Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
kde je any? 😕 😕 juj ja som mala na nu aj cislo ale ked som menila telefon,tak som ho stratila ☹ ktovie kde je? 😕 ci uz rodi? lebo sa dlhsie neozvala 😅 😕
Ahojte,tak na namesti ani nozky tak sme zaparkovali v parku,ved hodim foto..😉 sa nasmejete..😉
@veverca aha my mame tie dosticky a clkom to zabera..😉 nedavame to do spalne,lebo nechcem aby to mala nufkala v noci,ale celkom nam to z obyvacky zabera aj tam..sak mame maly byt,ved si videla..😉
ahojte zlatíčka, tak sme doma z nemocky - boli sme od pondelka do piatka, ale ešte raz tam ísť tak si to hodím, vraj zdravotníctvo..............zážitok na celý život, prijímala nás nejaká hluchá sestrička a tá napísala richardovi do stravy že 7x mlieko po 150 a mne sa to v stredu už nezdalo tak sa pýtam sestričky prečo richard nemá raňajky ako ostatné deti a ona že šak vy pijete len mlieko - ziapala jak uderená, tak som začala aj ja kričať ale tá mala dosť.............revala som že či nemá decko a nevie že 11 mesačné už má zuby a teda nepije len mlieko, potom či je uderená že kto je 7x denne ani budha toľko nežral 😀
potom sa prišla ospravedlniť a konečne sme mali stravu, ale najviac ma urazilo to že či vraj nemá čo jesť a mne poctivo do nemocky muž nosil kaše, výživy, jogurty pre malého - no proste jak keby sme vyhrali somára zo serie peniaze 😠
@blazka24 ty kokso tak to je vazne sila moja 😠 ja by som im dala .......este ze si sa nedala a dobre si im dala a preco ste boli v nemocke? 😕 😕
Blazka to co bolo za pripad?
Akoze nechapem ten pristup..my sme mali lepsiu skusenost,v nemocke celkom fajn,az na tie ranajky,suchy rohlik a margarin a mlieko,no aspon to vypila mala a potom mala brumika,alebo jogurtik,co jej babi doniesla..😉
Ale mna sa pytala aj doki,ci mame dost,ci nam nema pridat,nakolko ja som si obedy neobjednavala a zjedla som len to co mala nedojedla,alebo co nam babka doniesla,este ma sestricka upozornila,ze tie obedy co sa objednavaju,nestoja za tu cenu,nic moc vraj,tak sme jedli radsej babkinu stravu..😉
caute baby, takze mam doma dalsieho maroda. 😝 😔
Juri ma od vcera vysoke horucky, tabletky mu neznizili teplotu, stale mu stupala, ked mal o jedenastej vecer 39,4 volala som svokrovcom nech ho odvezu na pohotovost, on chcel ist taky slaby sam na aute 😖 a ma chripku, aj dnes cely den ma horucky, zatial mu ATB nezabrali, stale sa mu pohybuje teplota okolo 38,8 a viac. 😔
On chcel ist silou mocou do roboty, dnes mu kolega odisiel na dovcu mimo SR, boji sa ci to dalsi kolega sam zvladne, ale vzdy chorobu prechodi a teraz sa mu to vratilo, tak sa o mojich chlapov staram, navarila som im polievku a kura a dopujem ich cajikmi.
Simonko je uz bez teploty, aj trosku papa, aj ked malo, este ho ta pusa boli, aj si vypyta ze mama nastrieka spray do pusy. 😅
Ja teraz chvilu vegetim, chcem aspon foto z dovolenky stiahnut, tak som nakukla, ale kedze malo pisete moc ma to pri pc nebavi a okrem toho na dovolenke som si aspon odvykla od pc a nemusim pri nom byt tak casto. 😅
Blazi a co bolo drobcovi? Uz je vsetko ok?
klbka juj ha ,tak to mas teda pekne pestre ☹ Jurimu skore uzdravenie zelame 🙂
klbka tfuj tfuj nech sa ma drbatko uz len lepsie a Juri uz je velkaac,on to zvladnem,zdravime ho a skore uzdravenie aj jemu..😉))
no veselo mi nie je, Juri si teraz meral teplotu, ma rovnych 39, jemu stale teplota neklesa, ale stupa, 😔 ale hela mi poradila babsky recept, snad zaberie. 😉
este ze ja som aspon zdrava, neviem si predstavit kto by sa o nas troch staral. 😅
no baby, skuste pohladat cislo na any, ja mam podozrenie ze je uz v nemocke ked sa neozyva a cislo na nu nemam.
klbka ja ho hladam a nic 😒 ☹
veru ani ja nemam na nu ciselko,mozno skor Blazka alebo Ber.. 😕
@sasulec 😕 no ale volala som kamoske a ta ma kamosku v porodnici a zistila mi,ze ziadna s jej menom a priezvoskom ZATIAL nie je na sestonedeli 😅 tak asi este nie je Emka na svete 😵
no cafte,stihli sme aj prechadzku a neofuklo naas nastastie,ale teraz zacalo riadne fuckat..😉
hodim foto? chcete? 😵
Ahojte. My sme dnes boli v Zbehoch u spolužiačky, bolo super, len škoda, že sa nedalo kúpať. A viezli sme sa vláčikom, tak mala Tánička zážitok.
@sasulec jasné, že chceme 😉
@klba no majú tí tvoji chlapi, že si taká odolná žienka. Nech ich to rýchlo prejde.
@blazka24 Blaži, ale ceď v lete sa má chodiť na dovolenky a nie do nemocnice. 😕 Už je Riško v poriadku?
hodila som fotecky,veverka,isto mate aj vy krasne fotecky,sme zvedave..😉))
ahojte kočky 🙂 ja som si s any písala doobeda 😅 nemala som prístup na net tak som dala až teraz vedieť do súkromnej 😉
klbka...skoré uzdravenie Jurimu aj Šimonkovi ☹ máš toho dosť 🤐 😒
blazka....je mi ľúto, že ste boli v nemocke ☹ ☹ snáď je už drobček ok 😵 😵 moje malinké 😒
No ako klbka,ako sa maju tvoji marodi?
Som rada,ze je Any aj s babulkou ok,drzkam im palceky..😉
A aby som nezabudla,Patkovi Zuzkinmu zelam vsetko naj naj naj k meninkam,darcek dostane oneskoreny,ale najvacsi aky len mohol dostat,braceka,isto sa tesinka..😉 posielame cuuc 😲
https://www.modrykonik.sk/fotoblog/veverca/albu...
nejaké fotky z Gabkovho výletu
ahojte 🙂
vever....pekné fotečky 🙂
@veverca
no nijako to nefunguje, z jednej strany ta lampa,. to svieti a vydava zvuk tichy a z druhej raid a maly je aj tak postipany, , ale ja v noci komare nepocujem, ani nevidim, tak neviem. zeby to mal z dna. Ale dnes rano mal na oku na viecku, tak to muselo byt z noci.
@sasulec
a co bolo na namesti?
Fuha,
idem kuk do sukromnej, co ta Any.
Blazka,
no ma by tam vykotilo v tej nemocke. Moj maly skoro nic chce jedavat, tak on by tam asi vyschol.
ahojte
@sasulec sasulcek dakujeme, patkovi pusinku odovzdam.
Ja si este uzivam posledne "slobodne" dni 😀 , chodim po lekaroch, teraz sa uz toho nakopilo, uz aj gyndosovi kazdy tyzden musim ist, zistila som,ze o par dni mi konci aj platnost OP , tak aj ten som si bola vybavit, este by ma nepustili k porodu 😀
ja prave uz obedujem polievku - kremovu hraskovu s opecenym rohlikom , druhe som urobila kapustne fliacky
pre Saminka je uz takmer vsetko nachystane, uz zostalo len par drobnosti dokupit, ako cumliky, nejake hracky, ale to kupi rodina, ja som si uz vybrala,ze co chcem, spisala zoznam a ked sa maly narodi, tak potom mu donesu do daru.
Este som trochu zavislacila na strankach s biokozmetikou, ale to uz objednam az po porode.
Vecicky mam uz poprate, postielku nachystame tesne pred porodom, aby nezapadla prachom
Tak ale do konca jula sa Samko narodi, ked som to vravela muzovi, tak ten - To uz? 😀
mnaaaaaaaaam, uz jem fliacky a su uzasne, musim sa ich najest, lebo ked budem dojcit, tak polroka ich iste neuvidim 😀
a potom skocim este do obchodu , mam strasnu chut na Colu, to sio obcas kupim tych pollitra, aby som toho nevychlipala 2 litre.
zuzi ty kokso ako to leti,ved ty este hadam aj any predbehnes 😀 😵 😉
Ahojte,sme dnes behali trocha poo uradoch,tak sme si nabrali koopec papirov a mozem vyplnat.😉
Rozmyslam aj o predlzeni materskej,buduci rok nam to vychadza tak,ze mala by mala ist od juna do skolky,ale jul august su prazky,takze by bola aj tak doma,takze musim behnut za sefkom a popytat sa..😉))
Nebrali sme ani kocik,mla sedela mudro na sedadle v busi,kazdemu sa lubila,boli sme zladene ala ,,lili,, a vsimli si to 4ludia nezavisle od seba 🙂 jeden ujko starucky sa ma pytal,ci ju mam ako modny doplnok.. 😕 😉 no sak niekto nosi pod pazuchou psa a ja mam moje lili dievcatko,dobre som mu povedala..? 😉
a vraj je to moja pycha..😉
ahojte. 🙂
hlasim ze uz je chlapom lepsie, 😵 vcera bol pre Juriho tato, zaviezol ho k svojmu znamemu co chodi na sanitke a isli mu pichnut injekciu, ta 39 sa ho stale drzala 😠 ale ako mu zabrala injekcia odvtedy nema take horucky, dnes mal max 38 aj to len raz. 🙂
Maly je v pohode, postavila som mu domcek, tak sa tam schovavame a hrame sa, ked uz von nemozme. 😝
@sasul s tou predlzenou materskou to zaujima aj mna, resp. neviem ako to budem riesit ked maly bude mat v maji 3 roky a nastupuje do skolky az od septembra, kedze v maji su uz skolkari zabehnuty a co mi vraveli v skolke je lepsie ked nastupi od zac. skolsk. roku ako pocas neho.
zuzi hod recept na tie fliacky, ja furt len ten granatir z fliackov robim, nech mame zmenu.
dnes som robila cicerovo-fazulovo zeleninovu polievku a k tomu sme mali kura zo vcerajska, juri menej papa, ale uz mu aspon chuti jest, no co aspon schudne 😅 😝 a maly schudol pocas choroby 600 g, zase nema 11 kg. ☹

@sasulec aj my ten tekutý raid do zásuvky. Doteraz celkom zaberal. Ale asi tú už premnožení, smradi otravní. Vonku sa Gabo sprejoval repelentom OFF a hovoril, že bolo to lepšie.
My sme dnes doma. Gabo využíva voľno na robotu okolo domu a my sa pri ňom motáme.