icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

zuzana76
11. júl 2010

muz dojeda zmrzku, tak idem na masaz 😀

Maly cusi v detskej, hra sa s novymi hrackami, co mu doniesla babina s dedom z dovolenky, tak mam celkom veget 🙂

sasulec
12. júl 2010

ahojte,vcera sme boli v podhajskej,mala sa tam paradne vyjasila,teeplooo a luudii vela,inak si to viem predstavit miesto na dovcu,prostredie a celkovo atmoska uz len z prichodu som sa citila ako niekde mimo sk,kazdy druhy dom bol perenajom a krasna restika Fontana, krasne to vypadalo,vsetko asi 10- 15 minut od kupka..
tam sme moc nenachodili,ani nenafotili,lebo stale hust premavka,ale inak v septembri by tam mohlo byt viac fajn,vela ludi by tam nebolo a prostredie krasne aj okolie..😉
Snad sa tam este pojdeme kuk,ale v zasade mimo sezony,inak plno cehov,madarov a aj dakych nemcov som tam pocula a poliakov,no narodov fakt, je to slovenska pycha ta podhajska..😉

klba
12. júl 2010

sasul, tak pekny vikendik ste mali, sa tesim s tebou. 😵
ja som este v podhajskej nebola, ale mami bola viac krat a pacilo sa im, inak my s Jurim mame najviac overene dovolenky zaciatkom leta, tesne pred sezonou alebo v jej zaciatkoch, vtedy je este skola, tak je menej ludi, napr. aj teraz na bojnickom kupku boli prevazne rodinky s malymi detmi a bol taky klidek a pohoda, nebol taky natresk 😉 a to sa tyka aj bojnickej ZOO, zamku a okolia, cez vikend bolo uplne plno a strasne dlho si cakala ked si niekde stala.
A napr. koncom leta uz konci sezona a v zahranici uz maju tych turistov dost 😅 tak je to trochu niekedy citit, teda aspon moja skusenost, ale aj tak este koncom leta pojdeme, kedze nam choroba zmarila plany. 😉

zuzana76
13. júl 2010

ahojte

vidim, ze leto v plnej parade, ja sa teraz kupaliskam vyhybam, boli sme sice min. tyzden na Senci, ale kupal sa len muz a maly a ja som sedela v chladku ale aj tak som sa opalila 😅

ja uz odpocitavam dni, mame to uz fakt za par 😉 , sa tesim aj bojim zaroven

Uz mam vsetko nachystane, vcera som porobila posledne nakupy, taska zbalena, uz len cakat na termin.

A stale musim nieco robit, nudim sa ako pes 😀 , tak som vybrala vsetku postelnu bielizen, uteraky, plachty, proste vsetko taketo zo skrin a periem to, nech je to cistucke, vyavivazovane , vyvonane 😀 , uz mi asi sibe z toho tepla.

Este rozmyslam, ze urobim poriadok s muzovymi CD 😀 , uz si fakt neviem najst ziadnu robotu, ostatne je porobene.

helenkasabinka
13. júl 2010

zuzi tak prid ku nam robit poriadky 😀

zuzana76
13. júl 2010

heli 😀 , ale zase az tak sa nenarobim, ved to su len take prkotinky podla mna a vacsiu cast prace urobi pracka

icerna
13. júl 2010

ahojte 🙂
baby chcem sa spytat,teda potrebujem poradit 😝
neviete o dakom vikendovom pobyte v okoli nitry,aj s bazenom,pripadne kupaliskom 😉 nieco vhodne aj pre deti
dakujem a prajem pekny slnecny den 😎

dupinka
14. júl 2010
dupinka
14. júl 2010

a o kupku nájdeš info tu: http://www.obecpatince.sk/kupele.php

sasulec
14. júl 2010

Ahojtee,som sa tu dlho neukazala takto cez den,dnes sme si dali veget,strasne tepla,neunosne su,uz som z toho unavena,mala trocha kycha tak mame veget v domacom ,,klima prima chladecku,,..😉 ( pre tie co u nas neboli,nieje to klimou,ale u nas je taky bozsky chladocek,ze mame vo vnutri o par stupnikov menej,takze ako keby sme mali klimu..😉 😀
Klaudi dakujeme,saak si to urcite dobhnete,a ako je malemu? dufam,ze uz lepsie..😉a velkemu tieeez..😉))
Zuzi moja takto v 37 som uz aj ja rodila,bola som 37 + no a mala sa rozhodla,ze sa nebude dusit v brusku a opaci ten nas venkovsky vzduch..😉 😀
Som pocula,ze domy bola na dovce,ktovie ako sa ma,azda uz sa aj pomaly vratia,tak cakam na fotecky..😉
Dupi,nad patincami sme aj my rozmyslali,ale na tych par hodin sa nam to neoplatilo,tam sa skor oplati na cely den,tak niekedy vyskusame aj my..😉 kedze dobre referencie mas..😉
aaa uuuz neviem co som chcela,sak ma napadne a dokvitnem,idem povysavat,mala sa uz zobudila,tak idem nastartovat pekelny stroj,uuf,uz nech to mam za sebou.. 😝

klba
14. júl 2010

sasul, uz je dobre, ale este sa preventivne vyhybame slnku, bud. tt uz mozno behneme aj na kupko, zatial chodime von len skoro rano, aspon si vytrenujeme poobede chodenie na nocnik, ma to svoje vyhody to teplo 😉 a ked ideme von vacsinou skoncime v lidli tam je prijemna klima, len ma potom boli hlava z nakupov, no proste neda sa odist naprazdno. 😅 😀
a to vysavanie nezavidim, v tomto teple, juj. 😅

sasulec
14. júl 2010

@klba ani sa mi nechcelo,ale bolo treba,teraz ked je plno komarov a dame raid,vysavame a zametame kazdy den..😢
a ver,ze maly sa u dedka v zahradke rychlo nauci cikat do travicky,chyti fifika a bude robit fontanku,to bude skvela motivacia,alebo bude polievat travicku,tak sme sa naucili my a prave teraz ucime cikat aj Sebiho,kukni si v albume ako nam asistovat..hehe to by bolo dobre uschovat a vytiahnut za 15 rokov..😉)))

sasulec
14. júl 2010

pisem jak dili,ze nam asistoval..😉

klba
14. júl 2010

@sasulec akurat som zvestovala svokre ze uz cikame, sa tesila s nami 😵 a mame v piatok doobeda prist, dedo aj svagrina bude doma, maly tam moze aj spat a vytrenuje sa na travicke, 😉 len on sa zatial nepyta a hned ide na nocnik, tak este ho musime naucit ze ide cikat ked ma nohavicky, teraz je na holo a ked dame nohavicky cika do nich 😝 ale od vcera sme mu ich nedali, lebo potom si asi mysli ze je to ako plienka. 😅

sasulec
14. júl 2010

nauci sa uvidis,len mu to stale pripominaj,ajaaaj co sme sa mi navysvetlovali..😉

beruska113
14. júl 2010

Jaj zeny, asi pred 5 min som prisla s muzom zo zahrady, s bazenom sme robili poriadky, stromky nejake zase sadili, mame novy bazen 3,6m priemer, len este caka v krabici. Okna som chcela umyvat, ale nevydalo, komare ma zozrat isli. Ach jaj, to si niekedy poviem, ze nebolo nam v panelaku dobre. Teplo inak jak v prdeli mame, strach a hruza. No utekam. Ja len teda ze zijeme. pa
Ozaj a Luki ma 11 zubov a dalsie rastu. Dnes vyliezol sam do vane, zlieza z postele sam, no 100oci a ruk by som potrebovala. A o tyzden mame rocik.

marianca
14. júl 2010

Brý večierik 😉
klbi gratulka k nočníkovaniu 😉 pozerala som fotos z dovčy, super ste si užili 😉
Inak dodatočne veľké dve gratulky any 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
Beruš a vy ste sadili stromky? Aj my sme chceli, ale povedal nám, že lepšie sa to uchytí na jeseň 😕
Pche a že 11 zubov, Bobo má ledva 8 a síce mu ďalšie rastú, ale to už asi 4 mesiace.....
No idem pááá

any23
15. júl 2010

ahojte kocky 🙂 tak my sme uz kooonecne domka 😵 😵 😵 dakujeme vsetkym co na nas mysleli,a takisto za vsetky gratulacie 😎 som straaasne rada ze to mame za sebou,malinka je uuuzasna,je to moja krasna babika 😵 sme z nej totalne mimo,stale ju musime okukavat,nevieme sa vynadivat 🙂 vsetci si z nas srandu robia ci sme ju robili cez kopirak bo to celyyy alex 😀 😝 pobyt v nemocnici brrr musim najskor predychat,hlavne to co bolo od prijmu do porodnice do samotneho porodu teda prichodu na salu-nie tie bolesti, s tými som sa zžila kedže každá jedna kontrakcia ma posúvala viac a viac k malinkej, ale ide o ten PRÍSTUP, mam na nich strasne tazke srdce,hlavne na primara,toho by som nakopala 😠 malinka nam dostala zltacku tak len spinkala a opalovala sa a ked mala papkat nevladala sat papala len hrozne malinko,dost nam schudla,prepustali nas s 3080g,drobatko moje...mne sa mliecko poriadne nerozbehlo,kedze to ona roztahat nevedela,ja som bola v strese bo som sa o nu bala,mala s cukrom trable-nizku glukozu,tak doporucili dokrmovanie tak sme na nutrilone-aj ked ma to teda mrzi ze sa nekojime,no tak ale co narobim,hlavne ze teraz uz pribera,aj ked malokedy vypije celu svoju davku,zaspinka pri tom...este je trosku zlta,mam ju co najviac davat na denne svetlo-zatiahnute zaluzie nehrozia tak si viete predstavit to peklo co v izbe mame...no ale hlavne ze emka je v pohode,jej teplo neni,nepoti sa ani neni nespokojna no ale my horime 😒 😒 😒 inak je hrozne zlatučká /klop klop klop/, plače len keď je hladná, väčšinu dňa nám zatiaľ prespí a aj v noci to bolo celkom v pohode - zobudila sa na papkanie a pri flaške vždy zaspinkala, takže som sa celkom aj vyspala 😅 ja sa celkom fajn cítim, prekvapuje ma ako rýchlo som sa zotavila, už ma ani šitie nebolí, normálne môžem sedieť 😅 pri alexíkovi to bola katastrofa, dva týždne som si nemohla normálne sadnúť čo ma to bolelo, vtedy ma dosť veľa šili, bolelo to jak fras, mala som nástrih a aj tak ma roztrhol, emka má trošku menšiu hlavičku ako on, nastrihávali ma no ale boli to len štyri či päť štichov, síce tiež boleliii keď šili, no ale za chvílku bolo po tom kdežto pri malom to trvalo celú večnosť kým došil 😝

urobila som malinkej albumček https://www.modrykonik.sk/fotoblog/any23/album/... 😉

prečítam si vás neskôr, idem si ešte lahnúť kým sa mi ďetúrence zobudia 😵 juuuj to aký úúúžasný pocit mať ich obidvoch 😵 😵 😵 alexík sa teší zo sestričky, stále by ju len obdivoval, stále by jej len dudlík pchal do pusinky, aj keď ona ho moc nechce 😉 pomáha mi ostošesť, nosí mi špinavé plienky do koša, pri kupkaní tiež asistoval 😅 zatiaľ nevidno na ňom žeby žiarlil, no ale keď sme boli ešte v pôrodnici a on bol u našich v jelenci, tak mal všelijaké reči, pýtal sa či ho ešte niekto bude mať rád keď už máme emku 😒 no ale rýchlo sme mu to vysvetlili a zdá sa, že pochopil 😉

klba
15. júl 2010

bre ranko. 🙂
@any23, vitajte doma 😵 a emka je uzasna, krasne miminko. 😵 😵 😵
dufam ze malinka bude rychlo ok a ty tiez, neskor nam povies o porode a s tym UM si nerob starosti, dolezite je aby malinka prospievala aj ked viem ze ta to dokrmovanie mrzi.
a alexik je perfektny brasko, 😵 mudry chlapcek a ako krasne sa snazi ti pomahat, musis byt stastna, je to spravny starsi brat. 😉 🙂

@marianca dakujem, 😵 u nas je uspech uz len to ze si tam vobec sadne a ani nic nepovie ide tam a cika 🙂 a on sa asi bal nocnika preto lebo mu vyhraval , uz tam nema baterku a je mu to asi prijemnejsie. 😅
a na dovce bolo fakt super, kuk som aj tvoje foto, maly je rozkosny, velmi narastol, len som este nestihla dat comment. 😉

@beruska113, ved si vydychni, nafuknite bazen a sup do vodicky, je leto treba oddychovat. 😉
a kedy ti vratim knizku, hm? nerada som niekomu dlzna a uz ju mam prilis dlho. 😉 😝

@sasulec, jemu to ani netreba hovorit, ide sam ale nepovie mi, jednoducho odplizi sa, sadne, vycika sa a donesie ukazat s usmevom. 😀

a ozaj, boli sme pred vcerom v lidli a maly sedel v kosiku a na rucke bol napis lidl a maly mi ukazuje ze toto je lidl, som sa skoro od smiechu pototo... vyzeralo to akoby vedel uz citat, 😀 on si to logo pamata z reklamy.
a po dovolenke sa strasne rozkecal, vsetko komentuje, co ide robit a tak... no cela mama. 😅

zachvilu ideme von, zase sa schladit do lidla 😉 a potom sa zabednime doma pred teplom a pojdem varit a nieco porobit.

blazka24
15. júl 2010

reku idem vás čítať a hrúúúúúúúza dedo došiel od lekárov a ja sedím za kompom tak snád malého uspím večer lopatou /včera zaspal o 22:35 presne / a dorazím sem s celou váhou..........
inak malého bazénik na balkone sme oskúšali aj večer? malý rozryloval dedove kvetiny a reku v bazeniku ruky umyjeme a ten malý chriaštel treskol ručičkou ja vodu aj v ušnom bubienku a tak ma oslepilo čo mi do očí našpliechal že stratila som rovnováhu a malý sa s rehotom zvalil oblečený do bazena tak sme sa išli prezliezť a mladý pán nasratý že sa nemôže kúpať oblečený
tak idem lebo dedo sa pýta čo som varila a ja obzerance s makom 😀

inak máme zlé pečeňové testy, tak nám zase brali krv, ma šlahne 😠 doktorka ma vyhodila z ordinácie, že stačí že malý reve nie to ešte jeho mama 😒

beruska113
15. júl 2010

@klba
vratis ked precitas.

@blazka24
jak ze pecenove testy? to si nespominala. co mu je?

klba
15. júl 2010

baby, pisem aj do verejnej temy, zuzana76 ma poprosila o jeden odkaz, najdete ho na jej ziadost v sukr. teme. 😉

blazi a maly ma zle pecenove testy, ci kto? 😕 a z coho prosim ta? 😕
a to co je za dr, aky debilny pristup? 😠

berus, ale uz ju mam dlho, ked budes mat cestu daj vediet, mne je to uz blbe, 😔 som si myslela ze dovolenka je cas na citanie a prd 😝, usiel ten tyzden ako voda, my sme v podstate ani neboli na izbe kym drobec neochorel. 😖

klba
15. júl 2010

A zabudla som, u Juriho v praci bol svokor, ked maly vstane a Juri pride z roboty, cca do pol hodky tak ideme bazenovat az do vecera k svokrovcom. 😵 😵 😵
Doobeda som bola s malym vonku, klasika klimatizovany lidl 😀 a potom tam za nami prisla mami a pozvala ma na pivko a maleho na dzusik, tak sme si sli trochu pokecat a isla so mnou k nam, ja som spravila aspon rychlovku na obed, karfiolovu polievku, v tomto teple nam druhe nechuti a stat pri tom horucom sporaku je na nervy, 😝 povodne som chcela robit aj francuzske zemiaky, to ma pocka do zajtra. 😉

sasulec
15. júl 2010

Any,pozerala som fotecky malej,je zlantunkava,taka mala buchticka..😉 A neskutocne mi pripomina Alexa..😉
Nech vas teda chlapi nosia na rukach a drobec BIG BRAT nech pomaha,,musi to byt krasny pohlad,aky je snazivy..😉
vsetulinko dobreee..😉

@klba aj mala sa rada pochvali,zprvoti sme ju motivovali a vsetci sme jej tlieskali a veru aj doteraz sa rada pochvali aj zi zatapka 😵

klba
16. júl 2010

ahojte 🙂
dnes ma cakaju doobeda vybavovacky v meste, aj nejake nakupy, zatial je pocasie idealne, tak to musim vyuzit kym tolko neprazi. 😉
poobede sa chystame zase bazenovat, aj vcera sme boli, bolo super, dobre to padlo 🙂 , domov sme od svokrovcov prisli po osmej.

blazka24
16. júl 2010

@beruska113 neviem moja, proste vraj je to z virozy čo mal v nemocke ale ATB čo bral by mali zabrať, ale pokiaľ neuvidím výsledky neuverím 😠

@klba malý má zlé testy, neviem nič zlatká moje, ak budem vedieť dám vedieť aj vám 😉

@klba nechápem ten odkaz od zuzky, kde ho nájdem?

no dobre idem ja kým malý spí aspoň si kávu vypiť.........

klba
16. júl 2010

@blazka24 odkaz je v sukromnej teme 😉 a zase som tam nieco napisala, tak kuk aj ostatne, zuzka si zelala nech to napisem tam.
to ma mrzi s riskom, dufam ze to bude ok, moc drzim palce nech to dobre dopadne.

my mame zmenu planu, poobede pojdeme na Klokocinu ku spolocnym znamym, vraj tam maju varit gulas ci co 😅, aspon sa maly pohra s ich 3 rocnou slecnou. 😵
povodne sme mali ist k svokrovcom, ale nikdy nam to spolocne stretko s kamosmi nevyslo, tak musime napravit, k svokrovcom pojdeme zajtra a dufam ze prave poobede nebude burka, lebo nam to stretko zase nevyjde, kedze uz teraz hrmi. 😕

a dnes som bola vybavit nejake veci, postu, banku obehat, aj oblecenie dokupit, jaj zase som kopu prachov oplieskala, 😝 ale som spokojna, maly ma doplnenu garderobu a aj mne sa utreli jedny gate, dokonca ich vynimocne nemusim ani skracovat. 🙂
a kupila som v dm-ke take zlcove mydlo, v nejakom casopise pisali ze je vraj vyborne na flaky od jedla na detskych veciach, vraj super cisti aj mastne skvrny, tak ked odskusam dam vediet ci funguje. 😉

a dnes mame zatvoreny lidl, normalne som nestastna 😢, reku nakupim ked pojdem domov a v lidli od vcera vecera az do zajtra vecer prerabaju predajnu, normalne sa mi nechce ist inde na nakup, zvykla som si na ich vyrobky a chybaju mi potraviny na zajtrajsi obed 😅 tak pojdem rano do nitrazdroju kedze teraz maly spi a ked vstane ideme prec a prideme az vecer a dovtedy by sa mi nakup aj v taske pokazil. 😝
No koncim, kecam sama zo sebou. 😝

domyyy
16. júl 2010

ahojte kočky.....do plaču mi je....napísala som Vám dlhý príspevok a zmazal sa 🙄

domyyy
16. júl 2010

ach ☹ druhýkrát a zase mi padol net ☹ ozvem sa keď to bude lepšie ☹

domyyy
16. júl 2010

tak zase skúšam 😝 😠 😅 🙂

kočky na dovči bolo supersky....krása 😵 😵 😵 ale mne už stačilo s dovčami 😅

any....gratulujem Vám k Emuške....krásne bábätko 😵 ďakujem za sms 😵 potešila si ma 😅 a zatiaľ asi najkrajšia smska aká mi prišla 😅 😵 dodatočne Ti prajem všetko najlepšie k narodeninkám...veľa zdravia, šťastia, lásky....prepáč, že oneskorene ale o to srdečnejšie....cmuk na líčka obom 😵

berus....gratulujem k prvým krôčkom 😵 drobček je šikulko 😅 😵

blažka....snáď bude Riško v poriadku 😒 čakáme info....držím palce!

sasul....díkes, že si na mňa myslela.....bolo supersky...krásne prostredie...super ľudia 😵 😉 vidím, že vy beháte len po kupkách 😅mne už kúpania stačilo asi 😅ale ak ma niekedy vezmeš s Vami rada sa pridám 😉 😀

jajka....ako kočky??? keda sa vrátia?? či už sú doma?? a Marko výmyselník Ti riadne stresy robí...mňa by porazilo 😖

klba...bazénik je bombový....super fotky má odtiaľ Šimi 😅

kočky dlho som Vás nevidela.... chce to stretko! 🙂