icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

sasulec
19. jún 2010

Diky klbka,ved snad sa stretneme este dokym pojdete do Prievidze..😉

sasulec
19. jún 2010

nejdete niekto do parku nahodou?

klba
19. jún 2010

sasul nechod do parku 😉 je tam plno komarov, budes sa stale rukami ohanat, su dost otravne a velke, hnusoby. 😠

sasulec
19. jún 2010

klby boli s,e,neeskoro si napisala,ale dnes sa celkom dalo,nebolo ich zas tak,nemame ani stipance a mame repelent 😀
My sladkokrvne rybky musime mat stale po ruke 🙂
Uz ma chyta aj cestovna horuuucka,juuj sa najviac tusim tesim na tu cestu jak budeme s drobcami vyspevovat,chi chi..
Pobalena do jednej tasky,aj s malou,to je co???som sikulka,ja viem jaaa viem..😉 no a este mame jednu s botkami,ale sak len 3 paary,hehe z toho jedny moje 🙂

klba
20. jún 2010

ahojte,
vcera sme boli v dolnych obdokovciach blahozelat simiho prababke k 78 rokom, dobre tam bolo, aj sme dostali jednu plnu igelitku hrachu, k tomu sme si natrhali matu a medovku na cajik, cela kuchyna mi z toho vonia 😵 a caj chuti skvele. 🙂
dnes neviem co skor, o 10,h pride dedo pre drobca, este neviem ci pojdeme aj my, ale mame tam auto, mali by sme ho prist vyzdvihnut, aj nakup v hyperi urobit, ale o 13:30 je hokej, tak neviem ci by sme to stihli kuk, este u babiny sa zdrzime. 😉
aj upratat mi treba, vela roboty sa mi nakopilo a neviem co skor dat do poriadku. 😅

klba
20. jún 2010

sasul prajem prijemnu cestu. 🙂

marianca
20. jún 2010

Čafte,
jéj sasul tak si to super užite s bambulkou a oddýchnite si 😉
Inak tých komárov je ozaj strašne veľa, je to na nervy....člevek nemôže ísť ani von... 😒
Jáj zuzi, any vám sa už metrík riadne kráti...bože písali ste o pôrodoch. Tak ten čas narodenia bol na mojich malých, tak ešte stále ich mám v bruchu 😉Pri fifovi som týždeň po termíne bola otvorená na štvrť malíčka a brucho som mala hóóre, takže ništ. Fifo bol štvorkilový, ja malá, tak ma rezli. A Kubčo detto. Čistý chlap-pohodlný. Tiež som nebola vôbec otvorená, ani brucho nekleslo, tak to mi už rovno naplánovali sekciu na termín. 😉ri fifovi som nemala nič naplánované
a bolo to také divné. Prijali ma do nemocnice, lebo som už prenášala a o 12:45 mi povedali, že tak teda sekcia a o 13. 15 bol malý na svete. 😀 Ale aspoň neboli okolo toho také caviky ako pri kubčovi. Tam mi dávali infúzky a kopec blbostí okolo. Pri Fifovi som sa prezliekla odišla na sálu, pichli epidurálku rezli, vytiahli a hľa Fifo bol na svete 😝
Jáj idem kuk na masko. Pečiem krkovičku, bôčik a stehienka kuracie, k tomu knedľu a novú kapustičku 😉
A inak peknú nedeľu žienky 😉 😉

any23
20. jún 2010

ahojte kocky😎hlasim sa po vikende,zatial som este cela😝boli sme na chalupe,este sme to riskli,vsak auto k dispozicii,mato v pohotovosti kedykolvek pripraveny vyrazit keby bolo treba,tak naco doma tvrdnut😝a som rada ze sme isli,bolo fajn,aj ked pocasko troska neposluchalo,aj nam trocha sprchlo,ale potom slniecko vykuklo tak sa dalo...alexik sa vyjasil s kamoskou klaudikou,vraj su frajeri😀aj sa oslovovali ze zlatko a milacik😀😝aj sme pogrilovali vcera,pochutila som si aj na slaninke a klobaske,a dnes bolo vepro-knedlo-zelo na obed,musim to este vyuzit kym sa da,ak sa emi narodi a budem kojit co by som radaaa tak budem na nich akurat tak pozerat😝este by som rada pecenu kacku do porodu stihla😀

klbi,sasul uziteee si dovolenku😎😉

marianca pekne fotos,drobec je zlatucky😵veru uz netrpezlivo ratam dni do terminu😅ty si to mala ake fajn tie porody,hlavne pri fifkovi-ziadne stresy,bez okoĺkov rovno na vec 😅uvidime ake to bude teraz pri malej,alexa som docela rychlo porodila to som z prijmu rovno na salu isla a maly za 40min vonku,tak aj tento by mohol byt podobny,spolieham sa na to😝aj ked prilis rychly by nemusel byt,niekde v aute alebo vo vytahu im tam rodit nechcem😀

klba
21. jún 2010

bre ranko. 🙂
marianca krasne fotky a drobec ako narastol, 😕 uz je riadny chlapisko. 🙂

any, to si mala docela rychly porod, u mna to trvalo od prijatia na prijem este sest hodin a to sme tam isli ked som mala kontrakcie po 5 minutach a este pred tym doma mi zacali kontrakcie sest hodin pred nastupom do nemocky.
a deti ake zlate, ze zlatko a milacik. 😵

inak ja mam za sebou pracovnu nedelu, o 10,h prisiel pre drobca dedo, Juri isiel s nimi pre auto, lebo nam ho dedo opravoval, ja som si medzitym povysavala, upratala kupelnu, wc a kuchynu, islo mi to fajn od ruky, kedze mi nikto nebral cist. prostriedky, 😉
ked sa Juri vratil isli sme na nakup do hypacu, stihli sme sa vratit presne na zaciatok futbalu, kym sme vybalili nakupy ohriala som obed, ale futbal ma teda dost sklamal, tak som isla radsej pokracovat v upratovani. 😝

Potom som prezliekla periny, vytepovala maleho koberec a sedacky v obyvacke, dala som dole potah na kocik, nech ho mame na vylete cisty, (to bola maturita, 😅 ) poprala asi styri varky pradla a skratila som si rucne pat nohavic.

A dnes pokracujem, predchvilou mi jedno pradlo dopralo, este dve varky cakaju, aj botasky treba oprat nech ziaria belobou 😀 , este dvoje teplaky pojdem skratit ked som uz taka vytrenovana 😉 , este sa pojdem hrat na Popolusku, caka ma plna taska hrachu, treba ho vylupat a zamrazit, aj pradlo musim poskladat, snad aj pozehlit stihnem a chcem ist este do mesta, chybaju mi slnecne bryle a nejake sponky, vlasy rastu. 😉

veverca
21. jún 2010

Ahojte. Klbi, je som unavená už len keď čítam, čo všetko stíhaš. 😅 Ty si aká raketa. 😉
Any, malý zlatý, že frajeri. Ja keď sa Gabka opýtam, ktorá spolužiačka sa mu páči, tak sa na mňa osopí, že nijaká. 😝 A veru sa napapkaj teraz, čo ti chutí, lebo potom tá diéta nič moc.
Marianca- malý aký milý 😀

marianca
21. jún 2010

čafte,
klbi, ty máš tuším toľko energie ako moj Kubčo. Ten tiež ráno vstane aj ide ako naspídovaná veverička. Dnes som bola v Dráčiku pozrieť a akýýýýýý uragán tam narobil. Chcel si pochytať odrazu všetko a nevedel čo prvé, takže bola sranda 😀 A máš pravdu klbi, hrozne rastie ten môj zázrak až ma to desí.....Strašne sa teraz vytiahol do výšky, on bol vždy taký macko a teraz mu zostali len líčka bacuľaté
A any veru si daj ešte do nosa. Mne pri kojení strašne zo začiatku chýbala kapusta kyslá, ja to milujem na akýkoľvek spôsob. Ale ja som jedla tak diétne možno 3-4 mesiace a potom som si postupne do stravy pridávala všetko, strukoviny, kapustu a tak. Aj doktorka mi hovorila, že čím viac to budem oddaľovať, tým to bude pre toho malého horšie a bude mať organizmus zvyknutý na takú diétnu stravu a potom nech by som len trochen niečo iné zjedla mal by problém..... Takže tak. Ale tú kačičku si daj 😀Nech ti padne na úžitok 😉
Tak vieš veve, snáď si len nemyslíš, že Gabčo sa ti bude spovedať so svojimi láskami 😀Len aby ti to ešte potom neliezlo na nervy, keď ti bude baby domov vodiť piate cez deviate 😀 😀
Idem vypiť kafíčko a pôjdem pomaly pre Fifina do škôlky.

dupinka
21. jún 2010

Ahojte!
any: ja som pri Adamovi jedla nízkoalergénnu stravu - nie citrusy, kyslé, med, jahody, a menej mastné, vyprážané a solené jedlá.
Takže ľahšie zeleninové veci a nemala som pocit, že mi niečo chýba, jedla som zdravšie. 😉

Klbi, ty sa činíš...
My sme včera upratali priestor v pivnici, ako spoločný priestor, kde si MM bude dávať svoje veci z práce, kým bude na misii, pokazil sa nám vysávať, tak, že bol súci už len do koša.

klba
21. jún 2010

ahojte, no akoze zameskane treba dobehnut 😉 tak som vyuzila cas ked som nemala na sebe nalepeny privesok- ked bol drobec u deda a dokoncila som to co by ma aj tak neminulo. 😝
ale som spokojna, lebo to uz mam za sebou ale ja si zase nieco najdem. 😉

inak dnes som mala zmenu planu, len tri varky pradla som poprala a volala mi neter ci moze dobehnut, mne to dost vyhovovalo, lebo som potrebovala poradit v obchodoch, bola som si kupit stipce, sponky, gumicky na to moje haro 😉 😀 , nechala som tam okolo 13 € ale som spokojna, konecne si mozem aspon doma minicopik spravit 🙂 ,
aj teraz chodim s celenkou, ofina mi furt padala do oci, neter mi aj slnecne bryle poradila, cista mucha puk som v nich ale vraj mi svedcia 😀 .
Aj farbu na vlasy a velke zrkadlo som si na dovolenku kupila, lebo mam len take vreckove, tak nech sa mozem na dovolenke obdivovat. 😉 😝

Este sme boli kuk na trznici, malemu som kupila tie gumene slapky, doma si ich ani vyzut nechcel a kupila som aj marhule, mnam, malemu chutili len drahe boli. 😖

No a teraz uz drobcurik hajuska, ja som medzitym dvoje teplaky skratila a dalsie zasila, parali sa mi a ked drobec vstane vrhnem sa na ten hrach a spolu budeme lupat, zehlenie posuvam do zajtrajsieho dna, nechce sa mi, 😅 aj tak si jurino musi vybrat co si berie na dovcu, tak nech to ozehlim vsetko naraz a okrem toho pradlo sa mi susi, tak este nemam co zehlit. 😅

no vykecala som sa a idem citat. 🙂

blazka24
21. jún 2010

ahojte babule, tak som doma..........
ale čítať nejdem, mala by som šediny kým bych vás dočítala .............
sme zdraví a mama aj vykúpaná , richard má modrinu ako každá šelma poznačená.............
teta Nada je super hostitelka boli sme kuk domček, že super , Lukáš vymastil Richarda že mu hračky berie a potom si s tatom za ruku pochodil 😀
my sme zdraví chvalabohu ale urevaní jak gate, vkuse na mame nalepení a hryzieeeeeeeeeee asi ho niečím ovalím.......
inak parádny zážitok s tým kupovaním plaviek, nada dobrý nápad že chod do tesca, šak som začala jak herečka so 44 kou číslom že šak 42 som mala pred tehu a ked mi cez zadok nešiel už vtedy sa mi zdalo že zlá vigneta tam nacapená, ale 46-tka znamelana po skonštatovaní môjho muža že kam si chcem ten zvyšok odložiť tak reku fajny idem 48 a to fajnô tak som zebrala, plávam plávam v bazéne a skoro ma vlastné kozy predbehli? ma asi šlahne 😠

marianca
22. jún 2010

Kkokós blaži ty si iná držka, že vlastné kozy predbehli 😀 😀 😀 😀 😀 Počúvaj osobo, ty si držala tú 90 dňovú diétu, ja som ju stela skúsiť, neschudla si po nej a čo na ňu hovoríš? ja som chcela tak 5 kg schudnúť....A inak tie tvoje hlášky tu fakt chýbali 😀 😀 😀 a kde ste vlastne boli, sa flákaš všelikade a ja sedím doma jak cicina 😝
Inak dnes varím deťúšikom špenátoš, zemiačky a vajko.....ale inak stem diétovať 😝
A čo malý blaži, začína už aj behať, či využíva ťažnú silu máti?? 😀 😀 😀 😀 Lebo ten môj to využíval do 15 mesiacov 😝 a mám taký pocit, že vtedy som bola menej unavená, lebo teraz je fakt úplne všade a je neskutočne aktívny. Křmim ho v pohybe, prebaĺujem v pohybe, umývam v pohybe, kokos som z neho už na prášky, teraz drichmolí, šťastná to chvíľa. Fifo bol taký salám, kde som ho dala tam som ho našla a Kubča kam dám, tam ho určite nenájdem. Včera mi vyhodil šálku aj s kávu do hajzla a ešte išiel za mňou a tlieskal si, no netrafí ma?

dupinka
22. jún 2010

jooj, baby, rehocem sa z vás do popuku 😀 😀

aj ja chcem schudnuuuuut. Sak ked som teraz kukala fotky co sme sa fotili, tak same speky mam. 😖

marianca
22. jún 2010

A co dupi, užili ste si to? 🙂
Ale mna už tá diéta prešla, lebo som bola hladná 😀 mňa to chytí len v najedenom stave 😝 a inak keď som hladná som neznesiteľná a to svojim deťom nemôžem urobiť, né? 😀 no toľko dôvodov na nechudnutie a potom chudni 😀 ale né, ja mám v podstate váhu ako pred tým ako som otehotnela s Fifom čo bolo pred nejakými 6 rokmi , mám viac o nejaké 3-4 kg, čo si hovorím, že no čo už porodila som dve deti len brucho mám dosť veľké a som taká nejaká nafúknutá....ale to bude asi tým, že furt žerem....... 😝 ale keď ja milujem tie chvíle, keď si so Stanom môžeme v kľude sadnúť k stolu keď už dietky hajajú a to je vačšinou samozrejme v pozdních hodinách a dať si niečo dobré....celý deň jem v podstate v behu čo kde chytím.....
A dupi, blbý foťák, to je určite na vine on... 😝

dupinka
22. jún 2010

Marianca: jasné, že je to foťááákom 😀 😀

http://www.facebook.com/album.php?aid=2035505&i...

tu je výber fotiek.

ja musím schudnúť, bo počas tehu som pribrala 15 kg, 10 som zhodila v priebehu pár mesiacov, no teraz mám o tri viac ako minulé leto, takže dokopy +8 kg. A to som nikdy nebola štíhla. Už mi to vadí...

veverca
22. jún 2010

@dupinka Foťák bol dobrý, krásne fotky máte. 🙂

dupinka
22. jún 2010

vidíš, tak je chyba v mojich tukových vankúšoch 😀

veverca
22. jún 2010

Pekná si aj s vankúšmi. 😀

marianca
22. jún 2010

Dupi krásne su tie fotky. A sekne vám to tam všetkým trom 😉 A ty tam vyzeráš super, nehovorím že máš modelkovskú postavu, ale fakt ti to svedčí a máš pekný ksichtík 😉

klba
22. jún 2010

dupi, hod link na tu stranku kto vas fotil, nadherne su tie fotecky a vy na nich tiez. 😵 😵 😵 😵
a kolko vas to vyslo?

klba
22. jún 2010

dupi, suhlasim s mariancou. 🙂

marianca
22. jún 2010

Veve, a ty mi to nekaz 😀 ja dupinke vsvetlím , že foťák na hovno a ty že foťák dobrý 😝 no pche, žáááádnááááá autorita 😉

helenkasabinka
22. jún 2010

dupinka aj ja sa k nim pripajam,ze fotecky mate peknucke a ty si kocka tiez na nich vazne 😵

veverca
22. jún 2010

Marianca, šak jaký na hovno foťák? Ja byť taká fotogenická, ani tie dve kilá navyše mi nevadia. To na mojich fotkách aj vankúše, aj ksicht o ničom. 😅

marianca
22. jún 2010

Veve a ty to tiež nepreháňaj, jasan? Videla som tvoje fotos a voč ti kráčí???? 😉 😉 😉 šak si dobrá......
Serkajme na váhu baby, šak sme aj tak krááááásnéééééééééééé

helenkasabinka
22. jún 2010

marianca 😀 no kiez by mal taky nazor kazdy chlap 😉

dupinka
22. jún 2010

http://www.foto-moment.sk/.
Má aj profil na FB - fotoateliér Moment. Je to moja kamarátka, z Bánoviec n/ Bebravou. My sme sa fotili najprv u nej a potom v parku v NR. Nie je pre ňu problém dôjsť.
Nám urobila cenu, takže neviem, koľko stojí oficiálne. Máme CDčko cca stovka foto - atelér + exteriér.

A díky, červenám sa. 😅 😅