Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
jajka uz som namotkala aj deda..😉
sašul, jáj som zabudla, že dedulo u vás na návšteve, no nevadí a zajtra to zatiaľ platí 😉 🙂
klbi, no my vážne uvažujeme, lebo dať za 7 dní tu na svk 500 eur sa mi zdá viac ako dosť, to máme ako pri mori a markovi sa ekzém zhoršil, veĎ som ti to tuším ukazovala, tak preto hútam, čo a ako 😉
beruš, my sme min. rok šli autom do chorvátska, ale s olčou sme boli ako 1/2 ročnou busom, celkom sa dalo, potom mala 1a1/2 to sme boli letecky, cestu tam prerevala, na nervy to bolo, ale cesta späť, sadli sme do lietadla a spala, zobudila sa až po prílete do ba 🙂
berus 😀 , no dufam ze si neprisadne vedla, 😝 uz sa mi minuly tyzden nukal na navstevu ale hned som ho zrusila. 😀
jajus, nas to vyjde okolo 200 € za ubytko pre troch bez stravy a ratame ze tam na stravu a pod. minieme min. 300 € na tyzden, este skusim lamat juriho ci to nezrusime a nepohladame radsej nieco mimo sk. 😉
ved mne je to jedno, termin nerozhoduje kedze som MD a juri si moze nahlasit dovolenku hocikedy. 🙂
len juri sa boji tahat drobca mimo sr ale snad by mu na tie priedusky more len prospelo 😉 , to je silny argument. 🙂
Dobrý večierik želám devy 🙂
dlhšejšie som tu nebola, ale nejak je toho teraz veľa....to teplo ma ubíja , ništ sa mi neste. Ale priebežne som vás čítala 😉
Sasul, tak snáď to bude aj lepšie keď bude malá vačšia. Predsa len ten organizmus bude silnejší. A inak Fifo má 5 rokov aj nejaké4 mesiace a teraz má 20 kg, ale zase ona je baba, tak to asi potrvá trochen dlhšejšie. Ale každopádne, tak či onak, držíme palce nech je to OK.
Jaj baby ja by som tiež brala nejakú dovču, ale neviem ako to bude vychádzať s prachmi. Chceme porobiť ploty, dlažby, prístrešok a momentálne teraz riešime markízu na terasu. dávala som si robiť cenové ponuky a také ceny mi hádzali do placu že od 1300 do 2800 EUR. A to je len posraná markíza. Takže tak.
Tak Stano teraz chodí po fuškách, aby sme niečo mohli porobiť.....Z roboty do roboty 😢
A inak už mám aj toho slnka dosť. Kubčo na prd spáva, je mokrý jak drcha a nervózny z toho... 😖 Zatiaľ sa mi celkom úspešne pýta na nočník, aj sa pozabudne, ale je to super, kaká len do šerblíka 🙂
Fifa mám u babičky, už som si potrebovala trochen odpočinúť, lebo aj on je upišťaný aj bobo a tak...
Ešte raz nazďoš 😉
Ahoj baby,asi tu uz v tuto neskoru hodinu nikoho nenajdem,tak len pozdravim a este raz velke Dakujem,ze ste na nas mysleli,aj za povzbudive slovka 😵 😵 😵
Tak nejak mi to vysvetlil aj doktor,predsa bude vacsia a silnejsia a v konecnom dosledku som aj rada,iked som bola vyrovnana s tym,ze to uz koonecne budeme mat za sebou,ale tak co este pockame snad sa to do dobre konca dostane 😔
boli sme so sasul aj s dedkom vonku,snad uz nahodim aj foto na Fb len 2x mi to nevzalo fotky,zblblo to 😠
Este som povysavala,dedko nam dal rozumy mame ist volit a poobede chcem vziat malu von,tak nech mam porobene,este sa dopere a vyvesim a snad uz zasluzeny fajrontik budem mat,sak zas so mna leje a to som bola 2 hodky dozadu v sprche.. 😝
prajem pekny vecerik 😉
Jaaaj a klbka,keby si zajtra nenakukla zelam veeeela veeeela zabavky,uzi si kamosky a kamosov 😝 😀
Jajka,
ved uvidime ako to este dopadne, mozno doma zostaneme, ale nase auto to uz asi nezvladne aa moje je male, busom Luki nehrozi ze by vydrzal a lietadlom sa sice bojim ako to dopadne, ale uvidime.
Klbka, jajka,
no veru je to na nervy, ze spoznavaj krasy Slovenska, ale tolko ta stoji ta dovolenka, ze radsej ides k moru.
Sasul,
ja este nemam fajrontik, zehlenie ma caka, ale asi kaslem na to.
Jaj a Marianca, ze si si na nas nasla chvilu cas. tesime sa.
To okolie domu poznam, celkovo zrac penazi, ale ked som dne Lukáškovi bazen s muzom nachystala, tak som si povedala, ze to stoji za to, kvoli detom. Lukáško je tiež stále mokry, v noci okno otvorene, on odokryty, co uz. Nejake tensie pyzamo sa mu bojim dat, lebo zakryty vobec nebyva. Cez den je ako mys, mame tu 28stupnov, dnes az 29, asi mame dom na sopke postaveny. Mali by sme klimu kupit, tak neviem, ja vydrzim, ked som ako tehula vydrzala, ale maleho mi je luto. Tak sa drzte a oddychuj. A muz uz nie je v Nemecku?
ajojte a pekný piatkový večer vám prajem 😉
my sme boli do 20tej vonku, no som zmorená, zničená jak pes, som deckám vodu znášala jak idiot do bazéna a nič si nevážia, skákali tam a voloviny robili až bolo skoro po vode, včuleky mám svalofku normálne. potom som im kúpanie zatrhla, moc sa rozkokošili, šak už susedi do okien vychádzali, že čo sa deje, tak som to na piesok nahnala, že si nohe moje biele vápencové opálim, no trt baraní, marko behal o dušu, už sa aj bránku naučil otvárať 🙄 a na ulic mi furt uteká, tak som to potom zamkla, no né na dlho, šak furt sa volado domov kydal a nadával, že aký debil to za bieleho dňa zamkne 😅 . aj fucík sme hrali, nohy mám okopané, mravci sa nám dáko premnožili vonku, marhy všade sú, ešteže som to zbadala vonku, plnú tašku som ich mala, všetko vytriasať 😠
sašul, tak ideš voliť, já neviem koho by som, ono teraz sú sľuby, sľuby a po volbách už nič nebude pravda 😠 a zas noví sa dostanú ku korytu, budú si chcieť nahrabať, títo už nahrabané majú, jáj ťažké rozhodnutie 😖
beruš, jáj pozor moja na klímu, ja mám zlé skúsenosti, som mala od klímy tak zablokovanú chrbticu, že som ani dýchať nemohla, k srdcu mi to vystrelovalo, na injekcie do chrbtice som chodila, hrozné časy, radšej sa budem pariť, jak ešte raz to zažiť. a ináč pri malých deťoch, tuším do 6 rokov sa klíma vôbec neodporúča, alergici taktiež nemôžu mať klímu, šíri prach. sa robím múdra čooooo, ale fakt je to teplo už hrozné, ale keby bola zima, tak by sme nadávali, kto by nám vyhovel 😉
marianca, no veru dlho si tu nebola 😉 hlavne že ste zdravučký 🙂 . my ani dom nemáme a furt dáke prachy do bytu trepeme, jedno urobíme, iné si zas pýta a tááák dokola a dom to je ešte horšie 😒 , ale zas ten pohľad, na kus práce, to stojí zato 😉 🙂
klbi, príma zábavku prajem a nech si šimi užije babku a hlavne dedka 😉
jajka,
ja viem ze klima je inak svina, ale by sme to nastavili len tak slabo, ze 25srupnov napr. ale ved uvidime.
ahojte, my sme boli u nasich v Hurbanove
nemame nic noveho, len ten hic je uz neznesitelny
a tehotenstvo by malo namiesto 40 tt trvat len 30 tt 😀 , po tom 30 tt je to uz riadny zaberak, sak uz len funim ako slonica a to mam este relativne male brusinko na 33 tt, inak do 20 tt je to pohodicka, od 20 tt -30 tt je to znesitelne, uz vidno brusko , tak si to zena uziva, este aj zdravotne sa to da celkom zvladat, ale po 30 tt je to uz ine kafe a navyse este druhe tehu, ked sa nemozem sustredit len na maleho v brusku, ale okolo sukne mi pobehuje dalsi krpec a nemozem oddychovat kedykolvek, tak ale zvladneme, ale uz fakticky striham meter 😀 , este 7 tyzdnov 😵
jaj a klima by teraz bodla, akurat dnes sme to riesili s MM ,ze si ju dame, lebo fakt je tu hic, ale tak tiez viem,ze nie je zdrava a hlavne pre alergikov a astmatikov, moj muz ma dost silnu alergiu , no a Patko je este maly a druhe babo bude novorodenec, tak zase naco, aj tak by sme ju nevyuzivali asi zo zdravot. dovodov.
Zajtra su motorkari na Peresi, my tam ideme doobeda pozriet na chvilu, potom nejaky lahky obed a dufam, ze na vecer sa maleho strasieme a prespi u babiny.
idem uz aj ja do postele, ale netusim ci zaspim 🙄
dobru noc
ahojte 🙂 🙂 🙂 kočky toto teplo ma ubíja 😠 😅 máme ísť na dovolenku, no ja ani nemám chuť keď si predstavím to teplo, ja to neznášam 😝 mne stačí 20 stupňov a už som spotená jak myš 🙄 ale zas na dovolenke sa hodím do bazéna/ do mora a bude dobre 😉 😀 inak aj ja by som brala klímu 😝 len to asi nehrozí u nás 😒 ktovie koľko to stojí 😅 a musím sa pochváliť máme novú umývačku riadu....tak konečne sa s maminou toľko nenarobíme 😵
čaute, čaute,
mali sme otrasnú noc, marko bol furt na mne prisatý, už to fakt ani psychicky a ani fyzicky nezvládam to neustále jeho cecanie, nič som nenaspala, lebo ak som mu cecuľu vybrala, tak spustil ☹ . neviem, ako si poradím s týmto problémom, on je závislý.
teraz tu to cecúša malé pobehuje s holým vrabčákom, som zvedavá, či nehoda nebude, ale začíname ciki cik, včera vonku nestihol, ale úspech je, že si to uvedomuje a večer aj kričal kakaaať, ale nestihli sme, to bude hold problém, on má kako riedke, no to neviem ako poriešime 😖
domy, veď sa dojdi vykotiť k nám do bazéna 😉 , to by bolo, už si to predstavujem susedov mojich, ako by upratovali po dvore a na teba zírali 😅 😉
zuzi, jáj už ti veľa nechýba, len to zdarne dobojovať do konca a potom si už len ten maličký uzlíček užívať 😵
mi niečo hovor o tom oddychu, šak som počas tehu s markom furt v pochode bola, doobeda lekári, potom navariť, prišla olča naučiť a už aj von utekať a že oddychuj s vyloženými nohami 😀 . furt ma dakde ťahali a víkendy, ani nevravím 😉 ale má to aj pozitívum, lebo som nezlemravela počas tehu a keď prišiel marko som všetko zvládala.
no idem popratať, už mi pizúkajú za ušami, že ideme von, sa tam aj upečeme, o 7-mej som v obchode bola a už riadne pripekalo 🙂
jajuš....ahoj moja 😵 😵 😵 poznám tvoje detičky, tak ti verím, že sa len von furt pýtajú 😀 😅 a ak príde Dominika, tak ani nevravím 😉 kočky majú kamošku tak sa lepšie zabavia 🙂 ja by som aj prišla moja, no vieš, jedine oblečená 😀 hanblivosť nepustí 😉 😅 inak keď pôjdem zo skúšky, tak sa asi zastavím za Vami, budete pri dome celý deň?? 😉 ja by som prišla okolo šiestej 😅 snáď Vás ešte zastihnem nachvíľku 😉
domy, zatiaľ to tak vypadá, že budeme len tu 😉 tak sa zastavv 🙂
jajka....ok, veď ak aj nebudete, nevadí, zavolám TI 🙂
ahojte 🙂
prisla som vas pozdravit, este ma caka dost roboty, ale nemozem vas predsa obist ked mam zapnuty pc. 😉 😅
este do 12,h som bola hore, vyberala som fotky na stretavku, maly uz o piatej buntosil a pytal kakavko, potom piskotu, nejako pred siestou zaspal a spali sme do osmej, ale aj tak som nejaka mimo. 😝
s tymi volbami mam aj ja dilemu, ci ist ci nie, vzdy som bola volit ale teraz akosi nemam chut, tiez neverim na zmenu a ani neviem koho. 😖
A hutam ci ist do obchodu, zajtra budu suchoty po zurke, tak treba bublinkovu vodu preventivne kupit, aj noviny nech som scitana 😀 len neviem ci ist a kvoli tomu sa malovat, aj tak to musim potom zmyt, kedze si chcem dat aj vynimocne tiene na oci a sprchu tesne pred odchodom, tak neviem ci sa mam pohnut z domu. 😅
a inak marianca vitaj po case, 😵 😵 😵 moc si mi chybala, uz som ti chcela pisat ip co je s tebou. 😉
a s tym nazorom od jajus na klimu suhlasim, bodlo by to mat doma, ale myslim ze by to zdraviu neprospelo, tak sa musime zaobist bez nej a nejako to vydrzat.
a inak ja najviac milujem jar a jesen, vtedy je pre mna idealne teplo. 😉
a aby som nezabudla, maly stale pokasliava, sem tam sopli 🙄, uz ma to nebavi a na imuno alergo nas objednali az 30.7. a dovtedy sme bez liekov tak dufam ze mu to zase nesadne na priedusky. 😒
a ozaj volala som vcera gynovi, zlepsili sa mi vysledky, tak sa tesim, moc som sa bala, lebo to nebolo naposledy dobre, ked mi to zistovala z karty tak som trpla na telefone co mi povie, ale je to ok. 🙂
no idem, sorry nestiham reagovat a robota suri, tak papa kocky a dakujem za zelania, urcite sa dobre zabavim a foto potom dohodim.
Kokóóós, jaké horko 😒
Malému som dala pred chvíľou sprchu a išiel hajať.
Jaji, no to ti verím s tým kojením, že je to na nervy.Ja som Kubka kojila do roka a tiež som bola už z toho ubitá jak pes. Hlavne tie noci, presne jak ty píšeš. Keď som mu prso vytiahla okamžite bol hore. A to ani nemusel papať, proste ma mal ako dudel. On nedudloval, tak si našiel náhradu. Keď som ho odnaúčala od toho nočného kojenia, bola som presťahovaná v druhej izbe a Stano s ním bola a tak sa aj odnaučil. Trvalo to nejaké 2 týždne. On keď ma pri sebe cítil, tak vrešťal až pokiaľ om mu to prso nevrazila do pusy, ale keď som tam nebola ani si nespomenul...takže viem ako ti je a tobôž v tomto horku 😔
A inak babulky ďakujem za privítanie, som rada, že som Vám chýbala 😵 😵 😵
Čo sa týka volieb som na tom ako ty klbi, ono je to asi z hovna do sračky....... 😝tak asi nepôjdem voliť.
Beruš, áno Stana mám už nejaké 2 týždne doma. Keď prišiel užívali sme si spolu. Chodili sme po zoologických, na také dňové výletiky, ale teraz zase je v práci a popri tom chodí na fušky. Stavia krby, sadrokartóny a také blbosti po stavbách....
klbi, tak ty ideš dnes za kočandu.....hmmmm tak si to super uži a nie že sa ožereš 😀 😀 😀 pi s mierou, lebo v tomto horku stačí málo, ale krásne sa zabav a odrelaxuj 😉 😉 😉 A super, že sú výsledky dobré 🙂
Dnes som oprala penové puzzle, čo má malý ako koberec. Ty brďo boli toho 4 pračky.Ale ich aj má, okolo 200ks. Ale sú teraz ako nové, voňavučké. Von som to naukladala na deku na slniečko uschnúť a zachvíľu boli suché. Ani to tak dlho netrvalo a zas mám na 1/2 roka pokoj 😀
Jáj idem si uvariť kafe, zakiaľ to dítko hajenká....avóóójte
ahojte, my sme zase na volbach boli, minule sme neboli, ale teraz sme boli nejako nakopnuti, ze ideme
dnes sme toho vela postihali, motorky na peresi v cabaji, tam sme mali rande s 2 babami z MK z Levicatiek, potom Madunice, Petov kolega a kamos, boli sme na navsteve a este,ze zber jahod , ale to bolo sko " zber" jahod 😀 , ja ako tehula som nezbierala, tak len moj muz a viete kolko nazbieral? 😀 pol kila, ze kto sa bude ohybat, minuly rok, ked som zbierala aj ja, boli sme tam hodinu, tak sme nazbierali 10 kg, takze to vyzeralo asi tak, ze on 1 kg za tu hodinu a ja 9 😀 , aspon vidno, kto je pracant u nas. Takze to bola dnes horko-tazko kostovka.
Ale kto mate zaujem, tak sa zbiera kazdy den od rana, vraj od 6.00 do vecera v Maduniciach a kg jahod stoji 1 euro.
AHOOJTE,boli sme u jajkovcov,bolo fajn,teplo,decka sa clapotali a my sme aj kaficko stihli vypit,potom sme na zmrzku zbehli,Jajka dakujem za pozvanie 🙂
Uz som sisi z tohto tepla,niiic sa mi nwece,ani dychat..a ked sa mi to moje trdlo motka,saaak ma cas,jej to vobec ale vobec nevadi,ze z nej tece,vykracuje si po slnku jak modelocka po mole..aach jaja,ale som strasne rada,ze som pre malu mala program a nesusili sme doma len..😉 dakujem jajke za pozvanie 😵 😵 😵
No idem vylovit z vody tu moju cigosku, zatial papaa 🙂
Pozdravujeme vas,Mrianca tesim sa, ze si sa ozvala,domy skoda,ze si neprisla,Klbka uzi si,uz je asi ruka hore o tomto case😉
Zuzi uzi si free vecerik...
pekny vecrik vsetkym..😉
ahojte🙂tak my sme tento vikend bez alexika,ten si uziva u babinky v jelenci😅a my sme to v nr v tom rozpalenom pekle nevydrzali a zduchli sme na chalupu,tu je supeeer,vnutri prijemny chladocek,vonku sa tiez da,slnko mame len doobeda,potom sa schova za dom a je to na nezaplatenie...sme si pogrilovali,len ten krpec nam tu moooc chyba,ticho tu je...
Tie horucavy zmaraju aj mna,privitala by som mierne ochladenie,takych 26stupnov by mi bohate stacilo a este keby taky prijemny vanok pofukoval...
K tej klime... Tiez by som ju doma uvitala,ale nechcem riskovat,dost co to v aute vyuzivame... Ono je to fajn,len to treba pouzivat s rozumom... My ju mame nastavenu na minimum, ono aj ochladenie o nejakych 4-5 stupnov oproti vonku spravi svoje,a davame ju fukat na predne skla,nikdy nie na nas, a musim si zaklopat ale este sme problemy nemali... Kdezto matov brat napr. To lubi prehanat a mal uz vselijake trable,napr.zapaleny licny nerv,kolena ho bolievaju bo si to dava fukat na nohy a nehovorim o tom ze v lete byva pravidelne chory bo jak vystupi z tej jeho chladnicky,to teplo mu da facku a uz to ide...
Sasul citala som ako ste pochodili na kontrole,ono je to fakt asi na nieco dobre,bude starsia,rozumnejsia,viem ze najradsej by si bola keby uz bolo stastlivo po,ale neboj,dobre to dopadne,MUSIII...
tak dnes ste si uzili super dnik s jajkovcami...
Klbka prajem prijemnu zabavu...a tesim sa ze vysledky su lepsie...
ono je to tak zo všetkými vecami any, musíš používať s rozumom, lebo sa dá veľmi ľahko si ublížiť 😉
baby malá je taká soplavá, chúďa moje, kýcha no hrôza, už teraz mala aj očká leské, tak som hej dala jeden čípok na noc, som zvedavá, ako bude zajtra, poobede ako spinkala sa zobudila durch mokrá 😔
bre ranko a podaktorym dobru noc 😉 ,
predchvilou som prisla zo stretavky, bolo skvele, co dodat, viac info po spanku. 🙂
PS: Mne sa stale mali, ja chcem este hyrit, ale s kym. 😅 😝
Neznicitrelna barbara klba. 😉 😀 😝
ze zase som tu len ja? 😅 😝
tak este raz dobre ranko. 😀 kurnik, maly mi zlomil kontakty na usb vstupe na redukcii do pc, druhy kabel nenavratne zmizol (zeby zase nieco dolezite skoncilo v kosi?) a nemozem ani stahovat fotky. 😢
Inak nic nove, popijam kafe a idem pomaly 😝 varit a potom pre drobca.
Ale stretavka bola bombova, 😵 😵 😵 klasika ze som odchadzala posledna a v skvelej zabave, cela ja, 😉 ked zabava tak poriadna a skoro som tam aj boty nechala. 😉 🙂
jeeej Klaudi ja som tu?
no co? ako bolo? Piis a prehanaj 😀 😀 😀
ja som tu mal byt smajlo 😀
cafte🙂ja som sama,mato sa isiel prejst do lesa,na hribiky,aj s kamosom,ja peciem kur.stehienka s mladymi zemiacikmi,a popritom oddychujem...odrana ma pobolieva brusko jak na mrchu,ale netvrdne,sem-tam ma pichne odspodu ale uz to neriesim,vsak mne je posledne dni furt nieco😝uz sa tesim na alexa,chyyyba mi,od piatku mi je dlho uz...
Klbi juuuj tak si sa skvele zabavila😵
zuzka dufam ze sa malinkej rychlo polepsi,drzte sa😉
sasul ahojky🙂
ajooj Any tak mate damsku jazdu s Emkou??? 😵 😵 😵

Jajka,
veru hned by som na dovcu isla. MY ak sa podari, tak ideme na nejaky last minute zaciatkom septembra. Tak uvidime. Najsor ze turecko all inclusive, ale zas kde by om tam malemu navarila, v noci mlieko zarobila, takze nieco obycajne s kuchynkou a hoci kde, tak ubidime, ako to dopadne. A pravdepodobne letecky, tak uvidime, co maly na to. Vy ste minuly rok ako boli? Si tusim spominala, ze ste s Markom uz pri mori boli.
Sasul,
ajaj, tak to do 20kg je este casu a hadam sa to aj zlepsit moze. Tak aspon ze kontrolu mate uspesne za sebou.
Klbka,
a nie ze si budete stebotat s tym spoluziakom v tych okuliaroch, co bol do teba na SS platonicky zamilovany, co si spominala.