icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

veverca
22. jún 2010

Helen, načo každý, hlavne, že pre tých našich sme úúúúžasné. 😀
Mari, keď ja sa na fokách nemusím 😝
A o váhe...práve s Táňou večeriame rožky s nutelou. Mňam. 😀

lji
22. jún 2010

baby prepáčte že sa vám sem miešam, len som náhodou našla túto tému a ked som pozrela o čom hovoríte tak mi proste nedá nereagovať.... dupinka máte prenááááááádherné fotky!!!!!! úplne úžasné, krásne, dokonalé.... tfuj tfuj tfuj aby ste z očú neskapali 😀 skutočne krásne a vyzeráte tam celá rodinka dokonale akoby ste fotili profesionálne. a tvoj synček nemá chybu.

dupinka
22. jún 2010

lji: ďakujeeeeem 😵 😵

marianca
22. jún 2010

Dupi a prečo ťa nemám na FB???

dupinka
22. jún 2010

a ja ti viem? Veď ja Ťa mám v zozname priateľov a teraz som opäť dala potvrdiť tvoju žiadosť... 😕
Dnes sa s vami lúčim, aj tak som tu parazitovala viac ako inokedy.
Zajtra nás čaká plávanie, ale ideme busom cez celé mesto, to bude 😒

Idem sa venovať MM, už máme len 2 týždne do jeho odchodu 😢

domyyy
22. jún 2010

fotky krááásne 😵 😵 😵 😵

lji...pridaj sa k nám ak máš chuť 😉 😅

beruska113
22. jún 2010

Dobry vecer vospolok.
Blazi,
a co zle som poradila, ci ako? A co ked mas 48? Sak 40,42 su aj tak vzdy vypredane, tak aspon mas z coho vyberat.

jaj zeny, nic sa mi necche, len by som spala, dnes som aj upratovanie vynechala, jak mrtvola chodim. Hruza so mnou.
Mari,
som sa zasmiala s tou kavou. Inak Luki tiez zboznuje zachod, stale tam chodi kukat. A strasne rad kradne toaletak. Hlavne, ked ho surne potrebujem.
A sa tesim, lebo Luki chodi uz iba za jednu rucicku a ide ako drak. Dnes stal hadam minutu aj sam, len ako zbadal, ze ho nikto nedrzi, smrt v ociach, podareny bol.
Klbka,
sak Ty uz coby dup ides dovolenkovat. Ti je sveta zit.

marianca
22. jún 2010

Nazďo beruš,
inak aj ja som v poslednej dobe zbitá jak pes, ništa sa mi nechce. Upratujem len nutné a potom to čítam klbku a mám výčitky 😝 Ale to bude aj tým deprimujúcim počasím..... 😢
Beruš, keď ti malý chodí len za jednu ruku, to už má za pár a bude lietať sám jak šarkan. Teda ty to máš za pár 😀
A inak pekné, že si sa s tým hajzlom pobavila, ale ja už niekedy neviem či plakať, alebo sa smiať.
Dnes zas vyjedal granule psovi. Však zdravá strava, né? A fakt nechápem kde berie v kuse tú energiu?
No idem spinkať, divá zver u nás už há há a dúfam, že bude celú noc.
Tak brú nocku 😵 😵 😵

beruska113
22. jún 2010

MArianca,
no tak neviem, ci sa mam tesit, aleb plakat. Ale ide uz ako gula. Muz si mysli, ze do roka to stiha, no neviem, lebo ho obcas este hodi. Ale ved uvidime. A potom to bude postrach Luki. Ze tesim.
Tak drobec si aspon pochutil. Luki dnes nasiel na zemi muchu a len len ze neskoncila ako ranajky. Aspon si imunitu buduju. Ale inak nateraz je to celkom prijemne, ze sa uz hrbit nemusim.

veverca
22. jún 2010

Beruš -tešiť 😀 Taký malý cupkajúci panáčik, to je milé. Naša Táňa začala chodiť 15 mesačná, aj to len tak opatrne, sme sa nevedeli dočkať. 😅
Marianca- tak to bude mať Kubko peknú srsť 😀

klba
23. jún 2010

bre ranko. 🙂
marianca nemaj vycitky, ja ked sa rozbehnem neda sa ma zastavit, ale niekedy vsetko odkladam a spravim potom viac veci naraz, kedze ma vsetka robota pocka. 😉
a velakrat sa mi nechce pohnut ani prstom niekolko dni, ved ked dovolenka tak poriadna, nie? 😉 😀
a inak to co je nutne upratujem aj ja, ale u nas sa zazracne kazdy den tvoria nove nutne veci a stale mi pribudaju napr. nove neupratane sufliky, resp. upracem vrchny, na druhy den spodny sufel a na treti den mozem ist od znova, tak jasne ze sa mi nechce a odlozim to kym su vsetky zase rozhadzane. 😝 😀

berus, veru dovca sa blizi, nedalo mi a tristvrtinu veci som uz nachystala, este dalsie pranie ma caka a zehlenie toho co si berieme, preto som to chystala skor, pri malom mi ide kazda robota pomalsie, tak radsej chystam s predstihom. 😉

blazka24
23. jún 2010

berus pohoda, poradila si tesco ale tam ľudí jak na mraky a ja som sa vyřádila na plavkách to som v dobrom myslela.........inak luky je inak šikovný, robo skonštatoval že ak by sa dalo tak bude richard za lukym chodiť hádam aj každý deň lebo bude jeho inšpirácia 😀

a teraz novinka - tak večer sem nechodím lebo malý sa budí vkuse, že jaká paráda? uspala som o 20,30 a do 21,00 sme boli hore tri krát, cucli sme čaju, otočili sa na druhý bok a spali.......toto mi robí celú noc, už neviem čím ho mám ovaliť, nechce spať asi mu idú stoličky alebo čo lebo sedem hryzákov máme vonku tak neviem či mu už ide zlatá žila či čo

dnes bol tak nervný od rána reku je pekne ideme von, vyjdem von a reku v chládku je zima tak pome na slnko o ulicu vyššie, tam taký orkán že som nevládala kočík tlačiť a oproti mne vozíčkár sa zabrzdil aby ho šlahlo dole kopcom, dochodca o paličke sa zastavil a čakal že mu palicu odfajčíííííííííí tak sa muž rehotal že sme sa fakt nachodili, reku tak som vyfúkaná že čakám zápal ritného venca a uší zároveň

blazka24
23. jún 2010

@marianca držala som 90-dňovku a kilá išli dole ale kto bude nonstop na raňajky chrústať jablká alebo inú háveď, nebavilo ma robiť si jedlá odddelene od chlapov 😝 ale inak si váhu držím, takže paráda 😉

@dupinka tak fotečky prenádherné a z toho že máš kilá naviac to je normálne, ale ja som pribrala 20 kilo počas tehu takže to inak vidieť a okrem toho ked ležím na bruchu tak som vo zvýšenej polohe lebo ležím na kozách 😉

@marianca tak som sa zasmiala na hajzlíku aj na granulách 😀 no u nás malý tiež vyjedá veci zo smeťáku, minule si pochutnával na šupke od uhorky, som mrcha mater že zožeriem uhorku a synovi len šupa zostane 😝

@beruska113 vy ste muchári? no počkaj v lete, kúpim si to lepiatko na muchy a celé vám to donesiem ak by ste náhodou hladovali 😀

@klba jooooooooj ako ti závidím s tou dovolenkou a čo sa týka upratovania tak ty si totál rýchlik, ja som mala týždeň bordel jak v tanku, len som nohou posúvala richardove veci aby som sa o ne nezabila 😀

beruska113
23. jún 2010

Dupinka,
a kasli na kila, ja som pribrala cez tehu krasnych 30kg, uz len 7 kg mi chybalo do 100. Fasa som vyzerala. 25kg je dole a tych 5 by mozno slo, len sa mi uz necche.
Marianca,
ja som tie z 90dnovu drzala, ale len tak zbezne, nie dosledne, ale za 3mesiace som 7kg schudla a nenmabrala som ich vobec nazad a to od zaciatku aprila. Ale drzala som to vazne len tak z rychlika, ze cca. ale ako som prestala, tak vaha stoji. ale zas na to, kolko pozeren sprepacenim, som spokojna. Po druhom babe budem seriozne chudnut, ak sa to bude dat.
Blazka,
som na Teba myslela, ze pojdem dnes do NR, ved tu fuka jak hovado, maleho ani von nechcem dat, ale tusim fuka aj u vas. Mozno behnem do nejakeho centra, maly zboznuje smykalky

blazka24
23. jún 2010

@beruska113 tak ty už super váha dole, ja ešte bojujem ale po pravde tak v rečiach, inak skutek utek...........
do NR do centra? no ja už nejdem nikam, šak by ma odfúklo jaký severák ale kukám, že teraz prestal hajzel jeden 😠

idem preč lebo ma asi šlahne 😠 máme dohodnuté asi mesiac rodinné stretnutie v bojniciach a robo mi zapotí dnes že on v sobotu robí a veľkodušne môže odísť o dvanástej? seriem na to lebo ma šlak trafí 😒

dupinka
23. jún 2010

Ahojte!

jeej, baby, keď ja sa necítim s tými kilami navyše dobre... A MM ide tiež chudnúť, kým bude na misii, lebo vraj tam nebude taká dobrá strava ako u ženušky, nebude vo voľnom čase riešiť somariny ale pôjde si zacvičiť. Tak sme si dali záväzok, že za tých 9 mesiacov, čo bude preč, sa dáme do parády.

Klby: aj u nás pravidelne šuplíky v režime bordel, ale mňa nebaví upratovať dookola, lebo to je nevďačné, keď ja upracem a o chvíľu nie je vidiet. Aspoň prach, kúpeľna či podlaha ukážu, že som sa činila 😀 😀

Idem sa činiť, bo sme prišli z plávania, drobec odkvacol ešte v kočíku (dnes sme neboli autom) , obed navariť a popoludní dôjdu susedovci.

klba
23. jún 2010

caute kocky, uz sme doma od zubarky, maly v cakarni robil rodeo, vymyslal a furt kecal, jasil sa, no proste otras, neter aj mna uz z neho hlava bolela a to som zvyknuta a chudaci ti ludia co s nami cakali v cakarni. 😅
Nuz dlho mu bolo, potom mu kuk zubky, ale len tak akoze 😉, lebo jasne ze pozovat nebude a az ked ho zubarka rozosmiala tak co to v ustach zbadala. 🙂
Mame prist za pol roka na preventivku, vraj deti chodia 2 x rocne, nejde o to ci ma pokazene alebo dobre zubky ale o to aby si dieta zvyklo na navstevu zubarky a potom sa menej balo. 😉
Mne robila jeden zub a cistila zubny kamen a zase som o 20 € lahsia. 😅

Bola u nas neter, ja som si zatial este nejake dalsie veci nachystala, hracky do vody, hracky do piesku som konecne umyla, naposledy bol vlhky piesok a akosi som na to zabudla. 😝

no idem docitat, maly sa zatial vala v postielke a cakam kym zaspi. 😕

klba
23. jún 2010

baby ake kila riesite, mne sa pacite take ake vas poznam. 😉
ved nemusi mat kazdy 20 kg, podla mna vam par kg navyse svedci, aj ked mne sa nezda ze by ste boli nejake pri tele. 😕
a inak nechcem drazdit ale vazim 50,5 kg, vcera som sa vazila, ale ja mam len 153 cm a veru zislo by sa mi dat dolu este asi 5 kg, potom by som sa snad odhodlala dat si v lete suknu, uz teraz budem mat hanbu ked navleciem plavky, ale co nespravim pre stastie maleho, tak aj na kupko po rokoch vyrazim zo sebazaprenim. 😅 😝

blazi, s tym prekracovanim veci sme na tom podobne, ale ked je toho uz moc tak treba odpratat, resp. kym nejaky suflik zvladne tak schovam. 😀
a najhorsie je ked pride necakana navsteva, prip. aj ohlasena a aspon hodinu upratujem aby to tu aspon vyzeralo normalne a pritom mam dojem ze furt nieco robim ale nic nevidno.
inak dnes som uz 2 x zametala a prd z toho, pre zmenu musim povysavat aj koberec v obyvacke, zase mame same smietky, jemu staci dat nieco do ruky a uz je to po celom byte,
napr. odvcera ho zaujal taky mini kosik na hriby a furt s nim chodi, neskor som si vsimla ze tam boli minisupky z cibule a furt to niekde zbieram. 🙄

klba
23. jún 2010

kocky, nemate niektora pozicat alebo predat taku tu klasicku komunisticku tasku s okami - sietovku? Dost dlho ju zhanam a potrebovala by som ju na dovolenku, ked nahodou pojdeme niekde na vylet do lesika a najdem nahodne hriby nech nemusim trepat zbytocne kosiky. 😉

beruska113
23. jún 2010

Klbka,
nemam. U nas ficia len tescove.
Inak baby ze jaka som blba, idem do NR a teraz som dozrala asi kilo melonu. No som zvedava, kedy budem wc hladat. Komu neni rady, tomu niet pomoci.
Dupinka,
ved aj ja sa s tymi kilami necitim dobre, ale hlavne tie svaly mlandrave. Moje dieta sa asi hodinu denne hra s malovatkami, uz sa sice skoro nemam s cim malovat, ale co by som nedala za ten klud. A teraz taha z kniznice knihu dieta.

klba
23. jún 2010

berus, ale do tescovej nemozem dat hriby, by sa zdusili a tie kose sa mi nechcu vzdy tahat, co ked nic nenajdem, ta hanba ist s dvoma prazdnymi kosami a tu tasticku aspon schovam. 😉

dupinka
23. jún 2010

Klbi: nasi maju taku a la pletivo, skladacia.

blazka24
23. jún 2010

klby veru nemám, si pamätám že to aj naši mali ale veru ešte som nikde takú tašku nevidela 😖

berus tak išla si do toho mesta či nie?

mne prdla práčka dnes tak aby sa mi neplietlo som umývala kúpeľku, do toho som si slíže neviem prečo vyliala do výlevky, tak som vyvárala znova 😠

marianca
23. jún 2010

Guten tag, alebo aj abend sa praje 😀
Klbi ja som takú mala, ale predala som ju aj s golfáčmi, teda ak myslíš takú tú okatú čo sa roztiahne do veľkýýýých rozmerov 😉 Mala si sa ohlásiť skóóór.
Beruš pripomenieš si tehotenské časy s naháňaním hajzlíkov 😀Ale inak melón je fakt sviňa, to keď si dáš na noc si v prdeli, môžeš si doniesť šerbel a je 😝 😝 😝 😝 A inak aj ja som schopná dať malému to čo by som nikdy nepovedala, len aby som mala chvíľu svatý pokoj 😝
Ha klbi, no jaká som ja vysokáááááááááá ja mám 160 cm, no kde sa ty na mňa hrabeš???? 😝 😝 😝 😝 😝 ale zato mám o dobrých 8 kg viac 😝 😝 😝 😝. A môj Fifo má tak trochen stále problém so zubárkou. Naposledy keď sme tam boli mu dokonca dávala zrkadielko do pusy, nech si ho zoberie domov. A on jej povedal, že a načo mi bude, to ja nepotrebujem 😀a tak sme spokojne išli domov 😝
Blaži, tebe to dnes tiež idéééééé.... 😀

klba
23. jún 2010

dupi, ano take cosi myslim, inak ja mam taku sietovinovu tasku aj na golfaci, ale nema to usi 😅 a dupi nevies neda sa pozicat alebo kupit od vasich? 😉
marianca to je ono, taku tasku hladam. 🙂 a inak ja v poslednej dobe zjem velmi malo, niekedy si az vecer spomeniem ze som este nejedla, tak snad preto idu kg dolu. 😅
a to mas aku podarenu zubarku, este aj zrkadielko vam chcela pribalit v tychto tazkych casoch ked vsetko hradime. 🙂

blazi, s tou prackou to vazne potesi 🙄 a mne sa vcera rano stalo ze som si robila kavu a miesto toho aby som dala kavu do poharika som ju lyzickou nasypala do nadoby s kryst.cukrom, aj som sa snazila vybrat nieco, ale jasne ze to neslo a fajne to v tom bielom cukri svieti a dnes si robil juri caj a plavali mu tam mini zrnka kavy, tak mal 2 v 1 t.j. kavo-caj. 😀

no idem zehlit, len som nakukla a musim rit odlepit, teraz je maly v postielke, este mrkoce, tak sa mozem pustit do roboty ktoru neznasam ale musim. 😝

dupinka
23. jún 2010

Klbi, naši by ju podľa mňa predali, len z východu ti to najskôr môžem dať doniesť 02.07.

beruska113
23. jún 2010

Tak v meste som bola a prezila som.
Blazka,
no darilo sa Ti tusim. Tak hlavu hore a zajtra pride Oscar.

Jaj zeny, som sa dnes nasmiala, som volala s mojou kadernickou co som k nej chodila a 1.6.sa jej narodila dcerkla a dnes mi hovori, ze Ty sa doma nenudis, ma uz ide porazit, ja idem uz v pondelok do roboty. Ma skoro vykotilo. Ale sak ona prisla z roboty a hned isla rodit. Aj pri prvej dcere tak. ale zas keby na seba robim, to je asi ine. Alebo to len ja som taka leniva, ze sa mi do roboty nechce?

Klbka,
to by som raz chcela zazit, ze si vecer spomeniem, ze som nejedla.

klba
24. jún 2010

bry den. 🙂
dupi, ja to potrebujem na tuto sobotu, ale aj tak vdaka. 🙂 a inak ked tam pojdes spytaj sa ci by ju predali prosim, zide sa aj neskor.

berus ani mne sa do roboty nechce, 😝 ja si uzivam drobca, potom na tie casy budem uz len spominat a pokial to muz zvlada ziadne prachy mi nestoja za to, aby som prisla o prve roky zo svojim drobcom,
okrem toho mam odrobenych 12 rokov(matersku neratam) a stale som robila s ludmi v obchode a to je dost napor na psychiku, nezamestnana som bola dokopy dva mesiace, co sa tyka dovolenky v kazdej robote mi ju preplatili, dokopy som mala za tie roky asi mesiac dovolenky a tak si teraz uzivam predlzenu dovolenu a vobec ma to do roboty netaha, ved si odrobim este pol zivota. 😝
a s tym jedenim, no drobec musi mat vzdy navarene, ale ja po nom nikdy nedojedam a proste ked sa zazeriem do roboty vobec mi jedlo nechyba, ale zase potom to dotlacim slaninou, ako napr. vcera. 😀

klba
24. jún 2010

jaaaaj inak dnes ma caka zase zehlenie, vcera mi to islo celkom fajn od ruky, zehlila som do 22:30 a dnes mi zostali uz len drobcove veci a musim najst dnes nejake kufre a systematicky to pobalit, lebo to mame na skrinkach po celej obyvacke a nemozem sa uz na tie kopy pozerat, potom idem spat s tym ze vobec neviem kde to vsetko napracem. 😅

a okrem toho ma toho este dost caka, aj obocie si chcem upravit, nohy oholit, vlasy zafarbit, povysavat, umyt zem a ine blbosti, dnes dame prechadzku az poobede a zajtra je juri doma, tak to bude na nervy, ked je doma zavadzia mi lebo ma furt buzeruje ze robim. 😝

dupinka
24. jún 2010

Ahojte!

Klbi, v pohode, zistím 😉