icon

Kámošky z Nitry a Modrého koníka

bystricanka
6. feb 2010

Ahojte
ja som sa s dovolením adminky rozhodla otvoriť pokračovanie našej témy. Kedže mi nešlo dobre prispievať do starej, tak som to musela riešiť takto.
Tak hor sa do písania a adminkám dakujem 😵 😵

miklima
2. aug 2010

@zuzana76 - máš pekné fotočky ,malý je krásny 😝 🙂

majulcek
2. aug 2010

@miklima aj ty mas peknu fotku,podobas sa mi 😀

zuzana76
2. aug 2010

@miklima dakujem

@majulcek maju a co tak francuzske zemiaky, jaj ci ty nemas ruru, co? alebo segedin, mnam, dala by som si, zase mozem len snivat 😀 , alebo makove rezance , gulas, strapacky , kapustne fliacky, granadir

majulcek
2. aug 2010

@zuzana76 granadir 😵

beruska113
2. aug 2010

a ja co budem varit? hmmmmmm? aj ja mam krizu, ale kvoli muzovi to musi byt nieco zacinajuce na M- teda maso.

klba
3. aug 2010

caute kocky. 🙂
ja dnes gazdujem sama, vecer volala svokra ze ma dovolenku, rano pred siedmou sme drobca vypravili na jednodnove prazdniny, uz som aj nakup vybavila, teraz kavickujem a hor sa do roboty, treba to vyuzit. 😉
Chystam sa umyvat okna, prat zaclony, zavesy, ak stihnem aj byt upracem.

klba
3. aug 2010

zuzi, ja leco rada pridavam do varenia, uz v zime sme vsetko pojedli, tak treba doplnit zasoby, asi 2 x som kupila v obchode a nikdy viac, len my to pokazilo obed. 😠
a taky slivkovy lekvar mi tiez najviac chuti z obchodu, mne vadia v domacom tie velke nepomixovane kusky ovocia. 😝
a chuti mi prave ten najobycajnejsi v tom plastovom tegliku. 😀

majul, kupovane,zavarane uhorky som este ani nejedla, 😅 ja sice uhorky moc nelubim, (mne staci jeden pohar na celu zimu), ale zato Juri si na uhorkach posmakuje vzdy. 😉
a calamadu to nemusim, tu ani nerobim, ani nekupujem, ja najviac lubim tie male nakladane cibulky a feferonky a zboznujem ocinove zavaraniny, vzdy ked sme tam nieco pribali, 😵 on sa v tom vyziva, u nich doma zavara jedine on. 😉

jajka968
3. aug 2010

pekné ránko,

že žijeme a dýchame, stále sa desi tárame a večer padám od únavy do postele. jáj a na dovču nejdeme nikam, ideme prerobiť kúpelku, my sme cvoci s mojím mužom, robili sme ju pred 5-timi rokmi, ale neni to ono. obklady sú už doma, aj dlažba, aj skrinka s umývadielkom, ešte hútame či si necháme vaňu čo máme, alebo dáme rohovú. už sa teším keď to bude, ale ma to aj desí, lebo ideme to úplne inak spraviť, aj dvere budú inde, takže zase nás čaká búranie, to zbožňuje môj drahý.
a čo to čítam, zavárate, ja som nikdy nezavárala, ani nebudem, proste je to druh práce, ktorý neznášam a koniec koncov moje decká kompóty eee, uhorky málo a toľko mi aj svokra dá. lečo kupujem iba jednu odskúšanú značku a je jak od maminy, v lete si robievam, kupujem len v zime napr. do gulášu.

klbi, jáj závidím ti svokru, takto ti z času na čas pomôže, mne by sa tiež zišli okná umyť, už sú blééééé 😉

domyyy
4. aug 2010

ahojte kočky 🙂

@klba tak ako moja? 😉 porobila si si včera veci? 😅 a ako bolo Šimonkovi? 😉 🙂

@jajka968 ahoj moja, o Vás ani počuť neni 😒 ako sa máte?? čo detičky??? a kedy sa vidíme??? 😉 😉 😵 vy ste blázni s tou kúpeľňou veď to tam máte pekné 🙂

sasulec
4. aug 2010

cavte ,,kocky z porcelanu,,..😉
Dllho sme sa neukazali,mali sme slovensku dovcu..😉 ,,de luxe,, vyluxovala som celu pernikovu chalupku 😀
Ale oddnes kafrem na to a ideme si uzivat letoooo..este neviem co a ako ale potrebujem pauzicku..😉
a co inak mate nove devy?
Zuzi ako sa maju chlapci Samik a Patko?
Domi vseeecko naj naj k meninkam zdravicko a spokojnost a vela jedniciek v skole,chi chi 😀
a este ste varili tusim,tak mi mame cocku,strapajdy a lapacinky si chceme urobit navecer.. 😝
mala by som vas aj docitat aby mi neusla daka infoska duulezita,cooo?

sasulec
4. aug 2010

cavte ,,kocky z porcelanu,,..😉
Dllho sme sa neukazali,mali sme slovensku dovcu..😉 ,,de luxe,, vyluxovala som celu pernikovu chalupku 😀
Ale oddnes kafrem na to a ideme si uzivat letoooo..este neviem co a ako ale potrebujem pauzicku..😉
a co inak mate nove devy?
Zuzi ako sa maju chlapci Samik a Patko?
Domi vseeecko naj naj k meninkam zdravicko a spokojnost a vela jedniciek v skole,chi chi 😀
a este ste varili tusim,tak mi mame cocku,strapajdy a lapacinky si chceme urobit navecer.. 😝
mala by som vas aj docitat aby mi neusla daka infoska duulezita,cooo? 😕

sasulec
4. aug 2010

cvajmal aby som si aspon ciastocne dobehla zameskane.. 😝 😀 😀 😀

domyyy
4. aug 2010

@sasulec Simi ďakujem 😉 😵 a pekne si užívaj veru 😀 😀

klba
4. aug 2010

ahojte 🙂
kto si da so mnou kavicku? 🙂
trochu vegetim, dnes som zase bez drobca, prazdninuje u svokrovcov, tak som si zase nejake veci porobila, ale potrebujem pauzu, lebo uz budem vrcat aj na drevenu skrinu, uz som az moc namakana. 😅 😝

klba
4. aug 2010

Domy, vsetulicko naj a hlavne vela lasky, stastia, to ostatne pride aj samo, cmuuuuuk od Simiho. 🙂

sasulec
4. aug 2010

Ahojte babule,tak mam zle spravy,mala mala poobede horucku az 39,2 😒 neviem z coho to moze mat,ma vraj troska ale fakt len malinko zapalene hrdielko a dali nam aj atb,ale zatial jej ich asi nedam a zavolam asi zajtra doki,a teraz nedavno mala par stipancov od komarov ale take skarede opuchnute a tvrde,nemoze to mat z toho teraz nejaky zapal? To asi zistim az na testikoch,jajha,no tak a uz mame o zabavku postarane,tak sa majte,papa 😢

helenkasabinka
4. aug 2010

@sasulec jeminko chuda malinka Saska moc Vam drzime palceky aby ste neboli chori a aby to nebolo nic vazne,nech je to rychlo za vami 😔 moze to byt aj z tych stipancov,Sabínku ked pichla vcera tak mala z toho horucku 😅

sasulec
4. aug 2010

Heli,ale ten stipancek uz ma skoro zahojeny,mala to spatne asi 3-4 dni dozadu a natierali sme to aj fenistilom.. nebolelu ju to,len svrbelo,ale mala to riadne zapuchnute..😢

helenkasabinka
4. aug 2010

@sasulec aj malinku ju to bolelo aj niekolko dni,kludne to moze mat reakciu na to alebo nejaky vyrus malinky anjelik.....jaj len jej davajte obkladiky srdieckovi a budem na Vas mysliet,lebo teplota je hnusna u takych deticiek,ja sa teploty strasne bojim 😔 moje zlate,chodte aj kludne na pohotovost ak treba

helenkasabinka
4. aug 2010

@sasulec alebo nemoze byt len prehriata zo slniecka? dnes sice nebolo tak moc horuco ale moze aj to byt 😕 😅

sasulec
4. aug 2010

uz sme boli moja a dakujem za priazen.. 😔
ale zajtra este asi pojdem k nasej doki s malou nech jej vezme krvicku a radsej nech vylucia nejaku infekciu nez by sme to zanedbali 😕

helenkasabinka
4. aug 2010

@sasulec jaj ha moja,vezmi im aj moc to je tiez dobre na vysetrenie a vylucenie infekcie a malinka je teraz ako? 😕

sasulec
4. aug 2010

Heli ale my sme s malou neboli vonku uz 5 dni poriadne,lebo som mala velke upratovanie,len s babkou bola cez vikend na chvilku tu pred domom a to tu mame skoro stale chladok,takze to sa mi nezda.. 😕

sasulec
4. aug 2010

@helenkasabinka mala teraz spinka,inak takto nevyzera ani chora je celkom cula aj horucka poklesla,no ale ma cipok tak uvidim pojdem jej zmerat teplotku este cipok som jej davala po 18. ked sme sli na pohotovost..
a stym mocom mas pravdu ten vezmeme,vidis,dik za typ..😉

helenkasabinka
4. aug 2010

@sasulec tak ja vazne uz potom neviem co-alebo nezjedla nieco tazke alebo alergenne? 😕 co by v nej mohlo vyvolat taku reakciu? 😕 chuda malinka a veru ten moč zober,ten je najlepsi na zistenie pritomnych infekcii,teda kym nezoberu krvicku

sasulec
4. aug 2010

@helenkasabinka ani nie,ved dnes ani poriadne nepapkala,som rada ze spapkala aspon mliecko rano a vecer a medzitym fakt len stipkala..
no co uuz,zbytocne budeme nad tym meditovat zajtra zbehneme k doki a hadam nam povie co a ako? 😕
no,idem si lazkat hadam..tak papa a bru a dakujem za Tvoje povzbudive riadky..😉

helenkasabinka
4. aug 2010

@sasulec moja rada poradim a pomozem ak mozem 🙂 a budem na vas mysliet a rano napis aku ste mali noc ,drzim palceky 😵

domyyy
4. aug 2010

@klba ďakujem 🙂

@sasulec potom daj vedieť ako to dopadlo ☹ držím palce!

klba
5. aug 2010

@sasulec ako je dnes malej? 😔 podaj spravy, moc na vas myslime a drzime palce nech je sasuliatko rychlo ok.
a ten moc urcite zober, od nas vacsinou pytaju ked nas nieco drapne.

domyyy
5. aug 2010

ahojte kočky

sasul...je niečo nové? 😕