icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
16. jún 2010

vybavene 🙂

mrauco
16. jún 2010

Potrebujem poradit. nechce ma vziat endokrinolog bez odporucania od vseobecneho a ja som is este nijakeho envybrala, lebo neviem kto je aky. mam len deckarkua agynosa. poradite? Na klokocien alebo niekde blizko centra.vdaka 🙂

zuzana76
16. jún 2010

mrauco, ja chodim na Klokiocinu k Dr. kunikovej, je fajn, som spokojna

mrauco
16. jún 2010

zuzana, dakujem. ten Hecht ma nevzal, z emaju plno. taka fuchtla ta sestra bola v telefone. Vraj aj tak treba odporucanie a az potom s amam ozvat. tak som volala do nemocky. Tam mam ist 1. jula na krv...

sasulec
16. jún 2010

Ahoojtee,s sme mali uuuplne blazivee popolunie a bolo nam suuupeeeeer 😀 😀 😀
😵 😵 😵 Dakujem Matka a Sebkoooo 🙂 🙂 🙂

zuzana76
16. jún 2010

mrauco, tak to mas este lepsie v tej nemocnici

beruska113
16. jún 2010

Moje nervy, kde ste kto, tak malo ste popisali. Ja som si dnes bola pac vybavit aj maleho donho zapisat, tak snad to vyjde a niekam pojdeme. Malemu rastu 3 zuby, jedna stolicka a dve trojky, tak je trocisku mrncadlo. Ale statocny je.

Mrauco,
ja chodim Kuzmovej je oproti nemocnici v stacionari sv. Medarda. Ak chces byt rychlo vybavena a nechces cakat v rade tak je fajn, ale inak taka ladova kralovna.

sasulec
16. jún 2010

a ozaaaaj chcela som napisat,hlava mapa zabudla som,Karin super je ten kompletik,vesticku asi dlho neponosi,ale sukienka snad bude aj na rok..😉))

veverca
17. jún 2010

Dobré ránko 🙂 Nikomu sa nechce písať, to len ja pri pc vysedávam? Ja som bola včery vyzdvihnúť Táničke pas. Tak tragicky vážne sa tvári na fotke. 😀 Ale my nechystáme na dovču, len sem ísť na výlet sem: http://www.maerchenpark-neusiedlersee.at/sl/sta... . Neboli ste niekto?

sasulec
17. jún 2010

veve aj ja len nakukam do temiciek kde tu odpisem a leti,idem robit lievance..😉
tak papapa

dupinka
17. jún 2010

Ahojte!

Hm, lievance, dobrý typ na obed... Len ja dnes skôr niečo mäsité, lebo MM nemá obed v práci.

baby, neviete, kde by som mohla dať urobiť vankúš s foto? Ja viem, že každá fotoslužba ponúka, ale chcem za dobrú cenu a kvalitne. Pre MM ako darček ku dňu otcov (čo už asi veľmi nestíham 😅 ) a hlavne na misiu.

sasulec
17. jún 2010

Dupi ja som si davala robit darcekove predmety na sturovej v dome sluzieb,ale to bolo v case Vianoc a mali vseliake eksn,tak teraz neviem,inak este je dobre aj pri stanici,tam mali tiez dobre ceny,neviem ci robia vankuse a baby tu viackrat spominali happy foto..😉
Neviem ci pomohlo..😉

sasulec
17. jún 2010

to pri stanici je pri autobuske,presnejsie tam pri ,,cafe ty a ja,, ale napravo 😅

dupinka
17. jún 2010

@sasulec: dííky za typ. To Happy foto napadlo aj mne, ale už viackrát sa mi stalo, že mali na fotkách divné farby...

m.a.r.t.i.n.a
17. jún 2010

AHOJTE 😵

Zo včerajšej návštevy Simči a Sašky...

sasulec
17. jún 2010

ach tolko kraaasy..
ale nie su tu vsetky,vsak? este mi chyba ta so Sebim nad pizzou jak nam slinky tiekli,hehe 😀 😝

sasulec
17. jún 2010

dupi rado sa stralo,snad pomoze aspon nieco..😉

majulcek
17. jún 2010

jeziiiiiiiiiiiiiiiis pizza mnaaaaaaaaaaaam 😀 😀 baby to uz jake chute tu robite 😠 😠 😠 a potom ze nezer 😀 😀 😀
veve dobry tip na vylet predostrem family 😵
dupi zisti vankus a co to kostuje 😕

beruska113
17. jún 2010

Baby Lukáškovi rastu 4 zuby naraz. Horna stvorka, dolna stvorka, ta uz vytrca a dolne trojky. Normalne mi je ho luto.

A nerobte chute.

zuzanakarolinka
17. jún 2010

berus ty stále nehovor o tých zuboch, už ma to serie, Kajka len mrnčía večer fňuká, asi ju to tam srvbí alebo čo, v noci rev aneviem čos ňou, už je to trošku dosť dlho, nie? tak nech jej to už vyleze....som z toho nešťastná

zuzanakarolinka
17. jún 2010

my sme prišli z plávania, Kajka spinká ako bomba, ja pijem kafču a sledujem dianie vo svete

beruska113
17. jún 2010

zk, neries, kym karolinke narastu, luki si ich vybije

zuzanakarolinka
17. jún 2010

@beruska113 😀

sasulec
17. jún 2010

Ajojtee,boli sme dnes vonku,bolo fajn pochodili sme kus sveta,alebo skor Nitry 😀 Robili nam spolocnost Sebi s mami 😵
Este som rychlo povysavala a zapekam karfiolik mnam,aj s porikom,sampionikmi a olivkami vajickom a syrom..hehe nehrnte sa vsetky na obed k nam.. 😝 😀

dupinka
17. jún 2010

Sasul: mnam 😵

Ja som nakoniec robila tasticky z listkoveho cesta plnene spenat+paradajka+balkansky syr, ochutene cesnakom a korenim.
Som zvedava, co povie MM, prave je na ceste domov 😉

dupinka
17. jún 2010

ozaj, vankus je po 8 eur najlacnejsi + dobierka

sasulec
17. jún 2010

mnaaam daj receptik Dupi..😉

dupinka
17. jún 2010

Sasul: jednoducho 😉

plnka: 150 g - 200 g spenat (moze byt aj mrazeny, sekany - nie pretlak!), 1 paradajka nakrajana na kocky, 100 g syr balkanskeho typu nastruhat, sol, korenie, cesnak (moze byt aj 1 mensia cibula), bylinky podla chuti (oregano)
listkove cesto 400g - vyvalkat, rozdelime na mensie stvorce/obdlzniky, potrieme rozslahanym vajickom, do jedneho rohu dame plnku a prelozime, zatlacime (ako pirohy), potrieme vajickom a dame piect do truby na 180°C cca 20 minut.

sasulec
17. jún 2010

mnaaam supeer,diky..:-P
ulozene v oblubenych spravickach s receptikmi,urobime si, 1x tyzdenne robime spenatik,tak teraz budeme mat zmenu

klba
18. jún 2010

bre ranko. 🙂
vcera sme boli na vecer s tatom v parku, bolo skvele, maly sa vyjasil na trojkolke, v piesku aj na trampoline, az na tych hnusnych komarov, ti nam poriadne zneprijemnovali pohodu. 😅
dnes sa chystam na vacsi nakup, uz mam aj pradlo vyvesene, aj pat gati si chcem skratit (to bude vyzerat, idem to skracovat rucne) 😝 .
A to je zatim vse, neskor sa ozvem, prajem pekny dnik. 🙂