Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
klba ved ja este hodim nejake foto ktore mam na predaj a pokukas
Ahojte,ja my sme sa vyspinkali do ruzova,mna dokonca nechali az do 10 hajat,mala kukala jozpjaku..😉
Vcera na hasicke auto vykrikovala finly podla rozpravky Finley hasicke auto..😉
Dnes by sme tiez chceli vybehnut von,este nemam sajnu kam..😉
idem volaco vyhutat,chi 😀
karin, ok, 😉 potom daj info. 🙂
sasul neprovokuj s tym dlhym spankom 😅 , nam ledva zaspal o pol druhej a vstaval o siestej. 😝 .
klbi ale nooo sak navar malemu makovy ovar,chi chi 😀
berus ano maju tak pristup do sukromky 😉
ahojte
my sme dnes bez maleho, je u babiny a deda od vcera a do zajtra, tak mame pohov, mali sme pekny den celkom, len my dvaja s muzikom 😵
lebo onedlho zase take dlho nebude, bude dalsia prisavka 😀 doma
no a teraz navecer som si kukala sekcie na youtube a to som teda nemala robit, brrrrrrrrrrr, akoze predtym mi to nic nerobilo, ale ako sa blizi termin, tak som dokakana 😀
Ahojte.
Zuzka, veď ste si mali romantický večer urobiť, keď ste takí sami. 🙂 A ty také horory na večer pozeráš. 😝 Keď budeš rodiť, tak si "tam" vidieť nebudeš, tak sa zbytočne nestresuj dopredu. Na to máš ešte 2 mesiace čas. 😉
Kde ste? Ja som sama. Deti spia a mm išiel psa venčiť pred hodinou a asi sa zabudol u susedov.
A divadlo bolo pekné. Aj malému sa páčilo. Mala by som sa konečne rozhýbať a po sto rokoch aj na nejaké dospelácke predstavenie vyraziť.
Zuzi,
ja by som sa tiez rada dozila dne bez maleho . Ale jeden by mi bohato stacil.
Sme dnes boli u mojich rodicov poobede. Maly behal s maminou a ja som sa pustila do buriny v kvetinovej zahrade a pred domom. Normalne ma to bavilo. Aj my to dobre padlo. No a samozrejme aj na jahody som sa vrhla.
Jaj baby, pocula som nieco tresknut. idem do izby, maly spi. Presla som cely dom, terasu, nikde nic. O chvilu zas a to si moj synator buchal hlavu do clea postele. Mame teraz zase nepostielkove obdobie a uz vazne neviem co s nim robit, celu noc sa vrti ako na kolotoci, raz ma hlavu tam kde my nohy, potom lezi sikmo, neviem, ci mu je teplo, aj ked ma tenke pyzamko a nie je vobec zakryty. Neviem, ci mam odchylit okno, ci sa upokoji, ale hadam uz len kontrmelec neurobil.
Veve, ja divadlo mozem, ale dostanem sa tam asi aj ja az po 100rokoch.
Drahý môj divadlo nemusí, tak akurát rozmýšľam či sa opýtam susedy alebo maminy nech idú so mnou. Dnes som si divadelné chute narobila.
Beruska, neboj sa , dockas sa aj vecera bez maleho, nam ho svokrovci prvykrat zobrali niekedy minuly rok, mal nejako okolo 2 rokov, pokym som ho dojcila, tak dovtedy samozrejme nechceli, ale akonahle sme prestali, tak si ho zacali bravat aj na noc, nejako v lete minuly rok to bolo.
do divadla by som isla aj ja, nam sa pacila minuly rok Modra ruza, teda napsoledy sme boli v divadle na nase vyrocie 9.10. 2009 😒
zuzi,
ale ja nekojim a nikto nechce tu moju zlotu malu. 😅
berus este je malicky Lukasko, fakt, to aj Patko az minuly rok chapal, a u svokrovcov ma take zazemie ako doma,svoju postel, kopec hraciek, svoju izbu, takze sa tam ma dobre, 10-mesacneho si ani ja neviem predstavit, zeby si ho brali bez nas, to ho maximalne postrazili na par hodin, ked sme skocili na nakup
idem na masaz muzovi, musim sa mu vtierknut, kym ma cas 😀
dobru noc
ahojte kocky. 🙂
vcera sme boli klasika u svokrovcov, dnes si pride dedo okolo 10,h pre drobca a mna caka vela roboty, chcela by som upratat byt, pradlo sa uz perie, musim si nejake oblecenie na stretavku vyhrabat, aj Jurimu nejake veci prichystat do toho Talianska, este zehlenie ma caka, ale velmi uvazujem ci by sme nezmenili plan a nevyrazili niekde do lesa na prechadzku, s drobcom si do lesa netrufame, tak uvidim ci sa Jurimu bude chciet. 😅
berus, nam svokrovci tiez zacali brat maleho len par tyzdnov dozadu, dovtedy sme tam vzdy isli v sobotu na pokec aj my, spal tam len raz ked tu bol moj bracho s frajerkou na navsteve, teraz ked je uz vacsi tak je to ine, viac chape, aj sa s nim da uz pokecat, 😉 miluje deda a ten sa mu rad venuje aj s svagrinou a svagrom, babina mu vyvara a v zahrade sa lepsie zahra ako doma a je tam na vzduchu, no je mu tam sveta zit a dedo pri nom mladne. 🙂
a ma tam aj zajace, kozu, psy, strk, hlinu, travicku, no jemu toto k stastiu staci, okrem vedierka, lopatky, mini traktora a furika nic nepotrebuje. 😀
Ahojte,ako sa mavate,my sme vcera zakotvili na piesku a smykalkach na chrenke.. 😀
Dosli nakoniec aj kamky,tak nam bolo veselo,ani som necakala ze tam bude take megastretko ala Domino 😅
nuz proti oblubenemu ihrisku ziadnu disputat,ze?
Dnes sa chystame na klokocinske reku opaacit,so Severkou 🙂
A vcera som este zhresila,kamka ma na piesku ukecala,ze by sme sli von,tak sme vecer vyrazili do ulic,tak kuknite foto,saamoska sa malej zas utrelo,ja sa skratka nezaprem,kupila som jej v H'M letne riflace,bo z tych co ma sa sice navlece,ale vyrasta mi z nich pomaly,no musim ich ist vymenit,bo som neodhadla pas a malej by ani traky nepomohli..😉
No idem kuk tie fotky na Fb, este som ich ani sama nevidela..😉
kto tu? nik tu? ako ste travili dnik???alebo este douzivate posledne chvilky krasnej nedele?
My sme boli na klokocine,na ihrisku,bolo dobre aaz na tie kamienky v topankach a ze sme museli premiestnovat haraburdy z kuta do kuta kedze deti behali sirinou marinou 😀 😀 😀 a saak ani sa necudujem,koonecne si uzivali ihrisko a hupacky a smykalky..😉po dlllhom case 😅
Zbehli sme aj do Takka ale nic som si nevybrala,ale zajtra pojdeme,sak treba koponiky minuut..😉
ahojte,
tak sa hlásime po víkende strávenom vonku, včera mimo markovho spánku sme boli od 9-tej ráno do 9-tej večera, aj naši prišli s nicolaskom, ten si pobehal po močarisku až po členky vodu mal, to ešte stihol v nových veciach a botaskách, som sa tešila, lebo som ho ako vodníka čľupka domov niesla a zhladávala veci a boty na prezutie 😅 .
dnes sme tiež strávili deň prevažne vonku a máme veľkú novinkuuuu, sárinka sa vie sama bicyklovať bez pomocných koliesok, šli sme na zmrzku, že skúsi bez koliesok, cesta tam nervy s ňou, lebo ona nervák obrovský, ak sa jej nedarí, búcha, plieska, trieska, no strach a hrôza a ideme zo zmrzky, sadne na bicykel a ide si 😵 😵 . jáj tak som sa tešila, ale lieta jak šarkan, kto ju bude teraz naháňať 😅 😉
no môjho marka asi dlho nikto chcieť nebude, on je hrozný, vydrží chvíľku a potom je schopný revať až kým neprídem 😒 , som zvedavá, kedy ho to prejde 😖
sašul, tak si si užila včera, jáj dobre vám bolo čoooo, mali by sme aj koníkovský večerný výpad zopakovať, kač-kač 😀 😀 😉
klbi, no čo, boli ste v lese??????? aj my sme chceli, že snáď aj hríby nájdeme, no nakoniec sme sa rozhodli neísť, sme sa báli, či nebude všetko ešte premočené
vever, aj ja mám rada divadlo, jáj to bolo rečí od môjho drahého, keď nám domy k výročiu lístky darovala, ale nakoniec sa mu páčilo, nasmial sa, boli sme na testosterón, to sa bude aj tvojmu mužovi páčiť, je to hra o mužoch 😉
a ináč, mohli by sme aj koníkovské divadlo absolvovať, ale už asi až po prázdninách 🙂
Ty nas koponik! 😀 😀 😀 Veru, zajtra ta mozeme ist minut 😀 😝 😉 Jajus, nepridas sa? 🙂 Ja viem, viem, mas toho vela, ale rada bych ta videla 😉
Taaak pre dnesok mam dost! Ale som tak prijemne unavena, asi zalahnem so sliepkami aj ja 😀 teda ak prestane hucat maurus 🙄 🙄 🙄 kokos, tuto byvat este dalsie roky, ma slak trafi 😠 😀
Simi, dakujeme za super spolocnost! 😉
Veru vcera sme sa troska prevetrali,ale aj tak nas to akosi tiahlo smerom obchodaak a decke odevy..😉
to uz sme raz my mami..😉
Ahojte. 🙂
My sme dnes jedli veľkou lyžicou. Synovci mali birmovku a švagriná toho nachystalaaa. Zase som som sa napchala...ja v živote neschudnem 😝
Jajka, ja som to na muža ani neskúšala s tým divadlom. Už som sa dohodla s maminou. Z každej strany počujem chválu na Testosteró, tak skúsim zohnať lístky.
bre rano....tak vcera bolo fakt pekne vonku,sme troska pobehali,na futbal boli kuk dedka
http://www.pocasie.sk/pocasie/europa/slovensko/...
pozrite pocasko na tento tyzden ,čistá paráda to vyzeráá
jajka inak to je super napad,ja rada divadlo a taky damsky vecer v divadle by odol
ahojte. 🙂
vcera sme mali s Jurim pekny dnik, 😵 maly bol od rana u svokrovcov a my sme si spravili vylet na Zobor, preventivne sme brali aj kosiky ze kukneme ci nerastu hriby. 🙂
Sice na tie nase hriby co zbierame treba este par dni pockat, ale naprazdno sme neobisli, doniesli sme dva kose bedli. 🙂
Pocas hladania sme sa nejako ocitli na Pyramide, 😅 keby chceme tak tam netrafime, sto rokov sme tam neboli, vyhlad bol krasny, aj sme videli paragliding. 🙂
Doniesli sme si z lesa par kliestov, ja dvoch a Juri troch, k tomu dvoch nasiel este v lese, tych stihol dat dolu skor ako sa prisali.
A pikoska na zaver, Juri zabudol vypnut svetla na aute, baterka v cudu, uz som chcela kuk kedy nam ide bus, este ze sme boli na kopci, tak som ho potlacila a motor potom nastartoval, ale nieco mame s klin. remenom, celu cestu pri prehodeni rychlosti nam to piskalo a skripalo, normalne som sa bala ci zivy prideme domov, dnes to pride kuk svokor.
Vecer som takmer tri hodiny obalovala a vysmazala, neviem kto to vsetko poje, akosi moc sme toho nazbierali. 😅
Kuk na fotecky. 😉
a zachvilu sa chystam skladat pradlo, upratat byt, zehlit, vela roboty ma caka, co som vcera planovala urobit som prelozila na dnes 😝 , tento tyzden bude perny, zajtra chcem ist s drobcom na kontrolu, aj jurimu veci musim nachystat do tej italie, sebe na stretavku, aj mu varu nachystat na cestu a este vela veci k tomu, aj dovolenka sa blizi.
Pekné ráno. 🙂
Klbi, tak ste si pekný deň užili. 😉 Tie megabedle v košíku sú dobré. A lúčne kvety...normálne mi tu zavoňali. 😉
A samozrejme aj Jankovi a Marienke to v lese pristane. 😀

karin, ok, vdaka, budem cakat, 😉 snad ma aj na saty ukecas, ja nerada skusam v obchode. 😅
vever, dakujem a napodobne, uzite si pekny dnik a rodinnu pohodu. 🙂