Kámošky z Nitry a Modrého koníka
Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵
Ahojte... ja iba na skok...
zuzka... blahozelam k uspesnemu porodu... a Samkovi zelame s Mirkou vsetko najlepsie do zivota... 🙂
ahojte, maly spi, tak som prisla na skok
@domyyy , viem, ze ty si s nim nebola nejako velmi spokojna, no ja len dufam, ze ma fakt dobre zasili, ale bol tam kopec sympatickych lekarov - Obert, potom taky tmavy, trochu rackoval, bol ako macko, taky podareny, potom taka mlada lekarka volala sa na P , nepamatam priezvisko a aj nasa byvala ziacka Dr. Manova, ta ma prijimala na pohotovosti, ta bola uplne zlata, stale sa chodila pytat ako sa mam, fakt sa starala.
@sasulec dakujeme, zatial je vsetko ok, periem a periem, muz sice doma udrziaval poriadok, aj sa venoval patkovi, vzorne sa o neho staral, kym som bola v nemocke, ale nepral nic, takze uz druhy den len periem
@klba dakujeme 🙂
@beruska113 berus dakujeme
ahojte 🙂
@bodka13 ďakujeeem velmi pekne za gratuláciu 😎 a kde to pracuješ? žeby som ťa aj ja prišla niekedy potešiť ked bude Emka väčšia 😉
@zuzana76 zuzi asi viem ktorého tmavého podareného myslíš, ten bol zlatý 😉
my sme boli včera na prvom výletíku - boli sme našich kuk v jelenci, tatino môj kooonečne po mesiaci prišiel zo služobky /jazdí na kamione a chodí na mesiac preč a potom je týždeň doma/ a dostal chuť na gulášik kotlíkový a našu kočku ešte nevidel, tak sme ich boli kuk 🙂 aj sme si pogrilovali trochen, Emka zatial spinkala v kočíku, super nám bolo 😅 v aute sa jej tiež mooooc páči, vidno že je z bruška na vozenie zvyknutá 😝 😅 pridala som nejaké fotky 😉
alexík má novú kaaaamošku - sestra si kúpila šteniatko - bernského salašníckeho psa - a super si s drobcom rozumejú 🙂 😉 https://www.modrykonik.sk/fotoblog/any23/album/...
Ahojteee,koonecne som podavala aj semdake fotecky,stale mi padal net tak to trvalooo,ale uz je to tam..😉
Any maly je zlaty s havinkom sa vyjasili 😵
Prepáčte ,že Vám sem vstupujem,ale čítala som,že klba išla do Veľkých Uheriec.Ja bý vam v Uherciach ak klbka možeš napíš kto je tvoja rodina.Možno ich poznám. 🙂 🙂
@sasulec Simi fotky krásne 😉 kočky ste tam 😅 a ani ja sama nemám ešte fotky z dovči 😅 potom pridám keď ich budem mať 😅 a len hľadajte last minute 😉 dá sa nájsť 😅
@adetka ahoj Adetka ako sa máte?? dlho som o tebe nepočulaaa 😒
@zuzana76 Zuzi ja s Lajtmanom v pohode 😅 len poslednýkrát čo som bola uňho asi nemal dobrý deň, no inak ok 🙂 🙂 a super, že si mala dobrý tím pri sebe 😵
@miklima čítavaš nás? 😉 kludne sa pridaj ak chceš 😅
@domyyy lebo tusim raz si pisala,ze si nebola nejako spokojna, a ten DLugos sa mi najskor tiez nejako nepozdaval, ked som ho len tak na chodbe stretla, taky namysleny mi pripadal a potom na operacke celkom super, mna mal povodne Ravinger operovat, ale on akurat v pondelok nerobil.
uz mi deti spia, tak ja oddychujem, zajtra ide muz vybavit rodny list, kartu poistenca, ja mojej dokine po lieky, potom so Samkom do poradne
jeej aky nezvyk ked pocuj od teba Zuzi,ze deti spia,som sa este neprestavila ze uz mate aj samka,satle ta berem ako nasu zlatu tehulku..😉
Inkk som zmenila profilovku,nakolko mi ju nejakym neznamim sposobom zmazali,tak kukajte na tie dvojicky..😉 😀
Dobru nocku..😉
pisem jak tatar ale sak vy ste sikulky, vy mi rozumiete..😉 tak bru
Ahojte baby.
Na stretku bolo super, spoznala som aj vzdialenejsiu rodinu, dost sme sa vsetci bavili, stalo to za to. 😵
O rok v septembri to organizuju bratranci sokoliari z Bojnic, tam kde maju vystupenia v amfiteatri, tak sa tesim uz teraz, to uz pojdeme vsetci traja. 🙂
Citat nejdem, nestiham, robota nepocka, co som zameskala musim dokoncit. 😉
Ajoojte,ako sa mavate?
Vsetkym Anickam a Hanickam zelam vseeeetulililinko najsamlepsejsie,vela zdravicka,lasky a nech ti druhi posluchaju..cmuk jajka a cmuk aj Majulkinej Hanicke..😉))
Domy dikes 😔
sasu DAKUJEME 😵 😵 😵 😵 😵
jaji vsetko naj k meninkaaam 😵 😵 😵
čítavala som Vás niekedy ,ešte v tarej Nitre,ale tam boli niektoré dosť namyslené.Ja mám tri detičky chlapcov 2,11,13ročných.Ste tu dobrá partia a myslím,že aj super dievčatá.
ahojte Anickam a Hanickam zelame vsetulinko najlepsie k meninkam 😵
ahojte 🙂 majul všetko najlepšie Hanke k meninkám 😵 😵 😵 😉 nech sa jej v živote darí a nič jej nechýba a robí maminke a tatinkovi len radosť 🙂 😉
jajka tebe tiež všetko najlepšieeee 😎 😉
my sme dnes prvý deň bez tatinka, od 12teho mal dovču ale dnes už musel do práce, tak si bačujeme sami traja, chýýýba nám už, predsa, za tie dva týždne sme si zvykli že je s nami stále ☹ 😕 no ale týždeň dáko vydržíme, potom má zase týždeň´dovču 😎 a potom už bude zase robiť donemoty, volno bude v nedohladne 😒 tak si ho musíme užiť kým sa bude dať 😅
ahojte
@domyyy ano ravinger je moj gyndos
na poradni dobre, maly ma 2590 g, takze uz ma viac ako porodnu vahu co je dobre
aj my zelame Hanke vsetko najlepsie k meninam, nech poslucha maminku, nech jej zdravie sluzi a je stale spokojna a usmiata , neviem ci mame aj ine Hanky v teme
Aj Jajke zelame vela zdravia, aby ju deturence posluchali, aj muz samozrejme a hlavne vela zdravia
@sasulec sasul, ze si ty nepredstavujes ,ze mame Samka je ok, ale niekedy aj ja na to zabudnem a niekedy ho volam ze Patko 😀 , sila zvyku, musime si zvyknut vsetci na seba.
@any23 - ja budem sama s dvoma detmi uz pravdepodobne zajtra, muz musi ist do roboty, on mal dovcu, aj ked som ja bola v nemocke, bol s malym ☹
ahojte, pripajam sa ku gratulacii, nasim oslavenkyniam vsetko naj. 😵 😵 😵
nakoniec bola zmena planu, akosi som zabudla ze mame dnes stretko s kamosom a jeho nastavajucou, 😅 presunuli sme to z piatku, boli sme v parku nech sa maly vyjasi, teraz sladko buva.
Teraz rychlo periem, cuketu som vyprazila a uz mam finito, zajtra budem upratovat.
@miklima vitaj a kludne sa pridaj. 🙂
a ako sa volaju synovia?
dakujem za privitanie,najstaríje Jojko,prostredný Jurko a malý je Jakubko.V
prepačte za preklep to má byť najstarší.
beruska113 – @majulcek
herečke Hanke všetko naj k meninám, nech si najde bohateho frajíra.
Jaj ženy, som nejaka uštvaná, asi letná únava. Helka mi dnes volala, chudatko moje sa bala, že torta nechutila, ale bola super, aj dnešna návšteva pochválila a veru z tej 5kileckovej ostalo asi 7 kúskov. Oslava dopadla dobre, malý sfúkol sviečku prstom, šak čo sa s tým bude babrať. darčeky mu ako sme predpokladali nič nehovorili, zajtra to budem musiet zredukovat, uz ma v obyvacke nejak moc auticiek. Peniaze na detsku izbu odložene, snad mu ich zas neminieme. Tesime sa z adidas supravy od krstnych a samozrejeme aj inym darcekom. Fotky dam asi len na FB, sem dam par, len neviem kedy.
jajka,
vstko dobre k meninam aj Tebe a nech sa to u vas na dobre obrati uz navzdy
@miklima
vitaj, nic nepytaj 😀
Zeny ze ste to vy, dam ale 3fotecky, aj mked muz tu uz kruzi, ze dokedy budem.

ajojte,no veru veru,Zuzi,velmi vam to s drobcami pristalo,s oboma..😉
akurat idem nahodit fotecky z minuleho tyzdna,nieco som uz hodila na fb,kedze ich je veeela,sak ma aj odhanali jak muchu,chi chi..😉
Noo ale sak treba vsetko zpametnit,ktovie co bude buduci rok,mozno uz budem zarezavat in work 😝