod stromami je plno vody.
no verim tomu ze stromy z toho naporu vody padaju, ked sme boli s helou v parku na MDD a schovali sa pred dazdom pri podiu, tak pri zimnom stadione padol velky konar, ludia ledva stihli uskocit, no veru aj ja som sa zlakla ked som to videla.
ahojte
my sme pred chvilou dokvitli domov, bola som v mojej skole a na socialke, zaniest nejake papiere k MD, som nejaka unavena, asi si dam kafco 😕 , normalne sa mi chce sapt, len krpaty nepsi, tak to si nemozem dovolit zaspat pri nom.
baby šlahne ma, v júli sme pozvaní na svadbu, ja sa asi otrepem o zem, už konečne sme chceli začať šetriť a reku rozšupneme sa len na richardove narodky a teraz samé oslavy, promócie sesternica, svadba sesternica ešte nech mi príde že idem na nejakú oslavu a hodím si to 😠
klbi sak supol strom na stadion tak preto...a co sa tyka stromov ja ked vidim tieto nase pred barakom a pod nimi nase auto az mi rit stahuje 😝
blazi ty si blazen 😀 😀 😀 ze otrepem o zem 😀 😀 😀 😀 ser na peniaze,uzijete si,budeme pokope rodinka a hotovo 😵
any cicus hadam nestes ist rodit uz 😕
zuzi mna ked chytaju mrakoty pustim malej rozpravku a viem ze bude pri mne cusat
Ahojte,dnes som mala pc zapati len na moment stahovala som nas den ,,D,, s muzmi zakona 😀 a ujkovia hasici boli,boli sme na tom dni ploicie,az na to ze sme trochen zmokli,ale iba my mamy tak bolo fajn,potom uz neprsalo a dalo sa pokukat aj program vonku,boli koniky a bolo to velmi pekne..
a aby sme toho nemali malo,tak sme sa vykydkali aj pobede von,s Jajkou a detmi pochopitelne a nakoniec sa pridala aj klbka a Simi 😀 tak nam bolo veselo mam aj mile fotecky,ale hodim ich na fb,kedze sa tu vyskytuju osobky co kopiruju fotecky,sak viete..
teraz este cakam,lbo nasa mudra babka dala teraz vecer vyvarku tak ked dopere svihom do nane,uuz sa tesim jak sa vyvalim,bo mam o 5 cisielok vacsie nohy,skratka vela pohhybu naraz po 3 tyzdnoch lenosenia 😅 😵
pisem rychlo povinnosti volaju tak sorrky za preklepy 😔
Ozaj a Dakujem Majul za typ,skoda,ze ste s Hankou neboli,
Blazka nic si z toho nerob,sak potrsas spon das si zakusticky,mnam 😝
Any drzkam vam palceky a ze odkazujem princeznicke,ze nech este netanuje v brusku,ze ju vezmem na disku 😀 😀 😀
a ani neviem co som este chcela,len este v neposlednom rade dakujem babenkam za pekne dopoludko aj popoludnie 😵 😵 😵
sasu v poho hlavne ze deturence daco videli... 😵 manzo tam bol pracovne takze sme daco kukuc z videi,no my sme nevedeli ci vlastne niekto ide a sameej s hanci sa mi akosi nexcelo kedze aj pocasko bolo naprd 😝
majul a ja som to brala tak,ze ides a volas nas..😉
keby len deturence aj maminy 😀 😀 😀
sasu hovoris ze bolo na co pozerat? 😀 😀 😀 😀 a mne sa fakt nexcelo,a fakt som nevedela ze idete 😅
bre ranko. 🙂
maly uz baterkuje od siestej 😅 , chybal mu tato v posteli tak ho bol rano skontrolovat a kedze mal plne usta reci oboch nas zobudil. 😅
vcera bolo super, dobre padlo stretko s kockami a detickami, aj drobec bol vyteseny, 😵 medzitym ako sme isli domov juri vanu napustal, napapali sme sa a od unavy pekne zaspal v postielke aj sam, ani citat rozpravku som mu nemusela. 😉
blazi, toto mame aj my, stale nam nieco vbehne do rozpoctu a tiez by sme chceli uz konecne nejake eurace usetrit, ale akosi sa rychlo minaju. 😖 😝
majul, s tym stromom pri zimaku som to videla v spravach, este ze sa nikomu nic nestalo, ved tam bol program pre deti a plno ludi.
a co je s vevercou? uz par dni nepisala... ☹
bre ranko,baby po 5 a 6 eur saty vobec nenosene,no iesto v skrini mi zaberaju,nemate zaujem?
baby vsetky po 5 eur..ako pre vas,najprv sa vas pytam,kym to da kamoska na bazar
KArin, satule pekne. Ale videla si ma niekedy okrem plesu v satach? J a saty len zbadam a zle sa citim.
Baby dufam, ze jajka aj sasul maju pristup do sukromnej, kuknite si moj ranny zazitok, nechcem to sem pisat.
berus ale saty by ti isli,zakryvaju zadok a brucho,z vlastnej skusenosti mam a ty si pekna takze este viac
Karinka, ale pruser je, ze nezakryju nohy a tie mi vadia viac ako brucho. 😀
jaaaj moja,ty mas problemy,ja uz ti poviem po dvoch rokoch kaslem na to 😉
mna to praveze az tak neserie, sice ak pojdeme na dovolenku, tak sa zaryjem to piesku jak krtko, ale po druhom babe uz budem musiet so sebou nieco robit. a ty netrep, vyzeras uz super
po druhom babe??a kedy bude?? 🙂
Ahojte. 🙂 Jéj Klbka, tebe som chýbala? 🙂 Nejako som sa k pc nevedela prepracovať. Teraz mám chvíľu čas, tak som syna odohnala, nech si toľko oči nekazí. Včera som upratala, dnes som urobila granadír a čakám, kedy sa tretia práčka doperie. Poobede sa chystáme s Gabkom do divadla. V DAB budú MÁTOHY, tak sa už tešíme. Táničku radšej necháme doma s tatom.
Aj vy máte takú radosť z toho slniečka? Konečne! Včera, keď som správy pozerala, bolo mi do plaču. Strašne mi je ľúto tých ľudí, čo o všetko prišli. 😢
Karin, ani ja veru nie som na šaty. Beruš- nohy ako nohy, ale ten môj zadoook. A čo sa chystáš s tým urobiť? Mne sa nechce cvičiť, pôjdeme na plastiku? 😀
ahojte 🙂
karin satule pekne 😵 , inak ja som tiez ako berus, posledne roky nohy skryvam, 😅 teda okrem brucha a riti 😝 a mna v nich uvidiet tak to rovno niekam do kroniky zapisat. 😉
ale hod velkost, mne sa tie cervene aj zlte pacia, ze by som to riskla a odskusala si niekedy ked pojdes do mesta. 😉
vever, veru chybala si 🙂 a jajkina olka bola vcera na matohach, pacilo sa im, tak si to uzite. 😵
a zo slniecka sa veru tesakujeme, poobede nabehneme k svokrovcom a ak nebude fukat snad maleho aj na bicykli povozime, aj mne by sa zislo trochu hnaty precvicit a cerstveho vzduchu sa nadychat. 🙂
a inak este marianca to tu dost zanedbava, marianca kedy nakuknes? 😉 🙂
klba velkost tam nie je lebo vzadu su elasticke,je tam guma.....ale uz jedna zaujemkyna o tie dvoje je tak potom ti dam vediet ci vzala
Klbi, len sa potešte zo slniečka. A veľa čerstvého vzduchu nadýchajte, nech tie vaše bacily idú už do kelu.

any dúfam, že to dobre dopadne, mrzí ma to že takto ťa trápi maličká..........
klby vás ta choroba stále drží? ešte aj tato sa nakazil? nás len niečo šprajchlo, ale chvalabožku richarda to obišlo........
to vážne takto v parku hrozí padnutie stromov? nie je to len ten hororový zážitok z topoľčian kde padol strom????
krista už zase niekto vrta a zobudil mi malého 😠